Прогноза за седмица дъжд, гръмотевици и градушки

Седмицата ще започне с неустойчиво време, гръмотевици, дъжд и градушки. След ниски за месеца температури в сряда и четвъртък, през почивните дни ще се затопли.

Обратно в новината

Коментари - Прогноза за седмица дъжд, гръмотевици и градушки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ба само хвалене има интересно мие тия масали докога ли ще са а истинската работа кога е не виждали как всички честни хора се борят и трудат неуморно докога глупаците мислят да прогресит докато стане катастрофално положениетo а то е на пат всеки божи ден го гледаме и само го гледаме

Бате Бойко, ти си приказен юнак! Така казва кака Ме. Кака Ме е Меглена Кунева, но ние и казваме галено Ме. Кака преди викаше, че си гола вода и гащник от Банкя, но сега вече те обича. Даже чичо Ан, нейният мъж Андрей Пръмов, онзи ден като ядяхме таратор на обяд рече, че приличала на Принцеса Сиси, от книжката на някой си Лоазо. Влюбила се била в неподходящия човек. Аз не съм я чел, защото не ни е в лятната програма, дето я подписа чичко Дан, Даниел Вълчев, искам да кажа. Щели да махат след изборите Овчарчето Калитко, чу ли? Ама аз вече я прочетох...

чифутите трият най-демократично, защото им пречите да си печатат парите. все пак те Христа си продадоха за пари, че вас ли няма да унищожат. хахахааа

Jeni

Месец май, пролет-че няма сняг да вали! Екстра си е времето-ние хората нещо се сбъркахме!

вие не сте хора, другарко, знаеш ли откъде ви личи, че си трол на ес цензурата?

Jeni

Не, не зная от къде ми личи другарю глупак!

Времето е прекрасно тази година! Аз съм пчелар,вчера и оня ден извадих 1 тон мед от рапица, вдруги ден започвам акация, дай Боже все така да е....На колегите пълни корпуси и успех.....На "специалистите по всичко" .... да продължават с конспирациите......

моканина, абе ти си тъп трол. душа. ти виждал ли си пчела на живо? питай ме по какво познах, както delly - sybil. хахаааа

и в дира се заселиха престъпници, които цензурират от името на анадола, нпо - педофилите и ек - еврите!.

съветската власт в лицето на ес в действие във форум, който никак не е анадолски.. хахахах

Може да се напише и "химически следи в небето" и да се чете внимателно за да си обясни човек защо времето е такова и много други неща също.

какво му е на времето бе? съвсем се изумихте. станахте като религиозни патки от някой храм. Времето винаги е било такова. Малоумна лапетия искаща да бъде нещо особенно и за това вижда във всичко конспирация. малоумна паплач бе. химически следи в небето, харпове и бла бла простотии... някой ще се занимава с бълХария... бе да ва у тапанарите...

до протестиращите в Гърмен (какво хубаво име. и аз съм гърмен ;-). в едно не сте прави, и това е, че вие смятате, че само в района са се заселили престъпници. най-големите престъпници са се заселили в прокуратурата, съда, парламента и правителстват. така че, ОГЪН!!!

Ключовата дума е "кемтрейлс".Напишете я и четете.Това,което ще разберете няма да е никак приятно обаче.

никой да не ходи да се застрахова. после ще ходим заедно да се оплакваме от Боко и ще искаме той да ни плати джамовете и реколтата.

Природата отвръща на сечтта! бб, ти май пред по-грешни врати се молѝ? м?

Няма начин да е така. Тука е слънчево http://vremeto.dir.bg/

Всеки дъжд е "потоп" и всеки сняг е "снежен ад" Времето е все криво на тези, които трябва да потдържат пътища, реки и инфраструктура. А на журналистите им дай апокалипстични думи. Тъпа държава.

извинете не ви разбрах. тъпа какво?!

За наводненията в Бяла Слатина и Мизия основна вина има бившият областен управител на Враца - Венцислав Василев! Този човек е спирал парите за почистване на река Скът,цялата тамошна общност възробта срещу него,свалиха го от власт и той сега с всичката си наглост се е кандидатирал за кмет на Бяла Слатина,като обикаля селата и циганските махали и лъже простолюдието с цел докопване до кметския пост и връщането му на власт с едничката цел крадене! Крадене!!!! Има обръчи от фирми около него,вещо лице на БСП е и се надява ,че отново ще папа от държавните парички,че и от Европейските фондове....Това е дивият Северозапад,едни и същи бабаити на БСП и ДПС се въртят там и манипулират простолюдието за да крадат на гърба им,лошото е,че простия си е прост и това не може да го разбере!!!!!!!!

Толкова ли са слепи хората,че не виждат какво се изсипва от самолети ежедневно в небето?Най-очевадното най-трудно се забелязва.

Разкажи ни, какво се изсипва?

Нещо нередно се изсипва ,не сме правили анализи,но виждаме и това стана от както нато дойде в БГ. Има различни теории какво може да е,но явно е нещо кофти,което ни разболява или променя климата. Не напразно сме първи по смъртност в ЕС.

Чети и учи, бе мързел, защо все да те улесняваме?

Нека вали за да измие София, най-мръсната столица в ЕС, иначе ще засмърди. Улиците тук се мият само преди избори, а те са далече. Това да не е Пловдив.

мозе би,ако намалят нечиж размер на ... от 18 на 17 "нещата" ще се пооправят...

Нали наместника на "Началника" Боцко Велики му "заповяда" да спре с катаклизми и бедствия. Но телефона му, май е бил развален.

Има ли според теб някоя тема, в която Боцко не участва?

Ми то хората така са свикнали да ни го натрапват тоя, че и като отворя хладилника вече очаквам да се покаже отвътре и да каже, че ще ми асвалтира хола!

Това време е само за тути-фрути, спане, ТВ, списания, книжки, ядене и пак спане.

Довечера как си?

Зада не вали над червения площад вали някъде другаде

"кемтрейлса" действа......сега пролетта изникват растенията и с тея отрови дето сипят в небето трябва дъжд за да отиде в почвата и да се задейства проекта на световното правителство"златен милиард".Нали населението трябва да се сведе до 500 000 от 7 милиарда.Работи се по въпроса и то яко.

Четящите тук няма да те разберат, ще продължат да ти слагат минуси и да се чудят защо след дъжд колите им са прашни и мръсни, все едно са били на офроуд, по земята се стеле един такъв жълт пахоляк с неустановен произход, а като минат самолети по небето - се появяват първо симетрични бели линии, а после пелена от облаци... Понякога нещата са толкова явни и видими, че хората остават слепи за тях!

Така ще бъде.....след като ни пръскат отгоре денонощно с отрови и налагат времето он дистанция....ще е така......тея химически следи в небето станаха постоянно явление,а вчера ни пръскаха като за последно и в резултат небето стана мраморно и мрачно,а после задължително дъжд за да е сигурно че ще ги дишаме тея отрови,а другото ще отиде в почвата и ще го изядем с храната.Изход няма за дъжаление.

Що да е гадно времето, нека да вали. Да напои земята, да измие града. Да освежи въздуха от вашите евтини гъзови уредби и скапания лукойлски бенз.

Иванов, кух си като родопска гайда! А сега миличък си отвори учебника по химия от 8-ми клас и виж какво се получава при изгарянето на пропан-бутан или метан (зависи какво визираш под "евтини газови уредби). Тук доста хора се съмняват, че си кух, ама когато напишеш нещо и разсейваш всякакви съмнения!!!

Абе не ви ли писна вече от това гадно време бе? Аман, втръсна ми всяка година в края на май, човек не може да се изкефи на абитуриентския си бал като хоарата! То не стига, че парите ни малко, държавата ни е несигурна, ами и времето гадно! Миналата година добре, че мръднах за малко до Дания, за да видя какво е хубаво лято!

Баце, ти колко абитуриентски бала си имал до сега, че не можаш да им се израдваш:)))?

Повече от 30 години коритата на реките в България не са почиствани! Всяка година са отпускани пари,но,къде са отивали тези пари,един Господ знае! Потъвали са в нечии джобове за строежи на вили,хотели,купуване на лимузини,но не и за почистване на коритата на реките! Съд и Прокуратура няма,така че на кой му пука от управниците,какво става в тази разграбена държавица...

Реките остават непочистени! Давам пример за река Скът,която заля Мездра и Бяла Слатина,след потопа още на 2 пъти беше на границата да залее тези градове,образували са се огромни острови от наноси и паднали големи дървета,които обикновените хора не могат да изчистят с подръчни средства,а си трябват машини,които трябва да влязат и одълбочат коритото! Уви,не се случва нищо,реката от 2 месеца е идеална за чистене,понеже се оттече,но никой не си направи труда от общините и областните управи да почистят коритото на реката! И сега всички живеем в страх и чакаме следващия потоп,защото явно на управниците не им пука,какво ще стане,важното е да се точат парички,другото не ги интересува!

И шахтите по градовете не са чистени и са задръстени. Нормално е сега да вали,и юни също вали, лятото също така,че кметовете да се стегнат.