Предлагат затвор за журналисти, подбудили към дискриминация

Затвор за журналисти, които подбуждат към всякакъв вид дискриминация, предлага правителството, съобщава "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Предлагат затвор за журналисти, подбудили към дискриминация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тогава трябва същото да важи и за работодатели, и за вестници, публикуващи дискриминационни обяви. Защото е обикновено явление да се търсят хора за работа и да се поставят възрастови ограничения. А това е дискриминация!... И не минава номерът на журналистите - ние публикуваме, а подателят на обявата си отговаря. Въобще да не се публикува нито една дискриминационна обява. По закон!

"Увеличават се почти двойно и наказанията за принуда със заплашване, насочени срещу магистрати, полицаи, митничари, бирници и лесничеи. "А наказанията за принуда със заплашване, насочени срещу гражданите колко ще са?Къде е равенството в тази държава ?Управниците трябва да знаят ,че строейки защитни стени около себе си,в един момент ще се озоват зазидани в един затвор, който са си изградили сами!

ами да заповядат и вестниците да се печатат на розова хартия!а статиите да са в рамки от сърчица и розички!

Това майче е заимствано от американската "политкоректност", поради която там вече се изразяват с евфемизми за всичко и езикът им става напълно неразбираем за непосветените, а посветените много добре си знаят, че мразят негрите, бедните, дебелите, и себе си най-вече, както и останалото човечество, което не желае доброволно да им подари нефта си, нито да им даде всичките си пари, за да си задоволяват ненаситните апетити ... Защо вечно трябва да вземаме само най-лошото от всички съветници?!

по тоя признак всеки може да влезе в затвора, демек мислете какво пишете по форумите. Вече трябва да обичаме педалите и да ги наричаме уважаеми гейове. Мангалите вече няма да са миризливи крадливи отрепки, а братя роми. Политиците вече няма да са крадливи боклуци, а народни лидери. боко тиквата няма вече да е криминално проявена мутра, лансирана от ДС и забогатяла по много съмнителен начин, избрана от цигани и чалга простаци, с неуравновесено психично здраве, той вече ще е национален любимец и герой, предприемчив спортист и най-големия радетел за свобода на словото! Слава!

3атвор HE, но солидни глоби! Kато начало де.

Смешници! Като че ли тръгна операция "Журналисти". Голяма част от тях и без това са се навели в неудобна поза, но има и такива, които са принципни и честни към своите читатели и зрители. Към тях е насочена поредната простотия на настоящото управление. "Червени бабички" и "Вредни бабички" ще е нарушение на закона, а "червени боклуци" или "сини лумпени", или "феодални старци" какво ще е? Властта се подготвя срещу квалификации от сорта на: "самовлюбен министър председател", "некадърен министър", "тъп депутат" и др. подобни. Журналистите влияели чрез медиите си на много хора, а депутатите и министрите не влияят ли на още повече хора? Нали техните любими и ненагледни вождове от сутрин до вечер изреждат всички медии (електронни и печатни) и ни облъчват с "изискания" си език и отправят всякакви квалификации към който си щат и по какъвто си начин искат? Този бил абсолютен престъпник, онзи бил краддец, трети бил некадърник и т.н. и т.н. Това се прави и от трибуната на Народното събрание. Насочено е към бивши и настоящи високопоставени ръководители на държавата, които не са от ГЕРБ или Атака. За тези хора няма ли да е подсъдно това поведение, след като те също формират обществените настроения? ЦЕЛТА Е ОЧЕВАДНА. МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ С ЕДНА ДУМА- СТРАХ!

Това, ако не са го сътворили червени еврейски бабички помакини с незаконни строежи край язовири подпомогнати от Гоце, Гей Станишев, Фильо Димитров и мангала Доган, аз ша стана хомосексуалист :)

А честито!И да не сте посмели да обидите ББ ил ЦЦ ,че са забогатяли от политика.А като не смеете да обиждате тях,няма да смеете до го правите и с другите ,дето ограбиха държавата в последнити 20 години.А честито на 1675000 малоумника,дето си ги избраха.

А кой ще съди главните насъсквачи Борисов, Цветанов, Волен Луфтханзата, Дянков, Цецка и всички останали антидемократи?

Как кой? Крадливите комунистически депесета. Само да спомена на колегите журналисти, че това което ще говорим няма да се печата! Добрия журналист печата не това, което чува, а това, което трябва.

и правилно, не трябва да се обиждат с гадни епитети крадльовците на бюджетните български и европейски средства. В булгаристан само те са богати

това си е цензура върху медиите, върнахме се в соца бах ти работата

Дойде време, да се пишат само химни и възхвали... Да се закрият радио, телевизия, вестници, блогове и .... каквото Ви дойде на ум... Затвор за всеки, дръзнал да изкаже някакво различно от "ПРАВАТА ЛИНИЯ" мнение!!!... Браво на "великите" умове, измислили тази невъобразима глупост!!!...

Поредната глупост! И НА ТЕЗИ НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ!

Това ще направи медиите още 'по-свободни'?! Особено ако са написали, че политиците са некадърници - веднага и доживотно в затвора. И да се радват защото може да стане и по-лошо. Абе, кой идиот ги пише законите в тази държава? Ние ли го избрахме?!

Мммда - грижат се за свободата на словото. После ако направиш карикатура на Мехмед, ще те тикнат в затвора и ще те линчуват с камъни. Ми то по митингите хората ще трябва направо в затвора да влизат - по политически признак, често се обиждат и мразят. Направо от площада, да ги карат в зандана... После НАП като прелети над имотите на богатите и го излъчи по БНТ - айде в зандана - защото това е омраза към богатите - виждате ли те крият данъци и живеят на гърба на бедните... Опааа да не ме приберат и мене ;-)