Берлускони оневинен по делото Рубигейт

Италиански апелативен съд оневини бившия италиански премиер Силвио Берлускони по делото Рубигейт за секс с непълнолетната проститутка Карима ел Махруг.

Обратно в новината

Коментари - Берлускони оневинен по делото Рубигейт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навярно е подшушнал на дъртите съдии как вдига самолета на тая възраст ;-) А Руби, че тя невинна ли е, че си позволява да прави секс на тази "крехка" възраст ?!?

Значи тази вечер Берлускончо и Руби ще празнуват?

Бойко, бързо се обаждай на твоя приятел Силвио да го питаш за джиесема на адвоката му че да те отърве и тебе!

Дядо Берлускони зад кръшна мома италианка: Уф, на деде, защо господ ми е дал 32 зъба и само един кур?

Колеги демократични извратеняци, юруш на малките момиченца! То се видя, че свободата е безгранична и ненаказуема, затова не се бойте - мърсувайте на воля!

БЕРЛУСКОНИ Е ПИЧ! БАТЕ БОЙКО И МИТЬО ПИЩОВА - ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ! АВАНТИ!

Аре бе,ще ги знам в Авропейските ценности.Техните съдилища,като нашите - демократични!

Само не ми давай Италия за пример на западна демократична държава. Италия е с най-скапаната правосъдна система, "демократичният" Силвио устройваше банкети на диктатора Муамар Кадафи по време когато беше персона нон грата във повечето европейски държави. Има други западни европейски държави които са за пример. Аз лично най-много харесвам Швеция, Норвегия, Дания например.

Да ги е.. у европейците, защо няма мониторингови доклади за Италия и Франция??? Берлускони е вечно по съдилища, Саркози върви по неговите стъпки. Не че ние сме цвете, но и те не са света вода ненапита.