Сидеров и Чуколов осъдени и за инцидента на ”Раковски”

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и съпартиецът му Десислав Чуколов се признаха за виновни и осъдени за сбиването пред магазинче в центъра на София през октомври

Обратно в новината

Коментари - Сидеров и Чуколов осъдени и за инцидента на ”Раковски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах тази Цацаратура! Развали ми кефа. Така се бях наточил на двете "девойки", че искри щяха да хвърчат.

КАТО ГЛЕДАМ ТЕЗИ ДРИШЛЬОВЦИ, КОЛКО СА ЖАЛКИ СЕГА, А КАКВИ "ЮНАЦИ" СА КОГАТО СА НА УЛИЦАТА С ИМУНИТЕТ, НАПРАВО ИЗПАДАМ В УМИЛЕНИЕ !!!

Прокоратурата и българското правосъдие отново тотално се провалиха. как може за нападения, обиди, заплахи и терор над полицаи, граждани и журналисти да не се присъди затвор?! предлагам сега МВР в защита на пострадалите полицаи да съди престъпниците от атака. също пострадалите граждани да се обединят и да съдят тези двама паразити на държавната хранилка. не трябва да оставяме тези двама изверги и мафията атака да тероризират гражданите и обществото

Те не са на държавната хранилка-Сидеров нали обяви гладна стачка..ха.ха Нещо много е напълнял този хулиган-рецидивист..ха.ха

Какво друго си очаквал.Система създадена от Тях(комуняги и руски подлоги)да ги осъдили??? НИКОГА!!!

няма ли да си прибере клоуна и да го размени за Савченко?

Цялата държавна машина на България има капацитет единствено да се "бори" срещу Сидеров! Всичко друго е оставено на самотек. Защото злото вече наближава и нас и всеки момент онзи с метлата и парцала ще трябва да забърсва!!!

Фарс

Нищо ново под слънцето! Политически процеси, маскирани с обвинения в хулиганство.

Не ба, всичко сам си признах. Хулиган рецидивист съм.

По Т-иВ-ито Волен изглеждаше като препикано мушкато :)

Браво Цацаров, съсипаха и ограбиха България тия двамата разбойници!

А дали ще има продължение? Зер тия двамката имат още да плащат?

Цаца, що не ги съдиш за атентатите в Брюксел, тогава ще им видиш сметката на тези! Тръгнали те срещу колониализма да се борят !!!!

Много бързо осъдиха Сидеров, но не видях осъден наркодилър от университетите или там няма такива? Нали американците мразят политическите процеси, ами това какво е?

Със сигурност има наркодилъри в университетите - щом и Сидеров почна да ходи там. Дилъра му явно му бута боклуци или е спрял да му продава, че ходи да търси по клекшопове и ВУЗ-ове наркотици Фикуса.

Сидеров и Чуколов би трябвало да лежат ефективно в затвора.Посвегнали са на полицай!Той е длъжностно лице и Закона го защитава при изпълнението на служебните му задължения!Ама те полицаите сами нямат уважение към себе си какво остава за съдии и прокурори?!Измет корумпирана и некадърна!

папагалче, добре си похапнал от помията на чичко ти сорос, ! тия дето удрят полицай в центъра на София , ги правят министри, за справка вежди рашидов!

Русофилистията е заета да троли в новината за атентатите, иначе досега тук щеше да има над 1000 коментара. По темата - някой трябваше да ги усмири тия наркомани.

русофобите по точно са тук пък на новината за цар Боко пророка ги няма ?драснах един комент и егати колко плюса събрах !!!

Няма ли най-после да спрете, да ни занимавате с тези политически боклуци?!

управляващите, кажете , колко минарета сте подготвили за жителите на Люлин, не ни занимавайте със измислените ви дела срещу Сидеров!

за колкото ни платиха

Щерев, пак ли ти бе мискинино!

Данчето Фъндъкова да каже и за Малинова долина за там гласят ислямски "културен" център, където ще се обучават бъдещите камикадзета!

кой казваше , че съдебната система не работела, а ха ха, хем де бият , хем те осъждат, какво по интересно от това! Цацаров ще дойде ден , когато и ти ще застанеш на подсъдимата скамейка , подготвяш ли се психически за този прекрасен за България ден!

Чуколов и Сидеров се признали за виновни!!!!!... След квенските им изпъления - една полу-достойна постъпка. Поне с това се издигнаха в очите на хората.

Ако не се признаят ще влязат в затвора. Даже и полу- не са. Не се заблуждавайте.

Тези двамата много " тънко" минаха! А, клетвите, че "истината ще излезе скоро", " ще разберете кой го е организирал", " платени провокации" ... Е, истината излезе, най - после - Сидеров нарушава закона. Многократно ! Сидеров клевети хора замесени в неговите изстъпления. Клевети и служители на МВР, и чужди граждани. Ако бях лично засегнат от този ... , щях да го съдя за всяка дума, за всяка лъжа и клевета. До дупка! Да му берат срама тези, които гласуваха за него. Те не са по - различни от него. Ръка му целуваха на този измекяр и предател! Пфу!

ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА АТАКА.ГОРД СЪМ ЧЕ ПОДКРЕПИХ ВОЛЕН А НЕ ПОДЛОГИТЕ НА ГЕРБ .ГОРД СЪМ ЧЕ РАЗКРИВА ИСТИНАТА И БРАНИ БЪЛГАРИЯ.ГОРД СЪМ ЧЕ НЕ Е КЛЕКНАЛ ПРЕД ЖАЛКИТЕ ПОЛИТИЦИ В БРЮКСЕЛ.ГОРД СЪМ ЧЕ ИМА СОБСТВЕНА ПОЗИЦИЯ.ГОРД СЪМ ЧЕ ПРИЗНАВА ГРЕШКИТЕ СИ И СЕ ИЗВИНЯВА ДОРИ БЕЗ ДА ИМА ЗА КАКВО. КОГА БЕЗХАРАКТЕРНИЯ НАГЪЛ И КОВАРЕН БОРИСОВ Е ПОКАЗАЛ ВОЛЯ ?

ПРАВ СИ ЗА ВОЛЕНЧО , НО КЛЕКНА ВСЕ ПАК НЕ МОЖА ДА СЕ ДЪРЖИ МЪЖКИ ДО КРАЙ , ПРЕКЪРШИ СЕ ГОРКИЯ!

Кога си е признал грешките? Кога се е извинил? На кого се е извинил? Да си атакист не е проста работа. Трябва да можеш да лъжеш като циганин.

Цацаров актьоръ Будинов няма ли да има присъда за нанесан удар ?Ставаш смешен Цацаров ,смешен ставаш затова защото позволяваш двойни стандарти да съществуват в съдебната система

Няма двойни стандарти. Всички с хулигански прояви и леки телесни повреди се осъждат на пробация. Просто наказанието за тия престъпления в НК е много ниско

Сидеров е точно един популист!!! Той не е националист! Чрез него удариха българския национализъм много здраво. В същност и с всички останали "водачи" и техните партии, които са на ясла от 26 години и само от това се прехранват като Красимир Каракачанов с измисленото ВМРО, Валери Симеонов със СКАТ-НФСБ и други такива. Не може един неосъзнал се още политически пигмей, какъвто е Сидеров, да бъде водач на национализма в България, да се изживява на втория Левски с театрални постановки пред паметника му! Сидеров, креатура на Мултигруп, който в зората на "демокрацията" беше върл противник на руския ботуш и паметници в България и радетел на събарянето на "Альоша" в Пловдив, иззведнъж след 20 додини да стане подлога тъкмо на руския ботуш и паметници в България! Човек, който не е наясно със себе си,не може да има претенции за лидер на табладжиите в махалата си,камо ли на цял народ! Страхлив човечец с мания за величие, осъден като обикновен хулиган, какъвто в крайна сметка се и оказа! А жълтото и кафявото в гащите му се показа и даже лъсна в оня велик момент, когато си облиза пръста в пленарна зала след ... всички знаят след какво! Ако беше действително изграден националист, патриот и политик-държавник - това беше неговия звезден миг да направи реално нещо за България, дори повече от Орбан в Унгария! Но той си се оказа обикновен поплювко и мижитурка, който е харесал тоя начин на прехрана - националистическата карта. Жалко само за повярвалите му наивници, обикновени балъци! Жалко и за единствения ценен кадър в тая партия - Магдалена Ташева. Но тя има бъдеще, за разлика от Сайдеров, Чукчалов и тяхната партийка.

Бог да ни пази от такива "българи" като теб!

Такива заблудени иностранци(!) и Бог не може ги опази! Иностранец - това е чужденец на руски! Та ясно за кого и какво става дума!От такива платени руски подлоги български националисти не става!

имаш право саали

Волен Сидеров е един прикрит ДЕПЕСАР със фес !

He e прикрит .

ВОЛЕН Е ГЕРОЙ - ЧУКОЛОВ И ТОЙ !...ха, ха ,ама наакани...

А докато си пекат депутатските з...ци по знайни и незнайни екзотични плажове как ще се виждат с надзорника си? Или ще се наложи българските данъкоплатци да прикачат към тях служебното лице?!?!

ще го уредим, не се притеснявай.

ВОЙНАТА ПРЕНЕСЕ ЛИ СЕ ВЕЧЕ И В БРЮКСЕЛ? ПРЕНЕСЕ СЕ. НИЕ СЛЕДВАМЕ ЛИ МЪДРИТЕ СЪВЕТИ НА БРЮКСЕЛ? СЛЕДВАМЕ ГИ. И КАКВО НИ ЧАКА, ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ? АМИ ЧАКА НИ СЪЩОТО, КОЕТО СЕГА СЕ СЛУЧВА В БРЮКСЕЛ. НО БОЙКО Е СПОКОЕН, ЗАЩОТО Е ИЗМИСЛИЛ ЕФЕКТИВНА ЗАЩИТА СРЕЩУ ТЕРОРИСТИ. ОЩЕ ПО ДОБРЕ. КАТО ПЪРВИ ОТКРИВАТЕЛ ЩЕ ПОЛУЧИ НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА БОРБАТА ПРОТИВ САМОУБИИЦИТЕ КАМИАДЗЕТА. И НА КРАЯ ЕДНА НАРОДНА МЪДРОСТ. НЕ МИ БАЙ БАБО ДА НЕ МЕ ХАПЕ МЕЧКА, А ДА НЕ МЕ СРЕЩА.

Не че оспорвам казаното, но това какво общо има с двамата осъдени хулигани на снимката?

ДЖАК, НАЦИОНАЛИСТИТЕ КОГАТО РЕШАВАТ НЕЩО, НАЙ НАПРЕД ГЛЕДАТ ДА СА ЗАЩИТЕНИ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ. ОТ ТАМ ИДВА И ИМЕТО ИМ. СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ, СЛУШАТ ЗАПОВЕДИТЕ НА БРЮКСЕЛ, А НЕ ВОЛЯТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ. ЕТО, ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ Е НА ТАКОВА ДЕРЕДЖЕ-ПО ВСИЧКО НА ПОСЛЕДНО МЕСТО. ХЕВ А НАЙС ИВНИНГ.

Извинявам се но Чуколов не почина ли онзи ден пред ресторант в кв. Лозенец?

Бъркаш го с Павел Чернев.

Ако някой обикновен българин извърши същото това (средна телесна повреда на полицай), ще е в затвора по бързата процедура . Защо го жалят тоя ?!? Нали народа от политиците взима пример ?!?!

дезинформиран си! (по рождение)

Доволни ли сте идиоти че осъдихте тези дето от годиони ви говорят какво правяу управляващите и еврогейските велможи с вашата ''сигурност' пускайки ордите безнасказано??Колоко е наказанието за клекшопа дето ни бележки дават ама контрабанда продават???

Не, доволни сме, че осъдиха ония, дето си позволяват да провокират или нападат произволни граждани и да се крият зад депутатския си имунитет, и да нахлуват във ВУЗове да правят "проверки" сред студентите.

А така. Съдете националистите мачкайте ги ,а талибаните ги приемайте с отворени обятия. После защо имало бомби и взривове. Еми затова. Защото нас с румънците ни изкараха най-черните овци в света, но вякаква паплач ги приха дори без граничен контрол.

Не се налага ние да ги съдим националистите. Твоите хулигански идоли сами са се признали за виновни като последните мишоци, дето нападат минувачи по улиците.

най сетне проработи правосъдието и прокуратурата и обхвана високите етажи на властта , но защо толкова време се луташе

Странно! Имам ясен спомен, че когато някой гражданин ошамари прасенце в синьо, следва незабавно ефективна присъда от година и нещо. Явно за цигани и сидеровци критериите за правосъдие са различни.

Novae

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЦИНИЗЪМ. Абе това, ни най-малкото, не е вярно, че двамата са проявили този вид цинизъм. След тази присъда, двамата могат да съдят съда, че им нанася публично обиди и ги разпространява в официалните си документи. Чуколов вече им показа среден...губят социално слабите от това порочно, според мен решение.Никъде не е дефинирано това понятие"изключителен цинизъм". Не съм го срещал в никое тълкувателно решение на ВКС. До сега никой не е чувал или прочел нещо по този казус в смисъл, че двамата са псували, изричали грубо цинични слова и прочее. За първи път се подразбира от присъдата, че са псували най-малкото. Вие как мислите! Само питам, за ориентир.

Европа загива , а вие се занимавате с тези ,които си позволиха да кажат на глас някои истини. Други са проблемите на света. Престанете да ни отклонявате вниманието.

И ти си за хапчета

Руските мекерета са големи лумпени.Несериозни хора а и агресивни.

Тука ръши нема!! Има само патриоти, ба!

Така и така са ви под ръка! Я вземете ги осъдете и за атентатите!? Поне някаква работа да свърши съда ни.

Тия двамата парцала са за затвора.

Това са ни патриотите!!!

Novae

Пешо, Не си наясно с казуса. Съдът фактически обяви и двамата за хулигани. Ама не е ли за предпочитане да имаме такива хулигани в повече, отколкото повече разните му там олигарси и мутри. И тъй като не си запознат обстойно с мотивите на тяхното "осъдително" поведение, не прибързвай да ги пращаш там, където е мястото на престъпните бюрократични кадри от всите спектри на политическата палитра.

Щом са парцали, а те са !, да ги дадат на Бойко. Нали започва "бърсане с парцала" ?

Хайде, осъзнайте се, любезни медии и техните коментатори. Светът се тресе, терористите нападат, прокурорите съдят тези, които го предрекоха преди години.... Осъдете големите крадци, крадците на държавата, не се занимавайте с емоционалните атакисти. Макар и понякога да са хулигани. Хулигани в България колкото щеш.

От някои коментари може да се направи извода, че Сидеров заради това, че е Сидеров, може да вилнее, както си иска и не подлежи на съдебна отговорност.

Озко, па си за еб...!!!

И ти си за хапчета

Тези двамата моментално трябва да бъдат изхвърлени от Парламента.Как осъден може да бъде депутат?За кого са законите?

????????????

Сиво искърско ли си или нещо друго?

Малко им е, ама поне са осъдени и сега ако ги видя по улиците, спокойно мога да ги нарека престъпници, тия двете мишки!

Ти си им викай престъпници ама крий белото че го надушват от далече

Борисов: Не само метлата ще играе, но с и парцала ще забършем

Браво на съдебната система - осъдиха най-големите престъпници в България. Сега всичко ще потече по мед и масло...ха-ха-ха

всичката сган, паплач и такива без чувство за национално достойнство , сега злорадстват , но тяхното време изтича , след което ще дойде дългият период( хилядолетен ) на сълзите, за тях и отрочетата им!

Един куп откачалки в народното събрание правят щуротия след щуротия... и никой нищо не им казва! Този обаче го ошамариха щото дига врява срещу краварите!