Доц. Мангъров: Не бих ваксинирал децата (видео)

Той подчерта, че хлапетата не боледували тежко от коронавируса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали е и политик ? Аз не бих поради редица причини.

Ти вярно си рожба на партийна централа! Така смесваш и забъркваш фактите, така изопачаваш, така аргументите ти са изсмукани от пръстите и преиначени и накрая ако нещо не ти е угодно наричаш хората невежи и тъпи, че явно партия те е обучила! Не си заслужава да ти се отговаря, както не си заслужава да се обръща внимание на определени "политичаски лица".

Г-н дьо Зевзек, Ти си този, който изрежда всичките си тролски опорки по списък и нарича сума народ невежи, но пише под различни имена, за да не го хванат, че е един човек, пък все намираш някой друг, който бил обучен от паритя. В същото време не можеш да отговориш на елементарни въпроси. Не даде обяснение защо всички 9000 починали, които уж не са от ковид, все са починали по време на епидемичните пикове, а не преди, след или между. Не даде обяснение защо десетки пъти по-висока смърнтост в групата с установен ковид е недостатъчно да направиш ясна връзка между двете. Това ли ти е изопачаването на факти и изсмуканите от пръстите аргументи? А твоите къде са? Не че не заслужавам да ми се отговаря, просто в тролската ви база такива отговори не съществуват, освен стандартните нападки кой бил трол, кой бил тъп, кой бил обучен от партия... Те са изсмукани от базата, не от пръстите и затова са валидни, нали бе? Не те ли е срам?

Един истински лекар, който мисли за страничните ефекти след 1,2...10 години. Не е като платените клакьори на американските сатанисти, начело със сатанистите Бил Гейтс и доктор-убиец Фалучи. Мангъров е не просто доктор - лекар е! Лекува деца и казва на родителите да не увреждат децата си, да не рискуват живота им. Защото не е едно и също да експериментираш с 65 годишен, на който съгласно статистиката му остават 8-10 години живот (средната продължителност на живота на мъжете в България е около 73 г.) и да експериментираш с 12 годишно дете ( а утре ще поискат да експериментират с пеленачета). Защото целта на сатанистите в България е ясна - увреждане на фертилното българско поколение (Циганите, бъдете сигурни, няма да си дадат децата за експерименти и следователно, само техните деца ще останат фертилни, за да залеят българските земи с други цигани.) На лекаря д-р Мангъров не му пука от сатанинските измами, свързани с депопулацията на световното население и в частност на българите в България. Мангъров просто се придържа към истината, към медицината. Примерът с филипинските деца, които след ваксиниране срещу тропическата треска - денга - умират по-често от неваксинираните деца, е показателен. При това ваксината срещу денга е била минала през всички степени на изпитания и проверка, докато сегашните така наречени "ваксини" още са в процес на изпитване - изпитване върху възрастни и деца!!! Затова карат идиотите да подписват "информирано" съгласие, че ако бъдат увредени/уморени от така наречените "ваксини", вината ще си е само тяхна.

Ти си или кретен, или платен трол. Съгласието, което подписваш е, че си запознат с ПОЛЗИТЕ от ваксината! Ваксините са одобрени в цял свят и мангъровците със сухите съчки са единици! Шведският Мангър се извини за труповете!

Тоз тъпанар докога ще ръси мозък.....

Няма оправия. Да Ковид го нямаше да, обиновен грип е, да, да. И за ваксините, пийте чай от магарешки трън, той лекува и магии.

Сигурно спиш много добре вечер мойто дете, защото нямаш сърце. На мястото на сърцето имаш само бутафорни самооценки ! Ама хора загинаха мойто дете, много хора които ти повярваха. Пожелавам ти съвестта да те настигне и закона трябва.

Единица за абсолютна глупост = 1 Mg (мангър).

Не подходяща за употреба. Все едно да използваш парсек за диаметъра на кокоше яйце.

Мн тъп пак, децата са основен преносител. Хмм, да елиминираме ли основния разпространител на вируса (доказан с факти и числа глобално) ... А не, ние медицината си я знаем. Качи глупака на бял кон и го прати към ада.

Това че си ваксиниран не значи че не може да си носител. Даже може и да се разболееш но,ще прекараш заболяването по леко.

Така и ако си ваксиниран, по-малка ли е вероятността да си препоносител според теб ? По-голяма ли е ? Как работят ваксините знаеш ли ?

Трябват ваксини. Що тей, математиката куца.

Убиец !!!

Народе, помни какво твърдеше този "човек" и как обърна палачинката ! Има кръв по ръцете !

Оня ден, излиза новина, че 43% имали антитела. От 6 млн сметнете колко са го изкарали. Починалите са 18хил. Това е 0,6%. Защо не споменават за вътрешноболничните инфекции и експериментите при лечението?

0,6% яко ли е, или не е? Освен това починалите са 30 хиляди, 18 са само потвърдените. Преди да кажеш, че било заради мерките, първо си отговори на въпроса защо всичките са баш в пиковете, а не и преди тях, нито след тях, примерно през август 2020.

Не съм виждал някой да погрознява с такава скорост. Дали не е от нафталина?

Мангъров е мъж. Единствен от публично известните личности отказа да си постави ваксина, когато Бойко Борисов го подкани. Отказа му твърдо и аргументирано, за разлика от останалите подлоги. Харесва ви или не, товае истината - всички го чуха/видяха по медиите. А вие се влияйте от множеството постове на платените тролове и отидете да ваксинирате децата си. Между другото, във Великобритания се приготвят за свръхнормени смъртни случаи през 2025 година - обявен е търг за комплекс с хладилни камери за трупове и крематориуми близо до Лондон. https://bidstats.uk/tenders/2021/W23/752550337 След като вече сте информирани, заведете децата си на ваксинация против коронавируса и след това напишете във Фейсбук колко е готино.

След като вече им се е случило веднъж спешно да ползват хладилни камиони, ще се подготвят за следващия път. Лошото е, че теб ням да те има през 2025, за да ти отбележим колко си сбъркал.

Да, ще слушам платен трол и глупак като теб и няма да се ваксинирам. Ще вярвам на кретени като теб, а не на колегите - вирусолози.

Че те вирусолозите не се ваксинираха – извод – не знаят как ще им подейстава ваксината, да не са луди да го правят...

Нищо че всеки ден като си пипнете устата след возене в метрото се ваксинирате естествено с какви ли не вируси и бактерии. Не непременно вирулентни но все пак създавате антитела към тях. Но видиш ли контролиран имунитет към определен вирус ще ви направи стерилни/бръчкосани/увредени. Само някой да беше внимавал в часа по биология за седми клас..

Доцент съчко сръчков явно не е. Той нали каза взимам 300лв за преглед. Чудя се след това му изказване, кой е този слабоумен, който би му дал 300лв. за да разбере как трябва да мре като суха съчка.

Благодарение на БЦЖ ваксината едрата шарка е изчезнала. Обаче в България когато настъпи анархията, наречена демокрация, и всеки започна да се прави на най-големият у село и да не иска да се ваксинира се явиха случаи на туберкулоза. Станахме наравно с държавите от третия свят без здравеопазване!

БЦЖ е противотуберкулозна ваксина, но нищо не ти пречи да мислиш, че едрата шарка е изчезнала благодарение на нея... Всеки пак си не обикновен ваксър, а ковиваксър!

Неправилно написах какво искам да кажа - Имах предвид, че благодарение на задължителната имунизация изчезва едрата шарка, а отказът от слагане на БЦЖ доведе до появата на туберкулоза. А ти си мисли за много умен. Такива като теб с голямата уста, ги знам. Вке много знаят, но когато трябва да се носи отговорност първи бягат.

Естествено, че неправилно си написал. В захласа си пред ваксините, такива думи и съчетания като "туберкулоза" и "едра шарка" са ти на устата и ги употребяваш механично, без много да се замисляш, когато възхваляваш ваксините. Е, вие, т.нар. ваксъри, също сте безкомпромисни, когато цитирате "глупостите" на някой във форума, който не е с вашето мнение, за да го принизите. Естествено, че си се объркал, но за БЦЖ ваксината попрочети и виж, че наистина е нискоефективна и има държави, в които изобщо не се прилага. А България, която е държавата с най-много реимунизации, е на челни места по болни от туберкулоза. Естествено, причините ще се търсят някъде другаде, не във ваксината. Дори реимунизациите бяха направени с една по-малко, преди 2-3 години, у нас при промяна на имунизационния календар.

Ей, пъпеш, как до 90-те, та дори до 2000 няма случаи на туберкулозно болни, но като се явиха гумени глави като теб, и станахме бетер мизерна държава.

Случаи на туберкулозни болни е имало винаги. Аз ти пиша конкретни неща, а ти ми пишеш глупости. Освен това аргументите ти издишат напълно. Ваксинират всяко едно бебе, до 48-ми час след раждането. И да искаш не можеш да откажеш тази ваксина. Реимунизациите в България бяха цели 5, сега, ако не се лъжа ги намалиха с една. В повечето други държави са нула! Има държави, които не прилагат БЦЖ ваксината изобщо и са с по-ниски нива на туберкулоза от нас. Та не знам кой е пъпеша. Аз или ти, който си плямпаш "по дифолт".

Тия с реимунизациите ги разправям на някой който не знае как НЕ се правят. От както няма имунизационни книжки няма контрол!

*разправяй

БЦЖ ваксината е перфектна и за короната. Ама къде е? Защо я няма? Ако имаше БЦЖ ти гарантирам, че щяхме да сме от държавите с най-голям процент ваксинирани.

Няма нищо общо с едра шарка. Относно туберкулозата - БЦЖ е ниско ефективна 20 до 50% според различни проучвания, затова и не се прави в много държави. Туберкулозата е проблем на мизерията, почти нечувана диагноза в развитите страни. Сериозен проблем е в Индия и донякъде в Русия, но дори БЦЖ не може да се пребори със социалните предпоставки на болестта.

Според кои проучвания? Факт е че когато БЦЖ е била задължителна не е имало случай на туберкулозно болен. Но когато при демокрацията започват да отказват ваксинация се явиха случаи. Та според кое изследване, смешен?

Бедност и ниска хигиена. Нищо повече.

Недостиг на подходящи антибиотици.

Благодарение на БЦЖ ваксината миналата пролет устояхме на короната, помниш ли? Обаче погледнато от дистанцията на времето... май не е било заради това.

И децата ли ще правим на сухи съчки, доценте?! За затвора си!

На децата нищо им няма от коронката. Но тази ваксина се набърква в генома на клетката и ние не сме наясно какво може да се случи след време. Който иска да си прави зловещи експерименти със здравето на децата е добре дошъл във времената на всеобща лудост.

Пазете се от зловещия геном! Той идва с пълна сила към нас православните българи!!! Беж от генома!!!!

Ти с какво образование си, неграмотнико? Вирусът най-лесно разболява децата! Уврежданията ще се видят след година две!

Неграмотник викай на себе си. Ако унищожиш здравето на децата си с тази ваксина, няма да ти е до дърляване по форумите. Сам няма да си го простиш никога цял живот, защото трябва да си не прост, а невероятно прост, за да го направиш. Но ковид зомбитата нямат мозък. Те попиват всичко от зловонната помия на пропагандата от медиите, която постепенно измества мозъка им напълно и нищо не остава от него.

Здравето на децата си ти ще го унищожиш с мисловните си процеси. Като те питат защо не са имунизирани, а Иванчо е, и сега не е болен, искам да ти гледам какво ще обясняваш.

Ваксиниран с измислени експериментални ваксини - не! Това са неетични опити с деца, с които и д-р Менгеле би се гордял. Предвид мащабите на експеримента, не мисля, че и той е можел да постигне това при опитите си с децата, което в момента се постига с короната, в световен мащаб.

Значи казваш Всички правителства плеснали с ръце и съзаклятничили срещу собствените си народи като САЩ, ЕС, Русия,Китай създали обща изтребвяща ваксина?! Бързо за психологични оценка!

Ниско образование = ниско ниво на здравна култура = ниско ниво на ваксинации = ниско ниво на хигиена = висока смъртност. Това е.

Просто няма малоумни, които да експериментират със здравето на децата си.

Че ти не разбираш клинични проучвания не прави ваксините “опасни”..

Тези, които приключват 2023-та година ли? Защото тези ваксини не са преминали всички клинични проучвания и не са одобрени по начина, по който са одобрени всички останали ваксини.

Пази статистиката, всички тестове, пълна документация, педераст.. Проби, дози ваквини, живи, умрели, ковчези, и тн.н Че ще правим ревизия, тъпанар.

Той ше е умрял дотогава дъртия мръсник. Яде и пи тука цял живот и накрая остави едно лайно. Тенку професоре, мижитурка мрасна.

е по-прост от Раду Тъпото :)

Само да вметна гледайте Израел ...една пренаселена държава включително с мюсулмани...тоест близка до България но с двойно население на квадратен метър....има по 50-80 случая на ден ....тоест Ковид циркулира след младите и неваксинираните основно..но защото всички почти са ваксинирани над 30 години няма нито един починал .....за последната седмица и двама за последния месец...пак ми говорете...че от ваксините няма смисъл и това не е единствения път към нормалността....и пак ми кажете че няма нужда от кампания и стимулиране на ваксинациите за общото благо и икономиката.....

това неможеш да го набиеш в тъпата бай ганьовска антиваксерска кратуна остави ги не се занимавай с тях природата и Господ ще си ги отмият с времето

само малка поправка. Израел има една трета по-голямо население. Относно гъстотата е далеч повече от два пъти. Там са 424/кв. км , а ние сме 63/кв. км. Така че ефектът от ваксините е още по-фрапантен.

Разбира се всеки може доброволно да се ваксинира или не и децата няма нужда да се ваксинират...но ние не сме нормална държава и антиваксърите и хубридните фейки са причина. В момента имаме 10 проц напълно ваксинирани в Румъния са 21 ,а в Сърбия 30 ,в Великобритания и САЩ и всички други държави бели гонят около 50....с напредване на ваксинациите се отпускат мерките и намалява вероятността да има нови икономически скъпо струващи локдауни....естествено че при нас ще има нива вълна заради олигофрените които ги е страх....а са дърти и Ковид или ще ги утрепа или инвалидизира .....вече е установено че от Ковид има увреди и този вирус действа като прион...много интересно защо те не се притесняват за преболедувалите и тези неясни последствия - може да се окаже че Ковид е онко генериращ в тъканите,вече се доказва връзка с Алцхаймер...но това тях не ги притеснява...притесняват ги ваксините .....това да спориш с такива е все едно да спориш с свещеник католик за това че от анорт има нужда...и в двата случая няма да получиш нито един солиден аргумент... Аз пък искам да имам възможност да ходя на кино и на ресторант като ваксиниран докато висите в къщи затворени и да не ми бъркат в устата и давам 120 лева когато пътувам....все пак вашето решение е свободно но след като има цена за обществото трябва да си го плащате с собствения дискомфорт....

Ако искаш се ваксинирай, ако искаш недей и спри да занимаваш останалите с предпочитанията си. Някой друг ти бил виновен за нещо, което е абсолютно имагинерно. Да, в държави като САЩ и Израел мнозинството са ваксинирани. В държави като Австралия и Япония процента е под нашия. Разлика в заболелите няма в тези държави. Това, че тук смъртността е по-висока се дължи единствено и само на унищожената здравна система. Германия го доказа с лечението на заболелите още преди да имаше ваксини. Там смъртността беше изключително ниска, защото и здравеопазването им е добро. Относно пораженията върху тялото след Ковид - ваксината не те предпазва от заразяване, а само гарантира по-леко преминаване на болестта. Т.е. същите поражения ще ги имаш и ако се разболееш след като си се ваксинирал. Като ваксиниран разпространяваш също заразата, не виждам логика ваксинираните и неваксинираните да имат права или да бъдат лишавани от такива. Всеки да прави каквото сметне за добре. Ако се притеснява да си стои вкъщи. Ако не се притеснява да ходи където си иска. Въобще не мога да ви разбера. Оставете хората да правят каквото си искат. Ваксинирал си се - добре, браво. Не си се ваксинирал - добре, браво. Къде е проблема?

Разликата се вижда много ясно- Австралия се самоизолира и е остров.......тепърва ше видиш колко повече заболели и умрели ше имаме спрямо ваксиниралите се дожре държави ,които ще забравят за Ковид или ще имат лек пик без никакъв локдаун......но това е цената за идиотизма ви...затворени училища...маски за децата...висене в къщи .....не коментирам за болните и умрелите ...

Прочете ли какво съм написал? Къде съм казал, че съм за или против каквото и да е преди да си правиш изводи? Я се успокойте малко бе хора, какво ви става? И от двете страни изпадате в истерия вече, не се ли осъзнавате!

3евзек

В голяма заблуда си. Здравната ни система въбще не е унищожена. Просто в нея се краде много, доплаща се за дейности, за които не би трябвало... Но ако беше унищожена, то щеше да личи по много показатели. Например по детска смъртност преди навършване на 5 години, продължителност на живота, процент на раждания в присъствие на квалифицирани медицински лица... Само че такива признаци няма.

Февруари месец при около 10000 заразени на ден имаха по 800 починали. Сега пак при около 10000 на ден имат по 5-10 починали. Не мисля че здравеопазването им се е подобрило драстично за тези няколко месеца. Единственото което може да е причината за това е процентът ваксинирани. И те го направиха правилно въпреки рошавото куку дето им е министър председател. Ваксинираха си първо възрастните и рисковите групи. И в тази връзка имам особено мнение за ваксинирането на децата. Няма лошо, но е тъпо с тях да почваме при положение че има по-застрашени, които особено предвид наближаващата беля с новия вариант на вируса. Понеже при десетина процента ваксинирани до тук си почваме все още.

Унищожена е пресилено да се каже. Но е факт, че запада. Дали поради корупция, дали заради схеми, дали заради закриване на болници, дали заради отлив на медицински персонал на запад, дали поради ред други причини. Резултатът обаче е виден и разликата с Германия се показа и доказа. Същото се отнася и за Италия. Измираха наред, докато германците си го караха съвсем лежерно в това отношение. Да не говорим, че масата от починалите въобще не получиха помощ. Разболяваш се от Ковид - звъниш на ДжиПито - не вдига. Ако вдигне - еееми, тука вземи тея хапченца, почивай си, нема проблеми, нямам сега да ти дам направление, трай си там. Обадиш се в болницата - ееееми ся тука няма места, пробвайте другаде, ама сега вие не сте толкова зле. В същото време легла бол. Пълна анархия в организацията между болниците, горещата линия, 112, бърза помощ. За това и имаше толкова починали. Факт.

3евзек

Не е факт, че запада. Детската смъртност на всеки 1000 деца преди навършване на 5 години се е свила между двойно и тройно в последните 20 години. Средната продължителност на живота расте. Процентът на ражданията в присъствие на квалифициран пероснал се е променил от 99,3% на 99, 7%. Голямо западане, няма що. Ако западаше, първите две щяха да са обратното или поне едното.

Колкото и да се мъчиш да прехвърлиш проблема от здравата глава на болната. Естествено че не ни е най-доброто здравеопазването и има адски много неща за оправяне, а сравнението с германското е направо неуместно. Но това не отменя няколко абсолютни факта. Първият е тежестта на заболяването. При все че повечето хора го карат леко при хората които стигнаха до критично състояние смъртността е крайно висока по цял свят. Друг фактор е наистина недоброто здравословно състояние на хората у нас като цяло. Никой май не отрича че колкото са по-болни от хронични болести хората толкова риска за тежко боледуване и смърт е по-голям. А ние си бяхме рекордьори и преди ковид. И освен това но не на последно място статистиката изглежда по-черна и по чисто конюнктурни причини. Починалите особено в болница няма как да се скрият. Заразените обаче често и умишлено се криеха. На фона на сравнително малкото открити, по реалния брой починали се оказва много по-голям процент.

Тук много всезнайковци пишат против ваксините. Ами защо не попитате починалите от короната например Димо от Пиф, който си отиде на 45 години дали нямаше да се ваксинират ако можеше.Но те не дочакаха защото тогава нямаше ваксини.Ей, българинът е голям умник! Разбира се и ваксинираните може да се заразят но ще го изкарат по- леко и няма да стигнат до летален край. Нали това е целта умници!

повечете в БГ не вярват на тези неща това е спуснато от световните господари за да ни лъжат и да ни поробят аххаххаххха

Който иска да се ваксинира, това е доброволен акт. Този спор е излишен, всеки си има мнение по въпроса

Е че това не е въпрос на “аз обичам ябълки, а пък аз круши”. Ваксините са в интерес на всички. За това и има задължителни ваксини и задължително образование до 8-и клас.

Прост народ, като не помни ще тегли.

Та значи, България била на първо място по антиваксъри и с най-много починали от Ковид19 на глава от населението. Дали има някаква връзка между двата факта? Или пак някой световен конспиратор ни е скроил шапката и иска да засели тука танганайци!

че ние какви сме българите се оказахме най големие мангусти в света какви други да заселят

Примерно Чукчи. Нали Толстой каза, че "България сме си я купили!"

Близо 100% от българите са преминали няколко ваксинации през живота си.

https://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/imunizacii/ Всички са минали, стига да са родени в болница. Което е близо 100%.

3евзек

Това е защото всички антиваксъри са ги набоцкали още докато са били малки и без значителни психични отклонения. Обаче ваксината против жълтеница отключва автоимунно антиваксърство.

Ха-ха-ха, ти пък защото разполагаш с достоверна информация и за двете...

Прав е Мангъров в случая. Защо трябва да се поставят ваксини на децата, за нещо, което не е опасно за тях?

за да не те заразят тебе и ти да пукяасаш ей за тва

Ми че ваксинирай се ти бе. Кво са ти виновни децата.

ама не се ваксинирате това е проблема не децата

Не е опасно друг път. Ваксината може да е експериментална, обаче вирусът не отстъпва по абсолютно нищо. Не е чиста водица. Напротив. За два месеца има толкова деца с миокардит след прекаран ковид, колкото е обичайното количество по други причини за две години и то не е единственото усложнение. Ти си мислиш, че шом го карали без симптоми, нямат увреждания на органи и животът им не е с няколко години по-къс заради това. Хич не е задължително. Детските органи имат достатъчно излишен ресурс. Примерно 300% от необходимия за съществуване капацитет на бял дроб. Ако спадне до 250%, няма да го усетят чак докато натрупат годинки.

Затваряй се в мазето, слагай си по 5 ваксини и да не съм те видял из форума!

3евзек

Батко, заплатата ли намалява, когато съм тук? Ако ти платя неустойки, ще може ли да се върна? Хубавото е, че и копче не можеш да кажеш като аргумент против написаното от мен.

За някой друг вот… жалък. Изпята песен, вземи се скрий гьонсурат.

Абсолютно безсмислен спор. И Мангъров с нищо не е виновен. Той казва, че всеки човек има глава на раменете си, а в нея имо мозък. Казва, че трябва да мислим, да мислим и пак да мислим. И е прав, не е въпрос на ваксъри и анти вакъри. Въпрос е на трезва мисъл и информация. И не на последно място, да не забравяме, че ЕС е разрешил ваксините при извънредна ситуация. Окончателното им разрешение се очаква през 2023 г. И затова всички подписват информирано съгласие, т. е., не дай си Боже, нещо стане, чия ще е вината? Естествено, на информирани.

Който иска се ваксинира, който не иска - ами не се ваксинира.

Олигофрените се обясняват, че било особено здравословно да се заразяваш редовно или както го казват да се срещаш с вируси и бактерии. Сега разбирам, за какво точно говорят, чели недочели. Циганите примерно са страшно здрави, защото живеят при много специфични условия и се срещат с всякакви микроорганизми. Обаче като ида на гробищата и гледам следната гледка. Отляво са българите и болшинството умрели са над 80 години. Отдясно са циганите почти всички умрели са под 60 години, и средно към 50. Заразявай се братче! Срещай се с микроби! Супер здравословно се! Направо се мажете с кравешки фашкии - супер мехлем за кожа!

За ГОДИНА и ПОЛОВИНА от КОВИД са починали ПОД 4 МЛН. души по света, а от нач. на тази година САМО от ИНФАРКТИ са починали НАД 4.5 МЛН. и от ИНСУЛТИ НАД 3.2 МЛН. души. И по време на СВЕТОВНА пандемия СВЕТОВНОТО население НАРАСНАЛО с близо 46 МЛН. души. КОЛКО ли са жертвите на КОВИДЯСВАНЕТО в СВЕТОВЕН мащаб?!

благодарение на изолацията и на мерките налагани от всяко едно от правителствата. Можеше да са доста повече.

Уф, колко пъти да напиша, че ЖЕРТВИТЕ на МЕРКИТЕ са ПОВЕЧЕ от ЖЕРТВИТЕ на ВИРУСА / за мин. година /?! В български мащаб над 9 000 са ЖЕРТВИТЕ на МЕРКИТЕ СПРЯМО над 7 000 ЖЕРТВИ на КОВИД-а. Мислите ли, че в световен мащаб е по-различно?! По едни и същи СЕКРЕТНИ НОТИ се управлява Пандемията. Отваряне-затваряне-отваряне- затваряне... Ваксиниране! Ваксиниране Ваксиниране! Заеми! Заеми! Заеми! ... ИКОНОМИЧЕСКА криза, ЗАМАСКИРАНА като ЗДРАВНА. ПЪЛНА ЛУДНИЦА!

Покажи някоя СЕКРЕТНА НОТА, да си отворим и ний очите ве. Стига ги пазил само за себе си!

3евзек

Инфо, защо пак даваш половин инфо? 7000 са починали с потвърден ковид, а без потвърден знаеш ли колко са? Според теб защо всичките 9000, които уж заради мерките, обаче все около епидемичния пик им се случи? Не можаха ли поне 500 души да умрат заради мерките извън същия период? Как така извън пиковете през 2020 има по-ниска смъртност отколкото през 2019? Нали това мрънкахте цяла пролет и цяло лято, преди да дойде октомври? Не те ли е срам да манипулираш така? Или просто толкова си можеш?

Тия дето са умрели от инфаркт и от инсулт им е дошло времето. Тия дето са умрели от КОВИД са умрели преждевременно и не са доживели да стигнат до момента да умрат от инфаркт. Да умреш от КОВИД е равносилно да караш пиян мотор и да се размажеш под колелата на ТИР.

Аколко милиона с инфаркти заразиха и убиха лекуващи ги лекари? Пак само 1/2 инфо даваш като че ли?

Добър вечер трол Зевзек. Ами няма за съжаление статистика за смъртност по професии (дори звучи глупаво, ако имаше такова). Иначе би била интересна статистиката - починали лекари през 2019 спрямо 2020. Данните ще покажат ~50/50. НЕ МАНИПУЛИРАЙ трол Зевзек, колко пъти да ти го казвам. НЕ МАНИПУЛИРАЙ.

3евзек

Кирчо, Защо преди няколко дни излъга, че в други държави нямало хладилни камиони бе? Уж аз съм тролът тук, а всъщност ти лъжеш като разпран, включително след като те хванат. Разбирам да кажеш нещо от сорта, "сгрешил съм, извинете ме, имало хладилни камиони". Обаче не. Започна да мажеш като разпран. Изпечен безсрамен лъжец си.

Като малък не са ме питали Сега няма кой да ми казва Животът е мой Имам права

Всеки е свободен да решава как да живее живота си.

тогава не пий ракия и не пуши понеже цигарите имат радиоактивни елементи които ти ебават днк на клетките а ракиата те трови с некацхествени алкохолни субстанции ваксините няма нищо такова нито толкова вредно иначе просто си един обикновен бг дебил

Какво им пука на антиваксърите, че ваксърите ще мрът?

За децата не за налоумните им родители

Не обръщай палачинката, че почва много да ти лъщи тролския задник.

но антиваксерите лоше че заради мангуровчи ще мрат и други заблудени душици

В Унгария няма мерки ,няма Ковид. В Африка няма мерки ,няма паника. В САЩ няма мерки, няма Ковид. В Китай забравиха за корона вируса. Беларус нямаше грам мерки и икономиката им се развива. Тук затънахме в блатото на корона вируса . Медиите всяват масова психоза.

Всяка мярка бърка плановете на Еволюцията. Мерките трябва да бъдат обявени за незаконни и да спрем да се бъркаме в божиите дела!

3евзек

Реално всеки ден съзнтелно избягваш по около 100-200 потенциални нелепи начини да умреш. Например съвсем съзнателно не бъркаш в контактите, не скачаш от високо, дърпаш се от железопътната лиия, когато там ще премине влак... Това не се ли брои за намеса в божиите дела? Да оставим настрана факта, че и самият влак е човешко дело, което е против божията повеля, че от София до морето трябва да се ходи за 6 дни с кон.

са абсолютно безвредни спрете да слушата идиотите като мангъра прочетете какво съдържат ваксините много от вас това кото ядете, пушете, пиете и смъткате е хиляди пъти по-опасно и вредно и бегайте се ваксинирате че есента ше ви тресе индийския щам та ше ви паднат пломбите

България се пречиства.

Относно ваксините - преди 100 години детската смъртност е била поне 60% и ваксините са основната причина днес да падне на 6%. Ако не ви бяха ваксинирали като малки със сноп ваксини, половината от олигофрените нямаше днес да сте тук да пишете глупости.

Кой си купува нещо ако пише,че производителят не носи отговорност?! Кой бе Тук няма 30 дни връщане Има цял живот страх от една глупост!! Тези “ваксини” са експериментални!!! Кухи лейки

на тебе кво ти пука това?

Ваксините имат трайност само 6 месеца и първите с ваксина да си запазват час за нови две дози.

нещо послъгваш

До всички олигофрени по-долу. Ето снимка, как Бил Гейтс се ваксинира на 22ри Януари. https://www.geekwire.com/2021/feel-great-bill-gates-shares-photo-getting-first-dose-covid-19-vaccine/

Бе то и аз мога да ти пратя снимка че се бода с една спринцовка и кво?

Ако ваксините помагаха , компаниите щяха да дават гаранции.Виждаме как ваксинирани в другите страни умират от корона вируса. Ваксинираните свят зараза и се заразяват . Уж предпазвали.

До вчера твърдяхте, че от Корона вирус не се умирало, сега твърдите, че ваксинираните умирали. Виж сега като се лъже и трябва да се лъже последователно, аргументирано и убедително, обаче нямате мозък за това и говорите бълни небивалици, че чак сте смешно-забавни!

Сина ми иска хормони за смяна на пола,не иска ваксини.Защото ваксините и хормоните били несъвместими. По-добре живо дете с друг пол отколкото дете инвалид .

така ли правели? Не се учудвам.

Министърът на здравеопазването е бесен защото няма желаещи деца за ваксинация.

Бесен е, защото никоя болница не желае да ваксинира децата.

Ваксините имат трайност ,която изтича през септември.Бързат да пробутат 14 милиона дози.

Трайността започва да тече от датата на производство. Ваксините се доставят на партиди по няколко хиляди. Т.е. тези 14 милиона не са произведени, за да им изтече срока. Така че лъжеш троле.

3евзек

Зависи. Лимитираната серия от ваксини за вече ненужни тролове е произведена още в края на миналата година. Колегите на Суперлига нея са виждали и с нея ги боцкат. Затова повечето не оцеляват още след първа доза. Останалите ги довършват с втора или с чук и сърп, според каквото е налично, защото не във всеки офис има постоянен зелен коридор.

Ало, Кунчев ли си ? Мутафчийски ли си ? Ела пред трансформатора в Обеля да ми биеш една ваксина . Вземи една бутилка водка . Аз бия кожени инжекции на педалите ,давам им имунитет.

Поръчах 14 милион зенеки на ваш гръб Вие ги платихте Аз се хвалих... Отговорност кога????

С всички измами са починали под 4 милиона. Какъв опасен вирус ???? От хепатит умират повече. От грипа ,който изчезна умираха три пъти повече. В България има 18 000 починали от корона вируса и 75 000 починали от сърдечни заболявания. Защо няма лекарстви срещу вируса? Каква ваксина за 4-5 месеца ? Един фалшив тест решава съдбата на човека дали ще се лекува от своето заболяване или от измисления вирус. Как лекуват без единен протокол за лечение ?

Хайде гаси компютъра. Пий си хапчетата и си лягай, че ще се наказваме пак!

Какво им пречи на антиваксърите, че има хора, които се ваксинират? Ами нали те са си взели съзнателното решение да мрът в този "експеримент"? Таман ще има повече храна за антиваксърите след това. Та какво ви довежда чак до агресия?

На никой не му пука дали ще се ваксинираш или не. Твоя си работа. Проблемът е, че се опитвате да наложите ваксинацията на всички. Както не теб никой не може да ти забрани да се ваксинираш, така и никой не може да принуди човек да се ваксинира. Изключително просто е. То не бяха заплахи, то не бяха закани, то не са паспорти и сертификати... Ако утре вкарат паспорти и сертификати за неваксинирани, а вие ваксинираните не можете да пътувате, заплашват ви с уволнение и т.н ще стоиш и ще мълчиш ли? Сериозно ли не осъзнаваш къде е проблема?

Някой те е хванал за ръка и те е завел на сила да те боцкат ли ве? Баси тъпаците са тия ей!

Които си загубиха работата, защото отказаха да се ваксинират. Отиди го кажи на тези, които трябва да плащат по 120лв на ПСР тест всеки път като пътуват някъде. Ако го направим да е обратното ще ти хареса ли? Май ще трябва, тогава може и да ти светне нещо.

Нали ще измрът и ще има работа за целия китайски народ и антиваксърите. И хляб. И вода. И въздух. Ваксърите червеи ги яли.

Те и здравни книжки изискват за да работиш определени видове работа. Важно е с работата си или покрай нея да не застрашаваш здравето на хората. Просто е. Значи ще внимаваме и ще се пазим от диария, пък за ковид дето затри десетки хиляди за година няма да ни пука. И за овчар надали ще изкара ваксина или PCR между другото.

3евзек

Г-н Я отиди и кажи на тези, Хубаво е да искаш хем бз ваксина, хем без PCR... Но нали знаеш приказката за пълния кеф? Не става така. Нито ваксиниращите се боцкат с кеф, нито другите с кеф дават пари за PCR. Обаче налага се. Не знам загуба на работа заради лиспа на ваксина как ще издържи в съда. Ако някой се захване да съди работодателя си, ще вземе да го оръси с всичките заплати за периода на делото, плюс лихви. Така че и таз работа не е проста, за да се практикува масово.

И аз не бих се доверил на Мангъров да ме лекува

10 % от всички в България са с 2ра доза Страхотно Има 90 % с акъл над раменете Biontech произведоха бозата само за месеци сякаш са знаели откъде идва и кво съдържа “вируса” Чудесно

Затова ли България е с най-много починали от Ковид19 на глава от населението? Заради малкия брой ваксинирани? Или заради големия брой антиваксъри?

Некадърни “лекари” и заради зле структурирана бърза помощ на териториален принцип Лекари в България няма Има печалбари с къщи палати и коли летящи чинии Толкова

Ама аз не питах някаква статистическа единица, да ми отговаря. Бройката на умрелите е ясна. Питам дали тя е свързана с големия брой антиваксъри? Щото за да стигнеш до лекар, си изул гащите и си се надупил.

Бия кожени инжекции без пари.Давам имунитет.

Може ли една?

Не разбирам, защо трябва да сте толкова крайни! Въпросът е кой и защо пусна този вирус и какво спечели ? За мое огромно очудване , нито една страна не проведе сериозно разследване Как така се появи вирусът и затвори цял свят. Освен жертвите на вируса, много хора си заминаха от депресия , фалит и редица заболявания вследствие на този кошмар. Факт е че доста хора почина , но колко от тях можеше да бъдат спасени ако има ефективна процедура за лечението им??? Колко от тях нямаха достъп до болнично легло и адекватни грижи ?? Пази Боже , но и от една пневмония ще си заминат доста хора, ако нямат достъп до лечение ? И силно вярвам, че много от тях щяха да са живи, ако бяха лекувани навреме. И дано ваксините да са решение на проблема, макар че се съмнявам. И не чакайте някой да ви каже от телевизора, че въоросните ваксини, с които ваксинираха милиарди души, са бъгави или опасни. Това само те ще си го знаят. На тези, които си ги поставиха късмет с този експеримент и дано не им причини , някоя сериозна реакция вбъдеще , а на тези , които не ги поставиха - силен имунитет, за да го преминат леко. И двата варианта са отговорни, затова не се хапете, рискът е еднакъв и от двете страни! Бъдете здрави !

Като проведоха обстойно разследване кой източи КТБ, да не би някой да има смелостта да обяви резултатите на висок глас?

Кой пусна чумата през 14-ти век, която срути Българското царство и доведе до падане под Османска власт? Да ти идва на акъла, че вирусите са нещо естествено и може би по-старо от живота на Земята?