С 5% скача цената на водата в София

С близо 5 процента се повишава цената на ВиК услугата в столицата от 1 юли 2012 г., реши днес Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - С 5% скача цената на водата в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вдигат цените на тока,водата,горивата,храната, а пенсиите и заплатите са замразени! Това е геноцид!

humfry

Следните увеличения само в рамките на 1 ден: Ток - 13% Вода - 5% Газ - 4.88% Парно - 2.7% Заплатите са на ниво от 2007-ма и са обезценени поне с 50%, но не чиновническите, техните са си актуални и не пропускат всяка възможност за увеличение. Направете си сметка останалите услуги и цени, които ще скочат в следствие на гореизброените. Но не губете надежда, до края на годината има още 6 месеца, тоест има предостатъчно време за поне още 3-4 увеличения. Все пак МРЗ се качи с цели 20лв, това е много пара, това е десетминутната надница на един дупетат!

овце, докато си малчите овчарите ще ви доят и стрижат колкото си искат. масово спрете да плащае сметките за вода и ток. престанете да палните гушите на местни и чужди мафиоти. излезте на улицата, обявете гражданско неподчинение. водата не се внася от близкия изток като петрола. няма международна цена за да се повишава непрекаснато. водата е природно богацтво, а язовирите и водопроводите са построени с кравта, и глада на нашите родители. анатема, ващта мама разбоиническа.

ficho666

Кръст сенка да ви пази вашта мама! На къде се обърнете се дърво да видите!!!

1chovek

Част от цената за народното мълчание и послушковщина - вода плюс 5%, ток плюс 13%. И едва ли ще спрат дотук...