Доц. Кунчев: Следим разпространението на Covid-19, засега положението не е опасно

Ако вирусът продължава да се превръща в респираторен - като грипния и като много други, това е добре дошло, заяви главният държавен здравен инспектор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слуга- главен инспектор. Дните на антихриста...

Абе, Кунчооо, ти жив ли си бре човек? Спри се малко! Вече и децата в детската градина не ти се връзват! Смени дилъра,че това с ковида остаря вече :-)

Нужна е нова "френска" революция.

Какъв долен раб, какъв низък цервяк....Тава е народна творба.

Драснах една реплика къмто прословутия ЗЕВЗЕК и моментално ми бе изтрит коментара. ЗЕВЗЕК, ти трол ли си или администратор?

Троломистратор админотролест

Кунчев, подарявам ти мойта бустерна доза. Такива като теб, колкото по-бърже към Ада толкоз по-добре

Този няма ли кой да го гръмне

Да се задавиш дано с парите дето получаваш, кретен такъв!

Научно изследване от САЩ показва,че ваксинацията е по-рискова от инфекцията https://ssrn.com/abstract=4125239 Дори без дългосрочните последици, рисковете от тежки здравословни последици след иРНК са по-тежки отколкото намаляването на хоспитализацията от Ковид.=

Аман от тази две и повече годишна идиотия. Не знам как хората не разбраха, че всичко това е една голяма лъжа. И боледуват предимно оваксани. Днес един приятел ми каза, че е с 3 ваксини и скоро го бил изкарал. Та да попитам защо аз като не съм набоден, не съм бил болен още???

Или си бог или си се крил като мишкка или си бил си болен, но не си разбрал. Да почерпиш, понеже не си бил и от каръците, при които първият симптом е бил тромб на неподходящо място. На него не му трябва температура.

Ако чуеш за ваксиниран боле, да знаеш, че е излъгал че е ваксиниран. А е ясно защо е излъгал

Гошо не се прави на ударен...следя го в Чехия.. в България работите по същия сценарий даден от съюзи.

ние ви следим да не ви одйде на ума нещо... че да ви го избием с гьостерицата... както трябваше още първия път...

Супер, стягайте се за празненства. Скоро ще празнуваме 3 години корона цирк.

откачалник , вируса не се превръща -той си е респираторен. Сега има летни вируси причиняващи хрема и ангина. Стига си дрънкал глупости , идиот такъв. Не разбра ли , че ни омръзнаха до смърт глупостите ти ? Или искан на края да ви теглим един як бой - на теб и на идиотите журналисти дето ти дават трибуна по медиите. Направо прекалихте вече.

Ало, ей, Кога от респираторен вирус толкова народ си е отивал от тромби? Кой ви избудалка така, че просто им е било омръзнало до смърт?

ваксинираните...

Мушморок

Троле, В последните три месеца на 2020 ваксинирнаи нямаше, но имаше 6-7 хиляди души повече починали от сърдечно-съдови заболявания, отколкото през същия период на 2019. И защо такъв феномен се наблюдава само по време на ковид вълните, не преди, между или след тях? Ваксинирани ли няма тогава или какво? А ти си трол!

Мушморок

Троле, При разгледаните смъртни случаи във VAERS се установява, че над 95% от починалите след ваксина са приети в болница след положителен ковид тест. То си пише там неща ос сорта на "COVID-19 related death" или "death from pneumonia after positive COVID 19 test"... Може би правилно си ме разбрал, че заразяването с последвала смърт от ковид е нежелан ефект след поставена ваксина. 56 пъти е разликата, защото ваксината не е гаранция. И въпреки това 1 от 20452 е доста по-добре, отколкото 1 от 500 сред неваксинираните. А може би си трол и това сам няма как да го прочетеш и установиш, трябва някой друг да ти каже как е.

За сравнение, данните, събрани от Националната програма за компенсиране на увреждания от ваксини между 2006 и 2014 г., съобщават, че през този 9-годишен период на хора са били инжектирани 2 532 428 541 дози от всички одобрени от FDA ваксини (източник), което е довело до 272 905 случая на увреждания и смъртни случаи, докладвани във VAERS. След поставянето на ваксините COVID-19 броят на нежеланите събития, регистрирани във VAERS, се е увеличил с 2000 %. Само при разглеждане на регистрираните смъртни случаи във VAERS се установява, че на всеки 20 452 поставени ваксини COVID-19 е регистриран смъртен случай, докато между 2006 и 2014 г. на всеки 1 146 414 поставени ваксини, одобрени от FDA, е регистриран смъртен случай. Това е 56 пъти повече смъртни случаи след ваксини COVID-19.

То ако вие не го следите, нилой няма да разбере, че го има.

Стига вече де. Две години и половина яка психария. Изпофалираха и депресираха хората навсякъде вече. Аре Баста!

М?йната ви!

K-19 се изтърка за сплашване, преименувайте го на К-22 за повече стряскане.

Продажни боклуци като този заслужават да увиснат на въжето. Безсрамно си играят със съдбата на хората с лека ръка. Вируса се превръщал в респираторен, използваха грипния вирус за да стресират хората. Гнус ме е от такива жалки хора.

Следи ми Дедоовия дали шава или не ...................????????

педерас, помниш ли как затворихте България заради 50 случая и колко фирми фалираха и колко хора останаха без доходи?! да пукнете шибани боклуци!

"С други думи, ако COVID вирусът продължава да се превръща в респираторен - като грипния и като много други, това е добре дошло" А досега какъв е бил, някой би ли ми обяснил?

Не им ли стига на тези, че за 2 години (април 2020 - март 2022) постигнаха поне 68 хиляди повече починали статистически, а още коментират ковида. Явно трябва да са повече, че без мерки спряха да умират хората.

Абе хора кой си прави тия тестове за да ни казват всеки ден колко болни имало? Кой нормален човек ще ходи да им дава тия пари да си прави тия тестове, освен разбира се ако няма симптоми.Но едва ли всички тия са със симптоми, но въпреки това на ден се правили хиляди тестове.Аз лично никога не съм си правила тест няма и да си направя! Никога няма да дам 100 лева за този измислен тест да ми ровят по носа! Затова кой луд на тия инфлации и безработици покрай ковид дава пари да се тества.После защо никой не им вярвал.Няма как да повярвам, че нормални хора без симптоми ходят всеки ден да си правят тест и да дават тия пари, освен ако не им е крайно наложително!

Кой, кой, кой ... Умният! А многознайко като теб страда, че дори и мре.

Да бе, властта изведнъж се загрижила за живота на хората...

Внимавай ти да не умреш от много акъл нещастнико!

Добре си се обозначила като 6-ца, явно си знаеш що за стока си! Ама недей ни натяква, какво и как НЕ ще направиш, остави си го за теб и прави, каквото прецениш, че е добро за теб! То няма да е добро, но давай така, няма смисъл от повече мислене, щото ще е без резултат!!!

Супер коментар! И аз се чудя кой загубеняк още се тества, сигурно некои дето искат да се скатаят за 10 дни от работа, идиоти пълни. И аз никога тест не съм и няма да направя!

е той винаги си е бил респираторен, какво означава да се развие в респираторен? Самото наименование му е Severe acute respiratory syndrome cov-2 или по-познатото сарс ков - 2 , демек остър респираторен синдром, така си е откакто е още 2002 година сарс ков 1 .... и още нещо, видя се , че няма смисъл от локдауни и сертификати, така че се надявам да не се прибягва отново до тези мерки !

важното е раята да бъде под напрежение!

Следял той, квото му кажат шефовете това прави.

Що не се скриеш бе педик !

Все още не е опасно за живота ти но има тенденции с наближаването на така наречение пик на кромид-19 да се появи няграда за глава ти или може би случайни граждани да искат да те убият на пътя където те срещнат... Аз със сигурност искам да си счупя ръцете от бой в тебе кунчич както и на оня боклук "математик" витанката както искам да пребия и баба джаба и кирчо и кокорчо и цялата евроатлантическа и ковидарска сган...

мистър "поработвам и за рокфелерови ,но пари не взимам"

Нема лабаво! Трътка - игленик! Глава - празна кофа! Ша-ля-ля...

Аре бе, Локумчев! А защо покрай мене вече наобикалят хипохондрици и ме питат кога мога да се ваксинирам пак с още един бустер? Как ще ги успокоиш тях бе, Локумчев? Народа изперкуляса с вашата паника, сега масово треперят, имаме болни с пневмония, но не е КОВИД. Други вируси се оказаха. То покрай този КОВИД забравихме че освен коронавирус има и други! А къде е оня, генерала, с черната униформа, плешивата глава и изцъкления поглед през очилата, който ни плашеше с хладилни камиони пълни с трупове???!!! Трупове видяхме, ама в Украйна, жертви на войната. Но така наплашихте народа че и сега виждам да ходят с маски!

Изчакайте поне до есента, преди пак да разпънете сергиите, че ваксаджиите ще изпукат от жега!

заразното просто киро следите ли бе маймуняци,че тоя ви направи направо на маймуни без маймунска шарка