Делото за конфискация срещу Цветан Василев закъса

Делото за конфискацията на близо 2,2 млрд. лв. - срещу мажоритарния собственик на фалиралата КТБ, Цветан Василев, все още не може да започне.

Обратно в новината

Коментари - Делото за конфискация срещу Цветан Василев закъса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, как при толкова налични кадри на КДС не са му пуснали на господина една съчмичка от чадър, както преди време на Г. Марков му пуснаха на моста Ватерло . . .

Докато са живи и здрави Пеевски, Бойко и още двама, трима това дело ще заклинва и няма да потръгне. Да са живи и здрави.

Уникална възможност за модерна инвестиция! Пропуснахте ли Bitcoin през 2009-2010 година? Аз също го пропуснах, просто нямаше кой да ми каже за него. Bitcoin цена 2009 0.04 $, цена октомври 2013 1200 $, цена днес над 700 $ !!! Не пропускате и този път!!! SWISCOIN Нова крипто валута!!! От създателите на Bitcoin. Сега е съвсем в началото, бъдете от първите и купете на ниска цена. Линк за регистрация: https://link Регистрацията е абсолютно безплатна, нищо неангажираща и отнема по малко от минута, ако се включите ще ви помогна с таксата за активация на акаунта.

Ех ако за толкова време се беше намерил някой като филипинския президент, то делото вече щеше да е причключило!!

Когато Мафията си има държава, всичките държавни институции са в нейна услуга. Не аз, а Миша Глени написа: "В Италия държавата си има мафия. В България мафията си има държава".

познайте кой го отнесе,пак ние,Василев и Пеевски са едно цяло,крали са заедно и се скараха за пари,въпросът е кой ги създаде и им позволи...политиците които клечат пред тях за пари,кой избира политиците...ние,е правилно е да плащаме и сметката,прост,страхлив и мързелив народ сме,срамувам се но съм част от тоя народ,обичам всичко българско,време е да прогледнем и да се вземем в ръце,вижте съседите ни стачкуват с камъни и дърве за да защитят интересите си,а ние се навеждаме...до кога...засрамете се,от децата ви се засрамете...от гладуващите ви и бедстващи родители се засрамете

И кой ще ти прочете цяла статия с хартия! Това е неуважение към съда.

Динко видимо си далече от тази материя. За кои лоши кредити са го питали, кога са станали лоши, след или преди затварянето на банката. Лесно е с общи приказки да се говори, без нищо конкретно. Изкажи мнение, въпреки че ситуацията е очевадна. Бай Иван с три маси заведение сигурно, няма да затвори за седмица, а как стана банка да затвори за този период.

Практически делото се бави от некадърната прокуратура - събрала 6 тона матриял и батака вече е готов, няма сила която да го задвижи, всичко ще буксува, ама хвалбата е голяма. Събери 6 листа, ама смислени и хайде за 2 месеца (колкото е срока за разследване) и в съда - да, ама не! Ние събрахме 6 тона! една стая! и накрая 853 г.ще продължи делото, който е жив ще разказва.

Цветан Василев вече има две заведени дела срещу държавата!

Делото за конфискация срещу Цветан Василев закъса Единствените пари, които ще изкара комисията и прокуратурата от това дело са 1200 лева. Толкова ще струват тези 6 тона хартия по делото предадени на вторични суровини.

Освен обикновените вложители, никой горе няма интерес делото да се реши. Не, че ще върнат откраднатото, но ще им лъснат задниците, а това е лошо за техния политически имидж..

на нашата съдебна система. Тъкмо ше вземат да осъдят Василев и да го обвинят за всичко....и той ще вземе да обжалва в Страсбург и да извади някакви документи,дето ги държал в един сейф,в чужбина при едни нотариуси. Абе кофти работа.

Измамата с КТБ е следствие на пълната убеденост на участниците в нея, че Съдебната система ще работи в техен интерес и последствия няма да има. Вместо да гласуваме мажоритарно за депутати, не е зле да гласуваме мажоритарно за Съдии и Прокурори. Защото на практика те контролират не само депутатите, но и мафията.

На снимката виждам един мустакат педерас.

Той имаше Банка! А ти??

Този е педерас , дори и без мустак!?!?

Аз имам големи мъде. А тоя мустакат грозен ченгел има широка дупка и писклив глас. Боли ме че имал Банка, ама го налапа на Пеевски и Доганя.

знае как да действа. по- трудно е за тези, които спазват закона. Цветан Василев е откраднал достатъчно, за да плаща на измислени адвокати да бавят делата срещу него

Споко, рано или късно ще му секне кранчето. опропасти стотици животи този б....к

да се води от европейска прокуратура и съд. Всички са се овъртолили.

Цъцаратурата се е нажабила здраво....