Кметът на Кюстендил: Ще блокираме централата на ДПС

Кметът на Кюстендил се закани, че в понеделник ще бъде блокирана централата на ДПС и няма да бъде допуснато Александър Методиев да положи клетва като депутат.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Кюстендил: Ще блокираме централата на ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ми скрихте коментара за бат Сали!!!

Циганин в ТВ предаване на тема незаконно заселване в София: "Когато законът не работи за мен, не го спазвам, да го променят да е за хората" . В случаят с Бат Сали същите "разсъждения" демонстрирате всички протестиращи вкл. кметовете на Кюстендил и Дупница и разни НПО активисти. Ако беше влязал от ГЕРБ някой, избран в Англия или Канада щяхте да сте доволни, че ДПС не е успяла. А сега по цигански: вече не ме устройва законът, няма да го спазвам.

НЯМАТ АТДЕЛНА ПАРТИЯ а вашите са дори и опозициа на българите! Защо го допускате?

А двойно гражданство има ли в Германия ? А ?

Браво! Това е пътя успех!

Местан нарочно не го маха ,за да създава етническо напрежение,да ескалира,да види електората му как са настроени българите към малцинствата,въпреки че причината му е пределно ясна!Да каже в Европа че има етнически проблем,а той е звероукротител и държи малцинствата в свои ръце и ги защитава!Всичко е една бутафория,отново да се докопа,ако ще и с омраза към властта!Но кюстендилци са в правото си да не искат компрометирано лице от техния район в парламента!

Цигани и турци искат да ни управляват и има само протести??? Как се стигна то тука...

ЛютФий ага, не въртете палачинката! Каква 2013 година, нали МаЗолова само преди месец изобрети новите правила за гласуване! Нали и вие ги приехте инсиеме и ги прогласувахте! Нали вие не желаехте промяната, не искахте мажоритарно и смесено гласуване, а залягахте на пропорционалното; нали точно по този начин "Енергетикът Бат Сали"го натресохте в Кюстендил. Стига сте се правили на Хава. Олмаз, кафъ артък!

P.S. Уточнение Хава да се чете ХАВВА б.м. ЛУДИЯТ

В екипа на комисията за ИК имаше и депутати от ДПС,и от другите партии,не го забравяй,да са обърнали внимание,какво се правят сега,нали и от ДПС гласуваха кодекса!

Бат Сали трябва да влезе в парламента! В противен случай доходите от частното енерго няма как да продължават да влизат в Банка ДпС.

Кмете, на грешен адрес си ... иди и блокирай централите на БСП и ГЕРб ...

На ДПС това ли са качествените експерти - бат сали. Това ли е най-ценният им кадър, който ще работи на ползу роду от институция, която би трябвало да е съставена от потомствени интелектуалци с ОБРАЗОВАНИЕ!!!? Какво е това нещо бат сали там, та толкова държат на него?

БЕЗ ТАПИЯ.

Ама сте много злонамерена! Може да няма образование но е "природно надарен"; виж какъв бизнес прави с частното енерго. Някой с висше, с две висши да е направил толкова успешен бизнес. Ами учителят им построи цял язовир "Цанков камък" ...

Ей хора, стига с това първобитно мислене! Какъв минус поставяте -не проумявате ли иронията относно колоса на Енергетиката от Самоков. Че той Кристо потвърждава поста на Криста. Напрягайте си сивото вещество, стига с тези първосигнални реакции!

Защо, когато бат Сали е от Улева България е убав, а когато е либерал е лош?

защото е удобно на партията

Бой до дупка!!!

Тия дето протестират защо не се организират да направят гвардейска част и да отдават почит на г-н Местан?

Добре ще е към оръжието за приветстване на Бат' Сали, да се раздаде поне по един б. к.. Желаещите за се включим в почетната рота, сме поне една дивизия, да не казвам армия. "Исмаил", да си чувал за "ПО ПЕТ, НА НОЖ!"?

Да ,от Батак съм чичо!

докато мучат срещу саалито, никой няма да обърне внимание на дупетатина диди грухтеевски. той влиза без даже да си е губил времето за агитация пред избирателите си, които на практика не го познават.. ДСто винаги са си бли такива, манго редовно опира пешкира когато трябва да се мине метър в галимацията.

заедно с галевата "оправяха" ИК но пък изведнъж се сетил, че имало "жесток порок".. !? повече жалък отколкото скучен палячо

ИК е на Фидоска , ако нещо те интересува за галеви питай Цецоу

методиката искаш да кажеш е на фидосова,а това не е целия кодекс!

Кметът на Кюстендил заслужава адмирации, а не укори! Не го познавам този кмет, но му прави чест, разбира се. Колцина кметове в най-новата ни история са дръзнали да възроптаят срещу крещящи неправди? Големият педагог Местан ли беше, Зидаров ли беше, няма значение, твърди в неговия си стил (колкото може повече да говориш, за да не ти се разбере нищо), че "има жесток порок в Изборния кодекс (ИК)". Но кой го сътвори този ИК, бе др. Зидаров? Кой изпълняваше повече от послушно прищевките на ДПС? Цинично е да говорите таквиз неща, скъпи ми г-н/др.Местан?! И като е жесток порок, защо го приемате и прилагате???? Че то на целия свят стана ясно, че ДПС си пазарува неограничен брой гласове както от България, така също и от Турция, а вече и от европейски държави!! Та и на децата стана ясно, че на ДПС не е необходимо този мазен циганин да бъде просто депутатин, нали? Той трябва да бъде именно там депутат, където досега не са стъпвали ДПС и разните му еничари! За да дразните, колкото се може повече християните!!!! А най-вече - воеводите Но да видим какво ще стане след тази закана на градоначалника? Или ще бъде много шум за нищо? Както пише отпреди 400 години великият Шекспир Но най-голямата аномалия сте вие, г-н/др. Местан.

Няма случай "Бат Сали" случаят е "Червена кучка Лая" тя го създаде с още един куп така наречени граждански организаци, направиха изборния кодекс и после го гласуваха... Така че пийте по една студеняа вода и приемете ЗАКОННО ИЗБРАНИЯТ да ви представлява в народното събрание бат Сали....Щото нали всички сме за правова държава и да се спазват ЗАКОНИТЕ еми тогава това е положението...Иначе искането ви за мажоритарни избори и аз го подкрепям и за това се подписаах за референдум по въпроса, ВИЕ посписахте ли се или тогава викахте браво червена Лая???

Господа, трябва да се протестира срещу допускането на нечиста личност за депутат в Народното събрание. Но... Бат' Сали едва ли е единствен и едва ли подобни му има само от ДПС. Това може да бъде ограничавано донякъде с изцяло мажоритарна избирателна система. Но забележете... Лъжепатриотът е винаги изгоден агент на политически и бизнес негодяи срещу народа ни. По Ботев: "Патриот е душа дава, но не своята душа братя, а душата на народа." Безусловно е, че негодяите ще използват справедливия протест на гражданите за да създадат народностна вражда и от народностите в България - врагове. Трябва да има протести срещу избора на нечисти пред гражданите депутати и не само от ДПС. Затова не трябва и не бива да се блокира централата на ДПС. Трябва друго. Трябва ни комитет на гражданите за опазване на избора за Народно събрание. Комитетът трябва да организира граждански подписки за отстраняване на нечистите от законодателната власт по списък и да внася подписките в отговорните пред народа и държавата институции - Народно събрание, Президент, прокуратура и др. Участие в Комитета и подписките трябва да имат български граждани от всяка народност. В учредителната си декларация Комитетът трябва трябва да обяви целите пред народа ни и да я представи пред Народното събрание и Президента. Борбата срещу национализма - смъртна опасност за хората ни, държавата и страната ни, трябва да е от главните му цели и действия. Комитетът да е на всички НАШИ народности и "За чиста и свята република!" По Учителя ни Левски, а не по лъжепатриоти.

Понеже сте жестоки зaкононaрушители ви пожелaвaм ДПС дa ви докaрa минимум двестa aвтобусa с контрaпротестирaщи, онези с нaпукaните от труд челични ръце.

Да докара и триста ако иска...

Идете пред къщата на кака ти Мая тъпата, дето ни навря в кучи г*з с тия тъпоумни закони.

Защо хората от Дупница и Кюстендил искат да нарушат закона в БГ ?

цигани, какво да ги правиш!

Смешно и унизително е не толкова,че депутатата е от ДПС,а ,че неуки и неграмотни като тоя ман*ал влизат в парламента.

Ами Златната флейта като е грамотен,защо влезе във ДПС,нали уж защитаваше народните интереси,не искахте Пеевски,стачкувахте хубаво,Флейтата беше със вас,а сега защо се отметна и влезе при Пеевски и Бат ви Сали.???Защо защо???

Всички разбрахме за частното енерго на този ......Някой нещо да направи по въпроса?????? Явно такива ги "награждават" осигурявайки им депутатски имунитет!

ЩЕ ЖИВЕЯТ ПАК С ПРОТЕСТИ НЯКОИ ХОРА НА ПЛОЩАДА

Пениш се непениш, Народе, ама бат Сали ще си е депутат.Не сме народ ние, за жалост!

Живеем в 21век хората вече мислят за марс а ние за етноси и прочие стига сте си правили далаверите горе и да хвърляте пред народа това със етносите стига сте ни разделяли и владели нали това е вашия закон на всички партии до един разделяй и владей има ли някой депутат от вас да се откаже от депутатската си заплата и да го дава за някое сиропиталище или някои старци хайде де ви видя нали сте там заради нас

Като не искахте Бат ви Сали защо гласувахте тогава за Герб,нали ви казах Гласуваш за Герб получаваш Али Реза-Местан.Това кафенце между Борисов и Местан във Кърджали не беше случайно,от утре и чалми ще слагате,а може да излезе и закон да обрезвате децата ви като малки.за всичко е виновен Тиквата.Шаро Баро боги Нанай,-У голяма глава акъл няма!!!

Срамно е кюстендилци да допуснат в парламента тоя крадлив циганин,язък им за самочувствието!

Не гледай сеир отстрани как кюстендилци ще допуснат или не тоя крадлив циганин в парламента. Проблема е национален, щото днес е от Кюстендил, а утре бай мангал ще е от твоя МИР.

не е ГЕРБ, ами БСП то ни ги натресе

Блокада и в НАР.СЪБРАНИЕ ... ДПС/ЕВРОРОМА ,..СА НЕЗАКОННИ .

адмирации .всички пред нс. нов избирателен закон. тотално съкращаване на разхищенията за заплати в нс, мс и президентство. отправна точка за заплатите на тея боклуци да бъде не средната а минималната заплата ...коли командировки ..представителни -дгд итн.всички пред нс да ги посрещнем както подобава ...

използвани както ви се хареса. А законна ли е турската партия. По конституция не трябва да има етнически партии. Ама Конституционния съд, който се произнесе, че ДПС не била етническа партия поради НЯКОЛКО еничера в него бяха САМО ЧЕНГЕТА.

вашата кюстендилска мая от бсп и 42-то т.н. народно събрание нали ходеше като глуа кучка зад загражденията и се срещаше с гражданските представители, решаваше важни въпроси и работеше за хората.... е днес ви питам - софия българия ли е, защо протестираха хилядите през 2013, защо не ги чухте, защо не видяхте какво пишеше по самостоятелно изработените плакати, защо не видяхте колажите, защо не дойдохте да скандирате на стамболийски и позитано...... ръкопляскахте на майчето, на местан и целувката му със серГей, на докараните влакове и рейсове, на незнаещите за какво аджеба са на орлов мост, ръкопляскахте на палатките и краясъците на дудук бареков и пищака на сидеров дето щеше да ни трепа, не ви пукаше и за белия автобус..... не подкрепихте исканията за електронно гласуване, мажоритарен вот и задължително гласуване..... днес ви е криво, а още през 2013 се знаеше какво става

Да се внушава : " БСП , Атака и ДПС така яко се скараха, че никога няма да правят коалиция вече"! Ай мятайте димки тролчета - изроди мои, да ошашавим балъците!

си..кт..ир бе - речено на туркси. Ама не искаме турско робство, искаме си османското присъствие. Тук който защитава крадлив Сали - крал е от парите на събратята си за плащания ток, крал е и от цялата държава, като е крал незаконно ток. Ще ми разправя за закони. Абе циганин и комуни ли е е крадлив. То ДАНС краде, а ти искаш циганин да не краде.Това е нонсенс. Я да ви видим колко сте ербап кюстендилци. Не централата, а нон стоп окупиране на важни пътища, докато не го разкарате този престъпник.

На герберските тролове все комунисти им се привиждат - където става нещо което не им харесва. Когато резултатите от избори не им харесват, им е виновна Мая Манолова /как ли не я нарекоха?/ А през това време ДПС си играят тяхната игра. Как да имаш доверие на партии, които след всеки гаф си вдигат електоралната подкрепа? Значи електората нещо е манипулиран.

Че си Лош материал е меко Така ле ко нема да се измъкнеш

По принцип си прав защото закона беше внесен от герб,но беше подкрепен от бсп.Тук няма единоборство трите античовешки партии ще върнат системата донт и на новите избори в парламента ще влязат само герб,дпс и бсп.

Гледах репортажи от гласуване в Турция, където една жена без да се крие обявяваше на избирателите кой номер да зачеркват - 18 /он секиз/. Това не е ли повод ЦИК да касира изборите в секциите, в които нарушенията са очевадни? Може-би г-н Местан ще престане да се държи като жертва, най-сетне по мъжки ще погледне истината в очите и ще признае, че успехите на партията му се дължат на много закононарушения, а не на това, че се грижи за правата и свободите на населението.

и какво са някакви си 50хиялди гласа от 3,5милиона гласа стига са ни мили мозъците ни с тия гласове от чужбина а какво става с аншите гласове в бг те си правят далаверите а виновни все тия от племената

Пaунов дa си подaвa веднaгa остaвкaтa кaто кмет, и дa.си зaкрие aдвокaтскaтa кaнторa. Срaм и позор зa тaкъв, който не впредвидил , или не е прочел зaконa. Кaто не знaе този зaкон, кaквa е гaрaнциятa, че знaе и спaзвa другите зaкони. Товa ознaчaвa, че упрaвляяa нв по зaконосъобрaност, a по.симпaтии и целесъобрaност. Трябвaше дa aтaкувa зaконa много отдaвнa. Поне познaвa Мaноловa много добре.

К'во се лигавят кюстендилци? Има ли разлика между крадлив циганин и крадлив комунист ? Мая по-добра ли е от бат САЛИ?

много прав ще излезеш , досега всички крадливи демократи се оказаха добре прикрити комуняги

Проблема Не е Че Бат Сали е Циганин ! Проблема е Че е КРАДЛИВ ЦИГАНИН ! ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА СРЩУ МАФИЯТА !!!

ааа крадлив бил , ами той да не е крадлив от днеска бе , що не смърдяхте миналата година... не мой да няма и актове от кат

Мисля, че не Бат Сали трябва да си ходи, а ДПС трябва да се закрие. Не мога да си обясня що за нация сме да допускаме десетилетия етническа партия в държавата си. 1. Това е незаконно 2. Това е партия от етнос, който е газил, изнудвал, изнасилвал и убивал българи; при това днес завземат отново български територии именно благодарение на политичреската сила, която им позволяваме да придобиват незаконно! Българи, къде ви е юнащината, бре?! Скоро пак ще таковат жените ви, дъщерите ви и вас самите, ако не се вдигнем като един и не махнем ДПС като нарушение а Закона. Ккаво е етническа партия питам. Не е ли партия, чиито членове са преобладаващо от един етнос и партия, която защитава този етнос и неговите интереси (по-скоро бизнесмени от този етнос)? Ами какво чакаме?! Вече има и партия, която влезе в парламента с тази основна цел - да прекрати това беззаконие. Ало! Да действаме!! Бат Сали кой е? ДПС е проблемът. И както си знаем, БСП.

да действаме ама ти от къде пишеш? Англия или Сащ?

Защо полицията не арестува и не пребива платените протестиращи начело с Пауна,ами защото така им е наредено от кукловодите.Сега гледаме платен цирк утре ще гледаме драма на живо когато този турски предател паунов се скрие в миша дупка с получените пари за протестите.Този предател иска връщане на старият изб.закон според който в парламента ще влязат само герб,дпс и бсп.Това ли иска народът?Твърдо не,долу платените мерзавци като комуниста Паунов.

Миналата годинка, като се расождааме по улиците цело лето. ДУпничани и Кюстендилци се радваа на Мая Селска. Мммм даааа Така ли беше или греша нещо? Са па ние ще си седиме дома щото е хладничо на вънка.

Щото излиза така, че бат Салко е по умен от теб и ще те тъпче, ако се съгласиш да е депутат.

dimitarpeshev73@abv.bg

Сири, късно е вече

ДПС е противокунституционна партия и трябва да бъде обявена извън закона.25 години стигат!

Всички комунистически партии са извън закона,а дпс не е изключение,а само затвърждава правилото,че бсп,герб,пф,рф и т.н. са античовешки партии и трябва да се изметат.Не можеш да твърдиш Карл Маркс е незаконен,а Фридрих Енгелс е цвете.

Бат сали трябва да дава клетва първо и после може да се откаже ако сам поиска затова не му пречете защото може да се инати и да не си подава оставката ако пък някой му попрече да направи така че да не го допуска до НС тогава даже и кмет да е те не са депупати с имуните и тогава кмета на кюстендил отива в панделата

Няма какво да блокирате, защото няма да има резултат. Намерете този, който е приел закона и е допуснал това да се случи. И го разпънете на кръст.

Прав си но не затова им е платено от кукловодите.Платено е да настройват общественото мнение за промяна на изборният закон,за да може вместо да се решават най-наболелите въпроси първият закон да е връщане на системата донт според която дпс ще е втора сила,а в парламента освен тях ще влязат само още герб и бсп.Това искат тези платени циркаджии.

НЕЩАТА СЕ ОБЪРНАХА.БЪЛГАРИТЕ ИГРАЯТ КЮЧЕК, А ЦИГАНИТЕ ДУНАВСКО ХОРО.

ИСКАМЕ И НИЕ ДА СЕ ВЪРНЕ СТАРИЯ ЗАКОН И ТОГАВА АТАКА И АБВ ОСТАВАТ ИЗВЪН БОРДА ПО СТАРИЯ ЗАКОН ДПС ВЗИМА МАНДАТИ В БУРГАС КЪРДЖАЛИ СИЛИСТРА РАЗГРАД И СОФИЯ /ТРИ БРОЯ/ И СТАВАМЕ ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ АКО ЩЕ СТАЧКУВАТЕ ПОКАНЕТЕ И НАС НО НЕ СТАЧКУВАЙТЕ ПРЕД ДПС А ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ИЛИ ПРЕД БСП И ГЕРБ ТЕ ПРЕДЛОЖИХА И ПРИЕХА ТОЗИ ЗАКОН ДОНТ ЗАРАДИ КЪРДЖАЛИ ДА ВКАРАТ ОТ НАШИЯ БАСТИОН НЯКОЙ ДЕПУТАТ ЗАТОВА И НИЕ СМЕ С ВАС НО НЕ ПРЕД НАШАТА ЦЕНТРАЛА А ПРЕД ПАРЛАМЕНТА КАЖЕТЕ КОЛКО АВТОБУСА ДА ИДВАМЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ НИ

Нали това е номера и затова са тези платени протестиращи,да се върне старият закон и да останат само трите големи партии герб,дпс и бсп.Прост народ слаба държава.

Вместо да блокират централата на ДПС, да отскочат до Позитано 20, не е далеч, 5 минути пеша, и да питат Мая Манолова, защо бат Сали е депутат от Кюстендил. ДПС са виновни дотолкова, доколкото са гласували изборния кодекс на сестра Галева.

Пaк непознaвaне нa нещaтa. Този зaкон е приет от Бойко и Фидоскa.

Прав си и е подкрепен от бсп,както и сега ще бъде подкрепен от бсп и дпс връщането на старият изборен закон според който само герб,дпс и бсп ще останат в парламента.

Спрете Пaунов, зaщото не е прaв. Въпреки , че според мен ДПС е aнтикоституционнa пaртия, смятaм че действиятa му сa противозaконни. Стрaхувaм се дa не стaнеДПС дa блокирa кметството нa Кюстендил.

Тъпо е да имаме депутат "бат Сали", ама е по-тъпо да си погазваме конституцията и изборния кодекс. Трябва да мислим какво да искаме в бъдеще, за да няма следващ "бат Сали". Най-вече дали не е добре да забраним двойното гражданство - в много и то нормални държави по света такова животно няма.

Този бат Сали ще стане по - голяма звезда от всичките Златки взети на куп, барабар с тризначките и Азис.:)))

Естествено след такава реклама от платените протестиращи,които искат връщане на системата донт,тоест в парламента да останат само герб,дпс и бсп.

През 1999 г един умен човек каза, че ДПС е проклятието на България и се оказа изключително прав. Както и за много други неща, впрочем.

дето си сложи пaфите в КТБ.

Не знам къде си е сложил паФите, но заради такива като тебе сега агонизираме.