Джип със смолянска регистрация е бомбардиран в Сирия

Джип със смолянски регистрационен номер се вижда на снимка на агенция "Ройтерс” от град Сармада близо до сирийско-турската граница.

Обратно в новината

Коментари - Джип със смолянска регистрация е бомбардиран в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди време имаше съобщение и снимка на джип Toyota с русенска регистрация, използван от сирийската "опозиция" в бойни действия. Сега пък се появява и смолянски. Изглежда цяла България се е включила в гражданската война в Сирия, и то все на страната на противниците на Асад. Що ли е така?

Война, нямат винетки, а пътищата им по-добри от нашите???

Джипа е от Смоленск(хиляди руснаци участват в ИД) , не е от Смолян.

Мда, това наистина е повод за национална гордост. Познавам няколко смолянеца и са наистина кофти хора, така че не се и съмнявам да са намесени в конфликта в Сирия.

Навярно е някой радикален помак участващ в ИД:)))))

Защо плещиш глупости? Явно от недостиг на смолянски моми или изобщо на моми.

боико пак изнася амфитамини за раионите на военни деиствия с коли с бг регистрация,по рано изнасяха с тексими и режеха глави на шиофиори а сега с BMW

А как е стигнал го границата без винетка и ГО? Как е купена колата от неизвестен купувач?

1. терористи-оръжие-наркотици-контрабанда 2. обучение на терористи у нас 3. сформиране и консолидиране на терористи в Правец 4. наше оръжие и автомобили у терористи Изводи?

Собственикът е продал колата най вероятно на терористи.Сармада е до Идлиб.В центъра на Джебхат ал- Нусра,клон на Ал Кайда.Районът се контролира от Ал -Нусра.За Сирия има карта на събитията.

в районите окупирани от ИДИЛ и агентите на ЦРУ от Нусра, появяват се българско оръжие и боеприпаси, доставено там от американски и канадски фирми. Позор за нашата страна е, че предоставяме оръжие на терористите, за да избиват приятелски настроения досега към нас сирийски народ.

Във военния завод Арсенал, в Казанлък работят над 12000 души и въпреки това не достига работна ръка. Производството от няколко години върви на пълна пара и е много "трудно" да се досетим за къде се изнася цялата продукция.

Боли ме фара къде отиват оръжията. Важно е всеки месец да си вземаме хилядарките.

Какво се чудите. Нали просветна информация, че в български военни бази се обучавала въпросната сирийска умерена главорезка опозиция. После се спомена, че и висши държавници са замесени във войната в Сирия.

скоро и в бг.

Вместо да ни информирате с чужди писания да бяхте разбрали на кого е от кат защото става за минути и след това да напишете истинска разумна новина. Всички приказки за ''редовен начин , продадена и какво ли не" са приказки от пазара

къде го не сееш, там никне.

Нормално, нали главорезите са ни съюзници....Въоръжавяме ги, екипираме ги, посрещаме ги в Правец.

Какво толкова се формализирате? Не била колата Нисан, била БМВ, нямала винетка, била без ГО (гражданска отговорност)! Като ми се яви собственикът и даде уговореното за да се "оправим", веднага му издавам протокол, с който каското да му покрие щетите.

Няма интрига в този случай... На някой "борец за свобода и демокрация" ще да е била. Да питат Митов и ведомството му - те са експерти в тази област.

По-хубавият вариант би бил, ако колата се е карала от пияни, български мутри. Познанията им по география би обяснило местоположението им.

колата е била продадена и е напуснала страната по надлежния ред. Ам като каква е напуснала страната? Като БМВ или като НИСАН? Че тя разликата голяма бе шапкари, тъпи. Да не би само номера да е напуснал страната?

какво толкова странно има. свалили са номерата на нисана и са ги лепнали на бемвето

Не е Смолян бе, САРМАДА - СМ, хах

Една не важна подробност, но сирийските самолети не смеят да бомбардират толкова близо до границата.Турците нееднократно са сваляли сирийски самолети Явно там са ударили руски бомбардировачи , съпроводени от Су-35(най-вероятно).

Който не е поискал той не си е откраднал регистрационен номер.

По снимката колата е БМВ, но регистрационния номер е бил наистина на Нисан Навара. Който знае как може да го провери.

Винетка има ли?

Каква е новината тук?! Че, у нас и в цяла Европа е пълно с араби (и джихадисти)! Какво им пречи да си купят кола и да я закарат, където си искат?!

someone

тези са нашенски джихадисти, родопски.

Помаците от смолян не подбират купувачи явно.

Ройтерски кьорфишек. Иди сега се обяснявай, че колата е продадена на арабин 2013 година, като най-реномираната агенция в света те туря със снимка на първа страница!

амчи ко праи тоя джип в сирия?

someone

и там се прочухме. значи турци/помаци от смолянско се бият за ислямска държава.

Аз виждам едно потрошено БМВ. Ти де видя някой да се бие?

someone

а как е стигнало от смолян до там?

Като няма гражданска отговорност така му се пада хахахах :)

Аз

"И по-рано коли с български регистрационни номера са се появявали на кадри от Сирия предимно в райони, контролирани от бунтовниците или ИДИЛ." Толкоз!

Как със смолянски номер?!?!?!? Нали в Родопите нямаше тероризъм?!?!?!?!??!?!

А ми НЯМА! Той е само за износ.

Редакторката на дир-Таня Тодорова, която се е подписала под статията тази година минала ли е очен преглед от службата по трудова медицина, ако не е Инспекцията по труда да се самосезира.

Е...какво пък толкова...По-рано имаше тойоти с варненска регистрация...

Нерде Нисан нерде бмв?

Лиле, тоя що е без винетка?

Не е в България и винетка не му трябва.

хахах , сменете снимката пак се излагате :)

На снимката тук има лееекичко разминаване между марка, регистрация, а навярно и място. Сигурно е и от по миналата година.

Този джип на снимката на БМВ ли ви прилича?!?!?!?!??! Сменете си дилъра и после и диоптера!!!!!!!

Цъкни на снимката и ще стане БМВ.

Са бмв или Хюндай? Че едно пише, друго показва...

Ето от къде идват джихадистите на Ислямска държава, така и се предполагаше.