17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре защитават двете телевизии журналистическото достойнство, но не чух от тях да се изкажат по въпроса за мисирките.

Симпатизирах на Валерката с неговата първичност, но тук прекали. Сериозен гаф, също както гафа с майките на уж болни деца. Да обвиниш някой в корупция, особено пък телевизионар, си е сериозно набеждаване и не вярвам да остане без последствия! В противен случай ще останат съмнения сред обществото, че са гузни и може и да е прав Валерката!

хе хе тоя нали е дупетатин че и от герб че и с имунитет демек недосегаем, що да не се прай и на съдиа и директно да отсъжда кой какъв е, май нямаме нужда от съд, я как добре се справя далавери, а прокуратурата обвинява някой и няма нужда от съда да се доказва, така че в БГ съд не е нужен.Ам ся кат го одрусат с яка глоба партията майка ще я плати в знак на признателност към патерицата си.

Валерката мога да го квалифицирам с две думи Много проЗт. И понеже говори по-бързо, отколкото мисли., плещи глупости. А за корумпирането му - имаше там една ограда с Турция, към която той беше съпричастен. Хем скъпа, хем некачествена.

Всички журналя са платени страхливци и слагачи! Как иначе, щом медиите са частни или партиини? Прав е Валерката и ще им натрие носа пред съда! Не съм го харесвал, но ми става симпатичен Гладиатор за истината! Давай, Валери!

То самиите прокурори отправят недоказани обвинения , та някакъв си мечо като валерисимеонов няма ли? Какво има да реагират т.нар журналисти. Не е ли ясно - че тука е така

Големи журналисти- четат едни и същи “новини“ по всички телевизии, не си показват носовете от дупките си в София. Това журналисти ли са??

Ще пада голям смях ! И единият и другият са лъжци и са корумпирани !

Венелине, щом правите разследваща журналистика, защо не разследвахте това?

А в сутрешния блок в рубриката По сигнал на зрителя дали проверяват видеоклиповете, които излъчват с безумни коментари на водещия? Много често в тези клипове има абсолютни глупости, а понякога и умишлени манипулации. Тези сигнали проверяват ли ги преди да ги излъчват или за тях няма проблем, защото не са за сенчести милиардери?

Браво на Петков! Противния био индивид Симеонов трябва да си го получи! След него и всички останали предатели начело с Тиквата!

Ти си олигофрен

Ше дойдат избори и Валерката ще коленичи на Бойко и ще замоли: Молим те Бате, купи ми 5% та да изкарам още малко у Парламента, знаеш вярно куче съм ти, Баце. Кажи само, даже с поглед ме насочи и всичко ще направя. Е на колене съм ти, не се притеснявай, заповядвай!"

Валерката пак се оака!Интересно Слави дали ще реагира на случая , тъй като Дългия питае "топли" чувства към БТВ !А истината Слави?

Венелинчо, педе растче мръсно.

Валерката що не обяви за корумпирани всички по веригата начело с министъра на финансите, затова, че толкова години са си затваряли очите за неплатените данъци на хазарта, шефката на НАП също. Намерил той в частна медия сметка да им търси кой канят и не канят в студиото си. Сигнали се подават в прократурата, а не в нюзрума на телевизията. Циркаджия!!!

Валери, досмачкай корумпетата на босфор тв. Гледах ги и двамата как се гърчеха и кикимян се опитваше да изкара Найденов луд, а Божков най-свестният. За В. Петков какво да кажа. Вижте новините и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ колко малко са новините извън черните хроники и лайн* аното цунами

bTV е частна медия и не е работа на депутат от НСъбрание да указва на тази медия. Защото това е вече корупция чрез използване на власт за указване на давление. Въпросът е: Дали Валерката ще го изведат пранги от НС?!

Другаря Симеонов взе да се взима много насериозно и се приравни на едни другари ,които обвиняват които и да е без доказателства.Незнам какво образование има но преди да говори смехории трябва да се посъветва с юристи по наказателно право.Обвиняването на някого в престъпление без доказателства и то събрани по съответния ред се нарича "набеждаване".Да отвори наказателния кодекс и да си го прочете.Надявам се , че е грамотен.Определо взима страна в спора между съдружниците Божков и Найденови.Телевизиите не са разследващи органи и освен да се създават някакви новини без проверка си е пълно глупост.Явно , че се бори за следващ мандат и се прави на Робин Худ.

зададе един много резонен въпрос. Има ли корумпирани журналисти. Водещата не била...ха-ха-ха

какво става със свободата на словото? Защо ще съдите Симеонов, това е мнението му. И така мислят всички. Че си замълчахте, Вие си знаете защо!

ние с теб можем да пишем много неща и обвинения тук, защото сме частни лица в публичен форум. А Валерката е висш държавен служител използващ личното си служебно положение за оказване на натиск върху частна медия. Ако журналистите са корумпирани(използват служебният си статус за лично облагодетелстване) е проблем единственно на собствениците на bTV. Точно обратното, собствениците застават зад своите служители в медията.

Само словото Симеоново ли е правилно?

на БНТ е за сваляне от екран - писклив тембър. Облечена като за модно ревю, в същото време води сериозни разговори за политики, престъпност...Разсейва публиката

не звучи с респект, ами лигаво

Абе че Симеонов не е много в ред..не е ,пълен лумпен,че и злобен.....,но и че тея двамката са нагаждачи...пак е истина,за корумпирани не знам,но че Хикемян години наред лиже задниците на управляващите съм сигурен...то е очевадно...някво надъхано кариеристче...просто отдавна ми е олекнал! Но така са 99% от журналята нк във водещите ни телевизии нали все пак точно това е идеята .

За този набеден за журналист Хекимян съм абсолютно съгласен-слаб, неподготвен, много често се държи сервилно със силните на деня, избягва задаването на "неудобни" въпроси...Най обикновен натегач, жаден за кариера. Не мога да разбера кой го бута и подкрепя като очевидно не става за тази работа! Да не говорим за неприятното му, дори отблъскващо излъчване..това все пак е субективно усещане.

не са свободни, за да правят добра журналистика.

ги разбирам. Може да са продали информацията на Найденов. Ама, да не набиват канчетата за 111 място. Правителството пречи на свободата на словото.

не е журналист, той е четец на въпроси. Въпросите зависят от събеседника - угоднически или агресивни. Но, в двата случая са тъпи

Браво Симеонов.армемчето е продажник

направиха? Написали писмо до Прокуратурата! Още чакат отговор, те го затвориха Божков, БТВ още чака отговор!Смешници!

Пълна излагация на Симеонов

на продажни журналисти.

Хекимян и началникът му са забележими с просто око агитпропи на ГЕРБ, а не журналисти! Някой да е чул и видял Хекимян да задава на лидерите на ГЕРБ неудобни уточняващи въпроси, когато те ползват предаването му да манипулират аудиторията, че България се развивала икономически много добре и била на 4 място в ЕС по ръст на БВП! А, в същност сме на последно и всяка година разликата от предпоследната Румъния ни се увеличава, вместо да се изравнява, или поне намалява! Той, е деквалифициран, или нарочно не разбира, че лидерите на ГЕРБ представят икономическите показатели в други измерители, а не в парични единици! За да ме разберат всички, той приема, примерно, че брашно може да се измерва на метър, или грозде на бройки, както ГЕРБ-аджийте сравняват БВП между държавите с проценти! А, той, просто не пита: За какво ни говорите с проценти? Нима можем да си купим хляб и мляко с проценти, искат ни пари! Така в своите предавания не питат и мигат мазно журналистите Цв.Ризова, Николаев и партньорката му Ади, Патарински, Л.Козлев и може би, всички в медиите! Едни от некомпетентност, други от угодничество, но резултатът е еднакъв - манипулация на аудиторията, превръщайки провалите на ГЕРБ в триумфи.

не го съди БТВ - изказването всъщност е срещу нея. Но, така не се ангажира директно медията и е сигурно, че няма да го осъдят. Все едно да осъдите новият "зларен пръст" на управляващите и да клатите държавата . Смешно и тъжно!

...като видя Мехикян и превключвам канала...

Погледнете им новините и блоковете: само лъжи, манипулации и гадости. Това си е чиста проба НОВИНАРСКИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ТЕРОРИЗЪМ ! Бин Ладен ряпа да яде.

Всички знаем , че са такива !

А знаете ли кой говори в множествено число астанал сам пред огледалото?????

Валерката се пъне над журналистите. И те не са идеални, но се знае кой одобрява подобни истории. Като е радетел за правда, за ББ има ли инфо? И да има някоя телевизия ще го излъчи ли?

Крайно време беше някой да го съди и този че бая лъжи и клевети изрече докато стои във властта и всичко му се размина безнаказано... Не защитавам бтж, просто защото не я гледам не само нея а защото приказките на симеонов вече минават всякакви граници..

бТВ остана единствената що-годе читава ефирна тв, откакто националната я превзеха ДПС, а Нова я превзеха мутрите, което е горе-долу същото. Кой да гледам, Пик ли?

Венелине, сега е момента да грабнеш "БАБА ЛЮБА" и СТАЖАНТА ,та телевизията да пожълтее окончателно. Естествено, че си само изпълнител, но НЕ МОЖЕ ПЪРВИТЕ 6 новини да са 2 обира,един пожар,нов "проблем" с водата в Радомир и.......... Ако не Антон или някой друг, МОЖЕ БИ имате редактори. Има огромна разлика между "КРИТИКА" и "РАЗСЛЕДВАНЕ". ама в момента и двете не искате да ги направите както трябва.

Господа от бТВ, няма да спечелите делото, просто защото сте виновни. Когато кажете че нямате разследващи репортери, спомнете си че вашите разследващи репортери и репортерки са като конски мухи, надушили кръв. Когато става въпрос за по безобидни хора и политици. Когато става въпрос за индивиди като Черепа и нему подобни, изведнъж ентусиазма ви секва. Защо ли? Всички видяхме как г-н Хекимян се оплете като пиле в калчища, когато Найденов младши го попита защо 45 дни вече нищо не правите, при положение че ви е донесъл документи и ви е дал обяснения в интервюто още на 15 декември 2019 г. Не сме прости и глупави, така че видяхме че просто сте смачкали всичко. Успех на делото...

Найденовия като прибира мангизи как не е научил че има прокуратура където да си предаде допските а не медиите да му са куриери на него или изпълнители на обвинението..Явно сте прости и глупави след като и вие незнаете къде се носят сигнали а и не нсте видели какъв е % на нова в отразяването на лотариите....и защо там не е занесъл дописката си найденов дето явно е лазов2....

Марсианец,и баба знае,че прокуратурата СЪЩО е в кюпа на подкупните.

така си маа, едно към гьотере.

Цитат - "bTV, бихме искали да напомним, че ролята на журналистиката е да разкрива истината след проверка и разследване на информация." - кога ще влезете в тази роля???

Ами да закриваме и без това многобройната обвинителна и разследваща система след като медиите трябва да вършат това??? Не сте ли проумели че медията като си направи раследването никаква юридическа стойност няма а само мое да помогне на обвинението ако му отърва да предприеме такова.

Много се изложиха BTV. Човекът е отишъл там, явно защото Нова ТВ излъчва националната лотария и е логично те да са лоялни към рекламодател за 25 000 000 годишно и да не откликнат. Но BTV са се самоцензурирали и са покрили информацията, явно за да се подмажат на някого, което им действие би могло да бъде осребрено по много, много начини. Валерий е доста рязък, понякога, говори каквото мисли и каквото мислим всички. Но точно това е работата на политика и народния трибун. Той няма какво да обяснява - мишките В.П. и А.Х да се усукват и да се обясняват.

Не го харесвам , но в случая съм склонен да вярвам на Валерката. Много съмнително се представят новините и в новинарските сайтове. В едни се дава гласност на проблема, а други мълчат съмнително.

Аами изкарайте му на валерката-кукуто керливите ризи де най големия продажник и ПАТРИОТ се нарича малоумник Ямболски

Аами изкарайте му на валерката-кукуто керливите ризи де най големия продажник и ПАТРИОТ се нарича малоумник Ямболски

По-кЕрлив от теб ли?

Естествено, че са корумпирани и са "хора" на някой. Съдете ме, смешници.

Аууу , ма що така се разпищяха журналята? Той ВС само повтори думите на неговият съратник в "разкриването на схемата" 'кристално чистият" Цеката . Нали онзи борец за правда хвърли тез слова в лицето на Хекито. Що тогава бтв не направиха официално изявление? Цирк

Ами щом Скатаджият е казал, какво чака ГешефТ? Веднага да им спретне една ОПГ и да одържави БТВ! Не разбрахте ли, че в тази държава трябва да просперират само телевизиите на Гелосания!

И аз ще го съдя Валерката ( знам че ще го оправдаят щото е със жълта книжка, като невменяем ама да пробвам). Нарече ме корумпиран ( и останалите 2 милиона шофьори в България също) щото съм предлагал пари на катаджиите. Да ама не, Валерка, те си искат. И ако им дадеш голяма банкнота даже ти връщат ресто много учтиво. Някои даже ти предлагат да си купиш каското от тях.

ЖУРНАЛЯ СА КОРУМПИРАНИ

Е то това е любито определение у нас . Този или онзи е корумпиран. Ей така се мятат прозвища!

Въх. Ами арменчето