Диана Ковачева положи клетва като омбудсман

Поемам голяма отговорност, но дневният ред ще определят хората

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ох на Батко

Монолова, ти да кмет не ставаш! Защо се отказа от поста омбудсман - той е за теб! Ти чрез него показа какво можеш, а сега се отказа, защо? Защо загърби всички обещания? Жалко, то е ясно че кмет няма да бъдеш, но и остави поста, който ти прилягаше!

Така като гледам, думичката омбудсман вече няма да се чува ... тая ще си гледа заплатката и ще крета.

че вместо да кудкудяка като Мая свърши някаква работа.

Тая намаза покрай манолова. Манна небесна и се стовари на главата. Нозете ще целува сега

Благодарим ти, Мая, че ни освободи мястото!

Коя е тази??????

Таа със снимката на вожда на бюрото си ли е? Е нам що

Квалификацията на госпожата е безспорно важна, но по-важно е че: първо е герберка и няма как да защитава гражданите от произвола на герберското управление; второ - че е привърженик на всички тези ретгорградни толерастко-соросоидни идеи и норми, които тайно и незабележимо проникват у нас чрез законодателството ни и от които скоро ще пропищим. Константинополската конвенция е само малка част от тях. Така че спасението на давещите се си остава само в техните собствени ръце - доколкото въобще е възможно.

вас попикани памперси ще ви праща направо в бюрото "тих и спокоен живот завинаги"

Герберка ще защитава гражданите от гербери, ЧАКАЙ!

каалинка, каалинка моя ... Тази беше министър на правосъдието по едно време. То кой ли не беше на този пост, даже Христо Иванов с прекратените адвокатски права. Наистина Боце няма кадри, но така е като гониш относително кадърните, защото не са достатъчно послушни.

Много старателно сте спестили каквато и да било информация за уважаемата госпожа. Поредният парашутист или по модерно и свързано с пола и - калинка!?!??

ми там си пише-заместник на мая от ..... що не четеш??

Нито е неподготвена, нито калинка. Ползвайте чичко Гугъл и ще видите, че впечатляващата подготовка и познания на новия омбудсман: Доктор по международно право и международни отношения от 2010 г.[2] Тема на доктората: „Юрисдикция на Международния наказателен съд“. Редовен преподавател е към катедра "Международно право и право на Европейския съюз" при Юридическия факултет на УНСС[3]. Диана Ковачева е доцент по международно право и международни отношения. Автор е на редица статии и на монографиите: "Противодействие на корупцията. Международноправни аспекти" (2016), "Международният наказателен съд: учредяване и юрисдикция" (2018), "Индивидът в международното право. Правосубектността на физическите лица в контекста на международното хуманитарно право и международното право за защита на правата на човека" (2018), "Националните институции за защита на правата на човека: международноправни стандарти и предизвикателства" (2019). През 2002 година става изпълнителен директор на българския клон на международната неправителствена организация Прозрачност без граници. Владее отлично английски, френски и руски език.[4]

става за преводач, ще видим какъв омбудсман ще бъде. Що се отнася до разработките й, като чуя "права на човека" и започвам да съжалявам, че нямам под ръка стрелково оръжие.

А аз като чуя за стрелково оръжие, веднага се сещам за правата на човека. Иначе на кой му пречи да те отстрелят?

сега на някого му пречи да те отстреля, защото имаш права на човека? Добре, вярвай си :))))

А Венцито Караджов още ли я пецка???