Коментари - Ген. Радев: Ако се обединим, няма какво да ни спре | Днес.dir.bg

Ген. Радев: Ако се обединим, няма какво да ни спре

Ако всички се обединим ще преборим страха. Няма какво да ни спре, когато насреща са интересите на България, а те за нас са най-важни, заяви ген. Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев: Ако се обединим, няма какво да ни спре | Днес.dir.bg

Коментари

Е,те тоа генерал че опрай дръжавата ! Българио , докъде я докараха -един кандидат -президент -военен ,другия Митю Пищова и т.н.....Да се смеем ли или да плачем ????

дира, този вече не е никакъв "генерал", а един провален фатмак, който дезертира от армията, за да не бъде позорно разжалван. така че престанете да го наричате "генерал", защото не е.

Преди 20г.Хадуккоствите четници казаха същото и оръфаха, оглозгаха,бастисаха и продадоха на скрап държавата - посред бял ден! И никой не ги спря!Нито съд,нито прокуратура,

тоя шмекер е рубладжия долен ! някой му подготвя мазните изказвания ...

Да ти призная не се на нивото му !

ся лично мое мнение е, че президентството, като институция не трябва да се заема от военни. На военните работата им, не е да назначават посланици, да сформират временно правителство, да помилват затворници, да налагат вето и да предлагат конституционни промени. Много държави са минали през период в който военни са били начело и втори път не са повторили. Гърците след режима на полковниците не щат и да чуят за военни във властта. Турците преди няма и 2 месеца решиха че не искат фуражки начело на държавата, въпреки че под гъза им чергата гори. Полша за последно беше Ярузелски и повече не искат военен. В Сърбия беше Тито. В Англия след ген Кромуел още им държи влага. Изобщо на генералите работата им е да си гледат картите и да си налягат парцалите в казармата.

Президентът по принцип е политическа личност. В България, след промените армията е ДЕПОЛИТИЗИРАНА. Как тогава един генерал, който по закон няма право да се занимава с политика ще заема най-политическия пост в държавата?

А защо в САЩ на времето генерал Айзенхауер стана президент?

Ехаа, много "сполучливо" сравнение. Президент на САЩ преди толкова години и президент на България сега. Как ще сравнявате неща, които са несравними?

С кого ще се обединяваш бе комунистически боклук. Нали 45 години ви ядохме попарата. А съвсем скоро и комунистичско - турската ви клика заедно със смешника орешарски

Не ставаш за президент, мой човек.

Желая му успех !В него ми е надеждата ...

Губиш си времето, но това си чисто твоя глупост.

вие така се обединихте, че не се знае в коя отбранителна система сме : "...във финалния доклад на тръжната комисия отчетливо става дума за подготвяно нарушение на оръжейните санкции на Европейския съюз срещу Русия, наложени заради анексирането на Крим. А още по-лошото е, че българското военно ведомство вече като че ли няма особен проблем с този факт, като по този начин тотално поставя под съмнение геостратегичската ни ориентация в рамките на НАТО и ЕС...."

О.... ВИЕ УМЕЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАТЕ В ИМЕТО НА ЛИЧНИТЕ ВИ ИНТЕРЕСИ ... ПОМНИМ КАК СЕ ОБЕДИНЯВАХТЕ И ЦЕЛУВАХТЕ МЕСТАНЯ САМО И САМО ДА СТЕ НА ВЛАСТ ... ПОВЕЧЕТО ДЕПУТАТИ ОТ БСП ЗАПОЧНАХА И ЗАВЪРШВАТ ТРУДОВИЯ СИ СТАЖ В ПАРЛАМЕНТА, КАК НЯМА ДА ДРАПАТ .... А ДЯДОТО МЛАДОЖЕНЕЦ РАДЕВ ДА МЪЛЧИ, ЧЕ НИКАК НЕ МУ СА ЯСНИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ПРАВОМОЩИЯ, ЩОМ ИСКА ДА ОПРАВЯ СЕЛАТА ......

Сега обединението между Борисов и Местан не е показно ,но....но връзките са много по-дълбоки и коварни !ГЕРБ не трябва да имат достъп до власт !

Към "фор-умиращите" тук "фор-умирани": По-голяма простотия, граничеща с олигофрения и шизо-такавата, другаде не могат да се срещнат! Продължавайте. Но знайте, че има и утре, там Москов ви чака с новите ваксини, за да ви направи още по-добри зомбита!

В какво ще се обединяваме? В правдата или в заблудата? Така ми звучи като кух лозунг без съдържание. Каква е основата на това обединение?

С кой ще се обединиш бе, кой си ти, та да имаш претенции?

Дайте да дадете! Това сме го видели вече. Ходи се обединявай с Нинова и хич не ни казвай какъв е резултата.

Радев, слуш'ся. С вас обединение НЕ ! Шот "обединени" с вас, сме ви кусàли попарата. Тва първо. И второ- има какво да ви спре, разума в главата на българина. Дано е останал достатъчно.

генералския шинел свали...и остана по руска военна рубашка.С нея хода на язовир"Копринка" да развява руския байряк и да тъпче знамето на Европейския съюз.Все едно тъпче европейските държави.И КАКВО ЩЕ ОБЕДИНЯВА?ТА ТОЙ РАЗЕДИНАВА?

Прочети си коментара,изчисти си недомлъвкитени в клин,ни в ръкав,подреди си словореда,поправи си грешките...за да можем да те разберем и да ти пишем плюсче или минусче.

това не е моят проблем като на една зачервена мишница, че като си готов с заключенията, се загубва полето ти за изява.

страх от само един запален комин, идвал и при едно пълно брадство, като сутрешното мюсли на един товарен самар, подусеща се и вече самата горна левица на германия, заради невидната и клошарска тоерия за нечието общо обработване, и следващото жестоко умиване на крака

Ами обедини се бе, човек! Въпросът е с кого! Един мъж бягал и поглеждал постоянно назад. Друг затичл след него, настигнал го и попитал: "Гони ли те някой?", "Не бе, никой! Ама поглеждам назад, за да видя дали някой ще ме подгони!"

Сички знаят че сте под командата на плешивата къртица

И е руски кавалин

Дано !Предпочитам руски, отколкото американски !

С КОГО ДА СЕ ОБЕДИНИШ БЕ ПУТЬО ТРЪНКИН?????????????????????????

всичко което изръсят политиците от БСП Е ХВЪРЛЯНЕ КАМЪНИ В СОБСТВЕНАТА ГРАДИНА.тОВА КОЕТО КРИТИКУВАТ ВЪВ ДРУГИТЕ,ТЕ СА ГО ВЪРШИЛИ МНОГОКРАТНО.

Нидеите тъй,ве.БСП-ту много ни обединява нас ромите,особенно но изборите.След 19.00 часа цялата маала ходим на куп да гласуваме за БСП-ту.

се издигна благодарение на ББ! Той си призна, че военния министър Ненчев по данни от разузнаването го е предупреждавал за Радев , че е москалска кандидатура,ама Боко не повярвал! Е сега повярва!

с АБВ-то не можете да се разберете,най-малко обедините,ще обединявате народа.Писна ни от обединители.

Нали вече се обединихте с мангалите,а?

Ама какво Има да им се кумим на АбсолютноВсичките 'наште' кандидат(к)и, Хора ?! - я Вижте че Всичките СА кат др.Добрева (вчера с Белгиеца) !

ама да уточним.Кой е правил анкетите - Червен Кольо или Кънчовците.Ако са те разликата е малка.Поне 33% трябваше да бъде разликата.

на изборите Райчев предричаше победа, после фъфлеше и плюеше масата пред Виктор Николаев че 30- 50% грешка било нормално и всички агенции работели така! Той що не стане букмейкър!

Пак,ще е с вързани ръце и няма ,да може ,да плюе...масата!

Отвори резултатите от анкетата под самата статия! Резултатите са от всички прочели материала и изразили позиция!

Само, като се сетя как излъга, преди да напусне поста си, направо ми е ясен, как ще лъже и оттам нататък. "Семейни причини" .. ХАХХАХА .. Селска идилия. Само антуража на снимката, като я видя... мазни, охранени селски тюфлеци, без грам съзнание и морал.

Бая помия се излива върху генерал Радев. Изглежда страха е голям.Четох му биографията.Завършил е с отличие и средно и висше образование/ не РАБ-ФАК; ало новите!/. Минал е през всички стъпала на военната ерархия/без да прескача като Атанас Атанасов,Димо Гяуров и Бойко Борисов/.Има си и Генералщабна академия. Тоест той си е истински генерал. Не като тия,предните "измислените генерали на демокрацията".Направили ги такива по идеологически причини.Защото високо подскачали по митингите и плюели страстно накъдето трябва.Като Плевнелиев! Пропуснах: Не само че,не е завършил РАБ-ФАК,но и не е работил в Гробищни паркове-Плевен,за да натрупа безценен опит.

Дядо Либенееее ! - ха да Н'съ Правите на ХаджиГенчо зер ! (, че то ей Я туканка стомната ;-)

И от блиц АНКЕТАТА. Генерал Радев води в класацията пред Цеца Метлата с 13%, а преднината му пред останалите особи е смазваща! Да му пожелаем краен успех, за да я има България!

Против !

А с цели 133 води,за радост на всички тъпунгери,като теб!

той преди 27 години е бил лейтенант, това е точно генерал от ,,демокрацията"! Станал е с лизане!

Аз съм възрастен българин.Хората от тази партия кога ще престанат да лъжат.То не беше светло бъдеще/още го чакам/,то не бяха благини,обединение,равнопоставеност.То не бяха лозунги"Всички заедно ще победим",тогава беше капитализма,а сега когато те самите са капиталист-кого.Другари,омръзна ми да слушам,вече,60 години едно и също.При вас няма никакво развитие,освен паричните ви сметки.

Дедо, твоето летоброене нещо започва от 56 година. Искам да знам помниш ли нещо от преди това как е било, когато тази партия не е била на власт? Ако немецът не те е налегнал - разкажи как хубаво е било, когато тази партия беше в нелегалност.

Фий !

Единствено на Марешки вярвам защото е доказал, че познава проблемите на хората и е направил нещо за тях. И е конкретен в изявленията си. Останалите са измамници с бели якички, нагли лъжци, крадци и народни изменници.

влезе в петролния бизнес с дъмпинг, сега продава на 1,78, Лукойл на 1,79, ОМВ на 1,81! На какво му вярваш?

Марешки - Евентуално за В Работната-Ни Група по Икономика/Бизнес... НО ! - ЧакСлед Тотална Проверка + Препитване .

ми остана спомена за оксиморона ,,честна офицерска", това каже ли ти го офицер- да знаеш че ще те излъже! Не помня как се казваше комбата, ама всички му викаха Данчо Мъдото! Та така за извисения духовен живот!

Даааа... (цитати) - че кОпате от тук до обяд...- че кОпате от мен до другото дърво... --- Наряд. Нач.караул (новобранец ) със СвръхСтари кучета. ...по тв - концерт на (бяга ми Групата)...караулните се мандахерцат навсякъде с АКтата, та И у тв стаята (А иди кажи нещо на СвръхСтари кучета я ?) ...деж.офицер се стресва, ама Шубееее.... - пролазва да караулното и почва да гърчи нач.караула(новобранката)...'поучава' го с РибатаСеВмирисваОтглавата ...мислил, мислил нач.караула(новобранката) и отсякъл - Ами нали Вие Сте главата, др.деж.офицер ?!

Не знае проблемите на хората, а тръгнал Президент да става. Говори празни приказки без нищо конкретно. Като тия преди него. Как ли е станал генерал!?

Как се става генерал? Питайте генералите напр.Атанасов, Борисов,Гяуров,Драшков и ще разберете ,че генерал се става за служба и воински умения !

ДИРА непрекъснато ни информирате за кампанията на др.Радев-в кое село е бил,какво е обещал.Нинова също не слиза от вашите заглавия.Кажете поне един ред за кампанията открита днес от ГЕРБ в зала Арена армеец.Не правете кампаяния само на избрани от вас кандидати.Аз избирателя се интересувам не само от кандидатите на БСП.Предварително благодаря,че не ме лишавате от необходимата информация за да се информирам правилно за избора си!

Правилно ! - Дир.бг - трябва да Ни информира за Всичките простотийки на Всичките 'наште' ! ... И ! - да Осигури Организирането-Ни ЗА Това което Ни Трябва .

Дами и господа кандидати!Г-н Радев!, в частност-заради статията! Този призив сме го чували не един път-на всички избори. Като български избирател, мен ме интересува,какво всеки един от вас,ще направи за да спре убийственото за България делене на: сини,червени,зелени, ......религиозни,етнически,та ако щете и расови различия,обида на фамилии и личности. Да възпитаме децата си,че сме един народ и МАЙКА БЪЛГАРИЯ да ни вижда единни нейни стопани и защитници.Че ако не спрем да се въртим в спиралата на разединението ние ще изчезнем.И това е задача на институциите да спрат медийното противопоставяне и охулване заради партийни,задкулисни сделки,чужди- на българските интереси,да се погазва националният интерес противопоставяйки се един срещу друг,криейки се зад фалшиви лозунги.Ако трябва да се променят закони,закрият комисии, но да защитите НАРОДНИЯ интерес.Какво ще предприемете за да изпълните със смисъл този призив който толкова лесно издигате предизборно и после забравяте.

..и Изручаха гайдите : - Никой от 21та Двойки (Ах, какво Точно определение !) НЕ може и НЯМА да Ви отговори, Колега ! ...докато Единственият ВоистинеОтговор е СвръхПростичък : - Двустъпковата. Ние. Всички. Заедно.

За всички заедно съм съгласен, но не хулейки се един друг....където и да погледнеш

...като в Задължително допълнение : - Тотален Блокаж на Всички финанси (Хеле пък 'финансите' на 'наште' !) -- Тотално Изясняване кой-какво-как Е Крал от Нас-Всички --- Незабавно Реално въвеждане на данъчна Система ..и Хоп ! - ето Ни в Бъдещето ! Нас. Всички. Заедно. Да или Да ?

антисоросоидите и антидруидите от Атака! Имате си кандидат, а и Нотев не е лош,защитавайте него! Кво се плюнчите за тоя гламар?

Истинският генерал ще спечели още на първия тур.. другия измисленяк и палячо, мутра-пожарникар на бунището!!! Стига полуфабрикати!

генерал станал от креслото, откъде е генерал- от Чаталджа, Дойран, Тутракан.... генерал от щаба!

Не се казва генерал А ДЖЕНЕРАЛ.Ей не се нучихте бре

За какво да ви спре.По ясно, по точно за да знам ще има ли гювеч та да се включвам и язека

...преди 4-5 години КолегиТук създадоха Пилотна Платформа за OpenGovernment... - Се ревитализира -- Се допълва с Директни линкове/връзки (към материали, соц.мрежиране, уебкасти, тв, радио, тлф) Да или Да ?

Аз за конденза пак... може ли ? Ми разсейва ме, като си фърча... и така. То не стига, че задължително трябва да нося анти-хаарп каската и ми се оплита заземлението, като прелитам над Бузлуджата... .в армировката

Гледай ги сега. Аз тъкмо се надявах, че като се обединят... Генерала ще ми довърши плавателния канал от Младост-2 до Русе... че си мечтаех да си купя яхта... от един съсел и така..

Пак ли ще се Правим на годочаканци, Хора ?! - 50тина Само бре ! 50тина Хора Знаещи-и-Можещи Трябва да Намерим !!! (това Е предостатъчно за Цялото-Ни Управление)

пресконференциятя на БСП след изборите в НДК.Дано генерала като доблестен офицер не се е гръмнал вече.

Военния интелект е като военната музика! Колкото тя е музика, толкова и това е интелект! Той ако се гръмне в главата, няма да има поражение!

Тоя генерал иска да му помагаме да пребори страха си. Какъв е този страхливия генерал да му се чуди човек. Аз съм съвсем обикновен човек и не се страхувам,а пък той уж бил ГЕНЕРАЛ. ТАКЪВ ПЪЗЛЬО НЕ НИ ТРЯБВЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.

Аман от генерали-продажници. Такова ни е и МВР-то.

Мухата Цеца пуска гъз. Нашия самолетен гъз е по - отровен от вашия, дишайте си го вашия , ние нашия!

Шилo

Този само повтаря заучени 50-годишни комунистически лозунги, няма акъл да измисли нещо ново. Лошото е, че има хора, дето му се връзват, и ще гласуват за тая руска ракета. Пфууу!

TTIP - комунистически лозунг казваш? Да, и аз ще гласувам за него защото така гласувам против САЩ и против глобализаторите. Макар да ненавиждам компартията във всичките и форми.

Не виждам Защо да Продължаваме да позволяваме на 'наште' да Ни губят Времето, Хора ! - Слагаме Кандидатури на Хора Знаещи-и-Можещи ! (Никакви партийщинки !, просто Хора !! Знаещи. И ! - Можещи.) -- Тотално Препитване (онлайн, тв, радио, тлф) ! (Я вижте вчера Идеята на 'Събуди се !') --- Вотиране и Валидиране ! ... И ! - Работа !!! АдскиМного Адска Работа. ОТ и ЗА Нас-Всички.

Ген. Радефф,в Задунайския Кенеф, ще се възстанови ли градския кенеф дето беше до Халите! Срамота, цяла София човек няма къде да се изсере! В рамките на мандата Ви трябва да се свърши!

Идиот, без коментар!

Очевидно това е хумор, свързан с незначителността на президентската институция и самия кандидат. Ти като не го разбираш, е друго нещо.

То бива простотия.бива. ама тия безмозъчни соросоидни гадняри няма ли да се засрамят от собствените си простотии Явно съвсем са затънали в кенефа

Обаче има АБВ и обединението трудно ще стане.

Коментари - Ген. Радев: Ако се обединим, няма какво да ни спре | Днес.dir.bg

Ген. Радев: Ако се обединим, няма какво да ни спре

Ако всички се обединим ще преборим страха. Няма какво да ни спре, когато насреща са интересите на България, а те за нас са най-важни, заяви ген. Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев: Ако се обединим, няма какво да ни спре | Днес.dir.bg

Коментари

Е,те тоа генерал че опрай дръжавата ! Българио , докъде я докараха -един кандидат -президент -военен ,другия Митю Пищова и т.н.....Да се смеем ли или да плачем ????

дира, този вече не е никакъв "генерал", а един провален фатмак, който дезертира от армията, за да не бъде позорно разжалван. така че престанете да го наричате "генерал", защото не е.

Преди 20г.Хадуккоствите четници казаха същото и оръфаха, оглозгаха,бастисаха и продадоха на скрап държавата - посред бял ден! И никой не ги спря!Нито съд,нито прокуратура,

тоя шмекер е рубладжия долен ! някой му подготвя мазните изказвания ...

Да ти призная не се на нивото му !

ся лично мое мнение е, че президентството, като институция не трябва да се заема от военни. На военните работата им, не е да назначават посланици, да сформират временно правителство, да помилват затворници, да налагат вето и да предлагат конституционни промени. Много държави са минали през период в който военни са били начело и втори път не са повторили. Гърците след режима на полковниците не щат и да чуят за военни във властта. Турците преди няма и 2 месеца решиха че не искат фуражки начело на държавата, въпреки че под гъза им чергата гори. Полша за последно беше Ярузелски и повече не искат военен. В Сърбия беше Тито. В Англия след ген Кромуел още им държи влага. Изобщо на генералите работата им е да си гледат картите и да си налягат парцалите в казармата.

Президентът по принцип е политическа личност. В България, след промените армията е ДЕПОЛИТИЗИРАНА. Как тогава един генерал, който по закон няма право да се занимава с политика ще заема най-политическия пост в държавата?

А защо в САЩ на времето генерал Айзенхауер стана президент?

Ехаа, много "сполучливо" сравнение. Президент на САЩ преди толкова години и президент на България сега. Как ще сравнявате неща, които са несравними?

С кого ще се обединяваш бе комунистически боклук. Нали 45 години ви ядохме попарата. А съвсем скоро и комунистичско - турската ви клика заедно със смешника орешарски

Не ставаш за президент, мой човек.

Желая му успех !В него ми е надеждата ...

Губиш си времето, но това си чисто твоя глупост.

вие така се обединихте, че не се знае в коя отбранителна система сме : "...във финалния доклад на тръжната комисия отчетливо става дума за подготвяно нарушение на оръжейните санкции на Европейския съюз срещу Русия, наложени заради анексирането на Крим. А още по-лошото е, че българското военно ведомство вече като че ли няма особен проблем с този факт, като по този начин тотално поставя под съмнение геостратегичската ни ориентация в рамките на НАТО и ЕС...."

О.... ВИЕ УМЕЕТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАТЕ В ИМЕТО НА ЛИЧНИТЕ ВИ ИНТЕРЕСИ ... ПОМНИМ КАК СЕ ОБЕДИНЯВАХТЕ И ЦЕЛУВАХТЕ МЕСТАНЯ САМО И САМО ДА СТЕ НА ВЛАСТ ... ПОВЕЧЕТО ДЕПУТАТИ ОТ БСП ЗАПОЧНАХА И ЗАВЪРШВАТ ТРУДОВИЯ СИ СТАЖ В ПАРЛАМЕНТА, КАК НЯМА ДА ДРАПАТ .... А ДЯДОТО МЛАДОЖЕНЕЦ РАДЕВ ДА МЪЛЧИ, ЧЕ НИКАК НЕ МУ СА ЯСНИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ПРАВОМОЩИЯ, ЩОМ ИСКА ДА ОПРАВЯ СЕЛАТА ......

Сега обединението между Борисов и Местан не е показно ,но....но връзките са много по-дълбоки и коварни !ГЕРБ не трябва да имат достъп до власт !

Към "фор-умиращите" тук "фор-умирани": По-голяма простотия, граничеща с олигофрения и шизо-такавата, другаде не могат да се срещнат! Продължавайте. Но знайте, че има и утре, там Москов ви чака с новите ваксини, за да ви направи още по-добри зомбита!

В какво ще се обединяваме? В правдата или в заблудата? Така ми звучи като кух лозунг без съдържание. Каква е основата на това обединение?

С кой ще се обединиш бе, кой си ти, та да имаш претенции?

Дайте да дадете! Това сме го видели вече. Ходи се обединявай с Нинова и хич не ни казвай какъв е резултата.

Радев, слуш'ся. С вас обединение НЕ ! Шот "обединени" с вас, сме ви кусàли попарата. Тва първо. И второ- има какво да ви спре, разума в главата на българина. Дано е останал достатъчно.

генералския шинел свали...и остана по руска военна рубашка.С нея хода на язовир"Копринка" да развява руския байряк и да тъпче знамето на Европейския съюз.Все едно тъпче европейските държави.И КАКВО ЩЕ ОБЕДИНЯВА?ТА ТОЙ РАЗЕДИНАВА?

Прочети си коментара,изчисти си недомлъвкитени в клин,ни в ръкав,подреди си словореда,поправи си грешките...за да можем да те разберем и да ти пишем плюсче или минусче.

това не е моят проблем като на една зачервена мишница, че като си готов с заключенията, се загубва полето ти за изява.

страх от само един запален комин, идвал и при едно пълно брадство, като сутрешното мюсли на един товарен самар, подусеща се и вече самата горна левица на германия, заради невидната и клошарска тоерия за нечието общо обработване, и следващото жестоко умиване на крака

Ами обедини се бе, човек! Въпросът е с кого! Един мъж бягал и поглеждал постоянно назад. Друг затичл след него, настигнал го и попитал: "Гони ли те някой?", "Не бе, никой! Ама поглеждам назад, за да видя дали някой ще ме подгони!"

Сички знаят че сте под командата на плешивата къртица

И е руски кавалин

Дано !Предпочитам руски, отколкото американски !

С КОГО ДА СЕ ОБЕДИНИШ БЕ ПУТЬО ТРЪНКИН?????????????????????????

всичко което изръсят политиците от БСП Е ХВЪРЛЯНЕ КАМЪНИ В СОБСТВЕНАТА ГРАДИНА.тОВА КОЕТО КРИТИКУВАТ ВЪВ ДРУГИТЕ,ТЕ СА ГО ВЪРШИЛИ МНОГОКРАТНО.

Нидеите тъй,ве.БСП-ту много ни обединява нас ромите,особенно но изборите.След 19.00 часа цялата маала ходим на куп да гласуваме за БСП-ту.

се издигна благодарение на ББ! Той си призна, че военния министър Ненчев по данни от разузнаването го е предупреждавал за Радев , че е москалска кандидатура,ама Боко не повярвал! Е сега повярва!

с АБВ-то не можете да се разберете,най-малко обедините,ще обединявате народа.Писна ни от обединители.

Нали вече се обединихте с мангалите,а?

Ама какво Има да им се кумим на АбсолютноВсичките 'наште' кандидат(к)и, Хора ?! - я Вижте че Всичките СА кат др.Добрева (вчера с Белгиеца) !

ама да уточним.Кой е правил анкетите - Червен Кольо или Кънчовците.Ако са те разликата е малка.Поне 33% трябваше да бъде разликата.

на изборите Райчев предричаше победа, после фъфлеше и плюеше масата пред Виктор Николаев че 30- 50% грешка било нормално и всички агенции работели така! Той що не стане букмейкър!

Пак,ще е с вързани ръце и няма ,да може ,да плюе...масата!

Отвори резултатите от анкетата под самата статия! Резултатите са от всички прочели материала и изразили позиция!

Само, като се сетя как излъга, преди да напусне поста си, направо ми е ясен, как ще лъже и оттам нататък. "Семейни причини" .. ХАХХАХА .. Селска идилия. Само антуража на снимката, като я видя... мазни, охранени селски тюфлеци, без грам съзнание и морал.

Бая помия се излива върху генерал Радев. Изглежда страха е голям.Четох му биографията.Завършил е с отличие и средно и висше образование/ не РАБ-ФАК; ало новите!/. Минал е през всички стъпала на военната ерархия/без да прескача като Атанас Атанасов,Димо Гяуров и Бойко Борисов/.Има си и Генералщабна академия. Тоест той си е истински генерал. Не като тия,предните "измислените генерали на демокрацията".Направили ги такива по идеологически причини.Защото високо подскачали по митингите и плюели страстно накъдето трябва.Като Плевнелиев! Пропуснах: Не само че,не е завършил РАБ-ФАК,но и не е работил в Гробищни паркове-Плевен,за да натрупа безценен опит.

Дядо Либенееее ! - ха да Н'съ Правите на ХаджиГенчо зер ! (, че то ей Я туканка стомната ;-)

И от блиц АНКЕТАТА. Генерал Радев води в класацията пред Цеца Метлата с 13%, а преднината му пред останалите особи е смазваща! Да му пожелаем краен успех, за да я има България!

Против !

А с цели 133 води,за радост на всички тъпунгери,като теб!

той преди 27 години е бил лейтенант, това е точно генерал от ,,демокрацията"! Станал е с лизане!

Аз съм възрастен българин.Хората от тази партия кога ще престанат да лъжат.То не беше светло бъдеще/още го чакам/,то не бяха благини,обединение,равнопоставеност.То не бяха лозунги"Всички заедно ще победим",тогава беше капитализма,а сега когато те самите са капиталист-кого.Другари,омръзна ми да слушам,вече,60 години едно и също.При вас няма никакво развитие,освен паричните ви сметки.

Дедо, твоето летоброене нещо започва от 56 година. Искам да знам помниш ли нещо от преди това как е било, когато тази партия не е била на власт? Ако немецът не те е налегнал - разкажи как хубаво е било, когато тази партия беше в нелегалност.

Фий !

Единствено на Марешки вярвам защото е доказал, че познава проблемите на хората и е направил нещо за тях. И е конкретен в изявленията си. Останалите са измамници с бели якички, нагли лъжци, крадци и народни изменници.

влезе в петролния бизнес с дъмпинг, сега продава на 1,78, Лукойл на 1,79, ОМВ на 1,81! На какво му вярваш?

Марешки - Евентуално за В Работната-Ни Група по Икономика/Бизнес... НО ! - ЧакСлед Тотална Проверка + Препитване .

ми остана спомена за оксиморона ,,честна офицерска", това каже ли ти го офицер- да знаеш че ще те излъже! Не помня как се казваше комбата, ама всички му викаха Данчо Мъдото! Та така за извисения духовен живот!

Даааа... (цитати) - че кОпате от тук до обяд...- че кОпате от мен до другото дърво... --- Наряд. Нач.караул (новобранец ) със СвръхСтари кучета. ...по тв - концерт на (бяга ми Групата)...караулните се мандахерцат навсякъде с АКтата, та И у тв стаята (А иди кажи нещо на СвръхСтари кучета я ?) ...деж.офицер се стресва, ама Шубееее.... - пролазва да караулното и почва да гърчи нач.караула(новобранката)...'поучава' го с РибатаСеВмирисваОтглавата ...мислил, мислил нач.караула(новобранката) и отсякъл - Ами нали Вие Сте главата, др.деж.офицер ?!

Не знае проблемите на хората, а тръгнал Президент да става. Говори празни приказки без нищо конкретно. Като тия преди него. Как ли е станал генерал!?

Как се става генерал? Питайте генералите напр.Атанасов, Борисов,Гяуров,Драшков и ще разберете ,че генерал се става за служба и воински умения !

ДИРА непрекъснато ни информирате за кампанията на др.Радев-в кое село е бил,какво е обещал.Нинова също не слиза от вашите заглавия.Кажете поне един ред за кампанията открита днес от ГЕРБ в зала Арена армеец.Не правете кампаяния само на избрани от вас кандидати.Аз избирателя се интересувам не само от кандидатите на БСП.Предварително благодаря,че не ме лишавате от необходимата информация за да се информирам правилно за избора си!

Правилно ! - Дир.бг - трябва да Ни информира за Всичките простотийки на Всичките 'наште' ! ... И ! - да Осигури Организирането-Ни ЗА Това което Ни Трябва .

Дами и господа кандидати!Г-н Радев!, в частност-заради статията! Този призив сме го чували не един път-на всички избори. Като български избирател, мен ме интересува,какво всеки един от вас,ще направи за да спре убийственото за България делене на: сини,червени,зелени, ......религиозни,етнически,та ако щете и расови различия,обида на фамилии и личности. Да възпитаме децата си,че сме един народ и МАЙКА БЪЛГАРИЯ да ни вижда единни нейни стопани и защитници.Че ако не спрем да се въртим в спиралата на разединението ние ще изчезнем.И това е задача на институциите да спрат медийното противопоставяне и охулване заради партийни,задкулисни сделки,чужди- на българските интереси,да се погазва националният интерес противопоставяйки се един срещу друг,криейки се зад фалшиви лозунги.Ако трябва да се променят закони,закрият комисии, но да защитите НАРОДНИЯ интерес.Какво ще предприемете за да изпълните със смисъл този призив който толкова лесно издигате предизборно и после забравяте.

..и Изручаха гайдите : - Никой от 21та Двойки (Ах, какво Точно определение !) НЕ може и НЯМА да Ви отговори, Колега ! ...докато Единственият ВоистинеОтговор е СвръхПростичък : - Двустъпковата. Ние. Всички. Заедно.

За всички заедно съм съгласен, но не хулейки се един друг....където и да погледнеш

...като в Задължително допълнение : - Тотален Блокаж на Всички финанси (Хеле пък 'финансите' на 'наште' !) -- Тотално Изясняване кой-какво-как Е Крал от Нас-Всички --- Незабавно Реално въвеждане на данъчна Система ..и Хоп ! - ето Ни в Бъдещето ! Нас. Всички. Заедно. Да или Да ?

антисоросоидите и антидруидите от Атака! Имате си кандидат, а и Нотев не е лош,защитавайте него! Кво се плюнчите за тоя гламар?

Истинският генерал ще спечели още на първия тур.. другия измисленяк и палячо, мутра-пожарникар на бунището!!! Стига полуфабрикати!

генерал станал от креслото, откъде е генерал- от Чаталджа, Дойран, Тутракан.... генерал от щаба!

Не се казва генерал А ДЖЕНЕРАЛ.Ей не се нучихте бре

За какво да ви спре.По ясно, по точно за да знам ще има ли гювеч та да се включвам и язека

...преди 4-5 години КолегиТук създадоха Пилотна Платформа за OpenGovernment... - Се ревитализира -- Се допълва с Директни линкове/връзки (към материали, соц.мрежиране, уебкасти, тв, радио, тлф) Да или Да ?

Аз за конденза пак... може ли ? Ми разсейва ме, като си фърча... и така. То не стига, че задължително трябва да нося анти-хаарп каската и ми се оплита заземлението, като прелитам над Бузлуджата... .в армировката

Гледай ги сега. Аз тъкмо се надявах, че като се обединят... Генерала ще ми довърши плавателния канал от Младост-2 до Русе... че си мечтаех да си купя яхта... от един съсел и така..

Пак ли ще се Правим на годочаканци, Хора ?! - 50тина Само бре ! 50тина Хора Знаещи-и-Можещи Трябва да Намерим !!! (това Е предостатъчно за Цялото-Ни Управление)

пресконференциятя на БСП след изборите в НДК.Дано генерала като доблестен офицер не се е гръмнал вече.

Военния интелект е като военната музика! Колкото тя е музика, толкова и това е интелект! Той ако се гръмне в главата, няма да има поражение!

Тоя генерал иска да му помагаме да пребори страха си. Какъв е този страхливия генерал да му се чуди човек. Аз съм съвсем обикновен човек и не се страхувам,а пък той уж бил ГЕНЕРАЛ. ТАКЪВ ПЪЗЛЬО НЕ НИ ТРЯБВЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.

Аман от генерали-продажници. Такова ни е и МВР-то.

Мухата Цеца пуска гъз. Нашия самолетен гъз е по - отровен от вашия, дишайте си го вашия , ние нашия!

Шилo

Този само повтаря заучени 50-годишни комунистически лозунги, няма акъл да измисли нещо ново. Лошото е, че има хора, дето му се връзват, и ще гласуват за тая руска ракета. Пфууу!

TTIP - комунистически лозунг казваш? Да, и аз ще гласувам за него защото така гласувам против САЩ и против глобализаторите. Макар да ненавиждам компартията във всичките и форми.

Не виждам Защо да Продължаваме да позволяваме на 'наште' да Ни губят Времето, Хора ! - Слагаме Кандидатури на Хора Знаещи-и-Можещи ! (Никакви партийщинки !, просто Хора !! Знаещи. И ! - Можещи.) -- Тотално Препитване (онлайн, тв, радио, тлф) ! (Я вижте вчера Идеята на 'Събуди се !') --- Вотиране и Валидиране ! ... И ! - Работа !!! АдскиМного Адска Работа. ОТ и ЗА Нас-Всички.

Ген. Радефф,в Задунайския Кенеф, ще се възстанови ли градския кенеф дето беше до Халите! Срамота, цяла София човек няма къде да се изсере! В рамките на мандата Ви трябва да се свърши!

Идиот, без коментар!

Очевидно това е хумор, свързан с незначителността на президентската институция и самия кандидат. Ти като не го разбираш, е друго нещо.

То бива простотия.бива. ама тия безмозъчни соросоидни гадняри няма ли да се засрамят от собствените си простотии Явно съвсем са затънали в кенефа

Обаче има АБВ и обединението трудно ще стане.