Десетокласничка наръга своя връстничка в училище

Инцидентът е станал в коридора на учебното заведение, където учат двете момичета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тая сган ще създава гражданското общество. Абсолютна измет за ТВУ. Не само, че я намушкала ами и в гръб навсичкото отгоре. Нагли, подли, безотговорни. Абе направо по две години затвор след училище - профилактично, отрезвяващо и възпитаващо.

За някой хой ще да е конфликтът. Милите, още колко хоища ще има... Няма смисъл да се биете.

Така е, като няма кой да и набива канчето в прекия смисъл на думата.

Може да се скапвам от работа за 600лв,но никога повече няма да се върна в училище, за да разтървавам освирепели тинейджърки.

Децата на орките стават орки - който се чувства сънародник с тези да си живее в България.

Директорите на училищата знаят много добре какво става в класовете, но мълчат като партизани заради тъпия делигиран бюджет и"авторитета" на училището. Те са съучастници!!!

Агресията се проявява още в много ранна детска възраст-вкъщи, в детската градина и на детската площадкао почти никой родител не взима мерки.

Няма никой учител или служител да се намесват в свади между учениците.Защо да ги арестуват и да си загубят работата.

След случая в Ловеч, когато наш колега се намеси и разтърва биещи се ученички, И БЕШЕ АРЕСТУВАН, ние учителите не се намесваме повече в боеве, най много да снимаме с телефона си. Но не се бъркаме, ко щат да се ръгат, намушкват и убиват един друг.

Опит за убийство по хулигански подбуди, съд и ТВУ със строг режим до навършване на пълнолетие. Родителите да платят глоба от 10 000 бона и те така...

Точно тъй ще да стане. Сега ще.пратят армия от психолози да "работят с децата". Учителите ще са виновни, че напълно основателно се отдръпват от ролята си на звероукротители. Родителите ще си изпият ракията с музикален фон гнусна чалга и това ще е.

Малко ти бият ...

Спрете се. Нищо лошо не се е случило. Всичко е напълно демо(но)кратично. Побеждава по силният. Какво ви смущава. Нали за това се борихте - да няма "диктатура". Е, получихте си я. Да сте живи да я ползвате. И децата ви, също.

Там е проблема, че едва ли ще останем живи...

Нямало е учител, който да рискува уволнение и заклеймяване от медиите, че е упражнил насилие.

Дааа, гонете после останалите глупаци защото се опитали да разтърват контингента от кретеноиди по класовете. То и без това желаещи за учители няма...или поне нормални, интелигентни учители.

Така е в гетата! България е ГЕТО!

Така е при демокрацията !!

Спора за какво е бил? Коя чалга певица е по-велика?

Сигурно коя има повече лайкове у фасебука или инстаграма...

Как коя, тази с голите снимки.