ДПС ще подрежда евролистата си на открито заседание

Лидерът на ДПС Лютви Местан нито потвърди, нито отрече, че Делян Пеевски ще влезе в партийната листа за евроизборите.

Обратно в новината

Коментари - ДПС ще подрежда евролистата си на открито заседание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще видите как се взимат решенията в тази партия, за която твърдите, че е по-особена. Ние виждаме , че тази партия е изключително "демократична", напълно прозрачна, нямаща нищо общо с държавна сигурност, начело с един изявен демократ и гениален хидроинженер , като д-р Доган, която партия дава път в развитието на млади хора като Пеевски,които да внесат допълнителна "тежест" в демократичния образ на ДПС.

Абе, то Кръстевото комунистическо дебилче човеците в България не го искат, турците го бутат в Европа. Срам и резил. Да си го вземе Путин или Ердоган. Но тогава няма какво да крадът и чии интереси да продават. Разгеле остават Станишев, Сидеров, Бареков, Пръмова и пр.(Боже-е-е, толкова много на редицата)!

29 март 2014 Депутатът от ДПС Делян Пеевски отново е на първо място по неизвинени отсъствия в парламента. "Рекордьор по отсъствия в 42-то Народно събрание продължава да е Делян Пеевски, който за близо 10 месеца не е отишъл на работа повече от 100 пъти!" Ще рече, че за 9 месеца (без "ваканцуването" през август), около 180 работни дена, той не е ходил повече от 100 пъти, т.е. 1 ден е бил на работа, 4 дена не е бил! ДПС избира най-мързеливия политически дилетант от редиците си да представлява България в Европа! Дебелян Дерибеевски в българския парламент не ходи да представлява избирателите си, ДПС тръгнали в Европа да го пращат... за да отсъства там ли? Все едно училищния съвет да изпрати двойкаджията от класа на олимпияда по математика и всички са доволни!

ДпС забранява кръгчето за да остане мамин свинчо на избираема позиция па нека разправят после , че имали нещо против свинствата ...

На бюлетината снимка на маминото синче с полумесец да се орентират правилно????

на открито ми, че то на закрито де ще влезе тежковоза с делянча?

дни за написване на сценария на откритото заседание. Два дни за двуразови репетиции. Един ден за генералната решпетиция (снима се) Ина шестя ден - откриот заседание. За по сигурно после "наживо" ще излъчват генералната репетиция да не излезе нещо проблем.

ас гласува млад меринжей пеев да стане меринжей на европътъ

Aбе... какво ще се занимавате с открити заседания. Размножавайте портретчето, раздавайте го на електората, че по паланките може и да не са го виждали ЕвроПеевси и хабакалъм към урните за светло европейско бъдеще!

Открито заседание на ДПС? Това нещо като "Търг с открито наддаване" за европостове ли ще е? Ми да открия състезанието - давам бидонче ланско кисело зеле, чифт ръчно плетени тарлъци и кувертюра за легло с избродирана батална сценка "Йовчев слага белезници на Борисов".

Възходът на детето-чудо продължава!!!

ocmpuemo@

Мъжете не могат да раждат, но опитите в Анадола продължавали. Тогава защо да не продължават да опитват да го вкарат маминия сладур където и да било?! Сеир да има, да не пита раята за това и онова. А между другото някой знае ли какво стана с Бисеров?

Ще го дават ли по тв7,като е открито?

И на бюлетината - снимка на Дебелян за интелигентните избиратели на ДПС. За да не правят грешки