ВСС отчете напредък там, където ЕК критикува най-силно

Докладът на ЕК дава обективен прочит на състоянието на съдебната власт и на държавата в борбата с корупцията и престъпността, призна ВСС, но видя и напредък.

Обратно в новината

Коментари - ВСС отчете напредък там, където ЕК критикува най-силно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работих с германци в България и от тях научих,че най-добрия ремонт е подмяната с ново на дефектната част - не ремонт! Тотална смяна на състава на ВСС- тези кадри са или от тоталитарно време--като бившия гл.прокурор или са наследници на комуняги! Само изцяло нов ВСС ще реши реформата! Е не им се сдава благата работа! Самовъзпроизвеждат се и ние си траем! ДО КОГА?

В случая частта за смяна се е закучила и неможем я смени. Тогава се прилага сила - чук, лост и т.н. - частта отпуска и се сменя.

Български речник: бизнесмен - мутра, политик - мафиот, политическа партия - мафия, държавна власт - организирана престъпност, съдебна власт - купула на мафията.

Критиките на ЕС са заради черната завист, че имаме такава съвършенна съдебна система.

който не работи, не греши... САМО във вашия случай, това НЕ е вярно.. корумпирани маймуни...

нагли. по -нагли. наи-нагли - магистрати. призовото място за наи-нагли се оспорва с комунистите.

Когато човек е живял при определени условия, в които е свикнал не да говори истината, а да се опитва да излиза от ситуация, той реагира неадекватно на основателни и доказани упреци. Това е поредното доказателство, че със стари к..ви нов бардак не се прави. Незабавна оставка на целокупния ВСС, ведно с инпектората и всички ръководни постове в съдебната система. Няма какво повече да се случи.

В какво имате напредък бе, Сонче, я ни обясни, че нещо не виждаме такова нещо ! Има ли поне един осъден крадец-политик, който да е влезнал в затвора ? Има един осъден на първа инстанция, който се изживява като шеф на герб ! Другите, дето едва ги осъдихте, ги пуснахте да избягат и да се скрият ! Така, че с какво ще се похвалите, с едно голямо нищо !

Имаме голям напредък в трупането на финикийски знаци,а един политик колкото е по виновен толкова повече пари ще даде за да се откупи.Да не мислиш,че на цветанов му е добре сега само немският му адвокат взема 15 000хил.евро на месец,а като опре оправдателната му присъда до нас смятай,че сме му резнали главата направо!

Те ви плюят,вие казвате,че вали дъжд.В тъпегьозлъка нямате равни.

Ти му викаш,че е виновен ,той пък се прави на отличник. Аз, за какво викам ,че тези европейски доклади и за мезе пари не струват. Докато не започнат от там да изпращат палачите и ешафодите с бесиликите нещата няма да се оправят.

другари от всс,не чирикаите,когато сте насрани.

Наглост,че чак дрънка!

Клиентите ни ,да имат в предвид : ВСС не приема левове и евро ,...само ДОЛАРИ--- ТАЗИ ГОДИНА!

ПОД ''НАПРЕДЪК'',ВСС има следното: ВСС все повече помага на осъдени ,да ИЗБЯГАТ ТОЧНО ПРЕДИ ДА ВЛЕЗНАТ В ЗАТВОРА ...

ВСС ми приличат на водолази в канализацията, които говорят за постигнатите поредни дълбочини! За тях е успех, онова, което другите наричат провал. Той и Ким Чен Ун поздравява трудовия корейски народ, ама никой не му се връзва.

Е, тия дето искаха ЕС да ни контролира, видяхте ли? Хората казват "вие сте много зле", наще отговарят: "не са толкова зле, а и имаме напредък даже..." Наглост! Не ЕС ами Господ не може да ги оправи тия наще съдилища, ппарламенти и правителства - такава здрава антидържавна система е създала държавата, че няма оправия по нормалния начин!

"наще" колега предполагам искате да напишете НАШИТЕ

Да колега, благодаря за поправката.

..."съдилищата и прокуратурата и ВСС работели непрекъснато. " Съгласих се, другарко Найденова, и резултата от "непрекъснатата ви работа" е виден за всички - то не остана неизбягал зад граница бандит! За сметка на това - в българските затвори само кокошкари хрантутим!

Какъв напредък като се тресете от вътрешни интриги и несигурност бе .... бахти тия боклуци така са си повярвали , че най-отговорно лъжат всички и то директно през медиите. Седете си там траикайте си и без това от чужбина са ви насрали защото се вижда каква пасмина некадърници сте в тоя съд и как седите само за да намажете кинти от някоя далавера.

ВСС отчете напредък там, където ЕК критикува най-силно Мъка, мъка, голяма мъка. Абе тези от ВСС на Марс ли живеят, или в някаква паралелна система. Типичен пример за гьонсуратлък е изказването на говорителката на ВСС.

Петров, ВСС от брюкселски знаци не вдяват - те са свикнали на финикийски и новата "валута" не им харесва!

ПРОДЪЛЖЕНИЕ:Децата и внуците на бившите партизани и техните т.н. ятаци самоудостоени със званието =активни борци против фашизма и капитализма=, се ползваха с предимство при записването във ВУЗовете и започването на работа. Така след 45 години социализъм всеки може да си представи на 10.11.1989 год. какви хора са работели в съдебната система. На 10.11.1989 год. започването контролирания преход към Демокрация. Официално беше отнета ръководната роля на БКП, от която нейните ръководители вече не се нуждаеха защото се насочиха към започващата и планирана от тях приватизация. ДС беше разформирована, а нейните кадри станаха бизнесмени, а някои вече дори =професори=. Съдебната система вместо да бъде радикално променена и кадрово обновена, беше обявена за независима и самоуправляваща се. Личното ми подозрение е че състоянието на съдебната система през последните 25 години е също част от сценария за = Преход към демокрация=. Е, сега след 25 години самоуправление и независимост на съдебната система, всички й берем плодоветеДа пиша ли още!??

Дрънкаш големи глупости ! Знаеш ли колко випуска се дипломираха след 1989 г. с Магистратура, А ? Ония отпреди 1989 г. се пенсионираха отдавна, момченце заблудено ! Сега е ново време, демократично, еврогейско !

Да, това е вярно че много випуски се дипломираха от тогава. Да не казвам само в колко университета се преподава =право=, и кой още не го е завършил. Това е също част от сценария. Дипломирани колкото си искаш. За едно съдийско място има по 200 кандидата, а кой печели, знаеш ли?

За да се решат проблемите на съдебната система, тя трябва първо да се изучи, т.е. да се види нейното развитие през последните 70 години. След 9.09.1944 год. беше наложена тоталитарната съветска власт. Съдилищата се подчиниха на комунистическата партия. Създаде се т.н. Народен съд прочистен от представителите на предишната власт. Университетите бяха затворени за младежи с буржоазен произход. В СУ имаше специалности за които се изискваше един от родителите на кандидат-студентите да е член на БКП. Подбора на новите кадри ставаше под контрола на комунистическата партия и нейната ДС. Преди постъпване на работа се правеше т.н. проучване на кандидатите. Изискванията към постъпващите на работа в съдебната система бяха като на тези които отиваха на работа в ДС. Принадлежността към БКП беше решаваща за започване на работа в отговорните институции на Държавата, включително започването на академична кариера и заемането на ръководни постове на всички нива. Съдебната система престана на бъде независима и стана част от репресивния апарат на комунистическата партия. = СЛЕДВА

смешно,та чак ялно да ти стане...всички са отвратени от всс,само те самите не намират нищо смущавашо в работата си!то бива,бива наглост ама чак толкова...

Е тия срам немат, бате!

Наглото си е нагло. Те го плюят, а то си мисли, че манна небесна го роси.

Марш бе наглеци! А тая Соня е малко по-нагла от останалите. Със какви очи бе Сонче плещиш глупости? Къде ви е напредъка бе? Хората им обясняват какви батаци са забъркали, а тая обяснява, че там са супер, че и напредък имат!!! Напредък във какво бе?

ВСС вкупом съгрешиха и всички излишни станаха. Само сш правят оглушки :)