Дезинформация, генеративен ИИ, репресии: Предизвикателствата пред медиите, обсъдени от Г-20

Онлайн срещата на върха на медиите М-20 се проведе миналата сряда по инициатива на индийски медийни организации, които са обезпокоени от опасното намаляване на свободата на печата в тяхната страна и извън нея

Обратно в новината

Коментари - Дезинформация, генеративен ИИ, репресии: Предизвикателствата пред медиите, обсъдени от Г-20 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дезинформацията, цензурата и репресиите наложени от тях самите по време на корона цирка обсъдиха ли? Риторичен въпрос.

В смисъл, че западните държави, в които медиите са собственост и тотално подчинени на политиците и корпоративният фашизъм се загрижили за ... свободата на словото в другите държави ? Сериозно ? Великият "свободен" запад, който не разрешаваше на "небоцнати" с течността на частна фирма хора да пътуват, пазаруват и живеят нормално сега е загрижен за свободата на хората по света ? Този велик запад, който спира насилствено и забранява да се гледат Руските медии, сега ни учи какво е цензура ? Същият този запад, който 8 години мълча за зверствата на укрофашистите и ги прикриваше съзнателно сега е загрижен за истината в медиите ? Или това е запада, който въвежда педофилията в училище и насилствено сменя пола на децата ни размахва пръст, че не сме участници в това безумие ? Ай сиктир с това лицемерие бе гнусни джендъри, изчезвате от лицето на Земята !

"Варадараджан изнесе лекция в института на Ройтерс ..." В Ройтерс - ТОП дезинформаторът?!

Научете името на тая страна най-после !!! На български се поризнася МианмаР, а не Мианма!!! как се произнася на други езици не ни интересува, нищо че сте поклоници на запада!