Предпенсионерите ще може да гледат деца

Броят на безработните над 55 години, които ще получат субсидирана заетост по програмата “Помощ за пенсиониране“, ще бъде намален от догодина.

Обратно в новината

Коментари - Предпенсионерите ще може да гледат деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То пък една заплата ще дават на детегледачката -минималната и като ти направят удръжките какво остава 380лв. голяма работа.

То и без това този народ за друго не става. Поне да гледа собствените си деца и възрастни вместо да се щура из Европа и да бърше лайната на чужденците.

Ами това е добро начинание. Дано и заплащането не е подигравателно. И дано това се отнася за хора в предпенсионна възраст и работещи майки, за да отпаднат паразитите.

кого наричаш така освен сам себе си

Що за идиотщини. Децата разменна монета ли са. Как така сулю и пулю ще "гледат" деца. България става битер Африка... Едно време се искаше образование...

Що за идиотщини. Децата разменна монета ли са. Как така сулю и пулю ще "гледат" деца. България става битер Африка... Едно време се искаше образование...

Как ще бъде наложено на семействата, които имат нужда от детегледачка да вземат някой от улицата, само защото е в предпенсионна възраст и няма какво друго да прави?! Не може да се допусне без квалификация да се плаща на някого, за да си се намира на работа. Много често дори бабите и дядовците не са подходящи да гледат дори собствените си внуци, поради тотално неумение и липса на търпение да общуват с деца. За съжаление това е начин едни хора да получат пари, които не заслужават.

дискриминацията по възраст е незаконна освен че е неморална и неетична

Броят на безработните над 55 години беше намален още тази година с безкруполно жестоки мерки като прилагане на двоен стандарт обиди и тормоз с цел те доброволно да напуснат бюрата и да се отчете намаляла безработица и прочие.

защо допускате дискриминаця по възраст деца следва да се гледат от детегледачки образованите хора в предпенсионна възраст следва да работят по специалността си открито и нагло ги дискриминират

защо слагаш минус, сигурно детегледачка си ти

Пенсията за трудов стаж и възраст за хора, осигурявани върху минимална заплата, и минималната пенсия за навършена възраст са приблизително еднакви - т.е работил-неработил - всички са равни.

Тия от ГЕРБ са правени в дупе.

къде тогава са правени бсп

слушам заетостта заетост .има ли анализ който да казва каква заетост извършва масово освен сервитьори ,охрана ,продавачи , шофьори

сега вече цели цигански кланове се уредиха да гледат тайнетата!!!

Те изравниха доходите на пенсионерите работили и не работили сега ни занимават с глупотевени.

а кои сте ги прави???

Манго.

както пишат излиза че безработни кочове ще стават детегледачки с измислените им програми или работа за жиголки на каките път на младежта а дъртаняните кучета ги яли явно така излиза от недомислиците на гербаджиите избрани от над милион ОфСи

Идеята си струва, най-после да се пристъпи към нещо практично. Младо семейство никога не би допуснало вкъщи циганка или кифла. 35-годишните баби-циганки не са в предпенсионна възраст. Дано този път осъществяването на идеята не се изроди в поредната перверзия.

Наистина си струва , защото ще е и за работещи майки , коя майка циганка работи. Нямаше ли и една програма за дъщери, синове , които да гледат родителите си ?И това е справедливо.