ДПС ще подкрепи правителство с премиер Пламен Орешарски

Лидерът на ДПС Лютви Местан обяви, че партията му избира правителство на интелекта пред правителство на интуитивното начало. Така той сравни номинирания от БСП за премиер Пламен Орешарски и бившия министър-председател Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - ДПС ще подкрепи правителство с премиер Пламен Орешарски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Копие до всички ДПС-та на всички земни кълбета: Алооооо Местан ти не разбра ли , че просто такова правителство няма да има или продължавате да мечтаете?

алоооо местаааан!! нещо по въпроса за осъдените за копуване на гласове за дпс няма ли да кажете...

браво на бaлгария. сега комунисти и турци ще на власт! ненормални бaлгари!

Реванш : БСП създаде, легитимира и крепи ДПС /партия на етническа основа/, сега пък ДПС разбира се ще ги крепи . КОЙ, КОЙ ЩЕ СПАСИ изстрадала България ?

Потурнаци и БСП- безродни българи, пиянството на един народ, -Те са си точно лика-прилика от едно котило

Мръсник турчин, сега като се разбере, че сте набедили ГЕРБ за бюлетините и няма нищо вярно в това, какво става,а? Има ли преврат или не, а Местане???

кога ще се забрани етническата, разбойническа партия дпс финансирана от турция и арабския свят? за това ли се бориха левски и ботев? срам и позор! този с пръсцхето да си го мушне от..д

Очевидно и Чичо Сидера ще подложи газица на бай Доган и бай Местан, иначе не виждам как ще управлява подобен съюз. Но с пари всичко се купува, включително и "неофициална" подкрепа за правителство

ПОГЛЕДНЕТЕ ОЧИТЕ, ЛИЦАТА, ПОВЕДЕНИЕТО НА КАНДИДАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ЯСНО СЕ ВИЖДА СТРАХЪТ В ТЯХ? ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ И ГЕРБ-авите И ЧЕВЕНИТЕ И МЮСЮЛМАНСКИТЕ БРАТЯ И АТАКА. ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ПОКАЗВАТ ЯВЕН СТРАХ. ПРИЧИНАТА ЗА ТОЗИ СТРАХ Е ЧЕ НАРОДЪТ ВЕЧЕ ДИША ВЪВ ВРАТОВЕТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ. 24 Г. ПРАВЕХА ВСИЧКО, ВСЕ ЕДНО ЧЕ НИ НЯМА. Е СЕГА ВЕЧЕ НЕ Е ТАКА. ОТ ТУК НАТАТЪК СТАВА ИНТЕРЕСНОТО.

Кой купува гласове в България ??? ДПС, ДПС, ДПС, ДПС, ДПС. Справка - прокурор Цацаров. Кой фалшифицира изборите в Турция с подкрепата на турското правителство ??? ДПС ДПС ДПС. Кой ще е в бъдещото управлението - протурското ДПС ДПС ДПС. Урааааа, да живее потурчената наша родина 'българия.

кога този народ ще разбере че с комунистите няма напредак.турците подкрепят станишев защото им слугува. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДОЖИВЯХМЕ ДА ГИ ВИДИМЕ ОТНОВО МНОГО ГЛАДНИ И С ГОЛЯМИ МЕРАЦИ НА ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА.НАНОВО ИСКА ДА СИ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ ПОД ПРОТЕКЦИЯТА НА СТАНИШЕВ.ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ ВСИЧКИ РАЗБОЙНИЦИ.КАЗВАТ:"Краставите кучета се сдушват през 5 планини"

Тая, нашата държава- много аномалии: пидали и мутри ни управляваха, свалиха ги и пак дойдоха!? Верно са големи картели! А някои от нас..., айде да не казвам.

Избирателите на ДПС имали много здрава ценностна система. Защо не ни разкажеш г-н Местан каква е тази система, кои са и най важните елементи, на кой Бог се кланят, какви закони спазват. Избирателите на Атака с по-лоша ценностна система ли са. И жуналистите гледат, слушат като пребозали телета без никакъв коментар.

да ни е !!! да се подмием и сме в очакване...благодаря ви другари, че така хубаво ни насадихте...

Хората питат: Боко няма ли да илезе от някъде? Не, няма да излезе, а ще влезе! Скоро.

Скоро ще търсиш Боко след като видиш как добре краде ДПС-БСП.Вече наскоро бяхме свидетели:заменки,световни хидровеличия,помощи за колиби обявявани за двуетажни масивни здания и т.н..Та скоро ще плачеш.

Ето я и новата коалиция "ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ''...... Не ми е ясно обаче как я мислят със 120 депутати? Явно ще разчитат на гласове от ''националиста" Сидеров....Сега да видим как турчин и "националист'' се здружават-брак по сметка :):)

сега да варнат сарп и чук на герба - тои сарпа си е като един полумесец :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДПС ще излезнат пичове, а не пидали!!!

Да му се невиди и бойковщините... Няма ли да се оттегли от политиката най-накрая или не притежава дори капчица достойнство???

Ами да, как не го е срам, да блъска редовно станишката по тиквата на всички избори . МАНИ, срам няма

Експерт: Управляващите в Турция загубиха изборите в България Експерт по балканските въпроси, казва, че Партията на справедливостта и развитието открито е помагала на Народна партия "Свобода и достойнство" на Корман Исмаилов и Касим Дал Управляващата в Турция Партия на справедливостта и развитието (ПСР) загуби изборите в България, заявява Йозджан Пехливаноглу, експерт по балканските въпроси, в коментар за турския вестник с голям тираж "Хюриет" (link.tr). ПСР, потъпквайки всички принципи на външната политика, много явно се намеси във вътрешните работи на България, като агитира за разединение на гласовете на българските турци, подобно на тези в Македония и Косово, казва той. Авторът подчертава, че за изборите в България ПСР е насочила подкрепата си към новоучредената Народна партия "Свобода и достойнство" на Корман Исмаилов и Касим Дал с всички свои ресурси - и финансови, и човешки. Депутати, областни управители, близки до управляващата ПСР, медии агитирали и заявили открито подкрепа за тази партия. Турция оказала и значителна финансова помощ на отцепилите се от Ахмед Доган политици. "Но усилията на ПСР да разедини гласовете на турските избиратели срещнаха изключително силна съпротива сред българските турци. На изборите в неделя те се консолидираха около Движението за права и свободи (ДПС). Резултатът от изборите в България показа, че опитите на ПСР да разедини българските турци се оказаха неуспешни и българските турци, представяни от ДПС, ще продължат да бъдат единни в обществено-политическия живот на България", казва експертът.

Демагог, ти винаги си бил слуга.

Важното е новият кабинет да вдигне икономиката на крака, а с премиер Орешарски това е напълно възможно

Бойко и герб сами се изолираха от програмното правителство с иззявленията им, че нищо няма да променят в работата си. Освен това издигнаха същите министри, които хората свалиха преди 3 месеца

БСП и Орешарски ще направят програмно правитеслвто, което да бъде подкрепено от множествво парртии с общи програмни цели. Това е най-демократичното решение

сега ще ви разкажем играта....отново....за кой ли път?

Разсъждаваш много ограничено ханъм. Да не си извънземна и да не би да не живееш в тази държава, че ще разказваш някому играта. Много просто изказване. Погледни само електората ви. Бедни, гладни и неграмотни ви оставят, а тя тръгнала да разказва някому нещо. С този брадат коч, страдащ от старческа деменция, говорещ бавно и мислещ още по-бавно, който впиянчения доган ви натресе ще има да патите както помаци, така и българи, а също и всички честни хора в страната. Какви ги плещиш, като че живееш на Луната и това, което става в страната не те засяга. А представяш ли си БСП, ГЕРБ и АТАКА да си стиснат ръцете, а?

сега трябва - веднага нови избори! Ти комунист за една нощ знаеш ли какви зулуми може да направи? А за три месеца - не ми се говори. Наесен ще е късно. Те и Белене ще започнат дотогава.

Моят вот беше против БСП,защото и заради тях сме повече от 20 години в преход , докато другите държави се развиха. Против БСП, защото знаех че ще вкарат ДПС в управлението на страната, а това е пагубно за България - гледайте филмите "Новото робство". Като има хора които не помнят колко пъти вече БСП са управлявали и какъв е резултата поня да бяха чули Гамизов какво им говори. Как може да има хора които да гласуват за Станишев просто не го проумявам?!

Прочетете отвореното писмо на Едвин СУгарев до прокуратурата!! по страшно от БСП и ДОС отново на власт нЯЯЯМАААА! link

Не знам кой е гласувал за БСП, но вотът беше манипулиран и то не при преброяването, а на предишните етапи.

Който от ДПС не е съгласен с Местан, или на коалиция с БСП, сигурно ще се самоубие.

ТЕЯ ПАК СЕ ГОТВЯТ ДА ОГРАБВАТ БЪЛГАРИЯ.ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА БСП-ДПС.

Другари, мислете внимателно! В МС - експерти може, но в администрацията - тези, които се борехме докрай за изборните резултати. Ако пак ни забравите - ресто, не струва! Без активистите сте загубени.

АМА КОГО ЩЕ ПОДКРЕПЯТЕ, ТА ВИЕ СТЕ СИ ЕДНО!!! БСП+ДПС+СДС(дсб)=ДСнаБКП

Г-н Местан, за предпочитане е да не се отнасяте така лаически към интуитивното мислене и подход. камо ли пък да го приравнявате към "мисленето" на Бойко Борисов. Подобно невежество е голям минус, предупреден сте :)

Местьо не е за политик. Вече страда от старческа склероза и за един политик, какъвто иска да се представи говири бавно и необмислено и мисли още по-бавно.

Баси, като гледам мащабите на това, което се случва, чак не мога да си представя какви пари и какви интереси стоят зад БСП. Винаги съм го знаел, но сега направо настръхнах. Но за едно само шапка им свалям - не пестят вазелин. Щедро слагат. И бааавно го .... , толкова постепенно, че на хората чак им хареса.

а бе г-н местан още от времето на живков обичаш да се кланияш и да лижеш, сега пак ли,нали сте модерна партя опс,забравих вие сте движение на пелигиозна основа.

Нещо да кажеш за бодигардчето на Т.Живков,вечния лизач на подметки или ти е къса памета

това не е новина, нищо ново, та те си вървят като дупе и гащи

Аууу, тия почнаха да си избиват съпартийците рано рано

Tодор Живков нямаше вид на интелектуалец но под ръководствтото му се построи една прекрасна държава. 20 години все интелектуалци ни управляват и направиха от тази държава КОЧИНА, направиха от българите ПРОСЯЦИ, НО явно на българина му харесва да го грабят, да го мачкат и да му се подиграват! Ровенето в кофите за боклук и самоубийствата от мизерия не са от времето на Тодор Живков, те са от времето на "интелектуалците"!

Прекрасна? Къде сте били до 1989-а? Затвор с предопределено място да живееш и работиш до края на живота. Жителства, изходящи визи и почти никакво пътуване, задължителна регистрация в милицията при 3 нощувки извън населеното място от 6-а страниза на зеления паспорт, празни магазини, задължителни манифестации и лозунги, една държавна телевизия и забрана на външните радиостанции под заплаха от затвор? И т.н. Това ли е прекрасната държава?

и чакането от 15 години за....Москвич, лихвоточки за жилище, банани за Нова година - само, карамел "му", безвъзмездна помощ от 5 000 лева, ако се заселиш в Странджа - Сакар и т.н., приказка без край....

Ясно, живял си във времето на социализма и навярно си имал това, което общо взето целия народ имаше -собствено жилище,в много случаи и собствена вила,безпроблемна работа,осигурени и евтини почивки,истинска/не като сега напълнена с всевъзможни боклуци и вредности/ българска,а не внесена от Турция и Занзибар храна,безплатно и на добро ниво здравеопазване без чакащи с години листи като на Запад,всеобхватно и качествено образование,с което печелехме престижни титли в олимпиади и класации,пенсионна възраст -55 г. за жените и 60 г. за мъжете с напълно прилични пенсии,спокойни улици и дом по всяко време на деня,нормална обществена атмосфера без изкрейзване и национално самоунижение,дегенерация и изчезване на българския род в недалечно бъдеще като сега.Но...нямаше по всяко време банани както и гръцки и турски домати,защото нашите бяха в изобилие.Не можеше да съсипеш две-три индустриални предприятия,да станеш милионер и да пътуваш до другия край на света безпроблемно и в пълен лукс.Да,не можеше да правиш и гей паради.Не можеше да има турска партия ДПС с претенции да управлява и потурчва България, а т.н. "български"управници покорно да махат уши.За теб и други алчни и безродни типове това може да е затвор, но за мнозинството българи беше истински нормален живот и той няма да се забрави каквито и манипулации и гнусотии да сипете.

Пенсионна вързраст 55/60 години. Относително добра здравна система, образование, благодарение, на което аз работих години наред назапад и заработвах съвсем прилично и т.н.

тъпанар

Само фактът, че по Бай-Тошово време партийните кадри се научиха да крадат като за последно от държавното и с краденото построиха огромни 3-4 етажни читалища и уредиха живота на семействата си няколко поколения напред, е достатъчно компроментиращ този омразен тоталитарен режим!

Аз избирам интелекта пред интуицията, избирам ние, което е в устата на г-н Орешарски. Той казва ние... Грешка.Ние от ДПС избираме,не аз избирам...Даскал...

Мин Съвет: Орешарски премиер Станишев премиер в сянка Доган шеф на премиера Местан министър на кражбите Мая Манолова министър на пропагандата Андрей Райчев мин. На информацията и стъкмистиката Бареков мин. На независимите медии Корнелия Нинова говорител Волен Сидеров мин на пенсиите (от 1000 лв) и пряко подчинен на Доган.

Цвьк

Има си хас да не го подкрепи.:-) :-) :-)

ВЕЛИКОЛЕПНАТА СЕДМОРКА ЗА КАБИНЕТ СТАНИШЕВ,МЕСТАН,ДОГАН,КОРНЕЛИЯ НИНОВАМАЯ МАНОЛОВА ,СЛАВИ ТРИФОНОВ И БАРЕКОВ ! все симпатяги!

Панта Рей.Само така .Няма идеални ,но гледаме напред.Сега трябва:1.Ново правителство и2.Веднага имунитети ,прокуратура,съд и...затвор,ама не да ,,лежат "а да работят там. Хайде бързо ,бързо..

Но може да се очаква и нещо друго. Може да се очаква, че точно този сценарий, тъй неотстъпчиво следван, е в интерес на кремълските повелители на Станишев, Сидеров и Местан. Че за Путин би било добре предвид финансовата ентропия, която мори ЕС ако една страна от съюза бъде докарана дотам, че останалите да бъдат принудени да й покажат пътя. Това би бил полезен и тъй да се каже челен пример. До него неуминуемо ще се стигне, ако цената на предстоящата тройна коалиция се окаже приемането на програмата Сидеров с мечтаната от него деколонизация и прогонване на европейските злодеи. Може да се окаже, че в Москва биха се радвали, ако събитията в България се развият така, че на картата на Европа да се появи един нов, малко по-рафиниран вариант на Белорус. Със съответната за такъв режим мека диктатура. Можете да бъдете сигурни днешните социалисти не са забравнили опита си с диктатурите. Владеят го също толкова добре, колкото и коалиционната култура.

"Кремъл" не разрешава гей паради. И не е комунистически, а примитивно-капиталистически. ГейШеф е направил МНОГО, за да де-факто попречи на Русия да си възвърне позициите в България. Дайте едно сериозно нещо, което е направил - и не ми говорете за Белене, взел е пари, загробил е държавата, но не е подписал - това го разбраха даже хората от Бояна.

БСП,БСП,БСП и т.н. Главният седенкар ще управлява БГ! Нямаше пари за заплати на учителите и за субсидии да увеличи 5 пъти на партиите имаше!

орешарски естествено иска ли питане и анкети *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Истината е, че в момента дори червените крадци + фесчетата са за предпочитане пред мафиотите от ГЕРБ. Комунделите поне се правят, че не са мафиоти, докато Боко се държи и постъпва като някакъв мафиотски шеф.

стига глусти бе червенотиквеници.

което е написал човека

....ДА МУ НАПЪЛНЯ ШАПКАТА.

Ах, каква изненада, какво вълнение, че ДПС ще подкрепи БСП! Атентати, конспирации, взривове, интриги, манипулации, лагери с интелектуалци и патриоти, интернирани семейства, взривени влакове с майки и деца - минало и настояще с едно общо : ПОЗНАЙ КОЕ И КОЙ Е ТОВА ?

Пичове, мразя комунделите (и от ГЕРБ, и от БСП), но това си избрахте. Аз гласувах за Костов, но вие не го искате и сега ще трябва да ви управляват тези, за които сте гласували. Избора между ГЕРБ и БСП е като да си избереш да те застрелят или да те обесят. И в двата случая народа губи, а червените боклуци (ГЕРБ+БСП+ДПС) печелят.

Бегай бе,палячо костовист,пред твоята мърша костов избирам и марсианци да ме управляват,глупак

като гласува за костов със сините венци какво спечели?