Ангел Антонов оглави Националната служба за охрана

С указ на президента бившият директор в МВР Ангел Антонов е назначен за началник на Националната служба за охрана (НСО).

Обратно в новината

Коментари - Ангел Антонов оглави Националната служба за охрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ръководството на тази държава всички са ненормални!!!!!! Този простак, некадърник и пълен профан щом го сложиха начело на НСО, нямам думи! Внесто да бъде предаден на прокуратурата за далаверите му като шеф на националната полиция - те го слагат отново на началническо място!!!! Сигурно обаяе така и трябва!!!! Айдук до айдука! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

Националната служба за обслужване -слуги на тунеядци и крадци.Помислете, Бойко го пазят четерима офицери гавази от народната любов, от бившите му съотборници от групировките и от С. Йосич за сметка на данакоплатеца. Другите ....също.Сменят им колите на 4-ри години, а линейките блъскат необорудвани до разпад.Създадоха си политическа класа.Запазиха си всички правилегии от Политбюро и ЦК на БКП и работят в единен строй с монополите и престъпно забогателите БГ олигарси.Не ги жалете....

щом бригаден генерал тодор коджеиков охранява шепа боклуци, тогава по аналогия за командир на оперетъчната българска армия трябва да назначат маршал-генералисимус, а всички редници и полицаи да станат леитенанти. цирк българия

бригаден генерал тодор коджеиков - червена номенклатура, син на червена номенклатура ангел антонов - червена номенклатура. д о к о г а?

Не го познавам,но: в най тежките и смутни времена, когато полицията бе разкъсвана и от сини и от червени тези,които изневериха побягнаха в банки /които ощавиха хората/ и фирми със съмнителен произход на парите си.След това /след официалното ограбване/ започнаха да се завръщат с последничеството на влиятелни типове.

кариера е преминала в полицията, и е такъв голям специалист, да го попитам защо при 60 000 персонал, полицията не може да се справи с престъпността във всичките и форми, и каква вина за това положение на нещата има въпросният Ангел Антонов? За какви заслуги е поставен на новото място? След като мутрата - предшественик има чин бригаден генерал, какъв чин има Ангел Антонов, може би генералисимус?

Това прасе го знам, откакто беше шеф на кримките. Много противен, некдърен, комплексиран и прост! Ама много дребно и вредно човече! Само му вижте тъпата мутра, такива трябва да се пращат за овчари при нормални обстоятелства ама в БГ всичко е наопаки.

Г-н Антонов, моля Ви направете изненадващи последователни проверки в Президентството, Парламента и Мин.-съвет през ноща с дрегери......пие се редовно на поразия и не пращайте от инспектората защото те заедно пият и се покриват !!!! Има млади и образовани хора, които искат да работят по ясни и точни правила в НСО, а не да ги мачкат старите пияници и да се чудят за какво да ги накарат да пишат рапорти, че да не могат да кандидатстват за по-горна позиция. Забраняват им да ходят до тоалетна повече от 1 път на 6 часа , а за смяна от 12 часа да ядат за 15 мин. и толкова !!!???? Сложете ред и махнете оялите се стари полковници !!!!!

Дрругари ,няма кадри избягаха в чужбина ,...та за това сме, на чемшири

от полицията в банка и след това обратното- кофти работа!

Този какви зулуми правеше като шеф на полицията, всички знаят. Сега ще охранява боклуците. Дано да ги пази както опази Кюлев.

АМА НАЛИ БСП МРАЗИ ГЕРБ? А ТОЗИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ХОМОСАПИЕНС - Е ЧЛЕН НА ГЕРБ - БСП НА ГЕРБ ЛИ СЕ ПОДМАЗВА??? МНОГО НЕПРИЯТЕН ЧОВЕК!!

излиза че БСП работи сега с ГЕРБ и ББЦ и ДПС. много е ........,абе не ми ВДЪХВА ДОВЕРИЕ - ПИОНКА!

да, по времето на цецо той отговаряше за криминалния отдел в софия. наистина е член на герб - но никога на дпс.== мразя дпс , но там виждам по-интелигентни физиономии ,отколкото този от снимката или тези от герб!!! гербер е.

има ли? Чеп за зеле не става от него. Ако има някъде аванта или за лов, па бил той и бракониерски - Ангелчо не пръв. От БОП-а избяга защото трябваше да покаже резултати и отиде при Кюлев в Росексим. Но Кюлев го ликвидираха и Ангелчо увисна. Докато не се появи спасителят Цецо Лъжецо. Организира "конкурс" тъкмо за Ангелчо - да е бивш, да е бил макар и за малко на ръководен пост, но сега да не е служител, да не е на държавна работа и да е над 40, но под 50 годишен! Ето това му се казва конкурс - здраве му кажи!

си е намерил покровител - прислужникът на ГРОБарите, тоя дето му викат, че бил президент. Нищо, че Антонов никога не е бил охранител. Ама е от своите. А НСО-то какви ловни стопанства има само-о-о-о! За чудо и приказ. Точно като за момчето - мечта!

НЕ БЕ, ТОЙ Е ЧЛЕН НА ГЕРБ И Е ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА ФЛОРОВ И ЦВЕТАНОВ - ЛОВНАТА ДРУЖИНКА И КУ----Е С КОИТО ХОДЕХА НА ЛОВ!!!!ПОГЛЕДНЕТЕ ФИЗИОНОМИЯТА НА ТОЗИ ИНДИВИД!!!!??/ КАЗВА- СЕ ФИЗИОНОМИЯ НА ГЕРБЕР!!

И тоя е от електоратЪ на БСП...

ТОЗИ Е ПОРЕДНАТА ЗАВИСИМА ПИОНКА.БСП НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ-ПРОСТО СИ СЛАГА ЗАВИСИМИ ,КОИТО ДА ВЪРТИ КАТО ПУМПАЛИ ПО-ЛЕСНО.

Дано спре пиянството при офицерите в НСО и другите извращения които правят със сержантите !!!

Нещата постепено трябва да започнат да си идват на мястото. Престъпниците псевдо-социалисти заедно с ДПС достатъчно бели и дестабилизация на институциите направиха с назначенията си!