Коментари - Заразата в Китен от мръсна вода? Откриха 200 кг негодни храни в хотела | Днес.dir.bg

Заразата в Китен от мръсна вода? Откриха 200 кг негодни храни в хотела

200 кг месни и млечни продукти с изтекъл срок на годност са открити в ресторанта на хотела в Китен, където лагеруваха приетите в болница 39 деца от Русия и Украйна. Проверява се и дали хотелът не е черпел вода от нерегламентиран водоизточник.

Обратно в новината

Коментари - Заразата в Китен от мръсна вода? Откриха 200 кг негодни храни в хотела | Днес.dir.bg

Коментари

За тия отрепки цяло денонощие се знаеше публично че ще им се проверява хотела... Смятайте кво количество негодна храна са имали щом не са смогнали да се отърват от тези 200 кг...

Какво ви е виновен КИТЕН,аз живея в КИТЕН всички пием от една и съща вода и никой не е имал подобни оплаквания!Вероятно пречината е друга- Така че не обиждайте !!!КИТЕН еедин прекасен курорт!!!!!!!!!!!!!!!

Драконовски санкции трябват, и да се върнат парите на всички засегнати. Що за помияр трябва да си, за да пробуташ негодна храна и вода на деца, възползвайки се от факта, че са на стотици километри от родителите си и няма кой да ги предпази?! С каква съвест после ще харчиш парите им?! Много измет има по тоя свят.

Този хотел трябва да бъде затворен, а не да бъдат налагани санкции. Днес е в този хотел, утре в друг - никога няма да се решат проблемите. И то най - важните с храните. Срам че се случва в България, поне мен ме е срам от тези които са допуснали това.

Всеки път като ми кажат каква е еФтинийка в България и питам дали си калкулират хората и тези екстри.

Сега по бтв даваха за Китен и една учителка каза че лекарите не са обьрнали никакво внимание на бьлгарските деца.Това не е ли наглост.Туснаците му плащали по 140 евро и затова им обрьщали внимание на русначетата.а нашите кучета ги яли.Как да уважаваш някой "лекари"Това не са лекари,а мафиоти.

А бе хора, кога ще ви уврат главите, че тези пари дето ги плащате за здраве не отиват за това и още по-малко при лекарите. Българското здравеопазване е или платено или некачествено. В случая говорите за безплатно. Ами като за безплатно толкова. Я идете при някой автомонтьор да видим как ще ви оправи колата за без пари или с довода, че сте си платили гражданската отговорност и затова той сега трябва безплатно да ви смени съединителя.

на мене ми се случи същото преди няколко години в Созопол.Бях на системи, получих дехитратация.Такава жестока инфекция не бях преживявала.Затова повече без мен в БГ!

да ги съдят в страсбург,съд до дупка, и да го затворят тоя хотел.да съдят и докторите,които не са обърнали внимание на наще деца!

Е това е българският туризъм - скъп, посредствен, мръсен и опасен.

как може та тук става въпрос за деца.къде отиде съзнанието и отговорноста?

Никого не можеш да осъдиш за липса на сънание и отговорност, но всеки трябва да бъде съден и ОСЪДЕН когато нарушава законите в държавата!

Това, уважаеми дами и господа, показвам само колко правилно мнение бе дадено от мен по-дол в коментарите. Докато на нашето МУТРОморие! Не ресторантът, а целия Мутренски ХОТЕЛ да ЗАТВОРЯТ! Какво ше ми се лигавят с ресторанта, глобичка, фишче на гнусната мутра-собственик, а тва че е натровил хиляди туристи през годините, сервирайки вечно некачествена храна?!

Миналата година имаше прекъсване на тока,сега развалена храна и смъдяща вода...голяма реклама за туризма или да го ударим на алкохолен туризъм,след втората водка туриста става непридирчив )))

Нерегламетиран водоизточник: море с канализация в него. Пие се индиректно направо от канализацията. Айде със здраве на БГ моренце.

ЗАЩО НЕ КАЗАХА ДОСЕГА ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е ХОТЕЛА=ДА ВИДИМ ГЛВНИЯ ИЗМАМНИК.ПИТАМ -КАК СЕ НАРИЧА ЧОВЕК КОЙТО ТРОВИ ДЕЦА ЗА ДА ИЗКАРА ПАРИ?ЧАКАМ ОТГОВОРИ.

Даньо Клинков е собственика на хотела.

Уви, но собствениците на ресторанти се интересуват само от максимални печалби, и готвят от некачествени продукти често с изтекъл срок. И не ги интересуват някакви деца с техните диарии. Същото става навсякъде в България, дори и по балнеоложките курорти. И да не измислят глупости за вода - вода им била виновна.

Диди ,почти всички ресторантьори по морето идват от там, от където си и ти ,мила.Пълно е с печалбари за два месеца .Курвета и мутри са окупирали почти цялото крайбрежие.Аз съм роден тук . През зимата същите тия, просто ги няма. Вярвай ми- истина ти казвам.Риболовът е на изчезване.Туризмът ,беше едиствения поминък на хората по морето .Въпреки всичко , искам тук да си умра...

Хората, които опорочиха туризма в България, го опрочиха навсякъде - по морето, по планините и горите... Не е само Китен, не е само Слънчев бряг - това са също Банско, Разлог, Боровец, Седемте езера, Паничище, и изобщо навсякъде. Това не са местните хора. Или поне не ги определя като категория факта, че са от съответното място. Това са просто престъпните, мутренски терикати, които окупираха цялата държава. Те се раждат навсякъде из страната, но обикновено се пренасят да живеят в големите градове и да строят по апетитните курорти. Те нямат родно място, те са безродственици, те живеят само за себе си, тяхната родина и символ верую са парите, чалгата, циците, лъскавите джипове и другите символи на "благополучието"

Такива са резултатите от престъпното и некадърно управление на Бойко Борисов и ГЕРБ!

Ходи се гръмни !!!!!!!!!1

В Китен и Лозенец вода не пия, таратор и лед също не консумирам. Там водата е ужас, легално прокарана или не. Затова и не страдам от синдрома "Серенгети". Грийн парк е много як хотел, информацията ме очудва.

Като гледам и българския език отбягваш, направо си пълен въздържател.

Децата може да са пили от маркуча за поливане...

Когато си тръгваш от почивка в чужбина домакините винаги те питат: "Хареса ли ви при нас?" "Ще се върнете ли пак?". Това е разликата там работят така за твоето удоволствие и спокойствие, че да се върнеш. Вие защо ходите на българското черноморие? Водата и в морето и на чешмата мръсна, цените високи, чалга навсякъде, хигиена и ресторанти и хотели нулева. Догодина отидете пак и после пишете по форуми как сте били по болници и на системи. Весело лято!

Е, страшна логика - да не се засили контрола и да има санкции, глоби и затваряне, ами да ходим да почиваме другаде. И чужденци да не идват, пък нас това не ни засяга, защото сме отишли за 2 седмици в Гърция. Не знам как хората си мислят, че проблемите не ги засягат и те са надхитрили останалите?!

Понятие като засилен контрол не съществува. Има засилена корупция. Ако ти, като ресторантьор, хотелиер, родител не усещаш потребност да си отговорен за това, което правиш, нищо не е в състояние да те накара да бъдеш отговорен. Винаге ще му търсиш "колая" и ще го намираш. Пълният бойкот може да промени до известна степен ситуацията. Въпросът е защо се стига до там, а отговорът е прост - (народопсихология) никой не мисли в преспектива и не вижда по-далеч от носа си... "Утре" (във всяко едно отношение) ще бъде тежко, защото не се мисли за бизнеса, името, респекта, Децата... Мислим за печалбата днес и на всяка цена! Затова утре няма да има ...

Ех, Булгари-стан..............

Ще ги глобят с "чудовищната" сума от 1000 лева и нещата ще си продължат постарому.

"Гриин парк"-а?! Днес гледах децата настанени там да се оплакват от всякакви нередности по ТВ! Само заради това, че държат храни с изтекъл срок на годност трябва да го затворят!

Синът ми учеше (завърши 7-ми клас) в едно от училищата, чиито възпитаници са сега в Китен във въпросния хотел. Когато му казах какво се е случило, се притесни за приятелите си и преподавателите, които са в хотела. Радвам се, че не го изпратих, но е жалко, кото си помислиш за какво си благодарен...

За първи път виждам да се изписва името на хотел в който са установени нередности. Браво.

Това не е новина. Така е от много години. Всяко лято болницата в приморко става като в бедствено положение - деца на системи в коридорите по пейките дори. Жалка картинка!

Къде точно в приморско е болницата че не разбрах?

Какво са ви виновни курортите,аз живея в китен всички от Китен пият от същата вода и никой няма подобни оплаквания!Вероятно причината е друга.

да видят дали няма кладенец край хотела

Много е жалко това положение. Хора, които никога не са се интересували от друго, освен как да крадат чужди пари, настроиха хотели и в ресора им е да обгрижват курортисти, сред които и деца. Курортното дело в тая държава трябва да се одитира от край до край, да се закрие или национализира и продаде на търг криминално добитата собственост, за да попадне в ръцете на нормални хора с нормални ценности. Не можеш да очакваш от престъпника, който е откраднал милиони без да му мигне окото, да му пука, че децата, почиващи в хотела му пият вода от съседната клоака...

хубаво предлагаш,но в тази държава това е фантастика и никога няма да се случи...

Сериозен, много сериозен удар по имиджа на един от най-мутренските хотели в Китен. Грийн парк наравно с другия "ултра лукс" хотел в Китен - "Додо бийч" (само обърнете внимание на името му - излязло от прякора на някоя мутра, спор няма - все едно компира, картофа, зелето, помияра и пр.) В крайна сметка обаче е време за ответен удар - а именно по имиджа на мутризираняи хотел. Не може да станеш причина за влошаване на здравето и живота на толкова много деца и да се оправдаеш с внос на некачествени праскови, да речем. В даден момент бях 4 поредни години в Китен-прекасно място, с ужасяващо и потресаващо ниска хигиена, за което е виновна държавата и агенциите, разбира се - липса на контрол. Към днешна обаче мутризацията, построила хотелите от спечелини вероятно от проституция и наркотици пари, и която9 мутразация Желае да Легализира бизнеса си, следва да знае, че трябва да спазва правила! Правила като белите граждани в белите страни! Ако ли не - довиждане грийн парк!

Какъв имидж на хотела те гони? За чужденците това се е случило в България и нейният имидж си отива. Щом държавата не прави нищо за да предпази гражданите си - какъм имидж?

Как може това да е нормално!Значи освен нерегламентиран водоизточник,този хотелиер си е позволил да храни децата с храна с изтекъл срок!Къде е РИОКОЗ?сЗащо не затворите хотела на този изверг, да го накарате да плати лечението на тези даца?Къде е държавата в случая?

Не глоба, не затваряне на хотел, не изтипосване пред всички медии - това не е достатъчно, ЗАТВОР, САМО ЗАТВОР за тия мутренско-комунистически креатури.

И сега ако сме в нормална държава родителите на всичките тия деца ще предявят иск в съда, на базата на застраховките каквито със сигурност имат. Колективно. И ако съда си е на мястото веднага и бързо ще отсъди по 5-10 хиляди лева на дете компенсация. Които да се платят в срок от 1 месец - иначе затваряме хотела. Па да видят тогава киселите тарикати мутри, дето са се вързали към боклукчливия водоизточник за да далаверят пари, като как ще имсе отрази глобичката. Но понеже не сме в нормална държава това разбира се няма да се случи....

точно така трябва да се процедира

Къде е държавата в случая?Имаме хотел с епидемия от нерегламентиран водоизточник,в ресторанта намират храна с изтекъл срок на годност,децата са настанени в стаи по4-5 души ,пък и повече,потърпевшите са ДЕЦА и хотелът продължава да работи .КАК ТАКА БЕ? Не трябваше ли досега да е затворен,платилите да бъдат пратени за сметка на хотелиера в друга база , а този мръсник-помияр да влезе в затвора?Ама не-сега ще готвят под надзора на някой си ,който досега е спал,или още по-зле е вземал подкупи този хотел да бъде функциониращ.ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ,ГОСПОДА ПРОВЕРЯВАЩШ!!

Много сте прав/а, жалко че по-голямата част от компетентните органи не мислят като Вас. Защото не им се занимава с проблеми, но пък им се получават парички (от заплати + рушвети).

Този проблем стои от много години.За първи път почивахме в Китен през 1983 год. Разболяхме се цялото семейство - също като тези деца - стомашно чревно разтройство причинено от водата. От тогава до 2004 год. всяко лято бяхме там и пиехме само минерална вода. Не вярвам, че хотелът ползва нерегламентиран водоизточник

ама и тия туристи не разбраха ли какво представлява бг-черноморието???е,рано или късно просто ще спрат да идват.....

И виновна ще е кака Цанка чистачката .

Каквато държавата, такива и курортите. Жалко за хората!

Коментари - Заразата в Китен от мръсна вода? Откриха 200 кг негодни храни в хотела | Днес.dir.bg

Заразата в Китен от мръсна вода? Откриха 200 кг негодни храни в хотела

200 кг месни и млечни продукти с изтекъл срок на годност са открити в ресторанта на хотела в Китен, където лагеруваха приетите в болница 39 деца от Русия и Украйна. Проверява се и дали хотелът не е черпел вода от нерегламентиран водоизточник.

Обратно в новината

Коментари - Заразата в Китен от мръсна вода? Откриха 200 кг негодни храни в хотела | Днес.dir.bg

Коментари

За тия отрепки цяло денонощие се знаеше публично че ще им се проверява хотела... Смятайте кво количество негодна храна са имали щом не са смогнали да се отърват от тези 200 кг...

Какво ви е виновен КИТЕН,аз живея в КИТЕН всички пием от една и съща вода и никой не е имал подобни оплаквания!Вероятно пречината е друга- Така че не обиждайте !!!КИТЕН еедин прекасен курорт!!!!!!!!!!!!!!!

Драконовски санкции трябват, и да се върнат парите на всички засегнати. Що за помияр трябва да си, за да пробуташ негодна храна и вода на деца, възползвайки се от факта, че са на стотици километри от родителите си и няма кой да ги предпази?! С каква съвест после ще харчиш парите им?! Много измет има по тоя свят.

Този хотел трябва да бъде затворен, а не да бъдат налагани санкции. Днес е в този хотел, утре в друг - никога няма да се решат проблемите. И то най - важните с храните. Срам че се случва в България, поне мен ме е срам от тези които са допуснали това.

Всеки път като ми кажат каква е еФтинийка в България и питам дали си калкулират хората и тези екстри.

Сега по бтв даваха за Китен и една учителка каза че лекарите не са обьрнали никакво внимание на бьлгарските деца.Това не е ли наглост.Туснаците му плащали по 140 евро и затова им обрьщали внимание на русначетата.а нашите кучета ги яли.Как да уважаваш някой "лекари"Това не са лекари,а мафиоти.

А бе хора, кога ще ви уврат главите, че тези пари дето ги плащате за здраве не отиват за това и още по-малко при лекарите. Българското здравеопазване е или платено или некачествено. В случая говорите за безплатно. Ами като за безплатно толкова. Я идете при някой автомонтьор да видим как ще ви оправи колата за без пари или с довода, че сте си платили гражданската отговорност и затова той сега трябва безплатно да ви смени съединителя.

на мене ми се случи същото преди няколко години в Созопол.Бях на системи, получих дехитратация.Такава жестока инфекция не бях преживявала.Затова повече без мен в БГ!

да ги съдят в страсбург,съд до дупка, и да го затворят тоя хотел.да съдят и докторите,които не са обърнали внимание на наще деца!

Е това е българският туризъм - скъп, посредствен, мръсен и опасен.

как може та тук става въпрос за деца.къде отиде съзнанието и отговорноста?

Никого не можеш да осъдиш за липса на сънание и отговорност, но всеки трябва да бъде съден и ОСЪДЕН когато нарушава законите в държавата!

Това, уважаеми дами и господа, показвам само колко правилно мнение бе дадено от мен по-дол в коментарите. Докато на нашето МУТРОморие! Не ресторантът, а целия Мутренски ХОТЕЛ да ЗАТВОРЯТ! Какво ше ми се лигавят с ресторанта, глобичка, фишче на гнусната мутра-собственик, а тва че е натровил хиляди туристи през годините, сервирайки вечно некачествена храна?!

Миналата година имаше прекъсване на тока,сега развалена храна и смъдяща вода...голяма реклама за туризма или да го ударим на алкохолен туризъм,след втората водка туриста става непридирчив )))

Нерегламетиран водоизточник: море с канализация в него. Пие се индиректно направо от канализацията. Айде със здраве на БГ моренце.

ЗАЩО НЕ КАЗАХА ДОСЕГА ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е ХОТЕЛА=ДА ВИДИМ ГЛВНИЯ ИЗМАМНИК.ПИТАМ -КАК СЕ НАРИЧА ЧОВЕК КОЙТО ТРОВИ ДЕЦА ЗА ДА ИЗКАРА ПАРИ?ЧАКАМ ОТГОВОРИ.

Даньо Клинков е собственика на хотела.

Уви, но собствениците на ресторанти се интересуват само от максимални печалби, и готвят от некачествени продукти често с изтекъл срок. И не ги интересуват някакви деца с техните диарии. Същото става навсякъде в България, дори и по балнеоложките курорти. И да не измислят глупости за вода - вода им била виновна.

Диди ,почти всички ресторантьори по морето идват от там, от където си и ти ,мила.Пълно е с печалбари за два месеца .Курвета и мутри са окупирали почти цялото крайбрежие.Аз съм роден тук . През зимата същите тия, просто ги няма. Вярвай ми- истина ти казвам.Риболовът е на изчезване.Туризмът ,беше едиствения поминък на хората по морето .Въпреки всичко , искам тук да си умра...

Хората, които опорочиха туризма в България, го опрочиха навсякъде - по морето, по планините и горите... Не е само Китен, не е само Слънчев бряг - това са също Банско, Разлог, Боровец, Седемте езера, Паничище, и изобщо навсякъде. Това не са местните хора. Или поне не ги определя като категория факта, че са от съответното място. Това са просто престъпните, мутренски терикати, които окупираха цялата държава. Те се раждат навсякъде из страната, но обикновено се пренасят да живеят в големите градове и да строят по апетитните курорти. Те нямат родно място, те са безродственици, те живеят само за себе си, тяхната родина и символ верую са парите, чалгата, циците, лъскавите джипове и другите символи на "благополучието"

Такива са резултатите от престъпното и некадърно управление на Бойко Борисов и ГЕРБ!

Ходи се гръмни !!!!!!!!!1

В Китен и Лозенец вода не пия, таратор и лед също не консумирам. Там водата е ужас, легално прокарана или не. Затова и не страдам от синдрома "Серенгети". Грийн парк е много як хотел, информацията ме очудва.

Като гледам и българския език отбягваш, направо си пълен въздържател.

Децата може да са пили от маркуча за поливане...

Когато си тръгваш от почивка в чужбина домакините винаги те питат: "Хареса ли ви при нас?" "Ще се върнете ли пак?". Това е разликата там работят така за твоето удоволствие и спокойствие, че да се върнеш. Вие защо ходите на българското черноморие? Водата и в морето и на чешмата мръсна, цените високи, чалга навсякъде, хигиена и ресторанти и хотели нулева. Догодина отидете пак и после пишете по форуми как сте били по болници и на системи. Весело лято!

Е, страшна логика - да не се засили контрола и да има санкции, глоби и затваряне, ами да ходим да почиваме другаде. И чужденци да не идват, пък нас това не ни засяга, защото сме отишли за 2 седмици в Гърция. Не знам как хората си мислят, че проблемите не ги засягат и те са надхитрили останалите?!

Понятие като засилен контрол не съществува. Има засилена корупция. Ако ти, като ресторантьор, хотелиер, родител не усещаш потребност да си отговорен за това, което правиш, нищо не е в състояние да те накара да бъдеш отговорен. Винаге ще му търсиш "колая" и ще го намираш. Пълният бойкот може да промени до известна степен ситуацията. Въпросът е защо се стига до там, а отговорът е прост - (народопсихология) никой не мисли в преспектива и не вижда по-далеч от носа си... "Утре" (във всяко едно отношение) ще бъде тежко, защото не се мисли за бизнеса, името, респекта, Децата... Мислим за печалбата днес и на всяка цена! Затова утре няма да има ...

Ех, Булгари-стан..............

Ще ги глобят с "чудовищната" сума от 1000 лева и нещата ще си продължат постарому.

"Гриин парк"-а?! Днес гледах децата настанени там да се оплакват от всякакви нередности по ТВ! Само заради това, че държат храни с изтекъл срок на годност трябва да го затворят!

Синът ми учеше (завърши 7-ми клас) в едно от училищата, чиито възпитаници са сега в Китен във въпросния хотел. Когато му казах какво се е случило, се притесни за приятелите си и преподавателите, които са в хотела. Радвам се, че не го изпратих, но е жалко, кото си помислиш за какво си благодарен...

За първи път виждам да се изписва името на хотел в който са установени нередности. Браво.

Това не е новина. Така е от много години. Всяко лято болницата в приморко става като в бедствено положение - деца на системи в коридорите по пейките дори. Жалка картинка!

Къде точно в приморско е болницата че не разбрах?

Какво са ви виновни курортите,аз живея в китен всички от Китен пият от същата вода и никой няма подобни оплаквания!Вероятно причината е друга.

да видят дали няма кладенец край хотела

Много е жалко това положение. Хора, които никога не са се интересували от друго, освен как да крадат чужди пари, настроиха хотели и в ресора им е да обгрижват курортисти, сред които и деца. Курортното дело в тая държава трябва да се одитира от край до край, да се закрие или национализира и продаде на търг криминално добитата собственост, за да попадне в ръцете на нормални хора с нормални ценности. Не можеш да очакваш от престъпника, който е откраднал милиони без да му мигне окото, да му пука, че децата, почиващи в хотела му пият вода от съседната клоака...

хубаво предлагаш,но в тази държава това е фантастика и никога няма да се случи...

Сериозен, много сериозен удар по имиджа на един от най-мутренските хотели в Китен. Грийн парк наравно с другия "ултра лукс" хотел в Китен - "Додо бийч" (само обърнете внимание на името му - излязло от прякора на някоя мутра, спор няма - все едно компира, картофа, зелето, помияра и пр.) В крайна сметка обаче е време за ответен удар - а именно по имиджа на мутризираняи хотел. Не може да станеш причина за влошаване на здравето и живота на толкова много деца и да се оправдаеш с внос на некачествени праскови, да речем. В даден момент бях 4 поредни години в Китен-прекасно място, с ужасяващо и потресаващо ниска хигиена, за което е виновна държавата и агенциите, разбира се - липса на контрол. Към днешна обаче мутризацията, построила хотелите от спечелини вероятно от проституция и наркотици пари, и която9 мутразация Желае да Легализира бизнеса си, следва да знае, че трябва да спазва правила! Правила като белите граждани в белите страни! Ако ли не - довиждане грийн парк!

Какъв имидж на хотела те гони? За чужденците това се е случило в България и нейният имидж си отива. Щом държавата не прави нищо за да предпази гражданите си - какъм имидж?

Как може това да е нормално!Значи освен нерегламентиран водоизточник,този хотелиер си е позволил да храни децата с храна с изтекъл срок!Къде е РИОКОЗ?сЗащо не затворите хотела на този изверг, да го накарате да плати лечението на тези даца?Къде е държавата в случая?

Не глоба, не затваряне на хотел, не изтипосване пред всички медии - това не е достатъчно, ЗАТВОР, САМО ЗАТВОР за тия мутренско-комунистически креатури.

И сега ако сме в нормална държава родителите на всичките тия деца ще предявят иск в съда, на базата на застраховките каквито със сигурност имат. Колективно. И ако съда си е на мястото веднага и бързо ще отсъди по 5-10 хиляди лева на дете компенсация. Които да се платят в срок от 1 месец - иначе затваряме хотела. Па да видят тогава киселите тарикати мутри, дето са се вързали към боклукчливия водоизточник за да далаверят пари, като как ще имсе отрази глобичката. Но понеже не сме в нормална държава това разбира се няма да се случи....

точно така трябва да се процедира

Къде е държавата в случая?Имаме хотел с епидемия от нерегламентиран водоизточник,в ресторанта намират храна с изтекъл срок на годност,децата са настанени в стаи по4-5 души ,пък и повече,потърпевшите са ДЕЦА и хотелът продължава да работи .КАК ТАКА БЕ? Не трябваше ли досега да е затворен,платилите да бъдат пратени за сметка на хотелиера в друга база , а този мръсник-помияр да влезе в затвора?Ама не-сега ще готвят под надзора на някой си ,който досега е спал,или още по-зле е вземал подкупи този хотел да бъде функциониращ.ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ,ГОСПОДА ПРОВЕРЯВАЩШ!!

Много сте прав/а, жалко че по-голямата част от компетентните органи не мислят като Вас. Защото не им се занимава с проблеми, но пък им се получават парички (от заплати + рушвети).

Този проблем стои от много години.За първи път почивахме в Китен през 1983 год. Разболяхме се цялото семейство - също като тези деца - стомашно чревно разтройство причинено от водата. От тогава до 2004 год. всяко лято бяхме там и пиехме само минерална вода. Не вярвам, че хотелът ползва нерегламентиран водоизточник

ама и тия туристи не разбраха ли какво представлява бг-черноморието???е,рано или късно просто ще спрат да идват.....

И виновна ще е кака Цанка чистачката .

Каквато държавата, такива и курортите. Жалко за хората!