Пеевски - втори в листата на ДПС

Делян Пеевски е втори в евролистата на ДПС. Листата ще бъде обявена днес.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски - втори в листата на ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.......И КОКОШКИТЕ СПРЯХА ДА СНАСЯТ........................

Ако 80% от "българите" отидат да гласуват не само, че втория в листата на ДПС (Пеевски) няма да замине за Европа, ами и първия в листата им няма да замине. Колкото по-малко "българи" гласуват, толкова по-добре за Дпс.

Когато Пеевски стегне багажа за Европа и някой реши да попита КОЙ го избра, отговорът отново ще бъде същият както и КОЙ го назначи - не гласуващия "българин".

Когато и да я затворят тази държава все ще е късно! калпава нация, калпаво минало и калпаво бъдеще! по добре сам в европейска страна с някакви ценности, отколкото в България, където улично куче може да ти изяде детето. Халал да Ви е родолюбието!

Лъснаха новите опорни точки спунати сутринта от съсела,аз се чудех от къде толкоз празноумни тролове,то ква била работата 'Станишев: Защо има истерия за Пеевски, а не за сикаджията Борисов?'

Гласува за Кунева, получи Пеевски гласува за СДС, получи Пацо гласува за ДСБ, получи Сергей Защото всеки е по-добър от Боко!

България експортира най-развития си продукт от прехода- мутрите. И не какви да е а големи!!!

Решението, Братя, е всички българи да излезем и да гласуваме, кой за когото му е на сърце. Така имитаме ДПС в Анадола! Горе главата и напред!

Какви сте вие да не одобрявате Пеевски, а? "Прасета не може, а кучета и котки може!"

Моля, последният който напусне България да изгаси осветлението на аерогарата. Амин.

И сам да остана няма да го изгася, но като мен са милиони. А ти, ти си върви там, там където никой не те чака. Ние българите и други народности тук сме се родили , тук лежат дедите ни и ние ще останем тук! На безродниците прав им път!

къде си бееее селтак нещастен

аа пък говорят че турците не обичали свинско а я ги виж каква свиня са си избрали

След като разбрахме за номинираните кандидати,изпаднахме в неистова радост!След избирането им,ще настъпят целогодишни всенародни празници във възхвала на българските депутати! пп-Нека Европа да ни завижда!!!

Браво на ДИР-а Махнахте ми коментара. Не го и скрихте, а направо го махнахте. Май и вие сте вече в графата Прас Прес!

тия пехливани направо вече се гаврят с народа..не ми стига че гледам лафки на всяка улица ми сега да го пращам туй него да се угоява и в евро парламента

Трайното НЕГЛАСУВАНЕ на интелигентните българи произведе от тази гротеска, от това човешко недоразумение, еталон, символ на успелия млад човек... Та това е социопат, който се нуждае от лечение

Много ми се иска да гласувам - само че не знам за кой бандит да си пусна гласа.И за това пропускам - на 25 май пак ще съм сутринта за риба, а след обед за гъби.

циганите вместо теб избират кой да те управлява бе шаро докато ти се моташ за гъби ... халюциногенни ли ще береш ?

За всяка свиня си има Коледа. Колкото и да се силят тия свине, няма да са вечно на власт. Важното е да не напускат страната, че да им организираме едно народно парти с много любов

В цивилизованите страни се организират избори, а не "народно парти", "народен съд", ... И се гласува "за" някоя личност/кауза, а не "против".

Трайното НЕГЛАСУВАНЕ на интелигентните българи произведе от тази гротеска, от това човешко недоразумение, еталон, символ на успелия млад човек... Та това е социопат, който се нуждае от лечение

гюзел шопар е

БРАВО и защо не-да не би тази Евгения Банева,да е нещо по добра от него.

И тя ли е тежкотоварна свинка, че ги сравняваш с по-добра?!

Ами в общи линии,ама по-нагла.

"Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име " УЖасссссс накърних "доброто" име на пеевски,"страхоооотния" му имидж.....

ТОВА ПОСЛАНИЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ ЗНАЧИ, Е---Е СИ МАЙКАТА, КАКВОТО КАЖЕ САВА ДОГАНОВ, ТЪЙ ЩЕ ДА Е. ТОЙ ДЕЛИ БАНИЦАТА. А КОЛКОТО ДО БЮЛЮК-БАШИЯТА СИДЕРОВ, ВСИЧКО Е ЯСНО, ПЪЛНА КЛОАКА. ДАНО ВСЕВИШНИЯ СЕ ЗАДЕЙСТВА ПО-СКОРО!!

Прасчо, откажи се мамин сладък, не е за теб тази работа, какви ще ги свиниш в ЕП?!

па нека еуропата види що е свинщина бе! пу да не са му уроки на тоз гений да сколаса да си покаже арсенала та да видят че по добре да не сме в ЕС.

Мога да кажа само едно/за тези които все още са останали/- Ако си млад и кадърен знаеш няколко езика и се питаш дали да останеш да се "бориш" за правдини,грешиш!Не ти трябват никакви избори които затвърждават заблудата,че нещо зависи от теб,просто тръгвай на път да си търсиш щастието.

Др.Пеевски втори в листата на ДПС?! А уж турците не обичали свинско,а?!...

не много пресни филизи обичали...

Целта на червената и проруска мафия е да ни изгонят от ЕС! Затова ще имаме "евродепутати" като Бареков и Пеевски! Всички тези са креатури на БСП!

червената не може да е проруска (и се видя, че не е). Просто комунистите са опозиция на Путин, това е ФАКТ и всякакви соросоидни турчета не се опитвайте да кажете на бялото - черно..

Платени от Кремъл!...

Без лустрация до девето коляно не е възможна държава на тази територия!

Наистина - много тъпа рая. Или поета го е казал - НЕ народ, а мърша!!!

Наистина - много тъпа рая. Или поета го е казал - НЕ народ, а мърша!!!

до Боцов! След като е толкова умен този Пеевски, защо не е завършил право в Соф. университет, а е завършил в Благоевградския у-т, при това задочно?????? Би ли ми отговорил на този въпрос, уважаеми г-н Боцов!

ЗАЩОТО Е ТЪП И МЪРЗЕЛИВ. ПРОБВА ЕДНА ГОДИНА В НОВ БЪЛГАРСКИ... НЕ МОЖА ДА ВЗЕМЕ ИЗПИТИТЕ И МАМА ГО ЗАПИСА В ЮГОЗАПАДНИЯ... ТАМ НЕ СЕ Е ВЯСВАЛ, КУПИХА МУ ДИПЛОМАТА... ПЕЕВСКИ РАЗБИРА ОТ ПРАВО КОЛКОТО СВИНЯ ОТ ЕЛЕКТРОНИКА...

ТАКА НИ СЕ ПАДА!!!НАЛИ ИСКАХМЕ БЕЗКРЪВНА, МИРНА РЕВОЛЮЦИЯ В КРАЯ НА ОСЕМДЕСЕТТЕ, ИЛИ МАЙ БЪРЗО ЗАБРАВИХМЕ?!?!СЕГА И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩЕ СИ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ НА ТОВА НЕДОНОСЧЕ КОЕТО БСП И ДС СЪЗДАДОХА И КОЕТО НИЕ ДВАДЕСЕТ И ПЕТ ГОДИНИ ГРИЖЛИВО ОБГРИЖВАМЕ ПОД ФОРМАТА НА СДС,ГЕРБ,ДПС И МНОГО ДРУГИ МУТРЕНСКИ КЛОНИНГИ!!!КАК ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ НИ УЗРЯХА ТИКВИТЕ,НЕ ЗНАМ........... ЕБАТИ РАЯТА СМЕ!!!

Наистина - много тъпа рая. Или поета го е казал - НЕ народ, а мърша!!!

Още древните римляни са живели под мотото panem et circenes, само че в България са само зрелища и то с треторазрядно качество!

Не мога да си представя, че в Европа ще ни представят такива "мастити" персонажи като Пеевски и Бареков????? После се чудим защо никой не ни уважава!

Напротив, ще падне голямо "уважение" след като от ЕС България иде в Азиатския съюз :) Само едни са свикнали - "левите", те понеже и сега редовно ходят в ... сараите :)

Pesh0

Споко , няма да ни представлява . Европа ни изгонва ... след което турция , анексира , някои територии . Бсп най - накрая се омитат и оставят половин България да им връща дълговете . Развръзката е скоро , няма да чакате много до представлението.

...Пеевски...заместник-министърът на отбраната Неджми Али... все видни кадри на ДС/БКП(бсп), тоест на руските подлоги в България!

До LUNA0102.Я ми кажи Луничке малка от каде да му прочета биографията.Вие окаде я прочетохте.Кое породи в душата Ви злоба.Това момче може само да ви бъде пример ,как Вие да успеете.За твое сведение го познавам лично от бебе.Той е дете на разведени родители.Но е много умен и упорит.Запомни от мен.Моли се Делян да не проговори ,защото има какво да разкаже,че ще ти настръхнат косите.После ще се срамуваш и ще се питаш.Защо си слагах на душата този грях да пиша против него.И ще ти кажа още ,че никаде по света не съдят никого по биографията му а по делата.Щом знаеш нещо ,отиди в прокоратурата и го кажи.Аз наистина познавам и майка му и баща му и дядо му.Но ЧОВИШКАТА ЗАВИСТ НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН.Днес мразят успелите.

Кажи за делата му, моля, че цяла България тръпне да чуе за тях, защото досега са били скрити от обществото! Дето се вика за два мандата като народен представител само веднъж го видяхме в НС! И моля за конкретика: - направи това и това за страната си, в резултат на което постигна това и това за народа си... Давай!

Пич, никой не мрази успелите...., а това как са успели! Не ни обеждавай колко е умен и талантлив. Вижда се кой е зад гърба му и кой го лансира. Идеята ми е , че с тоя "гръб" всеки, ама казвам всеки средно интелигентен Българин щеше да е не по-малко успял от него.....

"Моли се Делян да не проговори ,защото има какво да разкаже,че ще ти настръхнат косите." ..Абе всички знаят много, ама нищо не казват! Защо ли? Ако е много умен, успял, готин, мисли за България, а пък го познаваш и от бебе....защо не каже каквото знае , където трябва пък може и да го подкрепим за ЕП! Ама на приказки сте много силни.....

Не мода да си представя, че в Европа ще ни представят такива "мастити" персонажи като Пеевски и Бареков????? После се чудим защо никой не ни уважаваЧ

Няма да коментирам "достойнствата" на този кандидат-евробозайник. Но мисля, че за да е съвършена листата на ДПС, на трето място трябва да е или Бат'Сали, или Данчо Ментата. Христо Бисеров също е един "достоен" човек, но на - създадоха му ядове от ЧУЖДИТЕ служби и така попречиха на достойния представител на тази още по-достойна партия да заеме полагащото му се достойно място в ЕП! Ай сиктир! И, българи, не ходете за гъби по време на избори!

Турците може ли да паднат по низко от това да изберат тоя. Как се гледат в очите в тая партия на помияри?

Ха ха .. и един от ДПС с "-". Що бе вярвате ли си че тоя е "чисто момче". Не знам дали имате някаква представа какво е морал, чест, достойнство. За 500 години не сте разбрали няма и за следващите 500 да разберете какво ви липсва за да сте европейци.

Ама, защо не е първи???!! Ха, ха!!

Още един ще ни излага пред ЕС.Ужас не се чудете защо не ни броят за хора там.Ако го изберете да ви е честито.

Ай...сиктир,може пък и да е за добро.Така момчето ще разбере,че за нищо не става и мама няма да е до него за да му крепи г..а.За да работиш в европа са необходими качества и усилия за да се доказваш.Момченцето на мама не разполага с такива,пък е и мързеливичко,то в нашия парламент не се вясва ама в европейския ще трябва да ходи!

Може и да си прав. Той само да влезе в европарламента и да види как се държат хората там ще е от полза.

"Вебер заяви, че номинацията на Пеевски е "неприемлив сигнал" и групата на десницата "няма никакъв шанс" да работи с подобни евродепутати. "Това ще е и нашият сигнал към избирателите в България", заяви Вебер" "Свобода вече каза, че е много изненадан от номинацията на Пеевски и по принцип не одобрява олигархията." ....... Тепърва ще има да реагират като им се разгрухти и разсмърди там турският шопар!

Кво му пука на стадоту, че некой не ще да работи с нащу мумче? Агата каза да гласуваме за негу.

Пеевското прасе, много бърже реагира!! Колко ли е назначило да му дигат реномето???

Много важно. Заплатата ще му върви, а той също може да не "работи" с вас, даже може и да не идва на работа :)

До Яворчо.-Поздравявам Дилян за номинацията.Питам те Яворчо,какво точно имаш против това момче.Кажи ми поне два сериозни аргомента.Съден е, осъждан ли е ,има ли дела срещу него.С какво той е полош от Цветанов,Борисов, Евгения Банева.И ако малко разбираш от демокрация,стой си мирно,като не ти харесва просто не гласувай за него.Той е представител на определена група хора.Ама на теб не ти харесва.Ами превключи канала и просото не гласувай за нето.Аз ще гласувам защото ти пиша от Амстердам и ще ти кажа че срещам по света много,ама много успели българи на неговата възраст.Какъв ти е зорът.Чакам отговор.

Luna0102

Прочети му биографията и си отговори сам, защо не е осъждан. В нормална държава щеше да е затворник от дълги години.

Ами ГЕРБ за 3.5 години дори не го обвини в нещо. Защо според теб трябва да бъде осъден и кой ще го обвини?

АЗ ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ ВМЕСТО ЯВОРЧО.. ВИДЯЛ СЪМ С ОЧИТЕ СИ КАК ТОВА МОМЧЕ КРАДЕ МИЛИОНИ НАРОДНИ ПАРИ, ДРУГИТЕ - НЕ СЪМ ВИДЯЛ. МАМКА МУ БЕШЕ ШЕФ НА ТОТОТО. РЕМОНТЪТ НА ЦЕНТРАЛАТА ИЗПИСАХА ЗА 4 МИЛИОНА, А ОТКРАДНАХА ПОЧТИ 3 ОТ ТЯХ. ПОСЛЕ - ЗАЛА "УНИВЕРСИАДА", БЕЛМЕКЕН, СТАДИОНА, "СПОРТПАЛАС" И Т. Н. - ВСЕ ПОДОБНИ И ПО-НАГЛИ СХЕМИ.. ПРОКУРОРИТЕ ПОРОВИХА ЗА СКАНДАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА "УНИВЕРСИАДА", КУПИХА ГИ, УПЛАШИХА ГИ С УВОЛНЕНИЕ.. И МЛЪКНАХА.. ТОВА МОМЧЕ Е МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ.

А какво е аргОмент, че не знам такава дума да има? Баси неграмотниците - защитници на Пеевски.

пеевски е гнусен и отвратителен не само по думи, но и по дела, ти си само тъп.

Един от твоите много успелите млади българи вече го гръмнаха в самият център, а успешната му любовница се отърва само дупка в главата....! Прасето за обстрел ли ще бъде по Европата?!

Този шопар не знае добре дори български. Как ще говори там? Какво ще прави? Каква работа има там? Застреляйте го, моля!

Като "народът не го иска", къде е драмата тогава? Няма да го изберат и толкова, това ще бъдат точки за ГЕРБ, ББЦ, БСП, ... Ама нещо ви страхува май? Да изясня: не ми е симпатичен, няма да гласувам за него, но той не е следствен дори, нито осъждан, ... и никой няма право да му пречи да участва в избори. РБ няма да влезе по съвсем други причини.

Абе тиа що не вземат да сложат майкаму че тя е по успяла за водач на листата. Егати и тъпизъма, егати наглоста, егати и малоумниците.

Каквото и да пишете - Пеевски ВЛИЗА !!!

Няма да е първия случай в който ЕП си променя вътрешните правила заради български гражданин.

ама там дали ще може да влезе поне през вратата???

Предлагам да сменим герба на РБ. Вместо лъвове трябва да има крадящ шопар с ибрик от едната страна и дудук с капут от другата!

Luna0102

С по някоя рубла на челото, като в руско-турска сватба.