Пеевски: Василев да отвори сейфа с тайни, не ме притеснява

Депутатът от ДПС Делян Пеевски заяви, че Цветан Василев трябва да отговаря пред държавата и да обяснява защо продава ключови фирми за 1 евро.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Василев да отвори сейфа с тайни, не ме притеснява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този фон не се страхува тази свиня ..ама на друг фон ..има да квичи грух грух свят ще му се извие.

С моя сатър съм "затрил" хиляди свине и шопари, ама за този екземпляр сатъра няма да свърши работа! Гилотина ще трябва и банцинг за разфасоване!

Не ме притеснява да кажа.че сте безотговорни скапани егоисти..повечето ..по парцалите и сторитата.

ти никога не си се славила да имаш скрупули. и винаги си бъркала скрупули с целулит. не знам защо.

може би , но едва ли.

на снимката - лицето на бълхария към света. инак - аз пълни отпадъци не коментирам, защото други отпадъци трият коментарите.

При някои вътрешното израждане вече довежда и до външно уродство. Природата не прощава.

касичка голямо прасе - банка

Отвратителното прасе се хили на нас.....

Не само се хили ами си лоча помията, дето си е надробил. Това гусе може да направи цяла България на помия и да си я излоча. Те такъв апетит има ...

Що срамите българската семка, бе ? Тоя нали е с турците. Защо ми го приписвате и какво общо има той с българите. Дето само сме допуснали тук да квичи.

Щото българските турци обичат свинско!

Е няма такова прасе, за велигден трябва да се коли............

това ГМО да се скопи-мноого че смърди

От снимката ме хваща страх какво гротеско квичене се е разнесло из парламента!

МНОГО ИДИОТИ СА СЕ ПОЯВИЛИ ПРЕЗ БЪЛГАРСКИЯ РОДИЛЕН ДОМ, НО ТАКЪВ УРОД ДО СЕГА НЯМА, ПРОСТО НЯМА. ЯВНО ГЕНЕТИКАТА НА БЪЛГАРИНА СЪВСЕМ Е ЗАЛИЧЕНА!!

Как може такива гнусни лица да ги слагате в новините и как работят на такива длъжности. Тоя е абсолютно неприветлив и отвратителен.

еи, загледах се в този пикчър и ми заприлича на ония копърков ли се казваше сиомгов ли беше или шаранов. маи беше скомриов или да не беше цацаров. е вие сигурно ше се сетите как се казваше.

кога ше доиде коледа за този нерез, неам търпение- по стар български обичаи.

Какво ми прави впечатление - една мафия говори в хор Цацаров, Местан, Пеевски, Орешарски, Чобанов - отбор юнаци - крадци и мошеници. Много ясно е, че има икономически интереси и голям бой между Цв. Василев и сие от едната страна и ченгесарската група - Цацаров, Местан, Пеевски, Орешарски, Чобанов от друга. Не е ли срам за Б-я? Тези лакоми хиени следва да бъдат до един в дрънголника.

Как не се намери един луд в тази държава с чифте и патрони за глигани!! И да попуца малко по прасета и тикви...

Грухчото на мама е усмихнат!?!?! Така де - всичко вече е скрито и покрито!! Следи НЯМА!!! Плащай прости народе !!! Ние ще те еб ем , ти ще опъваш каиша!!

Ох. колко трудно щеше да бъде, ако не беше Грухчо Пеевски!? Сега просто казваш - той Пеевски ... и готово! Целия си в бяло и само ангелчета пърхат около теб

Грях на душата на българската общественост, че не прие назначението на Пеевски за шеф на ДАНС - България нямаше да е същата...

ха ха ха Добра ирония. Всички щяхме да сме грух грух

да се смееш ли.. Хвани единя, удари другия. На чужд гръб и сто тояги са малко. Да живее БТК..Да живее Лафка.

Дядо ми (Бог да го прости) би казал: "Много мас има в това жувотноооо!"

Снимката е достойна за етикет на САЛАМ

А какво ще кажеш, братовчеди ли са с Тачо Калканджийски?

Ти сега зад Дидко ли реши да се криеш? Я провери в гащите си , дали акушарката не е сбъркала нещо като те е записвала... Цецко докога ще го тормозиш с това изгнание? Преяде милия на плексавици .

Любимата партия ни осигури първокачествен нерез за общо ползване . Който желае моля да се запише в партия ГЕРБ.

Моляте да освободиш народа ат тези човекоподобни същества в Народния Свинарник!

готина усмивка. Изглежда като беззъб ма май като захапе нещо не го пуска.

г-н пеефси е еманация на класово-партийния подбор на кадри наложен в България от азиат-болшевишкия окупатор след 9.9.44-та, такива висини и многообразия не се постигат лесно.

Явно, че класово-партийния подход , е причина и за този мутирал биологичен вид.

Доста точно казано.

В свинарника наречен Български парламент това е най-веселият шопар!!!!!!!!!!!!!!!!!

Колегите по-долу са казали почто всичко като коментар. Аз се включвам само заради снимката - направо кърти. Един ведър и усмихнат човек, в един ведър и усмихнат парламент, но за съжаление в една не толкова ведра държава.

Къде се скри лейката да каже тежкото си мнение по така сполучливата снимка на лицето Пеевски? Защо мълчи? Уплаши ли се или я уволниха?

този сейф не е празен или опразнен

Тази снимка може да спечели някой световен фото конкурс в категорията- 'НАЙ-УСМИХНАТАТА СВИНЯ НА СВЕТА".

Стига сте си мерили ... по медиите, има държава, институции , съд и т.н. Хубаво ще е , ако ни оттървете от медийното си присъствие, а държавата да си влезе в ролята и да види кой какво купил, продал и т.н с какви пари, като не можете да докажете конфискация и готово. Да припомним след фалита в Америка как някои хора отидоха в затвора за цял живот.

"Държава" има! Това е Пеевски и компания за съжаление! Това ще рече, че всички държавни служби обслучват реално частните интереси на Доган, Пеевски и компания. Всички ние с нашия вот на изборите само се съгласяваме с тяхната свинщина.

Каква уста, ще погълне целият Парламент......

Пеевски трябва да даде отговори на много въпроси. Например като твърди, че нямат спор с Василев, защо твърдеше, че Василев искал да го убива??? За да иска да го убива трябва да имат наистина много сериозен спор! Пеевски е добре да започне да дава отговори към обществото как е ръководил Пристанище Варна без да е имал НИКАКВО образование и то прекалено млад??

Борисов и Пеевски си имат някаква тяхна игричка,за която те си знаят.Разбрах го веднъж,когато двамата се разминаваха в арламента и за части от секундата Бойко му хвърли един хитър поглед в който се четеше повече приятелско намереие,отколкото обратното.Толкова са затънали всичките в корупция и схеми,че ако излезе цялата истина трябва да се закрием като държава.Естествено тя никога няма да излезе,защото и прокоратура и ДАНС и МВР са в схемите.

Чобанов и Пеевски незабавно в затвора! Там е мястото на тези дебели, мазни, гадни и долни ЕНИЧАРИ!

Ами след като никой не възразява, нека огласяването почне СЕГА.

ВИДЯХТЕ ЛИ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ КАКЪВ ДЕБЕЛОСЕРКО ОТГЛЕДАХМЕ? ДА СПРЕМ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ!

Господа, г-н Василев продава своето си и не на г-н Пеевски му се полага да му иска обяснения пред и чрез държавата защо продава. Като депутат, на г-н Пеевски не му се полага да се занимава с начинанията на граждани, както и да ги заплашва. Въпросът дали частни сделки засягат националната сигурност - поставянето и решаването му е задължение на държавни служби, които не са място за проява на г-н Пеевски. Така с протести и чрез избори реши българския народ. А сега, господа, насочете вниманието си към изразителния образ на г-н Пеевски на публикуваната тук снимка от парламентарната му изява. Какво изразява мимиката и изявата му? Същността на господина, разбира се!

НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИЗЯДЕ ВСИЧКО ДОРИ И НАС ДА ЗАКОЛИ ПАК НЯМА ДА МОЖЕ ДА НИ ИЗЯДЕ-ЦЯЛ НАРОД. КАТО ГО ГЛЕДАМ НА СНИМКАТА АКО ГО БОЦНЕШ ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ... НА Л...НА ЩЕ СТАНЕ

Василев, ако наистина е дал указания за отваряне на сейфа при убийство трябва да тича обратно при адвоката и да прибави към убийството и самоубийство, че тук в РъБъ доста хора ги самоубиха.

Тази снимка ще я принтим за стената над бюрото на шефа................

Какви свини, какви пет лева, ДПС-то свинско не близват!

СВЕНСКО НЕ НО ХУЕШКО ДА

Е той за това е и там... Иначе Коледа и айдеее. Ама от дпс нали не признават Коледа.

Не мога да рабера до кога ще търпим народните мъчители.Не минават на психо,не ги вълнуват тестове.Няма ли някой да се заеме с тези и който е с двойно гражданство като змията очиларка яйценюк канадско и украинско да си взима багажа .

Ти не, ГОСПОДАРЯТ ТИ, Падишахът от Сарая трябва да се притеснява... Но с такава подчинена Прокуратура, сте прави, че нямате основание да се притеснявате! Зер цялата Прокуратура е на Падишаха... Поне тая в София - със сигурност... :-(

"Не знам, питайте го от какво се притеснява. От мен със сигурност няма от какво да се притеснява". Пич, ами нали от теб започна всичко? Нали ти даде "сигнал" до при-сарайския ви Цаца, че Цветан иска да ти вземе не скалпа, а сланината?! Животното свиня е умно животно. Нито дебелият младеж, дето се пули от снимката, нито Мамка-му са такива животни. Те са някакви ГМО-та, които могат да съществуват само в земята на шкембе чорбата.

Мале, какви свини има в този парламент - Пеевски и Чобанов! ЕНИЧАРИ долни!!! Българино опомни се и не позволявай такива нерези да влизат в управлението на държавата, камо ли да управляват!