ДПС:Промени в Конституцията за разследване на приватизацията

Още утре ще инициираме подписка за промяна на Конституцията, за да падне давността на приватизацията и да може да се разследва, обяви Йордан Цонев от ДПС.

Обратно в новината

Коментари - ДПС:Промени в Конституцията за разследване на приватизацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ауууу, всички на амбраузата да гоним незаконната приватизация, че иначе току виж ни подгонили за КТБ, Белене, Булгартабак...

Как ще с оправя държавата, като Данчо Мената и Делян Пеевски правят законите?

Ще проверим всичко за приватизацията до нашето включване!

Стига сте ни баламосвали. Щели да разследват! Прекрасно си знаете кирливите ризи един на друг.

Това може да стане само след реформиране на прокуратурата,и при друг главен прокурор.

дрън ярини.Със всяко ново правителство се повдига този въпрос.И резултат нула.

Ако някой не е виждал политик в българския парламент, който работи против България и се води българин да погледне дпс и бсп? А това човекоподобие освен да го съжалиш може само и да го напсуваш сърдечно!

Да бе, Менто, ама докато ти дрънкаш за престъпната приватизация, именно "националиста" Симеонов направи нещо по същество - оспори арбитража на БТПП за БМФ в полза на Кирету и постигна поне една малка полза за държавата: Докато ти, Менто и Менторът ти за толкова години в реалната власт нищо подобно не направихте в тази насока... Така че, Менто, аз не съм фен на Симеонов , но в този конкретен случай някак си повече вярвам на него;))

Като опре до гласуване на закона тогава ще видим! ДПС - олигарси съсипаха всичко до което се домогнаха след масовата и "касова" приватизация.

ДПС кръв сере, че не е на власт! Устата му е много хищна и като няма аргументи, повтаря като папагал опорните точки срещу патриотите По-добре патриотите да са във властта, отколкото национални предатели, милеещи за турска и ислямска кауза! ДПС все още владее смесените райони и властва безогледно там!

А коя институция ще се самосезира и провери крадеца на почти 300 милиона лева Генчо, взривявал от злоба мавзолея. А днес цвъка с откраднатото хотелче до хотелче по южното Черноморие. Кой бе, има ли прокуратура, икономическа полиция. Откъде тоя безродник и мошеник с една министерска заплата ще има толкова хотелчета. Или ще рече, кредити??! Майната им, никакви кредити няма, сигурно още на втория ден ги изплащал ипотеките. И за тоя боклук ще настъпи давност, защото никой не го проверява и не се интересува...