Пиян шофьор кара цялото си семейство в София

С три промила алкохол в кръвта, пияният водач катастрофира на кръстовище в столичния квартал „Люлин”.

Обратно в новината

Коментари - Пиян шофьор кара цялото си семейство в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето това е закона за движение по пътищата. Шофирането в нетрезво състояние за непредумишлено убийство а не дай си боже да има птп тогава си е направо умишлено убийство а то 500 лв. някакви условни присъди и експертизи пълни глупости. Задължително затвор. Не че е правилно но спираш на тротоар 200 лв. а караш пиян 500 лв. Смешна работа.

А бре имам чувството че цялата нация се е пропила

и все не са актуализирани от 10 години. явно се променят само когато има личен или корпоративен итерес

Мдааа, много по-опасно е да паркираш неправилно, затова великите ни законотворци са се спрели да вдигат глобите за неправилно паркиране - това изключително опасно и животозастрашаващо деяние. Пияните шофьори от друга страна са все пак по-малко от неправилно паркиращите и, според творците на закони в БГ не са така опасни за техния джоб.

" Глобите у нас са символични и не са актуализирани от 10 години. " До кога всичко у нас ще е символично? До кога ще загиват деца и невинни хора по пътищата защото - " Глобите у нас са символични и не са актуализирани от 10 години. " До кога и присъдите у нас ще са символични? Защо безразсъдния водач или безразсъдния човек изобщо са безразсъдни само в България? Същите тези безразсъдници когато отидат примерно в Германия са по - дисциплинирани и от германците? Отговор: Защото " Глобите у нас са символични и не са актуализирани от 10 години."

То, и доходите ни са СИМВОЛИЧНИ, но това НИКОЙ не го прави на въпрос, дори потърпевшите... Важното е глобите, таксите, данъците и цените да са ни капиталистически, пък заплатите и пенсиите може да си останат социалистически - няма проблем!!! Така е в ДЪРЖАВАТА-МАЩЕХА БУЛГАРИСТАН... Нека вдигат ВСИЧКИ разходи, така, накрая няма да остане, кой да ги плаща... и ще стане - Бохемска рапсодия! А колкото до простотията и безочието на Българина, това е следствие на семейното възпитание или неговата липса през първите 7 години от несъзнателният човешки живот и никакви глоби не могат да преборят неговият деструктивен ефект.

Мастика и бира сутрешно, не се броят за алкохол. Те са за изтрезняване.

В канчетата на вулгаросите цари интелектуална скука. Това е една от причините те да я размиват с алкохол.

Авторът на статията май също е бил пиян. Последно имало ли е катастрофа или не?

Тоя минимум 2 годии без книжка, минимум 1000 лева глоба и минимум 400 часа обществено-полезен труд. Като го хванат втори път - минимум двойно горното. Ако го хванат за трети - без книжка до живот и в затвора минимум 1 година + минимум 5000 лева глоба да видим дали следващия път ще жури мастика и бира и ще пие.

ужда кола спира пред двама полицаи. Шофьорът пита: - Ду ю спийк инглиш? Полицаите се споглеждат и с почуда вдигат рамене. - Парле ву франсе? Те пак вдигат рамене - Шпрехен зи дойч? - Пак без отговор. Шофьорът пали колата и си заминава. - Е, явно трябва да учим повече езици, че да можем да се оправяме - казва единият полицай. Другият скептично казва: - Че този като знаеше, оправи ли се?!

Намалявам,спирам на аварийни до двама катаджии с патрулка,без да преча на движението: -Прощавайте,мога ли да попитам нещо? Единия надуто: -Тука не се спира-има знак! Другия-още по надуто: -ОН МОЕ книжка да нема,ти за знак го питаш... Повдигаш рамене и включваш на първа...

Проблемът за бързото намаляване на пияниците е чисто монетарен. Да приемем, че му конфискуват колата и го затворят.Кой ще плаща винетки, данъци, такси и застраховки? Хазната губи вносители. Затова не се приемат строги закони

Карал е детето си на английски ... за да може като порасне да се махне от "тая скапана държава", където няма закони и наказания за ... пияните шофьори.

по- голямата беда е че хората са абсолюнто безотговорни , дори спрямо хора които не познават и позволават..да просто ей така да си ( пият) и прАят нещо

Никога не съм си представяла че определени хора....ще се държат като селски пр ъчки от които явно взимат акъл..дължат Много Голямо извининие!

Туй много красив шафьор бре! И как държи и какви устни има само! Като момиче! Да не би нещо модераторите да са политически коректни станали и да пускат мъжкия образ с негов политически коректен изглед?

Направо на моменти са пръскам целия! И какви черни очила има, леле мамо, дръжа ма, нидей ма мъчи!

Тежко на държавата в която поданниците и се подиграват на всичко.

Драги, водачът е карал с 3,25 промила. И не е допуснал птп! И то с цели 3,25... Сега ще си плати за кефа да кара пиян, какво повече? великият Джереми Кларксън предложи пияните водачи да бъдат застрелвани на място, но никой не се вслуша в гласа на чадото божие. Тогава всички ще карат Ферари и Ламборджини и ще спират и потеглят тихо само на зелено. Тук таме ще се чуват откоси, но може те да са от границата между Албания и Македония и то за разстрел на лошо пияни водачи.

Това е същата история на мой приятел,който преди 20 г мъртвопиян се набухва в насрещното на едно голямо и добре осветено кръстовище(той понеже много пиян казва,че му било тъмно).В 2ч посреднощ.Никой няма по улицата,обаче насреща-катаджии.Спират го-духа и опаа,какво правим.Тогава той вади една столевка и една петдесетолевка и им казва други нямам.И те го качват в патрулката,другия кара неговата кола и го закарват тържествено като президент у тях.

При тоя глад,за 150 лв аз бих му купил и 100% портокал за сутринта. Да изгаси пожара.

преди 20 г . ,не ми се смята сега , НО столевки нямаше , а ако е имало , цигарите струваха 600 лв за пакет !

Преди 20 години столевки имаше-тази с лика на Захари Зограф, може би най-красивата българска банкнота в по-новите времена. Друг е въпроса, че стойността и по това време беше 4-5 германски марки, та приятеля на AZ направо си е бил в промоция.

Стигам до извода, че мъжете, които пият и карат са футки! и немат 10 лева за такси или drink and drive. но пък имат кинти за цигари и бира с мастика. Жалка история! За н-ти път тази седмица!

от лав завои като свиеш много рязко и си в насрешноти *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако не завиеш достатъчно пак оставаш в насрещното

То и заплатите не са актуализирани от много повече години, изпитите, курсовете, пътищата също, закона като цяло е с повече кръпки, отколкото закон! Нещо освен цените да е актуализирано последните 10 години???

средната възраст на населението

big_uncle@dir.bg

...плюс заплатите и колите на дупетатите. Друго не се сещам.

Нека само посмее някой да ми каже тъп мат'рял!

...Само не можах да разбера написаното:... "Мъжът и не е могъл да вземе левия завой и навлязъл в насрещното..." Бахмааму ,как от ЛЯВ завой ...ще отидеш в ....НАСРЕЩНОТО...Тая случка да не от Лондон...там "насрещното" е вдясно по посока на движението! Тоя не знам колко пиян е бил за да върши такива чудеса ,но и журналята в ДИР-а са ...едни...

Ако завиеш малко "по ляво"отколкото трябва,хем не си могъл да вземеш левия завой,хем си в насрещното...... Просто - нали?:)

маи сам пян, избазика исках да напиша *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мърша..... Човекоподобно...... Едноклетъчно....... Примат......... Говедо.........

Сега по-добре ли се чустваш !?

Извинявай батка,ако съм ти развалил рахатлъка и безхаберието....... С най добри чувства,ти пожелавам,да се срещнеш с такъв,челно...:):):)))))))

"Съпругата казала, че не е забелязала водачът да е пил,, стото ще има шамари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дирници насрахте се с тия негативни новини.

и на негативни новини съответно негативни коментари

е тука стана некролог до некролог ша ма прощаваш

Че какво му е на закона - я да го ожулят една година ефективно и го вкарат в панделата. като се разчуе - 99 % от другите тапири ще си помислят дали да го последват. Щото в "затвора попаднал на хора...", ама може да попадне (по-вероятно) на някой мераклия.

Такива като него са стотици, дори хиляди!!! Да се промени незабавно закона и който кара пиян в затвора ефективно плюс конфискация на колата!!!

Па ко ши ги прави държавата толкова коли?

big_uncle@dir.bg

Как какво - в нЕкоя автокъща (такива - бол), и се обявяват за нов внос. Пък къркандето после да се оправя, както знае.

Какво да коментираш, да се чудиш, на нашите "законотворци" защо не искат да се справят с пияндурниците. За всички е ясно, че може, но НЕ ИСКАТ, искат да се правят на ГЛАВНИ и .....отделния се чувства безсилен и освен да тегли една майна.....но може ли МУТРА, ББ, ЦЦ, другата ЦЦ, да искат водата да се избистри. Мутрата е като пиявица, пие кръв и .... отива пре слвдващия........

Няма келепир. Иначе първи да са се справили... Кво печели Бат Бойко, че теб няма да те удари някой пиян?