Румен Радев приема поканата на Цецка Цачева за дебат

Ген. Румен Радев се съгласи да участва в предизборен диспут, за което получи покана от кандидата Цецка Цачева и предложи дата, час и място за дебата.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев приема поканата на Цецка Цачева за дебат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генерала ще спечели с ум, визия, интелект и убедителност!!!

Къф дебат , та това си е лекция на тема '' Как Радев ще върне тоталитарната система'' изнесена от политпропагандиста Цецка Цачева , понастоящем практикуваща налагане на тикво-тоталитаризма.

Те и давмата не стават ама Цецка по не става! Какъв дебат и от двамата. Толкова са скучни и сиви , безлични...Пак ще се срамуваме от президента си. Наистина се чудя дали ГЕРБ или БСП по-неискат да имат президент! Не напразно хората казват и магаре да ни предложат ще го изберем. За това си заслужаваме и това управление и това което ще следва..!?

Как преди една седмица - това е Подло, защото се отнася за първи тур от избори за които имаше дебат между двамата!? Но за лъжеца Р. това е нормално, а също да назначи любовницата си и да изостави семейството си, а с патост говори за верност, чест, достоинство УЖАС Внимавайте с непознат манипулант! Комуноида е готов да продаде и пре-даде страната за заблуди и мъст!

Това е Цачева - https://link е Радев - https://link ДЕБАТ..... Какъв дебат.... Абе Хора - вие сериозно ли .... Замисляте ли се изобщо ... Как може изобщо да ги сравнявате.... Просто изгледайте клипчетата.... Прочетете биографиите им.... Представети си ги пред строения Парад.....

Това е Цачева - https://link link /watch?v=liKezcfOp-4

Защо не позволявате линкове.....

Откриването, излъчването, издигането , проумотирането /извинете ме за изконно българската дума!/ на малкоизвестния генерал-летец е най-силният ход на БСП поне от 20 години насам. Трудно ми е да си представя друг кандидат, способен да измете ОПГ ГЕРБер. Но помнете - битката още не е спечелена. Не се успокоявайте до 19.00 ч. на 13.11.2016 г. ГЕРБерастияте ще прибегне до всички мерки за подмяна на вота - рекет, заплахи, смяна на чували, купуване на комисии...

Виж познаваш ли Радев или си зъл злобен, завистлив, подлец и ... за да агитираш с Патост, а той Р. изоставя семейството си , назначава любовницата си, лъже минисъра си рапорт за пенсия а кой на 53г. генерал се пенсионира, лъже че всеки ден се жертвал, а е летял 4часа 2014г и 6ч. 2015г и е взел 18000лв с пенсиони общо 152000лв Внимание непознат манипулатор!

предлагам да я пита за закупените за 1 милиард ( от нашите пари ) самолети на 30 години, и военна техника на същите години. познайте от коя държава са купени ? и Костов да мълчи, че той подари на макетата наша военна техника, която те моментално продадоха на една арабска държава. хората не са гмеж, има и мислещи хора тук.

Ще дам подкрепата си за този който: -Се ангажира да се провеждат референдоми и допитвания по всички важни въпроси и гласа ми да значи нещо. -работи за електронно гласуване и задължителен вот -ангажира се с националната сигурност и НЕ допускането и НЕ заселването в страната ни на мигранти.НЕ ме интересуват ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ,А НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ!!! -ангажира се да спрат гаврите със справедливостта, които водят хората до отчаяние . -всички виновни чиновници да носят лична отговорност за престъпленията си и да бъдат съдени. Аман от национални катастрофи без персонално отговорни и наказани. -Не се прави нищо за развитието на икономиката!!!Оцеляват само ''свои'' фирми ,а хората са по-бедни от всякога!!!

-всички виновни чиновници да носят лична отговорност за престъпленията си и да бъдат съдени. Аман от национални катастрофи без персонално отговорни и наказани.

След като успешно се преброи на първи тур, ДъеПъСе ще подпре кандидата на БьеСьеПье Генерал с един сериозен братски аргумент

Не ми хвалете който и да е шапкар! Винаги фуражката е деформирала мозъка на носилите я хора. Това са хора свикнали да живеят и мислят в матрица, да се подчиняват на по-старшия . В случая обаче по-старшия ще е Курнелия . Така че ако искате за президент мъж под чехъл ,шапкар то Радев е вашият избор!!!

чух другарката цачева да казва, че е е готова да инициира народни допитвания. Та въпросът ми към двамата кандидати е: Кой от вас се ангажира да инициира Референдум за/ против, сета-ттип. слави, а ти?

Вместо балотаж, да се въведе белотаж. Там вече победата на Радев хич не е сигурна. Докато той е летял в облаците други са усвоили картите и надцакването в частност.

на неизпитан ученик не се пише двойка, при авиаторите се изучава най-много математика....

Радев не може да обели 2 лафа накръст.

Радев може ли да говори?

а Нашта нова майка, като може да говори затова ли загуби първи рунд,давай Генерале, разбий ги и втория рунд, пък тогава да духат таратора

препоръчвам на генерала да провери за подсказващи устройства в ушите на някои жени. дори най тъпите ученици имат едно нещо в ушето си, дето им подсказва. затова, генерале, провери първо ухото на събеседника си.

изглежда чистоплътна и предполагам си е измила ушите, че не необходимо Генерала да ги проверява има и други начини да се елиминира подсказвачката..

да, охраната му да провери с едни малки устройства дали наоколо има подсказващи нещица.

Прочетох внимателно коментарите, писани в късна доба. Сигурно ги е писал някакъв позитански трол. На друго место такива грамотни хора не може да има. Даже се сещам, кой може да бъде. Това, което най приятно ме изненада е, че освен много грамотен, той е и честен. Той желае най добрият избор за България. За момента това е управлението на Бойко, но поставено под много силен контрол от президента. А това нещо може да го направи само една личност, като ген. Радев. Доказан на запад и изток ерудит. оформил личностни качества в най стресовата професия. Той е късмет за БСП, че показват ново мислене и поведение. Той е късмет и за ГЕРБ, защото ще ги приземи. Стига са живели в розови облаци и гледали само собственият си интерес. И първо доказателство за промяната при новият президент - участие на националистите в управлението. Искам тези хора да им се даде най после възможност да докажат на практика това, което говорят. Че интересите на БЪЛГАРИЯ СА НАД ВСИЧКО. Сабал хаир!

абе по достоен човек от генерала няма в държавата бе хора тва е човек който не е държанка на никой и ще защитава интересите на БЪЛГАРИЯ какво лошо виждате че харесва руснаците ще ги харесва защото не само от робство са ни спасили като беше кризата пак тяхните пари ни оправиха кво ни е дала европа бе еййййй мишки градовете и селата ни се испразниха защото приятели и роднини станаха роби на европа стегнете се и подкрепете човека само достоен човек може да ни поведе генерала е такъв

или си тъп и неинформиран....от куцо магаре прецидент ти натрисат НАТОВСКИ генерал,агент на ЦРУ за доунищожител на РОДИНАТА.

Тоя път магарето ще се окаже куцо...

Радев е отправил покана за дебат още миналата седмица към Цачева - отговор не е имало. Сега Цачева кани Радев на дебат,а той е приел.Но е приел като ПОБЕДИТЕЛ ! Сега сещате ли се обаче,защо заглавието е такова? Ами,за да се постави "старшинство"в поканите. Цецка кани,а не кой да е... Е,малка подробност е,че тя загуби,но за тази загуба тя лична виня няма. Защо ли ? Защото не осъзнава,че Борисов играе своя игра,а тя беше опитната мишена,по която се стреля,за да си "свери часовника" Борисов. Иначе се е взела на сериозно,че този пост е за нея,но това е една друга тема - за песни,вечеринки и цъфнали червени гербери...

Ами ако искате още 5 години тука да ви се разхождат някакви комунисти, гласувайте си за Радев...

Искаме просто да не се разхождат пълни малоумници и психопати. Време е образованието, културата, морала да станат приоритет и обществото да излъчва най-смислените и подготвени хора в управлението на държавата, а не мутри, мафиоти, партийни секретари без образование и зависими хора, като Плевнелиев и Цецка.

ВИДИШ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА!СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ СЕ ВИДИ! В ПЛАНОВЕТЕ НА ЕВРЕСКОТО ЛОБИ ЗА БГ НЕ ВЛИЗАТ НИТО КУЛТУРА,НИТО ВЪЗПИТАНИЕ НИТО ОБРАЗОВАНИЕ!!!МНОГО,МНГО СТЕ СЕ ОБЪРКАЛИ!!!

Проблема всъщност е че не се знае кой е по-големия комунист!!! Тия избори са едни от най-червените в последно време!

Че,откога Путин взе да вкарва български пилоти в американски военновъздушни академии? Помрачени умове ,които виждат сянката на путин даже и в американските военни училища!

ами ако са толкова по-зле за тях,българите търсим читав да ни поведе да си върнем държавата от мафията...ще го намерим,въпрос на време

Всички знаем че герб купуват гласове ,не е случайно че всички цигани са гласували за цеца, а образованите хора за Радев Ще позволим ли на купените гласове на циганите да управляват нашата страна ,нашата България .Спрете да нападате ген.Радев защото той е човека който най -малко а дори изобщо не е крал от България ,напротив той е направил много за страната ни ,ако не го харесвате не гласувайте за него но не го правете най-черният ,защото не той е този който го заслужава ,насочете погледите си към тези който за толкова години ни само не спряха да ни крадат парите но и ни докараха на ръба на мизерията .Как си представяте да живеете със 150 лева пенсия или да гледа те дете з 300 лева майчинство .Изливайте си злобата някъде другаде не върху хора като генерал Радев който всеки ден са си рискувала живота за България , този човек не е виновен с нищо ,виновните са други ,онези който без капка срам си позволяват да заплашват българският народ .Това ли е стабилността на България .Бойко Борисов е готов при всеки повод когато не му е удобно да подаде оставка ,какво се доказва на хората .Искате вот но доверие ,какво доверие да имаме ние във вас .Играйте честно .Това което не можеш да промениш ,приеми с достойство.

Грешно е заглавието - Радев пръв е предложил дебат на Цачева.

е мама му стара нема един читав седераст се комунисти предложени от Путин

То всичко отдавна е от ясно по- ясно! Много малко клиентелисти ще гласуват за комунистическата номенклатура Цецка. Та тя даже на балотаж с Митьо Пищова ще загуби! Дебела, грозна, комунистка... Освен това народа знае добре за предната герберска номинация, дето пробутаха за президент, т.н. Чехлю! Та Цачева няма никакъв шанс, не се хабете нахалост да агитирате!!!

Ще спечели РАДЕВ. ГЕРБ да стягат редиците да търсят нови хора и някакви промени в досегашната си вътрешна политика... Не може да украсяваш градове пък дълга да скача над 30 млрд! с тези пари поне 3 АЕЦ-а ще се напряват..

ЩЕ БЪДЕ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И ЕРИК РУБИН! ЩЕ ГО ПОВИШАТ В КРАИЕРАТА! А ВИЕ ОЩЕ ПЕТ ГОДИНИ ЩЕ ПЪШКАТЕ ПОД ТЕХНИЯТ БОТУШ,КОЕТО МНОГО СКОРО ЩЕ УСЕТИТЕ И ПЛЕВНЬО ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ КАТО НЕВИННА ДЕВИЦА! ГЕНЕРАЛИ И ПОЛКОВНИЦИ СА ИЗБИРАНИ ТОГАВА,КОГАТО СЕ ТРЪГВА НА ФАШИСТКИ РЕЖИМ И/ИЛИ НА ВОЙНА!!! СПРАВКА-ЛАТИНСКА АМЕРИКА,ГЪРЦИЯ И ДР. НО И ВИЕ-ДЕТО НИ ДОВЕДОХТЕ С ТЪПОТО СИ ГЛАСУВАНЕ ЗА ТЕЗИ ДВАМАТА,ДО ТАЗИ ПАТОВА СИТУАЦИЯ,ЩЕ НОСИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА НАРАВНО С НАС!!! ДАНО И СЪВЕСТТА ВИ ВИ ГРИЗЕ ДОКАТО СТЕ ЖИВИ!!!

Изхвърлянето от работа и на Козяк не можеш да се надяваш. Каквато твоята съда такава и съдбата на останалите соросоиди

Цецка направи каквото и поръчаха! Тя е 2.

Гарантирано ще преживееш зимата само трябва да намериш де да се сместиш при клошарите на топло. Примерно в някоя шахта на парнито

Тръмп президент на САЩ. Радев на България!

тебе не те ли уволниха вече намерил съм ти един контейнер за зимата - богата работа само богаташи живеят и ако знаиш колко благинки хвърлят

Молетеке се Радев да стане президент. "Защото това ще рече, че американците са ... поумнели. Вместо на сикаджийска мутра, ръбатите мекерета и оня с измръзналата глава на Дондуков 2 са решили да заложат на читав човек, който не предизвиква присмех, омерзение или омраза заради простотия, простащина и продажничество, които от мекеретата им вече се прехвърлят върху американците и Съединените американски щати. Разбрали са вече с боклуци не става. Ще трябва да ни работят с нещо по-читаво. Генерал Радев е многократно проверяван, оценяван и одобряван на нива и от служби, дето ти и името не им знаеш, всичките на издръжка на американския данъкоплатец. Басните за агента на Путин, криптокомунист и русофил, тръгнал да става президент е само за бедните ви главици, дето хабер си нямат как тиктака машинката, от която, за добро или за зло, сме част. Изборът на генерал Радев е нещо, за което, ако имахте стратегическо мислене, щяхте да се молите ничком в църква. Защото това ще стабилизира ... ГЕРБ. Радев на Дондуков 2 балансира системата с Борисов на Дондуков 1. Заедно с това дава шанс на Борисов да вземе парцала и да избърше дъската, с оставка на правителството. При което следва ... нов мандат за Борисов, за ново правителство. Понеже Конституцията не позволява разпускане на Народното събрание.При което не на него, а той ще извива ръце на всичката сган, дето разчита на ГЕРБ да и е носител във властта - ръбове, патриотари и вся остальная сволочь. "

ще балансира...дедовия,след президентските идват парламентарни,абе не четете историята и откраднатото ви дойде в повече та си повярвахте,срещу народ не се върви

Генерал срещу партията на простите.

Защо не намирам изказ-коментар на двустъпковия дървосекач?Да не се е усрал от резултата?

Еййй .... ама много обичам комунисти да ми говорят за Демокрация . Та за какви ценности ще говори Цачева за Демократични или комунистически . Това е като Владо Кузов да говори за детски ценности ! Или пък педалите за нравсени ценности . Цецке не ходи ма ще е голям резил .

Ти от де знайш бе?

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ПРАВ .

и какво ще дебатира с бостанското плашило?! тя е в канализацията. от този дебат може само да загуби

На дебата гербявите да не маскират МИИИИтоди Андреев с рокля и перука и да го вкарат в студиото вместо Цецка!!!!!!!!!!!!!!!

Тоя нещастник има прекалено женски глас и няма как да го объркаме с Цецка Цачева !

със сигурност ще е по-женствен от баба цаца

А не може ли да обръснат Азис и да му турят една руса перука и очила.

Някой дали е казал на Клепоушко, че трябва да отиде сам, без Нинова..?! Ще изпадне в свредел, като разбере..

достоен си

Тъжно ми е за цецка.Дано да й сложат слушалки и да дават съвети.

по-добре да и заглушават микрофона или да сложат Томислав дончев да седи върху нея, защото боко му е наредил да я подкрепя, кухата селска лейка

Моя глас трябва да е равен на 200 цигани . Стига сме им давали право. Е сега в неделя патриотите ще застанем зад Радев и да видиме каква черна маса ще е срещу нас.

Абе хора,защо си въобразявате,че Радев е красив и представителен,ами че той е типичен балкански ръмпоел(като Цецка-от една порода са): носоват,,ушат,плешив-никакъв чар.Затова на дебата нека си премерват акълите и хората ще решат за кой да гласуват.

Казваш Миме ,Радев е грозен за теб . Не ти харесва външния му вид? А много ли харесваш Боко Тиквата-момата на Симитлийския кмет Апостол?? И Цецко Цачев ! Привличат ли те ? Иначе гласуваме за Президент а не за манеке/ка !

да, но тя е много зъбата а да гъзолизката й служба това няма как да й е полезно

чета коментарите и си мисля че още мнооого време трябва да вървим през пустинята докато умре последния....

ами отивай в пустинята, едва ли някой ще разбере, че те няма

не го разбра ,..ама как и да е

След като гледах интервюто на Радев, жална и майка на майката! Той има по-бърза мисъл даже от Андрей Райчев, с тази разлика, че езикът му не забравя, какво е казал мозъкът. Тази вечер по телевизора беше важно да се чуе и какво казва. Той не се занимава с лакардии за евроатлантически ценности - фокусиран е вътре в страната. Голям резил за Цачева ще бъде този дебат. Радев ще я направи за смях. Тази посредствена женица нито има визия, нито изказ, нито държане за да е президент. Една комунистическа посредственост, която с лакти си е пробивала път напред в червена България. А за срам на всички нас е два пъти шеф на Народното събрание.

Стига с тая "майка", всеки си има майка и в повечето случаи ПО-ДОСТОЙНА от това недаразумение!