Манолова призова Местан да оттегли Бат Сали от парламента

Призовавам Лютви Местан да отзове Александър Методиев като водач на листата в Кюстендил, заяви червената депутатка от региона Мая Манолова.

Обратно в новината

Коментари - Манолова призова Местан да оттегли Бат Сали от парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълен ужас! Не съм знаела, че е бил и предишното народно събрание.... не искам такива като него да ми коват законите, те затова законите са такива......

Стига идиотщини господа !!! Вече наистина НИ писна !!! Искаме : - Образователен ценз за кандидатите за Нар Събрание- МИНИМУМ ВИСШЕ . -Чисто съдебно досие /нямат право да кандидатстват и подследствени-до изясняване на проверяваните обстоятелства за да не могат ВИНОВНИ ДА СЕ КРИЯТ ЗАД ИМУНИТЕТА СИ ДО ИЗТИЧАНЕТО НА ДАВНОСТ/. -Право на глас-само за хора с минимум средно образование- -Право на глас- само за хора с платени данъци . - Право на глас-само за хора без присъди за престъпления. - Право на глас-за хора без двойно гражданство. Защото вече започваме да си мечтаем за един български Пиночет, а понякога мечтите се сбъдват!!!

Бат Сали не бил от Кюстендил ами от Самоков. Ами Въжайнин да не би да е от Благоевград та ни го натресохте за водач на листата? Майче издиша ти тезата. А и като сте спрели ромите да си продават гласовете на ДПС, къде отидоха? Като гледам резултатите май в ГЕРБ ;) И риторичен въпрос на кой го накривихте? Отговарям риторично - пак на ГЕРБ. Еваланка за мъдрото ви водене на предизборна кампания. Бат Сали би казал - Ашколсун, Машаллах. А какво е казал Цвъко...

Най добре е циганина сали да отива при избирателите си в Бурса за да им защитава правата там.А по по най добре е прокуратурата да не се прави на дръж ми шапката, а да му образува дело за частното енерго в Самоков-поне 20 свидетеля говориха за това пред ТВ.

Ха ха, Един от основните политически ходове на ДПС е да покажат, че каквито и глупости да измислят - минават. Пример: Пеевски!

Глупост си ти! Ситуацията е провокирана от изборният закон и от формулата за преразпределение на гласовете от чужбина, а не от ДПС.Този, и други подобни случки (със сирийците), показват, че по манталитет и простотия сме по близо до Анадола, отколкото до ЕС.Каквото, впрочем, е мнението на хората от "белите" страни , за България.

Корнелий

Тъй, тъй! И за Пеевски да може да стане шеф на ДАНС пак законЪТ беше крив, нищо че бе преправен от БСП и ДПС. Как може да има толкова идиотирало население, направо не знам! Бас ловя, че си гласувал за Барекофф!

Къде бяхте кюстендилски нещастници ,когато вашата Мая ковеше червения изборен закон и отказа с парламентарни хватки задължителното гласуване ???? Тогава викахте , да живее БСП ,е , сега честито ...! Дпс не са виновни ,нещастници такива ,а БСП, които им създадоха условията и те хитро се възползват !!!!! Така че ,виновна е БСП и всички кретени ,които я поддържаха и гласуват за тази вредна за България партия,не го ли разбрахте , ако е не ,то това е ...диагноза.!!!!!!!!!!!

Не се пеняви, защото ГЕРБ ще управлява с ДПС! МАШАЛА!

Ако толкова искаш оттегляния,нека Миков оттегли и теб,защото благодарение на твоя хубав закон бат Сали ще бъде там.

Aбе тези гласове от Tурция все някъде ще ги наврат!Tрябва да се реши генерално само постоянно живеещи в бг да гласуват,но не и регистрираните по 100 на един адрес и изобщо свясно решение на проблема,че това не е нормално!

Проблемът може да бъде решен много просто, но явно някой не иска, защото така му изгодно.

Местан е умен и ще убеди бат Сали да се оттегли сам.

Hека и Mестан Mазников да каже защо е избрал кюстендилски район за гласуване в Tурция,след като там няма етнически турци!а,да,да пробие,както се изрази в райони в които няма дпс,да навлезе бавно и полека с външни гласове в неетнически територии!доста гнило поведение!

700 българи се продали на дпс за 30лв.,заради бат сали,е машалла,шъ съ оправим!дпс "толерантните" решили без притеснение и без поука да играят със старите номера , да налагат комрометирани лица умишлено,че да видят българите кой кара влака,нищо че от турция не знаят български нито говоримо,камо ли писмено,и едва ли са наясно кой е бат сали и защо го избират,но това все още се подминава!

Абе изобщо какво е това гласуване от чужбина,преразпределение на гласове, преместване на гласове и пр.! Гласува се само в България и толкова.

Точно така .Да се гласува само в България. Какво ще гласуват хора , които не живеят тук, а ще определят кой да влиза в парламента. Да се преразгледа закона веднага като започне НС. Какви са тези тинтири- минтири. Бат сали ще ме управлява. Хайде де. Стига с тези простотии , а че и още колко некадърници ще влязат да си оправят положението не се знае. Трябва в закона да се запише - само с висше образование и не повече от два мандата. Край.

да призовава, трябваше да изхвърли всички "трикове" от избирателния закон. Това беше нейна задача. Или е много тъпа или е много нисшо същество.

е как да създаде кодекс изрядно под натиск ,имаше ли нормална обстановка за работа на нс, постоянно препираха,дори президента,че нямало какво да се променя!методиката е остаряла и несправедлива,за нечии интереси навремето,но и наглоста на дпс е преднамерена и пословична към българите, да сложат бат сали първи е подигравка!

Г-жо Манолова, а Вигенин в Благоевград?

Направо и Манолова да се оттегли- ако беше откровена щеше да се разбунтува и в предишния Парламент. Но тогава КОЙ ПЛАЩАШЕ...

...Манолова призова Местан да оттегли Бат Сали... Иска да го върне в БСП!... Нали от там тръгна "политика" бат Сали!!!

бат сали представител на кюстендил от самоков,е смех!никой не го познава,е много отмъстителни дпс-то,пак го натресоха,че то и от турция не биха го избрали,ако са знаели кой е,но нали там гласуват като овце за едната бройка,без да могат да четат!

Над 60 % са негласувалите кюстендилци и кюстендилки и всъшност целуват ГЪЗЪ на бат сали.

бе този беше и в предишният парламент . има опит , значи . що плачете сега ? защо не гласувахте ? ако бяхте гласували дпс щеше да има 5 % а не 15% .

тази която изготви "закона", зове сега да не бъде спазен, защото тези които са я направили депутат ще ги представлява някой който не са избрали

методиките се правят от математици,не от юристи!

pratete go na boiko v bankya toi znai metoda kak da go otkaje.toi otkaza kolko negovi deputati ta toz li nyama da otkaje

Кой ви го направи това? Сами си го направихте....цигани и турци да ви водят....срам и резил!!!!

ама ти незнаеш ли? еврейчетата, с подменени самоличности - маркс, ленин, троцки, берия, ... хитлер, ... цветелинка, антония първанова, сталинка и т.н.

Ех Мая , Мая къде те сърби къде се чешеш? Ми нали това ти е електората? Нали ти направи Закона за НЕГО?

Най компетентната къде бля като прави ИК? Развяваше проскубаната си перушина и тропаше с крак, а сега апели прави. Голема бела птица.

не плюйте ! човеко е ценен кадър ! иначе защо беше в листата на бсп на предните избори ?

четеш от КОЯ ПАРТИЯ БЕ В 42-то НАРОДНО СЪБРАНИЕ??? Кога влезе в парламента... Не разчитай на мозъка си на богомолка.....

Колкото и да пишете, че естествено и както винаги ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН!!! Като вожда си!!! БОСТАНА ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА!! И много скоро ще се убедите - за един ТИР със 380 КИЛОГРАМА ХЕРОИН... Преминал през скенерите на АЛО, ЕГН-то. През "УЖ" готовата за ШЕНГЕН граница, дето ЦВЪЦКО само трябваше да вапца някакви си бараки с боя за 7 МИЛИОНА ЛЕВА... И си вижте отчетите на АЛО ЕНГ-то за наркотиците през 2011 и 2012-та година... И доклада на Държавния департамент на САЩ - за ИСТОРИЧЕСКИ ниските количества заловени наркотици през този период...

"Призовавам Лютви Местан да отзове Александър Методиев " "Юристката" Мая не знае ли че Местан няма това право? Отделно, бат Сали е законно избран (по последния Избирателен закон), макар че много хора не го харесват. Ами то едни хора не харесват цигани, други не харесват БСПари... Да угодим ли на всички?

И мангустата Тома Томов от бсп , май пак ще стане депутат .

Тази червена кукувица няма ли кой да й каже,че с този изборен закон си вкара автогол?

Аз призовавам БСП да касира Мая Манолова заради идиотският закон, който за удоволствие на българският народ наказа кюстендилци, че подкрепяха тази некадърница.

игра тогава на "ТУКА ИМА, ТУКА НЕМА КВОРУМ"??? Той не се ли "БОРЕШЕ" срещу ДПС тогава??? НЕ БЕШЕ ЛИ ПРЕЦЕДЕНТ В ИЗБОРИ 2013-та ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДПС ДА ПОЛУЧИ БОНУСА??? Сега нали "УЖ" пак се бори срещу ДПС!!! ЗАЩО НЕ ИМ ОТНЕ ЛЕТЯЩИЯ СТАРТ??? Защо ЦИК на ЧЕХЛьо не върна ДОНТ в изборите??? ЦИК ИЗБИРА, по коя методика да става разпределението!!!ЗАЩОТО ТОГАВА СИ НАБЛЮДАВАШЕ БОСТАНА, от БАНКЯ... Оттам си взимаше СУБСИДИЙКАТА и гледаше да не наруши рахата на този, на КОЙТО ЦЕЛУВАШЕ РЪКА ЗА ГЕНЕРАЛСКИТЕ ЛАМПАЗИ ...

Представям си как щяхте да ВИЕТЕ, ако Президента беше върнал старите правила за гласуване... Ако това въобще е възможно, де!

Не виждам защо грешката на законодателя, постигната с водещата раоля на тази госпожа, трябва да поправя от ДПС, още повече какво е нейното предложение? Мандата да остане в ДПС, тя не може да ги призовава как да си редят листите, че гражданите на Кюстелндил да са доволни. Тези граждани трябва да насочат недоволството си към нея като автор на Изборния кодекс и в не по-малка степен към всички български граждани от български етнически произход, които не гласуваха под предлог, че протестират и наказват политиците, ето това е резултата от това наказание.... Когато предприемаш неадекватни и безотговорни действия си понасяш последствията, лошото е, че нанасяш същите вреди на останалите.....

"Не може с една несправедлива формула да бъдат прехвърляни гласове на лица от Анадола, които дори не говорят български език. Във вашите ръце е своевременно да спрете опасността от конфликти с неясни последствия", се казва още в декларацията. Кметът на града Петър Паунов, който оглави протестите, се закани ако мандатът на ДПС не бъде отменен, ще поискат от Конституционния съд касиране на вота в Турция. Ясно и точно. Нема лабаво.

Аз пък призовавам Местан ефенди да не оттегля Бат Сали. Да си сърба Манолова попарата, която надроби с т.н. изборен кодекс. А кюстендилци призовавам да я чакат още на Коняво с кофа катран и чувал бяла перушина. Господ забавя, но не забравя, проклетнице! А този път даже и не забави.

Ми това е демокрацията, примерете се вече. Коя е Мая Манолова че да ни дава акъл, още повече че тя го няма.

Ханъм, демокрацията забранява да се нарушава основният закон на държавата-конституцията. В България една етническа партия е в нарушение на конституцията. Определете се най-после, или в Турция или в България. В Турция не се признават други етноси. Тук трябва да е същото.

Нарушения на конституцията са тези, които Конституционният съд определи за такива. Иначе всеки може да си я тълкува ..... и това е норма заложена в нея, която дава възможност постоянно да бъде нарушавана.....

приказката за КРАСТАВИЦАТА пак се завъртя... КОЙ ПОДАДЕ ОСТАВКА на 1,032013-та?? На избори 2013-та във ВИДИН, 23 и 24 СтИР ЧИИ ДУПЕТАТИ ВЛЯЗОХА!!!! ПО ЧИЯ МЕТОДИКА - ТЪРТЕЙКАТА ФИДОСОВА НЕЩО ДА ВИ ГОВОРИ!!! КОЙ ПОЛИВА БОСТАНА ПРИ ИЗВЪНРЕДНИ ИЗБОРИ - ПЧЕЛИЧКАТА ЧЕХЛьо - ТОЙ НАЗНАЧАВА ЦИК, ЦИК СИ ИЗБИРА МЕТОДИКАТА... И за последните избори ЦИК СИ ИЗБРА ЗА ВТОРИ ПЪТ ДА СЕ ПРИЛОЖИ МЕТОДИКАТА НА ФИДОСОВА.......... ИМА ГО В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ОТ МАРТ 2013-та... ИЛИ МАЯ ИЗДАВА ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК???? Пож методиката на БСП (МАЯ) на последните редовни избори ГРОБ ВЗЕ 13 МАЖОРИТАРНИ ДУПЕТАТА В ПОВЕЧЕ!!! И ИСКРА ФИДОСОВА, промени този БОНУС ЗА ГРОБ, С БОНУСА ЗА ДПС!!!!

Ама Кутев го отсвириха бе, другарю! Сега кой ви пуска опорните точки?

когато във Видин протестираха по същия начин, но "оабективните" тогава медии не ти ГИ ПОКАЗАХА... ЗАЩО ЛИ??? ТОВА Е ОПОРНАТА МИ ТОЧКА, ПРОССТТТ, КАТО ВОЖДА СИ ИЗБИРАТЕЛЮ!!!! НЕЩО ЗА ПОБЕДАТА ВИ И В 9/9 НЯМА ЛИ ДА НАПИШЕШ????

Абе, ей маруло втасала, кюстендилската мисирка като прави закона защо е дала тая възможност ЦИК да решава за методика, а? Щото си е мисла, че ще управлява вечно!

Няма спам ,ами си е таман.Стига с тая цензура.Просто написах МАЙЧЕТО ХИЧ НЕМА ДА Я БАВЯ

Не си я виждал без грим

КОМУНИСТИТЕ ГИ РАЗБИРАМ. ТЕ СА ПРОТИВ ВСЕКИ, КОЙТО НЕЕ С ТЯХ. НО В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА 140 ХИЛЯДИ ЛУМПЕНИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ПОТУРНАКА СИДЕРОВ, И 180 ХИЛЯДИ МАЛОУМНИЦИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ДУДУКА, ТОВА ВЕЧЕ Е В ПОВЕЧЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА!!

не разбирам какви са тези, гласували за ГЕРБ, РБ и НФ? Дебили или плод на машинация? Иде зима, тока поскъпна. Всичко поскъпва, няма и работни места. Ако са мазохисти, да не прехвърлят желанията си върху другите хора.

Ей дядка,достойната възраст е за уважение,но НЕ и когато такива като теб плещят тъпанарщини,наливани им в поизхабените мозъци от демоКРАДските медии! АТАКА е ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ и нормалните БЪЛГАРИ с МОЗЪК, а не паяжина в главата гласуваме за АТАКА! Ние НЕ се влияем от тъпащините,клюкарщините и целенасочената медийна помия,която се излива върху Атака и Сидеров,защото всичко това е просташки долно,целенасочено и няма нищо общо с ГЛАВНОТО за АТАКА,което е ПРОТИВОБОРСТВО на БЪЛГАРОУБИЙСТВЕНИЯ КОЛОНИАЛЕН СТАТУТ НА БЪЛГАРИЯ и ОТПОР на НОВОТО ПОТУРЧВАНЕ!

Много си нервен, объркваш мислите и заключенията, ако това е така, защо мнозинството от гласувалите български граждани са на обратното мнения? Какъв патриот си като си против и мразиш останалите? И това е единстения начин да бъдеш забелязан, да си помислиш, че ставаш за нещо ..... Твоят кумир е един обикновен шарлатанин.

Боят настава, Тупкат сърца ни....! :)))(

Боят настава, тупат сърца ни, ето ги близо наште душмани. Кураж, дружина вярна, сговорна. Ний не сме веке рая покорна! Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Гледайте в този пряпорец красен, лева как тича волен, ужасен! Левове всички днес се явете люти и страшни за враговете! Кого ли плашат турци злокобни? Нихната ярост, удари злобни ще се разбият нищожни, слаби, в нашата правда, в нашите саби! Ний за живота нямаме жалост, но да не умрем, братя, на халос - нека се мъчим колкото можем повеч душмани мъртви да сложим! Ако пък паднем в битката славно, то в България ще незабавно нови юнаци пак да въстанат и вместо нази бой ще зафанат! Нека мрем, както нявга сме мрели, да живейм волни как сме живели! Кураж, другари! Бог ще ни брани! Смърт на вековни, черни тирани!

Заради изборния закон на Мая Общата ставаме свидетели на подобни малоумия!! Сега тръгнала да призовава-гъскоооо, нали по твоя закон става това, що не си признаеш колко си проста???

+++

Призовавала го... Да иде да го цуне като Сергея, пък може и да стане работата!

Да иде да ги целуне и двамата,нали са комунистически издънки.Местан ефен-ди ще нагласи БСП,ББЦи всичката останала сволоч.

БАТ САЛИ не беше ли депутат от БСП (вашата червена циганска квота)!?

да си избира депутатин от дето си е. и да му плаща платата. тогаз ще става на народа представител а не на вожда.

..да остава секретарката при нас в канцелариа да и жалваме и предлагаме разни неща! тогаз и сино може да се прибере от софето с унучето, кой знае...ако го пуснат софиянките де.

А какво стана с нелегалния ток из Самоков питам аз !!!! Ъ... процентите увеличение за кой важат..... Ще ми скрият поста ако напиша какво им мисля !!!

Тази е мнго късоумна, бе! Дали е забравила вече, че се лигавеха с ДПС, вкл. с този, дето иска да го махат? Ми то късоумно и нагло. Мисля, че депутатите трябва да минават на психиатричен преглед, за да намаме недоразумения и проблеми като Манолова и Станишев. Това са патологични случаи!

вместо да не доволствате сега, да бяхте ходили да гласувате!

Майчето е типичен комунист-демагог с къса памет. Първо - Първите, които започнаха да купуват гласове още през 1990 година бяха БСП, не даваха пари, но даваха олио, капачки за буркани и кебапчета. Второ - бат Сали на изборите през 2009 година беше четвърти в тяхната листа.