УНИЦЕФ: 462 милиона деца живеят в хуманитарни кризи

Около 462 милиона деца на училищна възраст живеят в страни, обхванати от хуманитарни кризи заради конфликти или стихийни бедствия.

Обратно в новината

Коментари - УНИЦЕФ: 462 милиона деца живеят в хуманитарни кризи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС Е СЪУЧАСТНИК НА САЩ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА В СИРИЯ,У КРАЯ,И..........!!!НИМА НЕ МОЖАХА ДА СЕ СЕТЯТ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ПРЕСТЪПНИТЕ СИ ДЕЯНИЯ????

За изостаналите народи този съдба е неизбежна, Европа не е длъжна да ги изхранва. А ако европейците бяха решили да посетят Третият свят- как щяха да живеят там, в къщи от тухли и бетон ли, щяха да си вадят нефт и руди ли и да си произвеждат храни и лекарства ли? Сега милосърдната Европа може да се самозатрие, приемайки араби,турци,негри и изпращайки в техните страни пари,храни,лекарства.

Айде бе, свини тунеядни и оядени! Сега ли се сетихте, че имало бедстващи деца, еле па в Сирия или в Украйна?! А какво си мислихте, че е войната - бал с маски?!

Истината не е толкова сълзлива! Огромна вина имат РОДИТЕЛИТЕ в третия свят, които безмозъчно се плодят и после реват някой друг да гледа многобройната им челяд! Вижте какво става в лагерите - самотни ханъми вече с по 2-3 деца! Непрекъснато ни се вменява вина за всяко едно нещастие по-света - аз ли карам циганките да раждат по 10 чавета! На моето дете никой с нищо не е помогнал - аз съм поел отговорност и преценил колко мога САМ да отгледам!

Че някой нещо друго да е очаквал след неорибералния модел на развитие, на глобализацията.... Просто поредната статискика от която ние сме претръпнали. Човееството само си мисли че е хуманто.

Имам конкретно предложение! Тъй като UNICEF е само регистратор и по никакъв начин не съдейства за промяната на положението на бедстващите деца, предлагам UNICEF да бъде закрита и бюджета заделян за нея да се даде на децата.

И ООН също! А най-добре ще е да се забрани официално производството на всякакви военни оръжия и технологии. Тогава няма да има никакви войни, всички ще работят и ще изкарват достатъчно за да покриват щетите от природните бедствия.......и няма да има бедстващи деца. Омръзна ми да се измъчвам душевно заради страдания които някой друг е причинил, и то съвсем злоумишлено!

Какво значение има това? Нас бедните изобщо не ни интересуват. Ние сме на власт и сме десни, което значи че ни интересуват инвестиции, пари, пазари и технологии, а не някакви си там драми. В гората какво ще стане с тях?

УНИЦЕФ, моля Ви обърнете се към Цеко Минев, Иван Костов, Борисов, Москов,Кунева, БСП, Цветан Василев, Дилян Пеевски и мама, БСП, Николай Банев, Барбуков, Жан Виденов, както и към останалите с куфарчетата. Вижте там Алексей Милер какво може да направи за вас? Путин- той може всичко! Идете в Кока Кола, Тексако, Дженеръл Електрик или Локхийд Мартин и ги изръсете! Що пускате на българи тази новина? Онези се плодят като зайци, оставят децата си в праха с издути кореми, а после нахранете ни децата, че сме заети да правим още! А на всичко отгоре приемете ги че са бежанци и икономически емигранти, които са си изгубили родителите! Айде бе! Ей сега се трогнахме! ВМЕСТО ТЕЗИ ПЛАЧЛИВИ ПРИЗИВИ УНИЦЕФ ДА ВЗЕМАТ ДА ПОДАРЯВАТ ПРЕЗЕРВАТИВИ И ДА КАСТРИРАТ, ЧЕ НЯМА ДА ОСТАНАТ ДЪРВЕТА ЗА ВЪЗДУХ И ВОДА ЗА ПИЕНЕ!

Благодарение на алчните краваро-ционисти!