Шофьорът, прегазил 3-годишно дете, остава в ареста

Окръжният съд в Сливен остави в ареста 25-годишния Янко Чакалов, който в неделя прегази 3-годишната Даниела в кв. "Речица".

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът, прегазил 3-годишно дете, остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убил дете по време на изпитателния срок за шофиране без книжка. Ако беше осъден ефективно, а не условно нямаше да убива. Както се вижда условната присъда не го е възпряла да пие и да кара без книжка.

Да го пуснат, но в кв."Речица", там ще му произнесат присъдата!

Предполагам, че много ще ме разберат погрешно, но като майка на дете на три години искам да кажа : ДЕТЕ НА 3 ГОДИНИ НЯМА МЯСТО НА ПЪТНОТО ПЛАТНО, защото не е способно да прецени кога да пресече и какви са опасностите. Дори един шофьор да е напълно правоспособен и да кара стриктно в рамките на ограниченията, ако на пътя изскочи дете на 3 год без родителски контрол, най - вероятно последствията ще са фатални. За мен родителите на това дете трябва да споделят скамейката с шофьора - убиец. И без да чета предходна статия мога да отгатна какъв е етноса на семейството на загиналото дете, като шофьор казвам, че ме е страх да мина през едни определени махали в София, карам с 20км/ч и само се моля някое зарязано чаве да не се хвърли под колата или дори да се опита да изпълзи на платното, защото дори прохождащите са пуснати сами по улиците, като някакви животинки. Жалко за детето, единствено то не е виновно за тази трагедия.

Тъпак! Аре сега у затворо, и като излезе бащата да му строши колената.

Другият път с БТР .

пуснете де, нали се е извинил човека.

Нищо чудно и да го пуснат. Нека всички си спомнят какво се случи с онзи копелдак Стависки.

Е, щом съжалява, значи всичко е ОК!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА БЕЗПРИСТРАСТНИЯ ВИ САЙТ ! ПОЗДРАВИ И НА ШЕФА ВИ, НА МАЙКА МУ, НА ЦЕНЗУРАТОРА И НА НЕГОВАТА МАЙКА СЪЩО !!!

Този не е ли направил същата беля,като Ставински,и защо този ще лежи до 30г във затвора,а Ставински не???Споделете:)

Защото този вече си има условна

За пореден път доказваш колко си тъпо парче. Този е рецидивист.

Въпреки че е от сливен, не прилича на мангуста, но нека му разцепят дупето циганите в панделата сега !

възможно беше ако "ромчето" беше оцеляло ( а това е добре по хуманни съображения) децата и внуците от гарантираното котило да цепнат и твоя задник и на жена ти и внуците ти ако живеете на село. Има логика нали? Ама често българина мисли за сега, а не какви биха били последствията в бъдеще.

МЕСТАНЕЕЕЕЕЕ, МЕСТАНЕЕЕЕ.......... МНОГО ТИ Е КОФТИ ЕЛЕКТОРАТА БЕ БОКЛУУУК!!!!!