Демби: Алексей Петров иска Баретата да мълчи

"Има една основна версия, че искат да затворят устата на Златан, защото е решил да свидетелства кой седи над него", заявява в интервю за днешния брой на вестник "24 часа" Димитър Вучев-Демби и добавя: "Именно за Алексей Петров става дума".

Обратно в новината

Коментари - Демби: Алексей Петров иска Баретата да мълчи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уж тоя Демби беше свидетел само срещу Баретата, пък изведнъж се оказа голям всезнайко по отношение на Алексей. Не ви ли напомня за внезапното просветление на Али Агджа, след като постоя достатъчно в ръцете на тайните служби и се запозна с поръчковия пасквил на онази пачавра Стърлинг. Цветанчо-о-о, много са ти плитки скалъпените полуфабрикати. Тази манджа с грозде, която вече години се мъчиш да сготвиш за Алексей за да браниш Тиквата от разкритие на истината не става. Не се получава този нелеп римейк на Лайпцигския процес и резултатът ще е същия. Същата ще е и съдбата ти както тази на главния обвинител от германска страна.

rds_com@

Няма как да му се върже човек на този с тези измислици,ако са искали са щели да го ликвидират отдавна.

И като изчетох повечето от половината коментари оставам с итателтвърдото мнение, че след изборите ще се разследват всички поменати мафиоти - и тези извън власта и тези ВЪВ ВЛАСТА.

Хубаво е че се казват тези истини. ДС, Гоце - Първанов използват мутри за да контролират бизнеса и политиците. Просто. За това запада не иска да прави бизнес с тях и хората не могат да ги гледат.

Изключително точно казано, но не пълно! Трябва да добавиш и останалите. Няма на света, неконнтролиран(!жив!) политик справка: Истинската История от по вече от два века насам. За да влезеш във власта условие 1 е 110 проц. Управляемост!!!

преди 3 години се опитали да го отвлекат - и като не станало тогава --- се отказали напълно? Аз ли нещо недоразбрах - или тоя фантазира

един престъпник обвинява друг и на това почива разследването на МВР

За кого не е ясно, че този балон - топ мафиота Алексей Петров вече тотално издиша и опитите на царя на тъпите интрижки ЦЦ да му вдъхне нов живот не минават. Как така този кадър на ДАНС който хем знае много за истинската същност на Тиквата, хем мълчи за това, което очевидно знае: хем е лоялен към него гражданин, хем е баш престъпник: хем три години го пекат на бавен огън и лежи по арестите, хем няма нищо достоверно и доказуемо в приказките на ЦЦ, който се изприщва да услужи на вожда си затваряйки му устата и дори почти ликвидирайки го. Отдавна е време Алексей да си отвори устата, защото докато мълчи е уязвим и удобен за отстрел докато мълчи.

Интересно как Баретата го гръмнаха точно след като загатна че е наясно с нечистия косъм на Тиквата и то точно преди да влезнал в съда. Как да не си помислиш, че баш гавазите на Тиквата треперещи за живота, здравето и властта му ЦЦ и Коджейков, са най-заинтересовани това да бъде осуетено и да се даде ясен знак на тези, които поназнайват нещо да си траят.

Ние ставаме нацитска държава. И ще ги задминем нацистите от времето на третия Райх. Най долните неща от тази идеология и практика сега ги упражняват върху нас.Като доктор Менгеле.

Има ли престъпник от голямата престъпност, който по различни поводи и начини да не е свързан със сегашния пРЕМИЕР бОрисов. Очевидно само малките "лейтенати" не са могли да се запознаят леино с този боклук.

Демби го разиграват, като панаирджийска мечка по съдилищата от една камара време и разбираш ли той пуска сигнал до президента? Как пък не е научил, че компетентни органи за разглеждането на жалбата му са МВР, Прокуратура и следствие? ДАНС да не би да е на подчинение на президента? Има ли смисъл да питам защо тоя още не търка наровете в раирана пижама? Явно е доста изгоден с бръщолевенията си на някой и е доста подозрително, как версиите на МВР и неговата съвпадат удивително точно (също, като при убийството на Георги Стоев и др., ползвайте google и ще останете доста изненадани).

Демби, защо не вземеш пример от Вежди Рашидов? Виж го човека колко е лоялен.

Този корифей на митническата администрация г-н Танов ,ще трябва много скоро да обяснява защо и по чия препоръка разби Митническите Мобилни групи,как за сметка на българските данъкоплатци изиграха с Дянков най-големия ЦИРК с проверката на Лукойл

Всички говорят за наркотрафик,а в същото време г-н В.Танов си живурка и дерибейства в Митниците. Как го има този наркокартел бе г-н Танов без твое знание. Надявам се ,че след изборите темида и на теб ще обърне специално внимание.

Има ли някой който да повяpва да пpиказките на този малоумник от снимката. Той е очевиден лъжец и идиот-как ще са се видяли пpез 2009 г като Златко е в аpеста от началото на 2009 г.Сигуpно Алексей е бил пpеоблечен надзиpател.

Цветанов: "Ако го беше изпратил до службите, те щяха да го проверят и да се произнесат". АМИ ТОЙ ГО Е ИЗПРАТИЛ БЕ ЦВЪЦКО!!! Какво се случи след сигнала ви до президента през 2009 г.?", Демби отговаря: "След това обръщение към президенството ми се обади лице от ДАНС и ми уговори среща на "Макдоналдс" на околовръстното шосе. Тогава се опитаха да ме отвлекат, да ми затворят устата - един път завинаги". С гола глава и ............ Само че Баретата трябва да мълчи и за друго!!! Нещо свързано и с фирата на Димата Руснака и бай Миле!!!

Всички са в кюпа, нека не си правим илюзии и да благославяме едни и да викаме срещу други - така просто ставаме оръжие в техните разправии.

Е, тука много се задълба в професионалните проблеми на едрия "бизнес".

АЛЕКСЕЙ ИСКА БАРЕТАТА ДА МЪЛЧИ; ООО И ПЪРВАНОВ ИСКААА ООХ КАК ИСКААА

оплакват се на др. ПЪРВАНОВ И ТОЙ КАКВО ПРАВИ ??? АМИ ЗВЪНИ ВЕДНАГА НА ПРИЯТЕЛЯ СИ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ДА ВИДЯТ СМЕТКАТА НА ПРЕДАТЕЛЯ ДЕМБИ.РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА ДРУГАРИ КОМУНИСТИ КАКВО Е ПРАВИЛ ПЪРВАНОВ КАТО ПРЕЗИДЕНТ

Да от комунисти станаха капиталисти, а по-гадните и престъпни глисти, и премиери. Щом ще говорим за Първанов, трябва да говорим и за Борисов. Не може да оставим един мафиот да се изкара ангелче за сметка на другите - така само му помагаме да си разчисти територията - монопол, както каза човека. Тъй че викай, но внимавай - дали викаш срещу престъпниците или викаш в полза на едни срещу други.

Е та нали Гоце ДС-то е баш червения бос и мафиот - демиурга и водача на тройната политическа мафия, БСП, ДПС и НДСВ...! А говедото помак с една мозъчна гънка Алексей Петров-Трактора е физическия сатрап на тази червена мафия, от която Борисов е на път да ни отърве...!!!!!!

Цъкнах ти плюс, но недей да говориш, че Борисов щял да ни отърве от не знам си, кво си. Няма да е колегиално от негова страна.

'След справка в администрацията на настоящия държавен глава, Първанов съобщи, че в жалбата името на А.Петров дори не се споменава, но е намесено името на Бойко Борисов, тогава столичен кмет, чрез негов охранител. Президентът Плевнелиев трябва веднага да оповести документа, за да узнаем всички истината'.

"Има една основна ВЕРСИЯ, че искат да затворят устата на Златан, защото е решил да свидетелства кой седи над него", заявява в интервю за днешния брой на вестник "24 часа" Димитър Вучев-Демби" Щом и Демби говори за "версии", сигурно е част от МВР, заедно с ЦЦ, който веднага издигна версия с Алексей Петров. Странно съвпадение на мненията на министър и престъпник! Какво ли се крие зад това съвпадение- повод АП пак да се вкара в ареста ли, или долнопробна манипулация на мат'ряла? Дали ако ЗБ е искал нещо да каже в съда щеше да се разхожда само със собствената си охрана, дали нямаше да каже на Демби да поиска от ЦЦ засилено полицейско присъствие около съда? Абе други хора които гледат "кравички и кокошчици" има ли толкова запознати с подземните дела?

Озверели са....., включват и зависимият от службите Демби като един от лъжливите свидетели, та дано отърве кожата. Страшно става, драги сънародници!

поръчителят е бойко борисов тиквата. момента е избран не случанйо , след референдума, където тиквата беше размазан от народа.

Този Демби е голям смешник. Това е Митьо Пищова на боклуците

,,Януари", като знаеш толкова много, защо не отидеш там в съда и да кажеш истината, вместо да пишеше тук и да се правиш на всезнайко. Каква е гаранцията, че пишеше истината, а не си платен драскач?

"Самир Искандер Франсис. Франсис (известен също като Ибрахим) е бивш съдружник на Бойко Борисов и има общи фирми както с осъдения за наркотрафик Златко Баретата, така и с изгонения като заплаха за националната сигурност руски мафиотски бос Константин Циганов. По оперативна информация от службите, Самир Франсис е разработван като перач на парите на Златко Баретата и на ТИМ.... " Като прибавим и съдружието на Борисов с Пашата и Алексей Петров и...стигаме до извода, че от цялата банда съдружници, само другаря Борисов, не само,че е на свобода, а даже управлява държавата Е, кой тогава има най-голям интерес съдружниците му да замълчат завинаги....

Цвьк

Чета постоянно, Пашата това, Пашата онова...А защо никой до сега, след толкова години, не излезе да каже нещо лошо за тоз Паша? За Маргините, Маджо, Руснака, Славов, Петров, Барети и т.н. винаги излиза по нещо в пресата. Я арестувани, я някой нов свидетел се появил, но за Пашата не се говори изобщо. Имали били обща фирма преди 20 год. И какво от това?

и ние четем Биволь, другарю, и кво?

Когато държавата влезе в явен сговор с доказано криминален субект, какъвто е без съмнение т.нар. Демби, за да "сготви" лице, чиято виновност е спорна и тепърва подлежи на доказване, то нищо добро не следва от това.......Явно Цецерон е гледал филмите по Дискавъри за "кооперирането" на ФБР със синдикатите по пристанищата по време на войната и активното сътрудничество по отношение на Фидел Кастро...Проблемът е, че това се откроява като тенденция, която може да вземе ужасяващи размери - винаги ще се намери поредния Демби, който ще е готов да свидетелства сърцераздирателно, че имате сестра.....

колкото повече другаря Цветанов ни обяснява,че съдружници си разчистват сметки, толкова повече се убеждаваме,че е прав Ама защо само А Петров визира, като съдружница са А Петров, З Баретата и Бойко Борисов.. А впрочем, А Петров беше близо 2 години в ареста, какво стана..май няма доказанелства с/у него и кой остава-другаря Борисов остава.. Цецо, внимавай, не провиш услуга на шефа с това плямпане...

Крайно време е да се закрият всички специални, полуспециални,антимафиотски и т.н. структури.Очевидно е, че този Демби във екип със Слави Ангелов без особени усилия може да ги заместят.Не се ослушвайте, а действайте!

Гоце - шефа на мафията в България !

Един иска да мълдам, длуг иска да не мълдам...?? !

По думите му Петров (бел.ред. Алексей Петров, назначен от Сергей Станишев от БСП за съветнитк в ДАНС) държи 100 процента от пазара. Единствената игра на Алексей Петров е монополът. Той символизира истинската мафия, която, както знаете, значи свързаност на властта с организираната престъпност. Преди 3 г. още казах, че има държава в държавата, твърди Вучев.

Стига глупости бе , омръзна ни от лъжци и негодници, като теб, Вучев! Омръзна ни от лъжливи свидетели, 100%-тови престъпници, свидетелствали да отърват пандела! За вас няма доблест и почтеност! Хвърляте храчки наляво и надясно, готови сте да измърсите всеки достоен човек за 5 лева. Спрете най-после и си посипете лъжливите тикви с пепел...

След това обръщение към президенството (Георги Първанов от БСП) ми се обади лице от ДАНС и ми уговори среща на Макдоналдс на околовръстното шосе. Тогава се опитаха да ме отвлекат, да ми затворят устата - един път завинаги. ДА ГЛАСУВАМЕ ПАК ЗА БСП! Ура другари...

ние няма, но има доста голям процент промити мозъци, бетонни глави, пенсионери, цигани и т.н. които си знаят само това. Колко зло направиха на България след 89-та БСП, Жан,Гоце, Станишко, Р.Овч. и т.н. ..и пак продължават да ги избират !!!!

абре нашия като не си в час що се праиш на маистор нали всичко се докладва от службите по етапен ред на министъра министърпредседателя президента а кво се произнасяш като компотентен въшльо

И сега след това изявление ако не се докарат докрай нещата ,че да излезат наяве кирливите ризи на тия които са свързани смафията,още слушайте брътвежи те наСтанишев ,Костов,Първанов и тям подобни които са си затваряли очите през годините,щом като престъпниците са в управлението,затова сега драпат да си върнат кокала защото не остава много да им се разкрият гадориите

за другите си прав, но за Костов грешиш, ама айде ..

Прав си -греши ! По хронологичен (и не само) ред,Костов трябваше да го изпише пръв. Освен това,именно той е премиерът,който ПРЪВ вкара организираната престъпност във властта,и ги направи здрава плитка,свързани заедно .."во веки веков" -:)

деер

Ще иска да говори и ще се разхожда с охрана на дистанция от 20 метра и без бронежилетка?!?! Народът е прост, но пък чак толкова..........

Мили български имена: Компира, Трактора, Баретата, Тиквата, Цвичката, ... Някой да допълни ;-) ДАВАЙТЕ:

Гоце, Хамстера (или още Мишо, СерГей, Гейът); Румен; Павел (Лютфи Местан); Сидер (Юнал Лутфи); Сава, Ангелов или Сидер (Доган) Някой да допълни ;-) ДАВАЙТЕ:

бабати дедоМу и кака Сийка

И този хванат на тясно,май само шестака му вярва.

Тоя е от по-последните съратници, още не е загубил доверие и сега го затвърждава!

В Мафиотството най-важното е да пробягаш маратона жив до края - като Рокфелеровци :)

Невероятни истории ! Почвам да съчувствам на прокурорите и съдиите ! Май историята на пернишкото убийство е нашенски полицейски стил. А Демби май е писал други работи в онова писмо.

Опитали да го отвлекат преди три години от "Макдоналдс". Пак добре, че не е от детска площадка

а ти Гоце и Трактора ли защитаваш ? Сигурно на тях им вярваш напълно, те са такива едни свестни хора и мъже на честта :))

Ясно. Очаквайте атентат срещу Трактора. Вероятно успешен...

...толкова запознатия Демби не споменава други емблематични фигури от сенчестия бизнес-Маджо,Маргините,Пашата(и неговото протеже Бойко)...

..натъжава ви не мафията, а че тя е от вашата Партия?

Никога не е късно да япосвириш на кларинетчетата на Рапона и Физкултурника ... А един Сикаджия си белел станиола и си нагъвал шоколада

Не Мъдрец,а тъп комунистически урунгел си.Явно те е страх за кирливата ти кожа,но ще е смъкнем и нея.

А кои сте вие, извинете, 'дето ще смъквате кожи, за дасе пазим от вас като от чума?