Димов: От години се източва част от Шабленското езеро и това е допустимо

По ОПОС се отпускат 5 млн. лв. за Шабленското и Дуранкулашкото езеро, каза министърът на околната среда и водите

Обратно в новината

Коментари - Димов: От години се източва част от Шабленското езеро и това е допустимо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненко, за нищо не ставаш. Оставка и затвор!

ГЕРБ са специалисти по законните източвания!

Въобще не разбирам как 5 млн служат за организация на отвеждане на водата от преливник, който се отваря веднъж или два пъти годишно? Езерото не се пипа и само поддържат нивото на водата. За заплата дават не повече от 5000 годишно на някой селянин наблизо, другото го нагушват.

Димчо лично пристигнал за да каже бойкоугодната вест. Кой ти вярва димчо?, сигурно само куцата патка останала в езерото.

Плиткоумния Нено в действие...

Нено-смърт чрез разстрел! Незабавно.

А бе Вие се майтапите, ама как мислите се е стигнало до народния съд.

Съвсем сериозно го мисля. В Китай имат практика да разстрелват корумпираните висши чиновници.

Че има ли нещо недопустимо в Б-я за хората с влияние. Даже Ицето си беше сложил синя лампа на частния автомобил.

Кучета и котки може, прасета не може. Не може да ядем жаби, но може да дадем милиони за комфорта на някой дебелосерковец, който ще приватизира резиденцията. Червената буржоазия и гейберастката банда нямат наплюскване.

значи от 20 години се източва, а преди това не се е източвало. И дюните от 20 години се разкопават и ликвидират, а преди това са се пазили? За какво ни е тогава това министерство с този смешник за последните 20 години????

"Смешника" е от две години,не от 20.А плана ,където са дюните е отразено ,че няма дюни .И ставаше дума за една,където беше почнал да строи еди кой си.Там е на местна почва.А и ако провериш ,ще разбереш ,че строежа е спрян.При червените и смесени правителства си направиха заменките с черноморски имоти ,после продадоха,налапаха се ,то не е от сега. Министъра си е добър,а кой точно е бил по добър?

От години се изтова и България и за вас това също е нормално. вагабонти недни!

От кои години другарю?От началото на прехода червените талибани я източиха на макс,е не забравяй лукановите и виденовите зими,източването на банките и никой не е върнал нищо,само плямпат ,защото им се размина правосъдието относно разграбването.Сега пак си точат зъбите!

България беше източена от Филип Домитров и Иван Костов, бунак!

Дедо Нино е най-вредният анти-природо-екологичен министър на териториите форевър! Плужек облечен в герберска власт, радетел на бетонЯ, поголовната сеч и бракониерството!

Зелените нали ходят по горите,ама бракониери не са виждали,само един лифт оплакват.

наводнена е ПРАВИТЕЛСТВЕНА резиденция ! Да провери нещата бива изпратен чиновник (министър) от Правителството ! Езерото е на всички нас, резиденцията е само за правителството! Естествено, кого ще ОПРАВДАЕ министърът!? В случая не се ли получава нещо като конфликт на интереси? Не е ли редно , проверката да се извърши от някоя от другите "власти"?

И кого оправдава ,има режим на източване,намаляла е водата на Шабленскто блато временно,защото има указания. Има и земеделски наоколо.Ако бяха продали резиденцията ,сега и вода нямаше да е останала.Езерото е за всички,но е защитено ,иди и се разходи да поцапаш в блатото с патките.

А на кой са тези сгради до езерото, на баба Пена ли?

Ти къде видя сгради на снимката?Има резиденция до езерото още от времето на Живков.Дори мисля ,че може да се посещава и от частни лица.И по добре да остане държавна ,отколкото на някой тарикат олигарх.

Законно е, нали? Всичко е законно. Спете спокойно.

Няколко милиона ще се дадат за прокопаване и шменти-капели, но няма да се направят изолации на "нещото" на правоимащите за няколко десетки хиляди лева. Тук / в БГ / става неизбежно и необратимо страшно.

След като е необходимо да се източва езерото в определен период ,какъв е проблема ,че не разбрах?

Димов, Димов...... празна тази кофа на раменете ти!