Дурхан Мустафа от ДПС се отказа от депутатско място

Вторият в листата на ДПС в Бургас Дурхан Мустафа, който днес трябваше да положи клетва като депутат, обяви, че се отказва от мястото си в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Дурхан Мустафа от ДПС се отказа от депутатско място | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не е от ДпС? Или е още млаТ.

Не знам подбудите ,но мисля, че е достойна позиция ...

Достойно поведение, за разлика от това на еничаря Камен Костадинов, който се връща евентуално.

За БСП/ДПС няма хляб, няма власт. Затова не се натискат за парламента. Бойко Борисов им разказа играта.

Халваджия - за бозаджия .

Eвалата дунди гълъбето. Евалата Духан Мустафето. Какво прави сестра ти Мусайбето? Дая поздравиш от Алираза. Ти си най-принципния принцип. Ако знаеш само колко ти завиждат и ти казват, ей къв убавец и акъллия. Не знае де да го снесе от радост, че народа го почита. И какъв уважаван и напет.

отказват се щот няма келепир когато не са в правителството.,ще трябва да стои в парламента за някви 2000 лв на месец. а какви славни времена бяха а ? сокола излиза по телевизора и вика -"Аз съм държавта ,аз разпределям порциите в тая държава."

Шило

А, няма келепир...Айде сега....

Достойно е, но и с умисъл! За всички е ясно, че ДПС е извън управлението и дори не е "балансьор". Така че ползите за депутатите им са доста по-малки. Логично е да остане на поста си в партията, където ще има по-голяма икономическа сигурност.

Я както са почнали, всички дупетати от дпс-то да си подадат оставките и никой да не влиза на тяхно място!!! Не ни трябва антиБългарска партия нито в нашия парламент, нит в европейския!!!

На сапун...

Което показва, че последното нещо за което се сещат нашите депутати е, ЧЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ!!! Пред хората, които им вярват и които разчитат на тях. Това не е състезание, от рода на "Мастър Шеф"... Циркаджийска история... с 240 КЛОУНА

Май му е станало неудобно! А дано е така, ама надали..!!!!!!!!

Да се откажат всичките мангали от тази партия на предатели.

Мангалка е майка ти бе боклук.Виж си насраните гащи.

jingiby

А сега де?