Не се очаквало поскъпване на тока, дори можел да поевтинее

Не се очаква поскъпване на цената на електроенергията от следващата година. Това заявиха на извънредна пресконференция днес председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Обратно в новината

Коментари - Не се очаквало поскъпване на тока, дори можел да поевтинее | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това показва колко обективно се смята тока. А Симерджиев е просто палячо - и то скъпоплатен.

Вижте само какъв интелект блика от самодоволните физиономии на тези чучела!

И. Прокопиев е близък с Дянков, Кунева, Никола Николов / агнешките главички / , О. Донев, Л. Павлов , Даниел Вълчев, Шулева , Кюлева ... / О. Дойнов, П. Кубадънски / За общите интереси на И. Прокопиев и Р. Овч. в ' Марица Изток 2 ' се знае отдавна . Д. Вълчев има ли нещо общо с кръга ' Банкя ' ? А кръгът ' Банкя ' и кръгът ' Монтерей ' едно и също нещо ли са ? А И. Прокопиев и Дянков близки ли са до премиершата ? Дянков официално се е срещал два пъти с Трактора, за да нищят финансови въпроси . Вторият път беше през март 2011 г. Забелязвате ли, че Трактора се оказа финансов съветник на Дянков ? Какъв извод може да си направим от този факт ? - Може би И. Прокопиев ще ни каже ? П.П. Костов НЕ е в приятелски отношения с И. Прокопиев и Н. Николов !

Преди 1 - 2 месеца група депутати от ДСБ открито отвориха темата за ВЕИ, като казаха , че някои олигарси , близки до управляващите , имат финансови интереси , свързани със зелената енергия ... Може би, имаха предвид Цв. Бориславова и И. Прокопиев ?

Типично ... Всеки ден се извърта на 180 градуса, казаното предходния ден..

Тука има,тука нема.Тотална олигофрения!

Сега се загледах в изречението: Не се очаквало поскъпване на тока, дори можел да поевтинее... И? Какъв е смисълът и как се извърта основната идея? Някакви спомени за поскъпването на газта тази година, което щяло да било да се компенсира със задна дата с поевтиняване!!! СПОМНЯЙТЕ СИ И СПОДЕЛЕТЕ! Уффф, ЩЯХМЕ ДА ИЗГОНИМ И ГАЗОВИТЕ ПОСРЕДНИЦИ! Уффф... някви Овъргаз и други съдружници на Газпром... Направо - приказки за хора с IQ146, некъде докъм 220.

Дори да увеличат тока с 30-40%, какво е това , народе, на фона на магистралите? Ще го забележи ли някой , докато пътува с 250 по тоя лачен асфалт? Тока, че тока! Абе оставете поне един дерт да имате в тоя живот!

И - мога ли да попитам нещо? Откога този, който купува нещо, което го няма (газ в случая), може да се пазари на каква цена да го купува???

Ако аз водех преговорите за Южный Паток, щеше да има ультиматум - "Есть понижение цены газа с 40%-ов, есть Южный Поток, нет понижение цены газа, НЕТ ЮЖНЫЙ ПОТОК! Выбирайте, товарищи, мы настоиваем на условия Германии!!! И ще видите намаляване цената на газа и тока с по 30%!!!

Дорогой, тъй се изказваеш как знаеш всьо... И все таки - денги взимает тот, каторъй дает что та нибуд, газ, гъз етц.... а все асталние как тебя и тваи любимци гербераская сволч - духают гуя! Да ти го обясня и на български - бе газта е руска, на тях им дреме, пък и защо и да ни я дават? И какво и откъде и на каква цена ще получим? Пробвай да навържеш някоя мисъл някой път.

krassikat@

По времето на милиционеро-социализЪма се изучаваше Маркс. Та той някъде по Капиталът беше казал, че пролетариатът може да загуби само оковите си... КОМУНОИДНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, КРАДЦИТЕ, доведоха България до положението на пролетариат! Да те светна, КОМУНОИДНА КРАТУНО БЕЗПРОСВЕТНА, руснаците не могат да не ни подават газ. Могат да го подават на по-висока цена. Но къде по-висока, от най-високата цена на света, по която се купува газ? Знаеш ли, КОМУНОИДЕН, РУСОФИЛСКИ НЕЩАСТНИКО, КОЙ КУПУВА най-скъпо руски газ в целия свят? Ние, българите, нещастно човекоподобие! И вместо да се срамуваш, че КОМУНОИДНИТЕ ТИ ГОСПОДАРИ ни доведоха до това положение, на енергиен пролетариат, ти НАГЛЕЕШ, НАГЛЕЦО! Но защо ли нищо в КОМУНОИДНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ не може да ме изненада? ПРЕДАТЕЛСКА, МАЗОХИСТИЧНА ПАПЛАЧ, която колкото повече я онождат, толкова повече се радва! И да си носите въженцето и чинно го подавайте на руските си палачи, робски душици!

Да, бе, вервам ви ... това ще стане, кога "цъфнат налъмите" .....

Да, вервам ви .... това ще стане кога "цъфнат налъмите" ......

Надай се у-о на пияна жена!!!

А, ако баба ми беше мъШка, можеше да има и дръШка. И - откога щяло да бъде НЕпоскъпването? Ми - АКО спечелели ГЕРБ? Фентъзита некви...

както винаги в герберски стил-ще поскъпне -няма да поскъпне, ама ще поскъпне!

БATKO

Тоя малкия е егати некадърника. Кой му е дал диплома. Всеки може да види в сайта на ДКЕВР, че НЕК купува тока от ВЕИ на цена 200-300 лв/МВч, а го продава на ЕРПтата за 80 лв/МВч. Тази загуба може да се покрие единствено от повишаването на цените на тока. В противен случай НЕК фалира. А може би това е целта на кукловодите на това пеленаче.

драги граждани,токът няма да поскъпне от юли,а още от януари.

накърнява доброто име на този некъдърник. боже господи и вие сте като него.

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! За 24 часа Семерджиев се обърна на 180 градуса! Дали пък не му дръпнаха шнурчето от управляващата партия след като усетиха народната любов как се засили?

семерджиев е голям пт, няма лично достойнство.нареди му пожарникаря да се откаже от думите си и тий се отказа. идват избори през лятото , какво повишение, алооооооооооо.

От тез по-големи некадърници е нямало в българската история, дано и да няма повече.

Тоя Добрев въобще не е в час - тази такса е за ДОСТЪП, не за присъединяване, присъединяването всички производители си го плащат по закон. Ужас! Да се махат!

Четете, четете, уважаеми електорални единици! И се стягайте в кръста - пак ще сме откъм е...та страна, където впрочем винаги сме били!

Съгласен, ама ако напишеш цялата дума, ще ти клъцнат поста. Затова се казва "от страната на булката"...