5 деца ранени в катастрофа край Попово

Пет деца на възраст от 7 до 16 години са пострадали в пътен инцидент късно снощи на пътя Светлен- Глогинка в община Попово. Шофьорът е загинал.

Обратно в новината

Коментари - 5 деца ранени в катастрофа край Попово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия със сигурност не са били цигани

понеже държавата не може да го спре - просто щото няма държава - господ го е спрял.

Я да ме 'светнете': на колите с Горнооряховска регистрация регистрационните номера с кои букви започват?

Обикновено започват с ЦГ...

Да беше взел всички със себе си, циганина му отговорен...

А? Циганин в учебна кола? А ? Виждали ли сте? А ?

Кои имат по 4-5 деца?

Поредният прост селянин, който оставил 4 деца сирачета. И да намерите думи, по- хубаво да мислите понякога за другите. На 41 години без книжка и вместо да се поправи и да мисли как да се движи безопасно , качва деца и не може да кара. Каквото и да кажеш, тъпото си е тъпо!

Това вече цепи мрака по простотия! Хем неправоспособен, хем натоварил деца, хем (вероятно) превишил местата, като следствие са били и без колани, че отгоре на това карал така, че да катастрофира!!! :((((((((((

Не ми е ясно как може да се допуска някои си без книжка и без мозък,пиян и яростен да кара по пътищата.Нима в тия села няма полиция и никой не знае че кара,та да го накажат -да му приберат таратайката и най-добре да копае някъде без заплата,да му мине адреналина? Масово по селата карат така-пияни препускат,без книжка,без да се оглеждат поне на кръстовище-да пази Господ от такива "шофьори"-кретени,в поввечето случаи ромоиди.

Е, там е проблема! Аз като пиша, че трябва повече обучение и повече възможности за водачите да се учат, някои се подиграват. Вместо да му взимат книжката трябваше да гозаставят да кара допълнителни курсове, да иде на проверовъчен, да се старае и да е мотивиран да кара безопасно. Това е негоден водач, който е застрашил децата и е оставил 4 сирачета. Е, можеше той да е жив , а децата да загинат. Дано поне от тях излязат свестни водачи.

Pesh0

Сериозно ви питам , ако натоваря децата си на гумена лодка и ги наритам в морето , няма ли да ме съдите са убийство ?

вместо на лодка , по-добре е да си ги натовариш на съвестта си !

това не е било лека кола, а микробус - толкова хора в една кола - ясно. Мъчно ми е за децата, но на умрелия явно не му е било.Явно няма книжка, като са живели периодично тук-там - явно какви са. То затова и бежанците не идват при нас, защото се страхуват от такива повече от бомби.

Pesh0

Обърнете внимание , нама прошка според закона ор 44 до 90 та . После имаме 5 годишна давност :) През този период искат да легитимират кражбите си .

Pesh0

Делата срещу Костов са спрени , поради изтекла давност .

Жалко е само за децата!

Каруците отдавна трябваше да ги няма, тези жертви също са убити в името на трийсетте сребърника, които управляват света.

търсел намерил