Показаха запис как полицай застрелва дете в Кливланд

Показаха видеозапис от стрелбата на полицай в Кливланд, САЩ, срещу 12-годишно момче, което носело пневматичен пистолет. Детето почина по-късно в болницата.

Обратно в новината

Коментари - Показаха запис как полицай застрелва дете в Кливланд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При обсъждането на случая, трябва да имаме в предвид, че: 1) полицаите работят под огромно напрежение при което грешките са не само възможни но и доста вероятни. 2) не трагичният инцидент е причина за социалните напрежения а обратното: социалните и граждански напрежения са причина те да се пренасят и между граждани и представителите и охранители на Властта, което прави твърде вероятни и фаталните инциденти. За преценката на вината на полицая за смъртта на чернокожото дете, и на това дали е действал адекватно на ситуацията, решаващо значение има позицията и мястото от което я правим и целите, които си поставяме: дали я правим от фотьойла пред телевизора, дали от мястото на полицая произвел изстрелите виждайки фигура с пистолет, дали от позицията на чернокожата тълпа, за която съдът оправдава бял убиец на чернокожо дете или от мястото на съдията, който трябва да се съобрази с последствията от решението си. И най-важното: кое е по-важното за Властта и кое е по-голяма заплаха за нея-многохилядни граждански социални вълнения срещу които може да изпрати още по-многохилядна републиканска гвардия, която да затвърди нейния авторитет или деморализация изразяваща се в колебливост на една от силовите структури (полицията) върху която се крепи властта й.

Пълни глупости! Напълно ясно се вижда - полицейската кола пристига и направо отстрелва детето! Полицаят дори няма време да се "стресира"! Дори и сам си го каза по телевизията, включително че няма и угризения! Работил бил по устав! Явно устава им е разстрелваш без съд и присъда! Потвърди го и тамошния съд! Това са фактите! А ти си словоблудствай колкото си щеш, юда!

"... стрелял от секунда и половина до две, след като е спрял с патрулката... През тези няколко мига той три пъти е заповядал на момчето да вдигне ръце" Абе я си прочетете изречението на глас!! ТРИ пъти бил заповядал на момчето да вдига ръце в рамките на... секунда и половина?!?!! Вие хептен гаргара си правите! Първо това е малко, 12 годишно момче, второ от записа се вижда че въобще не е имало никакъв разговор, тези като мафия го очистиха, пристигнаха и прас. Това полиция ли е бе?! Първо се говори, после ако полицаите почувстват заплаха, едва тогава се прибягва към стрелба, а с оглед на това че става въпрос за 12 годишно момче, можеше да го стреля в ръката или крака, без да го убива. Тези просто пристигнаха и го застреляха. 12 годишно момче с играчка. Започват да им излизат кирливите ризи на УСА-та, а това че полицаите им са садистични расисти говори за това какво представлява самата държава.

демократични държави институциите по сигурността решават (почти с конкурс) и подготвят взривяването на жилищни блокове, за да набедят един собствен етнос, и да изсипят върху него тонове снаряди. Подготовката започва когато бащицата им (афиширан като антифашист) е директор на въпросната служба, взривяването се извършва когато е министър-председател, а следствието се "провежда" (и прекратява поради липса? на доказателства) когато вече е президент... Избити са много деца (и бебета), които даже не са размахвали пистолети-играчки, защото са спали.

Я ми обяснете как за секунда-две се заповядва три пъти да се вдигнат ръцете? Освен ако не е на китайски и в бърза последователност да е казал нещо от типа на "Цън Цън Цън" някак не си го представям. По-скоро това е казано от единствения друг свидетел (другия полицай), че уж стрелялия е спазил процедурата (видеото е без звук).

каквото повикало-такова се обадило !

Това, че САЩ са полицейска държава за никой не е тайна. И клипа на рапъра Rob Hustle, заснет преди събитията във Фергюсън е показателен https://www.youtube.com/watch?v=IlY9C6pzxKc

nobody

и малцинствата при нас, като им бутат незаконните коптори, и те реват каква полицейска държава сме. Цигането от клипа си е получило заслуженото, оръжие срещу полицай - НЕ СЕ НАСОЧВА

guru47@abv.bg

Виж клипа и тогава говори за цигане, това е друг клип

Сбъркно е меко казано... Някой попита къде отиват тези стотици арестувани... Ами в частните затвори в Щатите. Това е супер доходен бизнес. Почти безплатна работна ръка, по-скоро легализирано робство. Колкото повече затворници, толкова повече приходи - само корпорацията CCA има 90 000 места в затвора в 20 щата с доход - $1,7 млрд. Сред корпорациите, които си вземат "под наем затворници" е "каймака" - IBM, Boeing, Motorola, Microsoft, AT&T, Wireless, Texas Instrument, Dell, Compaq, Honeywell, Hewlett-Packard, Nortel, Lucent Technologies, 3Com, Intel, Northern Telecom, TWA, Nordstroms, Revlon, Macys, Pierre Cardin, Target Stores и много други. Да не говорим за условията в които живеят, и според самите американски правозащитници ГУЛАГ в сравнение с тях е санаториум.

Абсолютно съм съгласен.Цялата тази работа е със затворите е бизнес. За информация през 2004 САЩ отпуска за дневна издръжка на един затворник на ден сумата от $76. А за имиграционнен $140. Горе долу толкова плащаш за хотел 4-4+. А сега сметнете по броя на затворниците средно в един затвор и вижте каква е сумата. Е не е ли добър бизнес гарантиран от държавата?

Не оръжията убиват, а хората! В САЩ има нещо тотално сбъркано от първия момент. Просто в сегашния момент САЩ са в упадък и всички виждат онова, което преди пропагандната им машина скриваше - че царят е гол!

nobody

в упадък е проскубаната руска мечка, на САЩ си му няма нищо. Но ако да си мислиш, че ''САЩ е в упадък'' те кара да се чувстваш по-добре - продължавай, не пречиш

Признавам си, проблемите в България са започнали от мен! Нямате представа, като дете, колко съм играл на 'стражари и апаши', а що оръжие съм имал...то пистолети, автомати, дори шмайзер, който щракаше толкова досадно, че баба му счупи тресчотката... Е, всички бяха дървени, защото "времената бяха тогаз прости и плодовете на кОлтурата, не бяха ни дошли на гости", ама явно от тогава сме започнали да се трепем по улиците... не е от дИмокрацията...

В САЩ има закон за защита на децата и в него е казано до 12 г детето не може да се оставя без надзор.МОже би вината трябва да се разпредели между родители и полиция.Но все пак там те си знаят само правата , а много малко задълженията,затова се разчита страхът да е регулатор и управляващ.Силна армия и много полиция и резерв.Всеки ще си направи извода сам.

Ами ако тове се бе случило в Путинска Русия?

Тогава е лесно, защото цялата демократична общност щеше да изкаже съчувствие и съпричастност и осъди виновните!

А не е ли още по-добро другото от фейса на псаки?

Да го ду..т протестърите! Ще ми ходи по улиците като Рамбо, ще насочва оръжие срещу случайните минувачи, представяйни си последствията и тук сто човека заревали за един плевел на обществото, откъснат още в зародиш. И какъв е този индивид? Еми много ясно какъв е. Черен! Моите деца си стоят вкъщи и УЧАТ,и са ВЪЗПИТАНИ деца, по-малкото работи благотворително всеки уикенд във една фондация.... Тате може ли, тате искаш ли, тате хайде да идем.... За мен това са нормални деца. Това на видеото не е и причина за това са родителите му и никой друг!

...за ненормалника и най-ненормалното е нормално!

Народен съд, като гледам, готови са и може без угризения да ги пратите в САЩ.

Кой ще наложи санкции над Америка за насилието над цивилни и мирни граждани?

какви мирни граждани, това което е мургаво си е мързел и реве само за права. не било интегрирано.

loyola

Този сюжет го има в първата серия на Умирай трудно. Обаче там полицая го глождеше съвестта, но после застреля от упор един "терорист" и му мина.

А къде според вас отиват всички тия стотици арестувани? Ами в предварително построени специало за целта лагери! И къде са сега западните медии, лидери и организации, които да осъдят насилието над хора и мирни протестиращи, борци за демокрация? Какъв е този двоен стандарт, какво е това лицемерие и с какво тези хора са по-различни от протестиращите майданци в Украйна?

Аз искам да ви питам - това дете защо е насочвало оръжие наляво и надясно? Било е въпрос на минути някой да се обади в полицията. За стрелбата не знам - но ако е насочило оръжие срещу полицията... днешните играчки са 100% копие на оригиналните оръжия в мащаб 1:1! Къде са родителите на това дете - явно не са го учили, че не е хубаво да се насочва оръжие срещу човек, дори и на шега!

Такива деца трябва да се отстрелват със снайпер, без предупреждение. Ако е в Америка. Ако е в Русия, там и боят с палка е недемократичен.

Тоест, следва да излезем на улицата и да разстреляме всичките ни деца, които си играят с играчки, приличащи на оръжие! Ама то пък всичко прилича и може да се използва за оръжие...?!?! Но пък щом в америка е така и тук тряба да е същото - всички на разстрел! Тъй де, не знаеш един ден дали няма да хванат истинско оръжие!

насочвало е пистолета насам и натам защото е дете-момче,така е възпитавано от обществото и телевизията,освен това се намира в парка където е място за игра,ако беше момиче щеше да гримира Барбито. Дете на 12години не е наясно с "терористичната заплаха"в САЩ и не знае че би могло да бъде простреляно от "чичко полицай"който пък от своя страна няма нужната интелигентност да прецени че момчето не е наясно с това какви да са му действията при срещата си с американски полицай,когато си играе с пистолет.

най ефективни убийци са именно децата. има доста държави където деца на 7-8 вече убиват. дали за пари, дали за оцеляване или удоволствие - това си е горчивата истина. у нас все още не е ставало да отиде някой хлапе с пистолта на тате и да изпразни няколко пълнитела по съучениците си. в щатите става няколко пъти в годината. и то само това дето стига до нас. а колко ли още случаи са потулени? или просто се е касаело само за раняване и не е било интересно от журналистическа гледна точка? така че пистоле в ръцете на дете е точно толкова опасен колкото в ръцете на всеки идиот. само дето децата нямат изградените предрасъдъци че е грешно да се убива... спомням си преди години едни хлапета убиха бездомник само да почустват какво е това да убиеш...

Не бъркай "терористичната заплаха" с опасността от обикновена гангстерска такава, и повярвай ми има и по-малки деца в бандите

да ти кажа че отдалеч понамирисваш на платен "демократичен" трол готов да продаде и майка си

Да не забравяме "20 деца и шестима възрастни са застреляни от млад мъж в училище в Нютън, Кънектикът. Стрелецът е-20-годишният Адам Ланза е син на учителка от същото училище." Хъм

Eлементарно Уотсън, ако забранят притежанието на оръжие, няма да се чудят полицаите дали срещу тях се стреля или не...но някои хора печелят луди пари и промиват мозъците на населението, защото със страх се управлява по-лесно.

Май в Краваристан вероятността да те застреля полицай е по-голяма, от тази да те блъсне кола. Има нещо сбъркано в тази държава...

Ама Вие как така не разбирате, че да те убие полицай е престижно и изключително демократично!

Но ако полицаят е американски, ако е руски, това си е чисто зверство.

Първо, поразходи се по детски магазини и виж, какво се предлага - тук в европейска страна - пистолети, автомати, със звук, със светлини. След което включи CartoonNetwork и погледни каква продукция бълва на деца велика демократична америка. Детски филмчета - само убийства, стрелби - вече няма нито сюжет , нито нормални герои - само СуПЕР мени, Батмани, Паяци, Извънземни. Светлини блокиращи мозъка и съдържание като за идиоти. После се чудите откъде в децата садизъм . А ти за Русия затюхкал

Мила, а какво ти е мнението за кавказците в Русия, трябва ли по-твърдо с тях ?

Няма такова понятие, "кавказци" и линия към тях. В Петербург има доста кавказци ,които работят като пожарникари - свестни,смели и почтени мъже. Как към тях да се отнасят? Ами с Уважение. Как да се отнясат към хората в Чечня, Дагестан, които сега развиват земеделие,което ще помогне на Русия при наложени санкции. Как да се отнасяме към тах? С голямо уважение. Същото се отнася към лекари, учители, агрономи и всички почтени хора от каквато и да било националност. А към екстремисти и психясали на религиозна почва типове - акция на Българско МВР показа как трябва да се отнася. На добро с добро - на зло със сила.

Много ни е мъчно за всички цветните в САЩ, а бежанците и циганите тука ги мразим, повече и от белите, дебели и тъпи американци. Парадокс. Техните цветни са добри, а нашите лоши. И след това пищите за двойни стандарти и, че светът не ви разбира и ви мрази... Пък сте такива пичове!

Техните "черни" САЩ сами са си ги докарали зорлем и са ги експлоатирали като добитък 250г. А, "наште" цветни" са ни ги докарали и винаги са имали равни права.

Боби

Каквото и да си говорим, винаги ще се намерят доводи и за виновността и за невинността на полицая и все ще бъдат обосновани. Но суровата действителност е, че това е един ИЗРОД, който е застрелял дете на 12 г.

Колко такива новини си прочел? Май няма такива, или са единични. А полицията убива поне по 1 невинен на седмица. Миналата година 460 убийства на хора от полицаи.

Реално убитите от полицаи са 3 пъти повече. Но в САЩ всичко е стъкмистика.

Бе редовно гледам по телевизията деца с автомати, я от Африка я от Близкия изток...

да забранят пистолетите-играчки?!?? Ти в кой свят живееше?! В САЩ и другаде са разрешени ИСТИНСКИТЕ пистолети!! Нали с играчките "свикват" хората с оръжието и ги карат да си купат после по 10 истински. Иначе няма да върви търговията.

Учете се българи! Те това е бъдещето на истинската демокрация! Ако не се харесаш на ченгето, веднага те гръмват, без тън-мън. Добре дошли в Новия Световен Ред!

Вчера информацията в дир. беше, че събщилите в полицията за момчето са казали, че пистолета не е истински.

Бях 3 или 4 годишен когато ми подариха първия капсов пистолет. Като всяко дете аз не след дълго го насочих срещу друго дете... Баща ми видя, малко са моментите когато е бил толкова ядосан. Взе ми пистолета и го счупи, наказаме и след няколко дена ми изнеса много дълга лекция която помня и днес след около 30 години! Оръжие срещу човек не се насочва НИКОГА, дори на шега, дори да е играчка! С годините научих и още нещо вдигнеш ли оръжие, трябва да го използваш!!! А че полицая е действал прибързано се вижда от кадрите, толкова лабилен човек не е за такава работа!

Неправилно! Според американските закони подлежиш на моментален разстрел!

Покицаят е бил доста несъобразителен и страхлив. Даже тъп ... Като повечето хамерикански полицаи

Ми кат си нямат смели, подготвени милиционери, така ще е

жалко, че ти не беше там, да видим адекватната ти реакция!

Чета коментарите на тези които защитават екзекутора, точната дума е ЕКЗЕКУТОРА и не проумявам. Има ли нещо човешко у вас бе хора? Това е дете! Не може просто така да екзекутираш едно дете. И не ми излизайте с оправданието че имало малолетни престъпници! Има си правилен начин на действие и това което се случва на видеото определено не е такъв! Всяко едно психично болно дете може да има сходно поведение. Това означава ли, че полицията има правото да отстрелва болните деца като бесни животни?

в САЩ полицията има точно това право. Не виждаш ли, че от 460 убийства миналата година (и тази година още толкова) не са осъдили НИТО ЕДИН полицай за неправомерни действия. Те винаги са прави... Затова и бият негрите като протестират, защото те протестират срещу "законни убийства" от страна на полицията!

А къде са били родителите? Ако са осъществявали надзор над детето, това е нямало да се случи.

Искам да питам: Кой вярва, че човек може за 2 секунди да каже ТРИ ПЪТИ фразата "ВДИГНИ СИ РЪЦЕТЕ ДА ГИ ВИЖДАМ!" и това да се счита за предупреждение? Че и предупреденият да осъзнае какво му казват и да го изпълни??! Аман от промити соросоидни мозъци. Този направо стреля без да казва нищо. Ако беше казал, щяха да пуснат записа от пилицейската кола, който е със звук - нищо че не се вижда инцидента, но щеше да се чуят репликите и да се види колко време минава от спирането на колата до изстрелите и какво казва полицая.

Законите в САЩ са направени да защитават полицията и да наказват престъпниците, без значение дали са деца или възрасни. За това хора от цял свят предпочитат да живеят в САЩ. Ако не си престъпник, ще живееш добре ... стига някой бандит да не те застреля.

Законите в САЩ са направени да защитават БОГАТИТЕ и ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ.

Прекрасна новина! Това е още един стимул да си богат. Да си богат и защитен от закона е символ на Демокрация. Но такива като теб, нали сте свикнали на мизерия и няма значение дали живеете като клошар или престъпник.

прав си - видеото е HD и 3D, че и със звук. Всички си личи. хахахаа

Ти си един от тях и знаеш, че си следвашата жертва?!?!

Къде са амнеси интернешанъл,каде е хелзинския комитет да осъдат полицайското и военно насилие над цивилни граждани?Ако нещо стание в Русия вдигат врява до бога и мятат голи цомби ,а тук пълна импотентност

"В парка има човек..." Мда, на страха очите са големи. Дори на записа се вижда, че този "човек" е много по-дребен от другите "човеци" дето идват да го убият.

на цели 12 години е! Това е 5-токласник!!!! Полицията не може да се справя с такива лесно. Ами като стане в 6-ти клас!

Бандити и затворници заселват Америка и избиват над 40 млн.индианци.Затворници заселват Австралия и избиват почти 90% от туземците. Америка използува роби 270 г. Два века бюджетът на Британия на 70% е формиран от търгтовиата с роби.Така стои въпросът с Испания, Холандия, Франция и Белгия. Натрупват богатства.Феодалите стават мощни и разделят властта на суверена, чрез долна и горна камара. Американските убийци, заграбили без пари и труд несметни богатства започват да се изживяват като наследници на Рим и да се считат за изключителни. Това е де-факто истината за Богатият Запад. Богатството им мирише на кръв. Емблема на Рим примерно е Колезиума.Сграда където е убивано по всевъзможни начини.И това е символ нва цивилизация ?. Западът сам обяви краденото си имане за цивилизационни ценности. Колониалнаота им политика ни показа от Освобождението досега какви са тези ценности.

баце, чети преди да пишеш Бре! да ти кажем за Рим. Символ е, че и на цивилизасион щото: у древността, римляните са си представяли светъ кат римска сивили, зобиколена с варварски свет. Отвсекъде врагове и войни! И затва - в центъра на Рим са обръщали нещата. Варвари, заобикелени отвсикъде с сивилизасион. И баш както по границите избиват легионите, на арената избиват варварите. ТЕ ЗАТВА Е СИМВОЛ. ма било кърваво - е поне е немало толко фалш и лъжа кат и компутърната ипохъ!

Я обясни голямата разликата между роб и крепостен. Виждам, че ги разбираш нещата. И тъй като знам, че ще навлезеш в детайл. Обясни и феномена с робите притежаващи роби и правещи пари от това.

А бе Сорос няма ли да защити негрите и да свали властта в САЩ с преврат? Къде е Вашингтонският майдан? Къде са курабийките? Къде са соросоидите да се изкажат за демокрацията и правата на човека? Защо има само 170 коментара, вместо 1700, както е при новините за Русия?

Това дали народът на САЩ ще свали властта си е техен проблем. Явно е, че след като няма такива искания, властта си върши работата.Това не е проблем на един русофилистик.

да говори какво става в Русия. Говорете си за демократичната Краврия аа...Що трепат негрите в демократичния Краварник ААААА?!!!

Ние само се радваме

Случват се такива работи, когато сравнително просто население легално притежава оръжие, а въоръжението на престъпните групи е по-добро от т'ва на полицаите и когато полицаите са сравнително зле платени и недостатъчно подготвени. Бог да прости цветнокожото.

как зле платени бе?!!? Нали САЩ са най-богатата и силна страна в света!!! Или днес "опората точка" е да оплакваме американците че са бедни и жалки и не могат да се защитят от собствените си негри?

Обръщам ти внимание на "сравнително зле", чети внимателно за да не попадаш в категорията "чукча не читател, чукча писател". Иначе въпреки, че споделям вижданията ти относно геополитиката, особенно в частта и за презокеанската империя, то мнението то ти е по детски простовато и няма отношение към темата, цели единствено да оплюе, типично по тролски.

Интересно ми е, въздишащите по "детенцето" дали имат представа колко малолетни членове на банди има в САЩ, и колко убийства са извършени от тях, а и колко от тях са негр.. , така де афро-американци и латиноси ?

На мен пък ми е интересно(по същата логика)дали ти знаеш,колко престъпници лежали в затворите,се уредиха като "дисиденти",заедно с истинските такива,след като се промени политическата система!! Дай да ги "плюваме" колективно" всичките,без да му мислим а???

Типично в византийски стил ;) Остави псевдо дисидентите, бил съм в САЩ известно време, бил съм и в Бразилия, и честно казано от личен опит - оправдавам цялото полицейско насилие, което се извършва.

Афросите са (все още) малцинство, но отговорни за 3/4 от престъпленията. Този е размахвал немаркиран оратжево патлак. По ТВ изглеждаше като прословутия Колт 1911. Три пъти е уговарян от полицая да вдигне ръце, вместо това извадил ютията . . .

Паисий

три пъти е "уговарян" за 2 секунди! БРАВО БЕ! ... Къде е Гинес?

Споко, всички негри и латиноси не могат да настигнат по брой убити бройката, която американците изтребиха сред местното население. Или тва не си го учил в училище?

Ъхъ,а сега сигурно ще кажеш колко е лошо християнството в наши дни , заради инквизицията от 12ти век

И аз бих го застреляла. Откъде да знам че пистолета не е истински.

Има опастност да се гръмнеш сама.

Тук не става въпрос за тебе,а за полицая.Той трябва да ги различава тези неща.

САЩ - обезумели хора пазят живота си от всичко което мърда - единственият важен въпрос е кой ще натисне спусъка пръв. Това е един затворен кръг с единствен изход смърт. Единствените печеливши са производителите и търговците на оръжие, които са много стабилно представени в сената и опонират всички опити за забрана или ограничаването на свободната продажба на оръжие.

Ако това беше станало в Русия - ЕС щяха да наложат санкции и да обвинят Путин в диктатура, расизъм, човекоядство, .. и още 10 неща! А ако бяха били протестиращите като във Фургюсън и бяха арестували 400 души в Москва - просто щеше да има икономическа блокада и ултиматум за война. А сега понеже е в САЩ - НИЩО! Само споменаване в новините.

Така трябва да е. САЩ е демократична страна а Русия не е?

Паисий

Тоест, слагаш етикет на една страна че е демокрация, и вече в нея може всичко, вкл. и да се трепе наред населението! Е, Сега разбрах, защо казаха, че в Украйна е победила демокрацията на Майдана.

Плюсче за 21, не разбирайте написаното буквално

На хамериканските полицаи вече ще раздават тежко оръжие и гранатомети. Като гръмнат някое дете, да не остават следи. Сега е малко конфузно с това детско пистолетче...

А ако бяха арестували 400 протестиращи в Москва?

Единствената вина на това дете е че са го родили в САЩ. Дивия Запад, вече и демократичен.

Спомням си как навремето, преди да дойде демокрацията и децата имаха възможност да играят навън без родителите им да се притесняват дали някой олигофрен няма да ги блъсне, или пък да ги отвлече за да продаде органите им или самите тях за осиновяване, или просто за откуп, или пък някой психопат или педофил да им налети. Тогава много често си играехме на война. Спомняте ли си? По улиците беше пълно с деца държащи пистолети играчки. Мога да кажа само: добре, че нямахме полицаи като този тогава!

Как да го блъсне кола бе зомби като имаше само държавни коли когато си бил дете и частни които минаваха на 1/2 час(или небрежно си забравил колко години се чакаше за кола) а милицията тогава беше по-голямо страшилище и от американската полиция,за най-малкото нещо те прибираха и следваха наказания,изключване от училище...публично порицание и какво ли още не.....май си позабравил,че алцхаймера те е налегнал но като ти харесва толкова това време то още съществува в Русия и никой няма да те спре да заминеш там

В такива ситуации, времето за реакция е секунди. При положение, че полицай ти казва да си вдигнеш ръцете, не се правиш на тарикат и не си буркаш в гащите. Няма време за анализ истинско ли е оръжието, преценяваш опасността на място и действаш. За мен полицаят е постъпил правилно. Тарикатите станаха прекалено много по цял свят.

langlima

Полицаят ИМА вина. Колата спря почти до хлапето. Можеха да го рянят, не да го застрелят! Нали са обучени?!

По принцип,когато се обезврежда човек-първо стреляш по ръката(лява или дясна)..ако тръгне да бяга-крак(ляв или десен)....ако е открил огън-тогава имаш право да го убиеш за да предпазиш другите............от 3-4 метра е можел и директно по пистолета да стреля

Харесва ми когато в САЩ има безредици! Дано черните им подпалят скапаната държава! Тогава целия останал свят ще си отдъхне!

Няма да си жив, когато САЩ се разпаднат.

Краварника ще се разпадне до някоя друга година:)))Евала ураааааааааааааааааааа!!!

Няма вятър! Знаеш кво да правиш!