Местан: Пеевски не беше предложен само от ДПС. Борисов: Не го е предложил Доган

Лютви Местан опроверга Сергей Станишев за това, че Делян Пеевски е бил предложен за шеф на ДАНС от ДПС. Местан дори заяви, че всъщност Пеевски не е встъпвал в длъжност, макар да даде интервю като такъв от кабинета си. Бойко Борисов пък коментира, че Станишев стои зад избора му, а не Доган.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Пеевски не беше предложен само от ДПС. Борисов: Не го е предложил Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеевски е уреден дебелосерко!

Най-вонящия абсурд - Плевнялиев

Така и не разбрах,защо Пеевски да не може да бъде началник на служба в държавата управлявана 4 години от бивш охранител-сикаджия

Аз харесвам Пеевски защото има пари и медии.

ПЕЕВСКИ МОЖЕ ДА СМАЧКА ЦЕЦО КАТО ДИНЯ МРАВКА!

ПЕЕВСКИ Е ГОТИН!

Пеевски беше консенсус, за да има ограда от простиращи. Днес знаем всеки против държавата, сиреч против нас.

Стига сте ни Бутали в носа иметоо Пеевски! Нима, само факта, че са се скарали по някаква техна причина с Бойко Борисов, когото Пеевски обслужваше години наред и създаде авторитета на Бойко Борисов със свойте медии, сега Пеевски стана някакъв демон, защото Бойко Борисов, вече не го харесва! Пеевски не е преследван от следствие и Прокуратура за нищо! Няма висящи дела! От къде се пръкна тази омраза срещу него! Рабира се! Той беше посочен от Бойко Борисов и неговите депутати, за Обществен враг! Ей, така, за нищо! Ако става дума за богаттства Лидери в ГЕРБ во главе с Бойко Борисов са много по-богати от Пеевски, но никой не ги низвергва по тази причина! Може би Бойко му завижда на хубавата приятелка! Неведоми са пътищата божи! Страхотна демокрация сме! Бойко Борисовска!

КАЗАЛ ЧЕ ,РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК И ГЕРБ ЩЕЛИ ДА СЕ ПРЕГЪРНАТ С ОТВРЪЩЕНИЕ.ВЪПРОСЪТ МИ Е-ТОЙ С УДОВОЛСТВИЕ ЛИ СЕ ПРЕГРЪЩА С ДОГАН И ЦЯЛАТА РЯЗАНА ОРДА.?ДАНЧОО ,ТАКИВА КАТО ТЕБЕ Е ПО ДОБРЕ ДА НЕ СЕ РАЖДАТ.НЕ ТЕ ЛИ Е ГНУС ,КАТО СЕ ПОГЛЕДНЕШ В ОГЛЕДАЛОТО?

ПЕЕВСКИ Е ПРОДУКТ НА БОРИСОВ И ЛИЧНО ТОЙ ГО Е ПРЕДЛОЖИЛ, А СЛЕД ТОВА - УДАР В ГЪРБА! ТАКА ДЕЙСТВА БОРИСОВ!

Нещо се обърках вече, сега кой отново лъже като циганин? Гея? Бея? Олигарски? Или и тримата, както винаги??

Пеевски само е казал да гласуват кандидатурата му и "народните избранници", нали са му подчинени, са изпълнили заповедта. Ясно е кой дърпа конците на "управляващите" ...

Борисов всичко знае. БСП то са толкова прости, че да предложат Пеевски, а ДПС пас, нищо незнаят. Който не е играл с ДПС е аут от сцената. Скоро Доган може да прати целувка и на Борисов. Много комплименти, много чудо... а да не се окаже че Доган е булката на Борисов? Сигурно е сърдита булката... кой знае..

Ако се окажат заедно става греда и няма политическо и мирно разрешение.

За булката грешиш, размени им местата и ще си точен.

Айде, щом започнаха да се карат червените боклуци и турците, и да си прехвьрлят "топката" един на друг, явно усещат близкия си край..... :-) :

На този плужек му се падаше Ориана Фалачи да го интервюира.Щеше да го скубе косъм по косъм и да го разнищи до девето коляно.Жалко е,че нямаме и един такъв журналист на нашата територия.

Месатн направи водещите на БТВ на луди калинки. Те просто не разбраха колко са жалки. Не стават и за коментатори в кръчмата на Горно нанадолнище.Това е слабото място на соросоидите, че ни смятат за тотално оглупели и ни пробутват за агитатори пълни профани. Противникът трябва да се уважава, независимо дали ти е приятен или не.

yotovava@

Мдамм, само дето не беше така, гледах интервюта, а Местан накрая си изпусна нервите и дрехите му бяха тесни. БРАВО ГЕНКЕ, БРАВО БИТИВИ! САМО ТАКА, БОЙ ПО КРАТУНИТЕ!!!!

НЕ НА БСП БКП ДПС И АТАКА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!!! НЕ НА МРАКОБЕСНИТЕ НЕОФАШИЗИРАНИ КОМУНИСТИ!!! ВИЕ СТЕ ИСТОРИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!! ХОРА БЕЗ ПОКРИТИЕ И НИЩО ЧОВЕШКО У ВАС!!! ОТВРАТИТЕЛНИ КРАДЦИ ЛИЦЕМЕРНИ ЛЪЖЦИ И МАНИПУЛАТОРИ СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД!!! ГОРД СЪМ ЧЕ НЕ СЪМ КОМУНИСТ!!! НАЙ-БОЛНИТЕ И ОСЪКАТЕНИ СЪЩЕСТВА!!! МРАЗЯ ВИ БЕЗКРАЙНО И БЕЗПЛАТНО!!! ИЗРОДИ!!! ВАС МАЙКА НЕ ВИ Е РАЖДАЛА А ЗМИЯ УСОЙНИЦА!!!

ОРЕШАРСКИ Е ДЕБЕЛООКА СЛУГИНСКА УТРЕПКА!!! ЧАКА НАСТАВЛЕНИЯ ОТ СЕРГЕЙ!!! ТОЯ СИ Е ЗАГУБИЛ УМА!!! ТОЙ ВИНАГИ Е БИЛ ЛЕКЕ!!! БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД КАКВО ДОЖИВЯ!!! ОСТАВКА БЕ КРЕТЕН!!!

спихни се бе че се пукнеш

Всички са гарвани!

Ха, добър ден! Кофтито е, че са дебелооки.... То е ясно, че няма да си ги вадят.... очите де...

изобщо не ни интересува какво е казал борисов,но ако пеевски беше шеф на данс цветанов и борисов щяха да са при галеви

И сега не трябва да правите нищо по въпроса с ББ и ЦЦ.Няма го Пеевски.Желязна логика..........комунистическая!

И по какви обвинения?

Обвинениятя са, че са пречили систематично на комунистите да крадат и разграбват държавата. Това са сериозни обвинения...

От двадесет и четири години насам политиците ни трябва да бъдат освидетелствани за "хронично разстройство",а по вечето и за "сменена резба".

ОбъркАл си годините. Или си младичък.

може ли някой да ми обясни,защо журналистите приемат за нормално доказаният мафиот Бойко Борисов да дава мнение по случая Пеевски ? Та той е невинно агънце в сравнение с ББ!

Защото сме в Булгаристан/държава в която живуркат българи/.

Кой го доказал казваш?

КОГАТО ГЕРБ РАЗДАВАШЕ ЕВРОСУБСИДИЙТЕ ВСИЧКИ БЯХА ДОВОЛНИ И НИКОЙ НЕ СКЪРЦАШЕ!!! СЕГА ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ ПАК ПОЧНАХА ДА КРАДЪТ ПАРИ И ЩЕ ОГРАБЯТ ВСИЧКИ И ВСИЧКО!!! СПРЯХА 1МИЛЯРД ЕВРО ЗА БЪЛГАРСКОТО СЕЛО ЗАРАДИ КОМУНИСТИТЕ!!! ОЩЕ 1МИЛЯРД ЗАПОЧНАХА ДА СИ ПРИВАТИЗИРАТ ОТ БЮДЖЕТА!!!

ГЕРБ извади сивата икономика на светло. ГЕРБ спря Белене и Бургас-Алексанруполис. ГЕРБ ни преведе през световната икономическа криза с минимални загуби. ГЕРБ провеждаше национално отговорна политика за разлика от всички други партии.

Щом Бб казва,че Доган не го е предложил,значи знае,защо не каже кой го е предложил?Тези политици ли са,артисти ли са,май са си баш мафиоти!

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА!!! ИЗБОРИ ТОВА Е ЕДИНСТВЕННАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ИЗМЪЧЕНАТА НИ СТРАНА!!! СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ТРЯБВАТ ДЕЛА!!! ВСЕКИ ДЕН ДА ГИ СКЪСАМЕ СЪС ФЛАШ-МОБОВЕ ПЕРФОРМАНСИ И ДРУГИ ФОРМИ СПОНТАНИ ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ДО ДУПКА!!! РАЗБРА СЕ ЧЕ ГЕРБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА!!! САМО ГЕРБ МОЖЕ ДА ОБЕДИНИ НАЦИЯТА!!! ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!!!

?

ГЕРБ

Борисов ще защитава Доган нали той го предложи за главен секретар от гл. мафиот сикаджия.И преди и винаги ББ е говорил с благоговение за Кръсника Доган.Отвратителна история......!Мафиотите ще се защитават докъто са живи.Не трябва никой да ги слуша какво говорят.Това е!

Ти проследи ли управлението на ГЕРБ? Защо според теб толкова се радваше Христо Бисеров когато си съставиха новата тройна коалиция?

ivo10

С казуса Пеевски, Станишев и Местан такъв хроничен сюргюн ги хвана, че се умириса цялото общество и продължава да смърди. Много им се иска вече да са си умили задниците и да е забравено, но работата продължава да смърди.

Защо е необходимо някой да се тормози да унищожява ГЕРБ и видни гербераси, то и така ГЕРБ се самоотсвири и видните гербараси се оказаха поредните п...марийковци.

ЗАЩО НЕ СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКИТЕ С СТАНИШЕВ ДА СЕ УСПОКОИ ОБСТАНОВКАТА ЧЕ ВЛИЗАМЕ В ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА

в кой списък фигурира тази позиция : " непрактикуващ следовател" ?

В списъкът с професии на ДПС точно след консултант-хидроинженер.

Така, така, далаверата започва да се разплита. Същевреминно далавераджиите / БСП,ДПС/ започват да се оплитат! Нищо чудно, В.Сидеров като види дебелия, да им обърне софрата, около която са се настанили, за да се откачи от отговорност.

Орешарски не знае, Станишев си мисли, че знае, Местан не е сигурен, че знае кой предложи Пеевски. Питам се кой ли ни упраляа държавата щом тези тримцата галфони дори не знаят кой взима решения от най-висша форма на държавност и отговорност.

Забрана на мръсните турци и изселване на мръсните мюсулмански свине.

Местан: Пеевски не беше предложен само от ДПС. Борисов: Не го е предложил Доган Вземете се разберете най-после кой го предложи.

Не дясно мислещи, а изобщо мислещи.

ББ най-добре знае. Вярвайте му. Та нали той си ляга с Доган и се целува с Ердоган....

големи глупости пишеш

ТОВА ТЛЪСТО МОМЧЕ И МАЙКА МУ НАУЧИХА НДСВ-ТО, ДПС-ТО И БСП-ТО КАК СЕ КРАДАТ ПО 70-80% ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ. ЗАТОВА ТОЛКОВА ГО ЦЕНЯТ ТЕЗИ БОКЛУЦИ. СТИГНАХА В НАГЛОСТТА СИ ДОТАМ: ДА НАЗНАЧАТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ В ДЪРЖАВАТА ДА ПАЗИ ДЪРЖАВНИТЕ ИНТЕРЕСИ. ВЪЛКЪТ - ДА ПАЗИ СТАДОТО! НЕКА ДЕБЕЛОТО МОМЧЕ ПОКАЖЕ КАК СПЕЧЕЛИ МНОГОТО СИ МИЛИОНИ!

Отдавна е време за нови партии и нови лидери, които да не се страхуват да казват истината. В момента, в България, за да кажеш истината (от високо ниво, не във форум) се иска много кураж, защото тя ще е срещу интересите на хора с толкова големи пари, които могат да си позволят физическото ликвидиране на всеки, който им пречи. Бъдете сигурни - при тях няма морал и сметките са прости. А сегашните ни политици оцеляват като се съобразяват, и даже благоденстват като се грижат за интересите на тези хора.

Истината е ,че ако беше се задржал поне за 6 месеца Пеевски в ДАНС,Боко и Цоко досега щяха да са в ареста,те му организираха протестите и вместо с белезници се разхождат като депутати.Така престъпниците днес са умници ,дават интервюта,ходят вместо с рае с версаче и се гласят пак да са премиери и да продължат да си гепят.

Истината е че ако Пеевски беше останал шеф на ДАНС,всички дясно мислещи хора,щяха да бъдат дадени на "заколение" в месокомбинат "Пеевски и съдружие."

"...който е и непрактикуващ следовател, изобщо не бил член на партията, защото магистратите нямат това право. Това била и една от причините да бъде предложен за шеф на ДАНС. " Как тогава въобще е станал народен представител, е те това не мога да разбера и как така въобще още ги търпим тия олигофрени?

делянчо е на мястото на илийката - върти червените пароци окрадени от Вас. Само да не лапне оловното апче ... :)

Здравословно и лековито е. За хапчето иде реч.

За да не влизат в задочен спор, трябва Станишев и Местан да ги съберат в едно ТВ студио и заедно да им зададат въпроса за назначаването на Пеевски. Могат да вземат със себе си и Орешарски - да отговори на първите четири питания. И най-добре да бъде в ТВ7, че в другите телевизии им забраняват да задават неудобни въпроси, а в ТВ7 няма забрани, просто са разрешени само удобните въпроси, кото питаните сами си биха задали.

Питайте в Монтанско каква е разликата между Искра Фидосова и Пеевски. Ще ви отговорят, че Пеевски е по-свестен. Така, че Бойко Борисов да погледне първо себе си.

Е, тука вече пише и самият Пеевски.

Боко тиквата обичал да яде кески !!! Български Кулинарен Речник: Кески - (от дърти мъди угрески)

Мнооого си начетен. Браво.

Навремето, който отсъстваше от комсомолско събрание на класа, него избираха (набутваха) за секретар. Стар комсомолски номер. Та, най-вероятно, когато се е вземало решението кой да е шеф на ДАНС, Пеевски е отсъствал и са го набутали (избрали) по комсомолски.

този Боко Борисов???

Местанеее..Местанеее, всички като теб да не могат да станат

Драскачи жалки. БСП ще управлява ако ще да си хапете говете от яд. Да бяхте излезли да гласувате вместо сега да щрапате с клавиатурата.

АМа, разбира се, особено сега като руски олигарси и моджахидини си напазаруват българско гражданство.

Ахмед Доган със сигурност е един от най-големите познавачи и употребители на малцово уиски на Прехода.И за мен,никога не е бил най-добрият политик,Боко.Тази басня,я създадоха самите политици и я повтаряха 23г.,та накрая сами си повярваха.С този електорат,хич не му беше трудно,да се прави на велик политик.Да ги лъже,заплашва,манипулира,да всява страх и да рекетира с "етническата карта и мир".Доган е скандален политик,уви,все още не напуснал политическото театро в Републиката.Но на крем Бочко,толкова му е акълът ритни топковски.

Ей, този човек съвсем се поболя от Станишев. С какво Станишев пък е по-лош от него? Поне никога не се е отричал от идеите си. И е време да се оттегли от политиката, а ББ също. Да гледа внуци на чист въздух в Банк.