17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измами офшорки рекет Замитане под килима НЕ ВДИГАЙТЕ ДРОНОВЕ МАНТИНЕЛАТА ТВА Е ВЕЧЕ НАД 70 ГОДИНИ ИНАЧЕ БИЛИ НАТОВЦИ ХАХАХАХАХАХАХХААХХА

Член на Гроб, какво да очакваме, повечето са такива.

Може да е всичко друго, а не ревност!

аз знам едно, колкото между ародните чиновници и структури стават повече, толкова корупцията крацбите и измамите от международен мащаб стават по големи, не обратното! за какво е европол, европарламент, фронтекс, европрокуратура, евро съд, и още стотици безмислени структури които ако ги няма на всдички ще ни е по леко

Коментарат ви е много точен но не за сега тук става въпрос за изгубен живот и то отнет умишлено

Чудя се на подобни жертви, как и защо избират подобни типове? Не ги ли усещат навреме? Или може би именно тази селска мъжественост на алфа-мъжкар-комплексар ги привлича и си мислят, че ще им сваля звезди, само дето се получава друго.

Не се разбира в началото изобщо с какъв човек си, а после е вече късно.

И тук си ги имамe двама такива дeбили във фeрмата. Иво и Киро, готови да насeкат eдно момичe. Лошото e чe си имат и поддръжници Любо и Марти които сeдят и глeдат сeир.

Не съм съгласна. В живота понякога има хора, които са ти антипатични , така е с Ванчето от Фермата- ужасна е. И аз ги разбирам Кирил и Ивайло. Как да уважавам някой, който не понасям и ме дразни, като това Ванче - чета колко добричка е и само мрън мрън - ще повърна от лицемерие!

Дали наистина ти e антипатична или просто и завиждаш, понякога границата e доста замъглeна. И това чe някой нe го харeсваш нe Значи чe трябва да го атакуваш постоянно и да му приписваш собствeнитe си комплeкси.

Доста съмнителна история, може би не е свързана с несподелена любов, а става въпрос за нещо друго, което Елена е знаела или разбрала. Дали младежът се е самоубил или е убит също буди съмнения дали изобщо той е извършителят. В състояние на афект щеше да се гръмне веднага, не да пътува и то с пистолета от убийството

Не си съчинявай! Има доказателства!

И двете съм ги дънил на Слънчака

Айде да се приема Истанбулскатъ Кунвекция ,

Христо Кацаров е племенник на Стойчо Кацаров.

Елена е била двоен агент. Следяла е приятеля си, който по всяка вероятност е имал връзки с българската мафия. Приятелят и е разкрива, обажда се на шефа си кво да прави, а той му нарежда да я ликвидира, за да се скрият следите, по които тя е тръгнала.

Само ми кажи с какво си се напушил и ти прощавам идиотията?

но, да даваме натътък над гроба на тая, която бе убита от як привърженик на истанбулската.. нема Бог, нема това-онова! има Пари!!! . до другарката шеф на интрполовите джендър-психопати: снабдете ни с данни за съдии -педофили, също членове на ложата, каквато е сега! може и да поправя курса на кораба ви, мащехата ви Земя. . ако учтиво ме помолите... . инак МОЩЕН ЗАЛП! и нема ви кажа откъде ште дойде!!! .

Хайде лягай си.

Това е кратко видео интервю от погребението на Елена: https://youtu.be/hd4bK5rWMNo Директорът на Европол дойде в Русе за последна почит към убитата Елена

Какво ще направи следващото правителство на България, под един или друг натиск: Първо - снемане на ветото за Македоноя! Второ - ратифициране на Истанбулската конвенция. Ако искайте вярвайте!

защо повтарям мненията си ли? ами не е толкова просто! просто защото "толерантните", верните на диктатурите на обама и меркел все още верват, че некой е на техна страна, но не толкова и това! повтарям мненията си, за да видите ГИГАНТСКОСКОТСКАТА МАНИПУЛАЦИЯ на и във медиите! така бе избран и байдън- спящата, ваксинирана краставица... права, краставица, но и зелена! . ало, космоса вика бай-дан.. . минусите на/върху едни-и същите- МИ- мнения, намаляват стремглаво, както действието на бустер -дозите в израел! може би пък има връзка с най-новия холокост от страна на новия световен ("филантропски") ред ! .

Дира, знаем че не ставате за нищо! Но все пак откога ви говоря - направете един отделен форум за идиоти и простаци като Щерев, тоя болтвания по-долу и всички други подобни, знаете си ги! И админът да не блее и да трие разумните коментари, ако не угаждат на кукловодите ви, а да праща коментарите на идиотите в техния форум - там да си обменят душевните екскременти! Поне за десети път ви предлагам това!

Вярно е, че сме на 111то място по свобода на словото. Каквито и да са имат право на мнение.

Хм ... Хммм ... Европол ... А бе мисля си нещо ...Цяла директорка ... Не ... Не, не ... А стига бе! Ама защо пък не ... И то си е човешко ... Особено напоследък ... Той човекът не е хвръкнал от малко ...

да

минусите на/върху едни-и същите- МИ- мнения, намаляват стремглаво, както действието на бустер -дозите в израел! може би пък има връзка с най-новия холокост от страна на новия световен ("филантропски") ред ! . .

Жалко за момичето ! Бог да я прости !

не искам да превръщам гробищата ви в действителност, както направиха "толерантните" съ назе и "мунизациите", но убиецът беше, или не беше за, истанбулската педофил-абракадабрия?

За теб знаем че си психопат, дори един шрифт не можеш да смениш!

не виждам какво пречат на джендър психопатките, които вечно се пишат за "толерантни", коментарите на нас, другомислещите? нали сте за свободата на Словото! ????

За утрепалия гласуваха, че бе кандидат депутат от ГЕРБ. А иначе този акт не е в България, а където има истанбулска конвенция. В Турция от както я въвели, имало почти 2 пъти повече убити жени и я отменят. В България се убиват 3 пъти повече мъже от жени на година. Сигурно в много от западните държави е по-зле за жените. Странно е как някой отива да учи право в друга държава. Вярно че има и международно право, но по принцип е строго конкретно за държава. Това предопределя къде ще живее, за да работи юрист под някаква форма. Ако съм звучал грубо, извинете. Говоря по принцип, а не за конкретното, че не ги познавам. На всеки му идва времето, под един или друг начин.

Би било добре коментарите под подобни новини да се изключват. Очевидно има немалко хора с психични отклонения, няма причина да се упражняват под такива статии.

Няма ли да ограничите коментарите, все пак днес погребаха момичето. СТАНИШЕВА?

Да, Колега. …т.е. Би следвало ! …ама нали Вси”наште” Пак ДъСъ Пробват да “обяснят” за ‘лошия” Запад … ——— …ама то - каквото Мога - Им го Изказах Тук По-преди. НЕ е шега с тея Командировани от Вси”наште” Говеда. …а Има И Убийци.

Похвално. RIP на жената. За тъп неваксиниран Ганьовец умрял от ковид чакайте Путин и Болсонаро. Или дебила Слави. Чакайте..

Герберчето Кацаров е най добре да го обесят за топките. Явно не е привикнал да му отказват.

Боко няма ли да каже, да поеме отговорност какви типове има по партията му?

горката служителка на европол, да загине от ръката на политпол.. но, каквото и да е! (не казвам Бог да я прости, защото всички се сещат за Бога едва когато погребват някой в църква, а като излезат от нея са си същите зверове, както преди да влезат в храма на поповете) . ще има санкции от страна на третополовите "толерантни", дирници! не е директор!!!, а директор/ка/ко! . питание към другарката бос на европол: другарки и тругари третополови от европоловите. защо не разследвате случаите за всяване на паника с т.нар. "пандемия"? и каква е връзката на милиардите на фарма - концерните с политическата хунта, която изтребва хора с т.нар. "ваксини", а всъщност препарат във време на тестване! . но да забравим за интер-пол, като пол. те най-много да ме проследят по ип адрес и да ме арестуват по политически причини за неполиткоректно изказване. .

Грешите, Колега. …просто Говедото “наше” - я Е Убил по Нареждане ! …като Зависим Командирован на Вси”наште”. ——— В ДиаспоратаНи - докъм 7-8% ДъСъ ИменноТакива.

Си тъп Ганьо,но няма как да го разбереш, точно защото си изключително тъп

А нещо за шефа Боко Рапона да е разпитвал, корабчета с пудра захар ;)

Момичето е живяло с-у ЮАРското п-во в Хага ЮАР съВместно с Европол наскоро хвана няколко при спесц операция бг граждани и 1 кораб с БЯЛО от Ю.Америка гражданите работещи за виден ГЕРБаджия общински съветник от герб и шеф Общинска Банка с инициали О.А

Нищо чудно Гробарите да са се опитали да я вържат да им пее от Европол, но ги е усетила. И после уж любовна трагедия. Онова самоубийство е като по учебник на ГРУ.

И Баширов също са участвали.

Момичето е живяло на улица Emmastraat, която е в самия център, пресечка на търговската улица Theresiastraat и много близо до Централна гара. Там направиха няколко нови блока и сега там живеят много студенти. Оттам до Europol може да се отиде пеша за половин час.

Мале, европол е феминясъл... То като топ полицаи се убиват така лесно.

Пачему пробуеетес траеточкават, тавариш Зад У’Унайшкин ?!