Коментари - Шефът на екоинспекцията в Бургас отрича да се е возил в джип на ”СЛЕ Груп” | Днес.dir.bg

Шефът на екоинспекцията в Бургас отрича да се е возил в джип на ”СЛЕ Груп”

Директорът на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев, който е подписал скандалната сделка с несебърските дюни, е използвал джип "Ауди Q7" на собствениците на "СЛЕ Груп", закупили терена, разкрива сайтът "Биволъ". Самият Георгиев обаче категорично отрича.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на екоинспекцията в Бургас отрича да се е возил в джип на ”СЛЕ Груп” | Днес.dir.bg

Коментари

А8 чия е ? пак на същия шеф на РИОСВ ли е ? Колко да му е заплатата ? 3000лв ? как се купува кола за 150 000? какво правят данъчните ??? повръща ми се.

Ситуацията е все едно Мел Гибсън да отрече, че е играл в Смело сърце.:)

Сега ГЕРБ ще излезнат с официално изявление, че видеото е манипулирано - губят се 30 сек.

за Бойчо изпотрошихте клавиатурите, а за Моника - "абе не я закачайте, тя е наше момиче" както беше казал покойният ви топ-анализатор Цвятко Цветков за братята Маргини.

Не мога да разбера каква ти е идеята, да краде и той защото преди него някой е крал? Ами тогава давай дръвника, защото едно време в Батак знаемкак са наказвали българите?

Продължавайте да им вервате на гробаджиите.... сега оня дебелия гологлав индианец ще излее и ще поиска оставката на продажния мухлю. останалите ще се надяват някой ден и техните имена да не излезат в медийнт пространство. а всичко си продължава по старо му. на изборите ще се види - дали сме поумнели или си даваме по старо му

Та колко коли "ползвал" този СУПЕР ГЕРОЙ ? И кой им сипва бензин ?

Ами сигурно им сипва бензина както шефа на КАТ Варна;о)

Тц,тц,тц- сега като се более от нервите, че е разкрит за нечистите си сделчици и ще се вози до болницата с джипчето всеки ден- да му е честит!

наглостта няма граници

ами нали за това има "служби" в тази държава. много е просто да им се възложи и те бързичко ще разберат чия е колата, кой я кара и т.н. и т.н....

Тук в Германия А8, даже не знам дали е била чак S8, беше официалната кола на Канцлера Schrder и сега едно бургаско пишлеме иска да го надмине.

Значи, как да го разбирам, тоя маневрен момък, в обясненията му!?Не се е возил на тая кола, ама бил месеци наред следен и документиран!?Ако, не си се качвал на тая кола, на СЛЕ-груп , каква им ползата на тия, които са те следили!?Те няма, за какво да те документират и толкоз!?Объкани реакции на един изпаднал в паника, продажен серсемин, незнаещ, дали сега господарите му ще го пожертват в тяхната си игра!?И бай-бай парички!?Тъй сладки, бяхте вие!?

Според мен трябва да се открие истината, а не поръчител, изпулнител и т.н.

Бате Бойко, спомням си една реплика след изборите 2009г.: КОЙТО Е КРАЛ ДА СЕ ПЛАШИ! Никой не се уплаши,а твойте не само крадат ,ами и лъжат, те ще почнат и да убиват, ама дано се изтребят взаимно. Не ти завиждам!

Това неуко и жадно за власт случайно инженерче ни прави всички на палячовци.Всички от Колегите му и работещите при него в РИОПС са в известност, колко много обича паричките, особено тези които му пробутват под ,,керемидата", че засенчва дори и предшественика си Симеонов.Такива подляри ще подлеят водото на герберчетата на изборите.

Всички казват : Смрад, Воня ,Отврат,Корупция,Грабеж!!!!! Ами Проветрете де !!! Пуснете бюлетина РАЗЛИЧНА от тази на ГЕРБ и ...Воала,готово ! Власта винаги Понамирисва, Но не и на...Труп :( както е при ГЕРБ !

Абе това вече на нищо не прилича, трябва ли сега да се дигнем и да го линчуваме тоя олигофрен или тиквата сам ще се сети и да накаже всички виновни?

Такава корупция,като сега не е имало и при комунистите. Нека някой от тези ,който е на заплата за да подържа доброто име на управляващите да ме обори. На изборите гласувах за Герб,но сега със сигурност ще бъде за някой друг. Това ,ако е новия морал,то аз съм Лео Меси.Нагли и арогантни- с това ще запомня Бойковите управници.Обръщам се към всички- нека да не бъдем вече овце и да гласуваме разумно,а не да чакаме за пореден път някой месия да ни оправи,Видя се ,че колкото повече обещават, толкова повече идват с нагласата да крадат.

А забрави ли доганя,батко и братко,ами отвличанията,ами защо ни спряха еврофондовете и т.н.Какво изобщо помни комунистическо-депесарската ти кратуна?

Ама нали затова избрахме Борисов! Защото обещаваше да вкара Доган в затвора, да осъди батко и братко, да ... След 3.5 години на власт: Доган си вее байрака с полумесеца с пълна сила, батко и братко са заменени от Трейс и свързани лица и т.н. За отвличанията - хич не ме брига, че спряха да отличат "бизнесмени" от калибъра на Киров, след като вече отвличат деца от училищните дворове в центъра на София (само за 2012 два случая в едно училище), но за това никой не обелва дума под страх от уволнение или други административни мерки.

С ГЕРБ изпаднахме в Безвремие ! Който си спомни Миналото, е с Носталгия !

И как ще гласуваш? Сега имаш гласност, затова ти прави впечатление всичко лошо което се случва. Като имаш право на тази информация, ето че можеш и да я коментираш. А колкото по-голяма е гласността, толкова по-голям е шанса нещо да се промени с времето. Това е прецедент в управлението на страната. Но има и друга страна. Да сложим на кантара и постигнатото. Не е за пренебрегване. Особено ако почнем да сравняваме. А има и криза. Много ясно че не ни харесва нищо. Направиха ни песимисти, и по лошото е че всеки гледа в другата чинийка а не в своята. И. Корупция има навсякъде където има власт и чужди (на народа де) пари. И не се заблуждавай че никога не е била такава както сега. Напротив. Помисли.

Не ти е нужна кой знае каква "гластност", че да надушиш смрадта! Преди, по време на ламята, като нямаше гластност, както ти твърдиш, как научихме за "геройските" им дела, та ги отсвирихме по изборите?

/из цикълаКалиниките на нашето време/ Дюните!!!? Миро вече прекалява, цяла вечер бълва плява, прави всички на маймуни за несебърските дюни! Също кат онуй месо, от века на Пикасо, дето границата мина, а на Миро се размина! Май ще се размине пак, Миро хич не е ахмак! Стрелян заек се оказа- знае де пълзи проказа... На мишената- гугутка, млада, страстна властитутка. Своя подпис тя положи, в сделката между велможи! Някой камък хвърли в блато, далавера-чисто злато! Политически комплот, е напълнил нечий джоб! Не плачете вий Зелени, Сини, Морави, Червени! Всичко вече се оттече... Дюните ги няма вече

Браво 123 ! Следим ти сериалите: "ГЕРБ под прикритието на властта" Едно пое/литическо Разкритие !

Изпълва ми се душата, като разбера как "отрудените и нископлатени" държавни чиновници, като този карат Ауди Ес8. Дори това за Кю7-цата да не е вярно. Но колкото нещо се промени с Лъчо, приятеля на богати митничари, който спираше репортажи на НоваТВ, толкова и сега нещо ще стане. Лъчезар Иванов си е още депутат, пази се и не ходи по време на заседания за подарък скъп телефон от фирми. Корупцията е ТОТАЛНА!

Хе-хе, сменяват се всякакви министри и чиновницеи с всяка "нова" власт, ама Нончето Караджова - всеки си я къта!! ... Щото си е от сой!! Знае се, че е бивша снаха на шефа на контролно-ревизионната комисия на ЦК на БКП /Ст.Караджов/, а някои твърдят, че баща и бил Зав. Отдел в ЦК на БКП. Смее ли днешен политик да рече "гък" на Партията а? .. хахах

Ало управляващите, навсякъде мирише.

До тук, същественото бе спонтанното желание на Премиера да уволни го уволни.... е, както вече сме си научили урока ... това ще стане един друт път...

На местните общини да се ограничат правата относно замервания и даване на разрешителни за всякакво строителство, периодични огледи с фото и геодезична апаратура, вкл. от въртолети от смесени комисии. Завишени наказания за измами и незаконно строителство, това са кражби от природата на целия народ.

По интересно е собственноста на сле груп има я в афера описана, тия гроб са по тъпи и нагли и от предните ония поне мислеха как да изпипат нещата, ама то шефа ти кат е тиква ти най много преко сили да си кратуна или пъпеш

Голем бостан брато, няма наяждане !

Вярваме ти бе! Наистина!

Бойчоо, Бойчо, и в Лукойл докато работеше като главен еколог беше същото.. Подай си оставката, запази поне малко достойнство, ако ти е останала и капка, въпреки че едва ли!

Кадър се пише с "ъ"!

Бойко, ако си мъж на място разкрай го тоя цървул и оная нагла повлекана - министърката ! Тогава може и да си помисля за изборите.

И това е проблемът на гербеското управление един министър и един общ. съветник ти си ПЪЛЕН ГЛУПАК.Абе лично Борисов отричаше 1 година за записан разговор,който се оказа истина.Това е по голями лъжци няма от ГЕРБЕРИТЕ.

Ха ха ха! Смешни! Че нямат и грам съвест и достойнство! От скандал в скандал, от голям по-голям и те пак отричат очевидното! Гнусно!

Audi S8??? много добре!

как не си се возил бееее. Като те има на кино запечатан. Или някаква амнезия? А?

навремето някой написа пак по форуми, че подчинените на боико ще го съсипят, така и стана, но причината е , че какъвто бойко такива и другите гербери с едната разлика , че неговите простотии не можем да ги разберем все още, ама на другите им лъсват лека полека, а сега да си кара аудито човечето докато не са го изхвърлили и фирмата не си го вземе обратно

СМРАД!!!

Значи без изобщо да засягаме тази Кю7-ца, г-н Бойчо ползва служебен Форд и Ауди С8 с цена около 200 000 лв., като Ауди-то е регистрирано на фирма. А може ли г-н Бойчо да ни обясни аджеба щом ползва кола за 200 000 лв. защо му е служебен Форд? Може ли да обясни как така публична личност като него е получила за ползване от някаква фирма автомобил на стойност колкото заплатите му за 8 години? А коя е тази фирма и с какво се занимава? Има ли отношение към работата на г-н Бойчо? Какъв е стандартът на живот на чиновника г-н Бойчо и от къде той има средства, за да живее по този начин? Нали преди 4г. обещавахме да борим корупцията. Я да видим сега до къде ще стигнем в борбата.

Как без Q7, през дюните с форда ли ще преминаваш. Ако преминеш с Форда ще закъсаш - ето ти и дюни, с джипа няма закъсване значи няма дюни

Ми прав си. Много оригинална гледна точка. :-) Дай боже всеки му, който слушка.

Джипката му е била предоставена от СЛЕ груп със служебна цел: преди да подпише разрешението за строеж е трябвало няколко пъти да мине през дюните, че да им смени статута на пясъчник. Ако ги беше газил с форда - нямаше да е качествено преобразуването им.

Еххх...как се размириса на...свежи гербери....отново...Където и да се обърне човек, все тая натрапчива миризма го спохожда.......Оцапването придобива титанични размери, Бойчето вече не смогва да гаси пожар след пожар....

Егати наглия чиновник! И защо Цвък не вземе да го провери тоя хубавец, как със заплатата си на държавен чиновник поддържа и джипа и лимузината? И какво точно е продал гадът-други дюни ли!

Ти пък! Цвък щял да го проверява - ми кой подписа на кумецо далаверата. Нали Бойчето самоотвержено скри доклада и тури подписа отдолу?!

Аз не разбирам пък за какво му е на този "Ауди S8" за служебна това е много скъпа кола платена с нашите пари, парите на данъкоплатците. Само смърт за тази напъст хванат на видео и пак отрича.

Хем има видео как слизаш от колата, хем отричаш мърльо мамин.Или на 8 декември не помниш и студентките които ти правиха компания-подарък от "СЛЕ Груп" Ех, тази амнезия , амнезия е лоша болест.

е стар комунист..дядо му и тн и ето издъни се...

Статията е изключително манипулативно написана!

ИЗРОДИ ГЕРБЕРСКИ . ДО ЕДИН ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА АЛЧНОСТТА И КОРУПЦИЯТА- Д.О. Е.Д.И.Н...............

Бившият министър на вътрешните работи на Австрия Ернст Щрасер беше осъден на четири години затвор за корупция. При разследване на британския вестник "Сънди таймс" той беше записан как иска подкуп по време на мандата си като депутат в европарламента. На записа политикът обещава да внесе предложение за промяна в европейското законодателство срещу подкуп от 100 хиляди евро годишно.

Бойче, кажи нещо за доклада, бе! Онзи, дето го извади от архива и където пишело, че има дюни! И дето уж предишния го бил скрил, ма ти като видя зора - бързо го намери! Та, къде е доклада?! Ти сега, Бойче, в чий отбор си - на Нонка или н а Лилето? Че едната вика - всичко е законно, другата - незаконно е, спирам строежа! ОбъркАхме се, бе...

Пише се кадър, но както и да е, тя простотията ходи и по медиите.

Гражданите са много тендециозни и нахални !!!

А къде е днес тая нагла "патка" ?

При тези ниски заплати /премиер - 3500 лева !!!/, какво очаквате от обинарите ?! Та те дори плащат за да станат общинари и после...после избиват инвестициите си...Като митничарите...

Абе "умнико" колко е заплатата на Меркел и колко средната в Германия? Те крадат ли ? А пък тоя да не съм го карал да става общинар след като му е малка заплатата в РИОКОС , нали гербчетата нямаша да крадат ? Егати долните мизерници и измекяри !

то като гледам все общинари са замесени в големите далавери...а осъдени?

Тя крушката си има опашка

Само примерите от Китай ще помогнат срещу такава корупция - ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ НА СТАДИОН !!!

И законите на хан Крум!

Е, какво се чудите - там, където има гербери, винаги вони. Миро Найденов Мършов, Емо Димитров Етрополски, Калинка Малинкова, сега Бойчо Георгиев Несебърски. Въобще: Ние сме безчет, ние сме навред.

НЕ Е ВЯРНО КОМУНДЕТА НИЕ СМЕ ЧЕСТНИ

Вие ли сте честни бе? Къде сте честни - в ушите ли бе? За някой лев всичко давате и правите! На такива, които за пари се продават нали знаеш, как им викат? Борисов, като строи магистрали създава нови работни места за такива, като вас - да обслужвате Турските тираджии!

Коментари - Шефът на екоинспекцията в Бургас отрича да се е возил в джип на ”СЛЕ Груп” | Днес.dir.bg

Шефът на екоинспекцията в Бургас отрича да се е возил в джип на ”СЛЕ Груп”

Директорът на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев, който е подписал скандалната сделка с несебърските дюни, е използвал джип "Ауди Q7" на собствениците на "СЛЕ Груп", закупили терена, разкрива сайтът "Биволъ". Самият Георгиев обаче категорично отрича.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на екоинспекцията в Бургас отрича да се е возил в джип на ”СЛЕ Груп” | Днес.dir.bg

Коментари

А8 чия е ? пак на същия шеф на РИОСВ ли е ? Колко да му е заплатата ? 3000лв ? как се купува кола за 150 000? какво правят данъчните ??? повръща ми се.

Ситуацията е все едно Мел Гибсън да отрече, че е играл в Смело сърце.:)

Сега ГЕРБ ще излезнат с официално изявление, че видеото е манипулирано - губят се 30 сек.

за Бойчо изпотрошихте клавиатурите, а за Моника - "абе не я закачайте, тя е наше момиче" както беше казал покойният ви топ-анализатор Цвятко Цветков за братята Маргини.

Не мога да разбера каква ти е идеята, да краде и той защото преди него някой е крал? Ами тогава давай дръвника, защото едно време в Батак знаемкак са наказвали българите?

Продължавайте да им вервате на гробаджиите.... сега оня дебелия гологлав индианец ще излее и ще поиска оставката на продажния мухлю. останалите ще се надяват някой ден и техните имена да не излезат в медийнт пространство. а всичко си продължава по старо му. на изборите ще се види - дали сме поумнели или си даваме по старо му

Та колко коли "ползвал" този СУПЕР ГЕРОЙ ? И кой им сипва бензин ?

Ами сигурно им сипва бензина както шефа на КАТ Варна;о)

Тц,тц,тц- сега като се более от нервите, че е разкрит за нечистите си сделчици и ще се вози до болницата с джипчето всеки ден- да му е честит!

наглостта няма граници

ами нали за това има "служби" в тази държава. много е просто да им се възложи и те бързичко ще разберат чия е колата, кой я кара и т.н. и т.н....

Тук в Германия А8, даже не знам дали е била чак S8, беше официалната кола на Канцлера Schrder и сега едно бургаско пишлеме иска да го надмине.

Значи, как да го разбирам, тоя маневрен момък, в обясненията му!?Не се е возил на тая кола, ама бил месеци наред следен и документиран!?Ако, не си се качвал на тая кола, на СЛЕ-груп , каква им ползата на тия, които са те следили!?Те няма, за какво да те документират и толкоз!?Объкани реакции на един изпаднал в паника, продажен серсемин, незнаещ, дали сега господарите му ще го пожертват в тяхната си игра!?И бай-бай парички!?Тъй сладки, бяхте вие!?

Според мен трябва да се открие истината, а не поръчител, изпулнител и т.н.

Бате Бойко, спомням си една реплика след изборите 2009г.: КОЙТО Е КРАЛ ДА СЕ ПЛАШИ! Никой не се уплаши,а твойте не само крадат ,ами и лъжат, те ще почнат и да убиват, ама дано се изтребят взаимно. Не ти завиждам!

Това неуко и жадно за власт случайно инженерче ни прави всички на палячовци.Всички от Колегите му и работещите при него в РИОПС са в известност, колко много обича паричките, особено тези които му пробутват под ,,керемидата", че засенчва дори и предшественика си Симеонов.Такива подляри ще подлеят водото на герберчетата на изборите.

Всички казват : Смрад, Воня ,Отврат,Корупция,Грабеж!!!!! Ами Проветрете де !!! Пуснете бюлетина РАЗЛИЧНА от тази на ГЕРБ и ...Воала,готово ! Власта винаги Понамирисва, Но не и на...Труп :( както е при ГЕРБ !

Абе това вече на нищо не прилича, трябва ли сега да се дигнем и да го линчуваме тоя олигофрен или тиквата сам ще се сети и да накаже всички виновни?

Такава корупция,като сега не е имало и при комунистите. Нека някой от тези ,който е на заплата за да подържа доброто име на управляващите да ме обори. На изборите гласувах за Герб,но сега със сигурност ще бъде за някой друг. Това ,ако е новия морал,то аз съм Лео Меси.Нагли и арогантни- с това ще запомня Бойковите управници.Обръщам се към всички- нека да не бъдем вече овце и да гласуваме разумно,а не да чакаме за пореден път някой месия да ни оправи,Видя се ,че колкото повече обещават, толкова повече идват с нагласата да крадат.

А забрави ли доганя,батко и братко,ами отвличанията,ами защо ни спряха еврофондовете и т.н.Какво изобщо помни комунистическо-депесарската ти кратуна?

Ама нали затова избрахме Борисов! Защото обещаваше да вкара Доган в затвора, да осъди батко и братко, да ... След 3.5 години на власт: Доган си вее байрака с полумесеца с пълна сила, батко и братко са заменени от Трейс и свързани лица и т.н. За отвличанията - хич не ме брига, че спряха да отличат "бизнесмени" от калибъра на Киров, след като вече отвличат деца от училищните дворове в центъра на София (само за 2012 два случая в едно училище), но за това никой не обелва дума под страх от уволнение или други административни мерки.

С ГЕРБ изпаднахме в Безвремие ! Който си спомни Миналото, е с Носталгия !

И как ще гласуваш? Сега имаш гласност, затова ти прави впечатление всичко лошо което се случва. Като имаш право на тази информация, ето че можеш и да я коментираш. А колкото по-голяма е гласността, толкова по-голям е шанса нещо да се промени с времето. Това е прецедент в управлението на страната. Но има и друга страна. Да сложим на кантара и постигнатото. Не е за пренебрегване. Особено ако почнем да сравняваме. А има и криза. Много ясно че не ни харесва нищо. Направиха ни песимисти, и по лошото е че всеки гледа в другата чинийка а не в своята. И. Корупция има навсякъде където има власт и чужди (на народа де) пари. И не се заблуждавай че никога не е била такава както сега. Напротив. Помисли.

Не ти е нужна кой знае каква "гластност", че да надушиш смрадта! Преди, по време на ламята, като нямаше гластност, както ти твърдиш, как научихме за "геройските" им дела, та ги отсвирихме по изборите?

/из цикълаКалиниките на нашето време/ Дюните!!!? Миро вече прекалява, цяла вечер бълва плява, прави всички на маймуни за несебърските дюни! Също кат онуй месо, от века на Пикасо, дето границата мина, а на Миро се размина! Май ще се размине пак, Миро хич не е ахмак! Стрелян заек се оказа- знае де пълзи проказа... На мишената- гугутка, млада, страстна властитутка. Своя подпис тя положи, в сделката между велможи! Някой камък хвърли в блато, далавера-чисто злато! Политически комплот, е напълнил нечий джоб! Не плачете вий Зелени, Сини, Морави, Червени! Всичко вече се оттече... Дюните ги няма вече

Браво 123 ! Следим ти сериалите: "ГЕРБ под прикритието на властта" Едно пое/литическо Разкритие !

Изпълва ми се душата, като разбера как "отрудените и нископлатени" държавни чиновници, като този карат Ауди Ес8. Дори това за Кю7-цата да не е вярно. Но колкото нещо се промени с Лъчо, приятеля на богати митничари, който спираше репортажи на НоваТВ, толкова и сега нещо ще стане. Лъчезар Иванов си е още депутат, пази се и не ходи по време на заседания за подарък скъп телефон от фирми. Корупцията е ТОТАЛНА!

Хе-хе, сменяват се всякакви министри и чиновницеи с всяка "нова" власт, ама Нончето Караджова - всеки си я къта!! ... Щото си е от сой!! Знае се, че е бивша снаха на шефа на контролно-ревизионната комисия на ЦК на БКП /Ст.Караджов/, а някои твърдят, че баща и бил Зав. Отдел в ЦК на БКП. Смее ли днешен политик да рече "гък" на Партията а? .. хахах

Ало управляващите, навсякъде мирише.

До тук, същественото бе спонтанното желание на Премиера да уволни го уволни.... е, както вече сме си научили урока ... това ще стане един друт път...

На местните общини да се ограничат правата относно замервания и даване на разрешителни за всякакво строителство, периодични огледи с фото и геодезична апаратура, вкл. от въртолети от смесени комисии. Завишени наказания за измами и незаконно строителство, това са кражби от природата на целия народ.

По интересно е собственноста на сле груп има я в афера описана, тия гроб са по тъпи и нагли и от предните ония поне мислеха как да изпипат нещата, ама то шефа ти кат е тиква ти най много преко сили да си кратуна или пъпеш

Голем бостан брато, няма наяждане !

Вярваме ти бе! Наистина!

Бойчоо, Бойчо, и в Лукойл докато работеше като главен еколог беше същото.. Подай си оставката, запази поне малко достойнство, ако ти е останала и капка, въпреки че едва ли!

Кадър се пише с "ъ"!

Бойко, ако си мъж на място разкрай го тоя цървул и оная нагла повлекана - министърката ! Тогава може и да си помисля за изборите.

И това е проблемът на гербеското управление един министър и един общ. съветник ти си ПЪЛЕН ГЛУПАК.Абе лично Борисов отричаше 1 година за записан разговор,който се оказа истина.Това е по голями лъжци няма от ГЕРБЕРИТЕ.

Ха ха ха! Смешни! Че нямат и грам съвест и достойнство! От скандал в скандал, от голям по-голям и те пак отричат очевидното! Гнусно!

Audi S8??? много добре!

как не си се возил бееее. Като те има на кино запечатан. Или някаква амнезия? А?

навремето някой написа пак по форуми, че подчинените на боико ще го съсипят, така и стана, но причината е , че какъвто бойко такива и другите гербери с едната разлика , че неговите простотии не можем да ги разберем все още, ама на другите им лъсват лека полека, а сега да си кара аудито човечето докато не са го изхвърлили и фирмата не си го вземе обратно

СМРАД!!!

Значи без изобщо да засягаме тази Кю7-ца, г-н Бойчо ползва служебен Форд и Ауди С8 с цена около 200 000 лв., като Ауди-то е регистрирано на фирма. А може ли г-н Бойчо да ни обясни аджеба щом ползва кола за 200 000 лв. защо му е служебен Форд? Може ли да обясни как така публична личност като него е получила за ползване от някаква фирма автомобил на стойност колкото заплатите му за 8 години? А коя е тази фирма и с какво се занимава? Има ли отношение към работата на г-н Бойчо? Какъв е стандартът на живот на чиновника г-н Бойчо и от къде той има средства, за да живее по този начин? Нали преди 4г. обещавахме да борим корупцията. Я да видим сега до къде ще стигнем в борбата.

Как без Q7, през дюните с форда ли ще преминаваш. Ако преминеш с Форда ще закъсаш - ето ти и дюни, с джипа няма закъсване значи няма дюни

Ми прав си. Много оригинална гледна точка. :-) Дай боже всеки му, който слушка.

Джипката му е била предоставена от СЛЕ груп със служебна цел: преди да подпише разрешението за строеж е трябвало няколко пъти да мине през дюните, че да им смени статута на пясъчник. Ако ги беше газил с форда - нямаше да е качествено преобразуването им.

Еххх...как се размириса на...свежи гербери....отново...Където и да се обърне човек, все тая натрапчива миризма го спохожда.......Оцапването придобива титанични размери, Бойчето вече не смогва да гаси пожар след пожар....

Егати наглия чиновник! И защо Цвък не вземе да го провери тоя хубавец, как със заплатата си на държавен чиновник поддържа и джипа и лимузината? И какво точно е продал гадът-други дюни ли!

Ти пък! Цвък щял да го проверява - ми кой подписа на кумецо далаверата. Нали Бойчето самоотвержено скри доклада и тури подписа отдолу?!

Аз не разбирам пък за какво му е на този "Ауди S8" за служебна това е много скъпа кола платена с нашите пари, парите на данъкоплатците. Само смърт за тази напъст хванат на видео и пак отрича.

Хем има видео как слизаш от колата, хем отричаш мърльо мамин.Или на 8 декември не помниш и студентките които ти правиха компания-подарък от "СЛЕ Груп" Ех, тази амнезия , амнезия е лоша болест.

е стар комунист..дядо му и тн и ето издъни се...

Статията е изключително манипулативно написана!

ИЗРОДИ ГЕРБЕРСКИ . ДО ЕДИН ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА АЛЧНОСТТА И КОРУПЦИЯТА- Д.О. Е.Д.И.Н...............

Бившият министър на вътрешните работи на Австрия Ернст Щрасер беше осъден на четири години затвор за корупция. При разследване на британския вестник "Сънди таймс" той беше записан как иска подкуп по време на мандата си като депутат в европарламента. На записа политикът обещава да внесе предложение за промяна в европейското законодателство срещу подкуп от 100 хиляди евро годишно.

Бойче, кажи нещо за доклада, бе! Онзи, дето го извади от архива и където пишело, че има дюни! И дето уж предишния го бил скрил, ма ти като видя зора - бързо го намери! Та, къде е доклада?! Ти сега, Бойче, в чий отбор си - на Нонка или н а Лилето? Че едната вика - всичко е законно, другата - незаконно е, спирам строежа! ОбъркАхме се, бе...

Пише се кадър, но както и да е, тя простотията ходи и по медиите.

Гражданите са много тендециозни и нахални !!!

А къде е днес тая нагла "патка" ?

При тези ниски заплати /премиер - 3500 лева !!!/, какво очаквате от обинарите ?! Та те дори плащат за да станат общинари и после...после избиват инвестициите си...Като митничарите...

Абе "умнико" колко е заплатата на Меркел и колко средната в Германия? Те крадат ли ? А пък тоя да не съм го карал да става общинар след като му е малка заплатата в РИОКОС , нали гербчетата нямаша да крадат ? Егати долните мизерници и измекяри !

то като гледам все общинари са замесени в големите далавери...а осъдени?

Тя крушката си има опашка

Само примерите от Китай ще помогнат срещу такава корупция - ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ НА СТАДИОН !!!

И законите на хан Крум!

Е, какво се чудите - там, където има гербери, винаги вони. Миро Найденов Мършов, Емо Димитров Етрополски, Калинка Малинкова, сега Бойчо Георгиев Несебърски. Въобще: Ние сме безчет, ние сме навред.

НЕ Е ВЯРНО КОМУНДЕТА НИЕ СМЕ ЧЕСТНИ

Вие ли сте честни бе? Къде сте честни - в ушите ли бе? За някой лев всичко давате и правите! На такива, които за пари се продават нали знаеш, как им викат? Борисов, като строи магистрали създава нови работни места за такива, като вас - да обслужвате Турските тираджии!