ДПС отворени за коалиция, Пеевски пише икономическа програма

Коалиционният план на ДПС е отворен към всички проевропейски партии, с Делян Пеевски работим по икономическа програма за ускоряване на инвестиционния процес.

Обратно в новината

Коментари - ДПС отворени за коалиция, Пеевски пише икономическа програма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебелако, какво става по Пазарджик? Нали си завардил и присвоил този град! И кмета Тошо? Вървят ли кражбите? Но с чие съгласие? Пред очите на кой, на кои....законодавци??????

Верно ли, бе? Вече 25 години, четвърт век пишете програми и усвоявате пари за бедни региони, а пък избирателите ви все са ПОМИНЪК НИКАКЪВ ДРУГ. А ПЪК ВИЕ - С ДВОРЦИ, С ПАЛАТИ, С КОСТЮМИ, С КОЛИ, С ПОЧИВКИ, С ПАРИ ЗА ПОДКУПИ.... Горкото лъгано етническо малцинство! И то като целия народ български. Нали живее в същата продажна корумпирана схема и му взимате гласа на избори като го лъжете каква жертва е на преименуването и колко го мрази българския народ. Но ТОЙ-ЕТНОСА, РАБОТИ из страната и добре знае, че никой не се занимава с него да го мрази и унищожава, а му плаща за трудолюбието. И е равнопоставен и в здравеопазване, и в образование, и в обслужване навсякъде. И изобщо няма нужда мюсюлманския етнос от СПАСИТЕЛИ, КОИТО ГО ГРАБЯТ. НЕ СЕ ЧУВСТВА ЗАСТРАШЕН ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. Вие сте се обявили за негови спасители, за да го крадете, ограбвате и насъсквате с омраза. Вие, господа от про-турските партии.

ПРОГРАМАТА ДАЛИ ЩЕ ВКЛЮЧВА ЕВЕНТУАЛНИ ФАЛИТИ НА БАНКИ / ПРОГНИЛИ ЯБЪЛКИ/ И ПОСЛЕДВАЩО РАЗПРОДАВАНЕ НА АКТИВИ НА БЕЗЦЕНИЦА НА НЯКОЙ, ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ? И ОТКОГА СЛЕДОВАТЕЛИ ПИШАТ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОГРАМИ- СИГУРНО ЗАТОВА ИКОНОМИКАТА ТАКА ВЪРВИ НАГОРЕ, НЕ ЛИ?

не купувайте билети от уж Националната лотария този става все по-богат и дебел, ще се пръсне и ще ни избие

това вица на седмицата ли е, пак надигнаха глави комунистите от ДС

А обявяване на турски вилает, когааааааааааааааа?

Неотдавна Борисов заяви, че Пеевски се оттегля от България, а то какво излезе - пише икономическа програма. Каква ли? Може би кака да се откраднат едни пари без да хванат или ако все пак ни хванат как да бъдем защитени от главния прокурор.

Пеевски е доказан икономист. Няма кой да отрече успехите му в личен план. Всеки ден му търкате талончетата и говорите по телефона му. Може да е малко пълничък, ама какви мацки го харесват само, а? ;)) Злобари и завистници сте вий!

;) забавно ааа? някой нарочно бърка в раната и почва да чопли...

Данчо Ментата пък как ли е оставил тази работа на Пеевски,досега все той ги пишеше

Ментата е майстор - наблюдава работата на калфата и внимава нещо да не бъде оплескано, щото свинчо... ;-)

И всеки ден да повтаряте че сте проевропейска партия,няма да станете такава, виж проанадолска -да

Делян Пеевски пише програма за диета как да поддържаш наднорменото си тегло когато преяждаш с власт и пари.

ТАЗИ ПРОГРАМА ЩЕ ОЗНАЧАВА - ЛЯВА РЪКА ДЕСЕН ДЖОБ И ОБРАТНО.

Ахахахахахаха българиии /по-точно софиянци де то други не останаха май/ пак ще ви го вкарват и този път без вазелин :))) Само на онзи белокосия мъдрец липсва подписа под икономическата, как се казваше, с имотите в Милано .

Яяяяяя! Тимон и Пумба! И какво казват сега?.. Тимон бил отворен за всякакви коалиции, а Пумба сядал, да пише икономичска програма. Хахахаахаха!

Е къде да са? Нали тук са баламурниците българи, които са готови да плащат за всякакви мои проекти! Милиарди!!! И после никой да не ги търси!! А аз после им давам комисионни - милиони!

много добра новина, да са зиви и здрави, от такива хора има нузда дарзавата, новите левски и ботев

БРАВО! КАКЪВ МОРАЛ ИСКАХ ОТ ТАКИВА КАТО ДАНЧО МЕНТАТА И ДРУГИ ЧОВЕКОПОДОБНИ

Сутринта го слушах този по bTV-то какви всевъзможни тъпотии разправяше все едно ДПС-то им е най-великата партия в Европа и едва ли не богопомазана. "Пеевски пише икономическа програма" Ще пише ама в други ден,този сигурно въобще не е стъпвал в НС през миналата година въпреки че го пишат като големият партньор и съпартиец.Той е толкова депутат колкото и бизнесмен,а именно кръгла нула.

Няма значение какъв е за тебе! Важно е какъв е за нас! Вие българите ще си останете наши платци и спестовни касички, които ще можем да чупим когато си искаме!

Като на някой му хрумне да отстреля майка му ще видиш как без пари за тролски коментари ще останеш.

се срамува от съименника си Данчо Ментата

добре де тоя Делянчо навремето като е почнал да заприличва на прасе защо не се е спрял с тпкането няма ли огледала.... егати прасуна

Тоест ако е слабичък, ще ти е по приятно да те ограбват?

то краденето си е по дефоулт свикнал съм и дебели и слаби.... от чисто естетическа гледна точка питам....

Ама този можел и да пише....?!?

дебелян умее да прави пари от въздуха, шапка му свалам щом като направи лафка и лотария, щом накара всеки беден българин да си дава доброволно и последната стотинка за да купува билетчета и с нетърпение да търка за да спечели....умен е няма спор, но да прави кинти за себе си, браво! Това да накараш някого доброволно до ти даде и последните си пари, вместо за хляб си е ум и да има кой да му позволява да си развива бизнеса легално, евала....данъци, какво ще спечелиш от данъци, но да печелиш от целия народ...това неговото иде на думите на Апостола само, че малко по-подредени и разместени думите-ако спечеля, губи цял народ, ако изгубя печели целия народ, не трябва да допускам да губя, нали....

От въздуха??? Парите в КТБ бяха на хората!

така е думата

Само аз ли настръхвам от погнуса към тези двамата на снимката?

Ние не! хахахаха

ДПС отворени за коалиция, Пеевски пише икономическа програма Слушах го този циник да говори за "народната" любов към Пеевски най-вече на циганския електорат, и разбирам само едно, че ако ние избирателите не изринем този боклук, никой няма да го направи вместо нас.

Е, щом пеевски пише икономическа програма, аз ще напиша нова Менделеева таблица, и то със сигурност с по-голям успех. Мърляч, който си вярва.

Не се хващай на бас! Нещо лошо да сме сторили на Пеевски? Тъкмо обратното - правим всичко възможно за да е добре.

Този дебелянчо е само един касиер на хидроинженера и нищо повече,доверено момче с протекциите на мама а вие сега искате от него и планове да чертае.....то за това си има едни наши другаре които си следват плана от 89г. насам и само куклите като се изтъркат ги сменят а вие само тях храчите а режисьорите на това представление наречено "преход"?????

и мемоари да напишат от затвора обаче. Прекалено много им станаха прегрешенията на тези корумпирани тарикати които преразпределят комисионните и подържат политическата корумпирана върхушка. СТИГА

сега е ред на цецо василев от сърбия да напише програма за финансовата рамка в банковата система и за реформите в нея, с нетърпение очакваме програмата, след това и жан виденов да се поотупа от молците и да напише здравната реформа, да изживеем още една виденова зима и да се приключи с тази държава веднъж завинаги.

В България няма място и трябва да се забранят и премахнат всички турски и цигански партии и формирования, както впрочем е определено и Конституцията ни!

Споко!! не е турска тази партия. Комисионните им идват от Кремъл.

на делян му е забранено да влиза в турция, в каква турска партия тогава, прави програми? И за чий х*й ни е турска партия, след като дори в турция не го щат....гнилите ябълки са навсякъде по държавните етажи.

не е турска тази партия. Комисионните им идват от Кремъл.

абе турска си е

Делян Пеевски се ползва с доверието и обичта на нашия електорат, направил е много за нашите хора. Работи активно цитат от Данчо Ментата Кои са техните хора .Това е въпросът.

Техните хора са олигархията. Бившето ДС - милионерите. Които плачат за Русия, но си купуват имоти в Западна Европа.

За какво му е на мутрата да се коалира с ДПС като сутрин в огледалото вижда Пейо.

Тия двамата след като допуснахме да не бъдат в затвора, сега ще продължат да нахалстват и да стават депутати .....няма ли най-сетне прокуратурата да се самосезира...нали това дебело парче беше изчезнало нейде, е сега пише програми от 2 седмици, хванете автора-данчо ментата да каже къде и кога я пишат, че да го питат и да конфискуват всичко откраднато, пък ако ще и в Шератон да стои.

Видяхте ли ве хора в България, как ви се подиграват тези мазници! Толкова пари откраднаха при БСП, Царя и ГЕРБ. Запомнете ГЕРБ! ГЕРБ само се правят на противници на ДПС, но важните закони ги гласуваха с тяхна подкрепа (например за разузнаването да е с бюджет 4милиона, а за охраната на Доган, Цецо и други - 40 милиона за НСО). На наближаващите избори европески настроените български граждани не гласувайте за комунистите от ГЕРБ!!! А за тези, които медиите на Пеевски редовно опраскват. Бъдете българи, а не слуги!

А ЦВЕТЕЛИНА-ПЕВАЧКАТА ГО ПОЩИПВА ПО БУЗКИТЕ И МУ ДИКТУВА!!! СТРАХОТНА ДВОЙКА!!!

Вероятно в "икономическата програма" на дебелият и леко дебилен, млад олигарх се касае за прилапване на повече обществени поръчки, по-голямо влияние в бизнеса с казина и дипломатически клубове, Lafka във всеки вход и подлез, повече медии и т.н. Разбира се всичко това чрез поставени лица, копои и лакеи, като мошеника от другата снимка.

пеевски да пише икономическа програма е все едно вълкът да пише менюто в овчата кошара :):):)

организира охраната на кошарата :))))

Охоо , тайния приятел на Борисов , ще пише програма , която ДПС няма как да изпълнява , тъй като има нулев шанс някой да го привлече за партньор!Вероятно с тая програма "а ла Шиши" , ще се пазарят с ГЕРБ за подкрепа, както до сега "усул -усул"!Борисов ще се съгласи на всичко , само и само , пак да докопа властта!

Няма ли най-после да забранят всички турски партии в Бг???

ДПС са руски сателит! Доган боготвори Путин (т.е. парите му). Доган им продаде Булгартабак на половин цена и мн.др. Нищо не е дал на Турция, но много искат така да се говори за него. Комисонните са му от Кремъл.

Естествено-Пеевски ще пише икономическа програма,откраднатите милиарди от КТБ,които българският народ ще връща,трябва да се инвестират някъде.

Пеевски не може да пише. А ти не можеш да смяташ.

Я, Пеевски можел и да пише ...

от такъв мащаб не съм чувал да съществува по света - наглост и простотия. Данчо Ментата да става ПР на Пейо? има ли кой да им вярва? Трябва да сме много тъп народ, щом този наглец си позволява да говори за програма!

до както тази метастаза ДПС не се изреже от тялото на България,оправия не ще има.Те са политическа ку..а.Полягват и на ляво и на дясно, барабар с всички от лаво-десния център.За тях няма притеснение, от пред,от зад,от долу,от горе прави,легнали без значение е Келепир да пада!Гьон сурати до без крайност са тези двамата.

За европа имало място за ДПС?! Ами Европа вече се трансформира в Евро-Мюсюлманска Джамахирия или нещо по-страшно, та местните и месните гаджали, начело с българо-отстъпниците искат да имат заслужено място под новото червено с полумесец знаме! Единствените християни, които сме били и сме устояли на турското османско робство сме ние, и втори път такова няма да допуснем, даже ако се наложи това да стане с помоща на Русия!

Бе тоя лъжльо що го канят и пускат въобще по телевизиите... Беги, беги... Брей, голям гьонсурат!

За това не купувам млечни продукти ЛАКРИМА щото е на тоя айдук

Стига бе, Пеевски и икономическа програма? 100% ще е нещо от рода на програмата Ран-Ът!

Жална ни майка....

Този Пеевски, не е ли в затвора за контрабанда, кражба в особено големи размери (КТБ) и държавна измяна, заедно със своят създател Ахмед Доган и кръсникът си Бойко Борисов, а пише нови проекти за източването на България?!

Никога не забравяйте, че създателят на Делян Пеевски е Симеон Сакскобурготски! Вижте как се издига при НДСВ и на 21 години, без завършено образование дали не става парламентарен секретар на министъра на транспорта

Колко би било хубаво този МИРАЖ да стане истина. Този Пеевски да се пробуди и да работи единствено и само за интереса на България. Ех, мечти, мечти ...., жалък и горък, народе мой!

Не мисли,руските кавали,макар и да ти е мъчно за тях!Помисли и кажи как да премахнем българските пиявици,като тези двамцата!