Гърция ще поиска международна конференция за дълга

Гръцкото правителство ще се стреми към организиране на международна конференция за съкращаване на държавния дълг.

Обратно в новината

Коментари - Гърция ще поиска международна конференция за дълга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Връщане на заграбените области в рамките на България и ако искат и пари да им дадат на тези гръцки мошеници.

Ами да опростят и нашият дълг тогава и да направят минималната пенсия 700 евро както в Гърция и да прибавят задължителна 13 заплата иначе от къде на къде това ще се случва там а не тук?

Конференция?? А що обикаля издалеч основния си кредитор Герчания?? Кое му е международното...

Искам да чуя гласът на този гръцки комунист след като Меркел спре поредната финансова инжекция (което вече е станало, защото гърците вече нарушиха, съзнателно при това, програмата за икономии) и в хазната им останат пари за 1-2 седмици. Тези трябва да бъдат изхвърлени ДЕМОНСТРАТИВНО от еврозоната, за хазидание на всички останали мераклии да ядат без да плащат.

гърците са супер хитри и нагли а българите супер овце

Толкова са хитри, че ще съвсем скоро ще хапнат дървото.

аз пък искам всенародна конференция за дедесето

Сега ще разберат що е соц и жан -виденовата демагогия, на тех им кажи че от небето пари ще падат и гледай саир - ще се чудят за синоптик ли или за синода да гласуват ... Не хайдути а айдуци са тия.... Вървят по нашия път с демагогия си

Хитрите византииски помияри трябва незабавно да бъдат изключени от евросъюза и еврозоната. Оказа се че не ние, а Гърция е троянския кон на Путин в Европа. Никакво опрощаване, а изгонване е решението на мързеливите тарикати. Цялото ново правителство са агенти на КГБ.

Само дето не стана ясно защо набърка Путин в цялата работа...

Щеше да приватизира разни гръчки логистични обекти..щото и помощ им обеща..щото дето е имало имперска руска инвазия /капитал/ Путин иска да е в центъра на вниманието.

Заспалите НИ политици да започват да искат всичко от Европата стига фандък само за "византийците"

тез пак не искат да плащастат.егати гарците.че че ги мази.искат да и им работят.такивя са.марзелев народ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

начи симпатични са ми гърците, обаче тая нашта дето сега е финансов незнам си какво си там у Европата ако на тях им клекне а за нас нема и един газов пъб то требе да я фанеме и да има шибай пръчко не жали!!

Този на снимката има вид на зловещ измамник. Почти на литературен образ от френска новела от 19 век.

Със сигурност има ум в главата си! Бърза мисъл, самочувствие и знания, организираност и енергия.

интересен край на фамилното име

не че нещо, ама четем неща като: ''за решаване на "общите проблеми" на страдащите от задлъжнялост държави от Южна Европа.'' Не може ли нещо да се ориентираме равнис по гърците и ние малко да олабим колана, а не само изуй гащи?

ПРИ НАС В АМЕРИКА 40% ОТ ХОРАТА СПРЯХА ДА СИ ПЛАЩАТ ИПОТЕКИТЕ И БАНКИТЕ КЛЕКНАХА ... :)

Детройт, ти не си за пример. Вашият град официално фалира, има цели пустеещи квартали, собственост на банките, хората се изселиха, останаха само банди, а съвсем наскоре чух и официалното време за реакция на позвъняване на 911 - 58 мин. Даже и самолетите не искат да кацат там :)

и при нас в Русия..

ПРИ НАС В АМЕРИКА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО ПОДОБНО .... .. ЗНАЕТЕ ЧЕ ПРИ НАС ИМАШЕ БАНКОВА КРИЗА ... И ТЯ СЕ РАЗВИ ЗАЩОТО ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕХА ДА ПЛАЩАТ ИПОТЕКИТЕ ПО ЖИЛИЩАТА СИ И ПРОСТО СПРЯХА ДА ПЛАЩАТ .... ФЕДЕРЕЛНИЯ РЕЗЕРВ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ФАЛИАТА НА БАНКИТЕ НАПЕЧАТА 7 ТРИЛИОНА (7000 МИЛИАРДА ДОЛАРА) ЗА ДА ПОКРИЕ ЗАГУБИТЕ .... ... ВСЕКИ МАКРО-ИКОНОМИСТ ГО ЗНАЕ ТОВА И СЪОТВЕТНО ГЪРЦИТЕ ИГРАЯТ ХИТРО :))

изкусен лъжец си ти, при нас в америца. или много тъп. от финанси не разбираш обаче.

Този Йерун Дейселблум ако не е евреин ,ще си отрежа ушите!!!

А бе мен за 5000 лв ми искаха сумати гаранции. Тия като им даваха 500 милиарда къде гледаха или на сила им ги даваха. Защо не ги дадоха на нас??

само се взема,а ние сме точно такива

.......Източната Римска ИМПЕРИЯ. Как се казва втора серия на Междузвезвездни войни? ........ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА на Удара

ха ха ти си чисто луд, кои ли са гърците ? ?

Гърците са били само един от народите, обитаващи пределите на Изт. Римска империя. Гръцка империя няма.

Няма по гадни наглеци от комунистите. Навремето са обирали мандри, сега обират Европа. Няма ли кой да изтреби тая сган?

нагъл, по-нагъл, най-нагъл, грък!

Бързи са. Първа седмица, пон. вт. ср. - Лондон, Париж, Рим!

Шефа на митниците награждава началника на митница Свиленград и три дни след това последния е арестуван за корупция. Цв.Цв. е оправдан за незаконно подслушване поради липса на война. Яне Янев е назначен за съветник на премиера на България за корупцията. ПП Дори Оруел не би могъл да си го измисли това.

Собствеността на гръцката държава към 2013 e възлизала на около 400 милиарда евро. Това включва всички държавни компании с техните активи, земи и недвижими имоти. Държавата дължи под 350 милиарда. Ако искат да направят прозрачна приватизация ще могат да си върнат дъга. Ама тоя ухиленият май няма да иска...

Грешка 4 трилъона не им пука.

искам да питам умните......факта е че много държави да не кажем всичките имат дългове от милиони и милиарди.И поради това света бил зле....трябвало да се връщат парите за да тръгнел света надобре ..........та кои в крайна сметка са тия КРЕДИТОРИ, защото и древен Рим имал дългове и Империята вървяла на зле Римският Император решил проблема като избил кредиторите....След отърваването от дълговете и кредиторите Рим тръгнал на добре КОИ са КРЕДИТОРИТЕ на днешните държави?

Ако гърците успеят, местя се да живея там :)

Ако Сириза си изпълни обещанията, Гърция ще е 1! Преселваме се там!

Гърците да отидат да си купят кола и нека после откажат да я плащат!!

Тъпо точно това прави народа неси връща заема но там единствено жилище никой не може да го вземе никой не разбира трябва да си живял ного години за да знаеш това е от първо лице не пишете простотии.

ПО-ТОЧНО ГЪРЦИТЕ ПЛАШАТ ЧЕ ЩЕ СИ НАПЕЧАТАТ ЕВРА И С ТЯХ ЩЕ СИ КУПЯТ МЕРЦЕДЕС :)) ... ТОВА КАРА ВСИЧКИ БАНКЕРИ ПО ЕВРОПА ДА СКАЧАТ В ОБУВКИТЕ СИ :))

Вярно са си купили кола на кредит. Обаче са подлъгали ЕС да им стане поръчител. И сега като кажат "няма да плащаме" банката натиска поръчителя. Той квичи, но се налага да плаща. В еврозоната е така - нещо като общ портфейл за целия квартал.

Гърция ще поиска, но няма да получи такава конференция!!

Ще получи, ще получи. Гърците и Турците са стиснали топките на ЕС здраво. То пък вярно, че ЕС няма топки, нали така, фрау Мъркъл?

В тия времена , никоя страна няма да допусне отписване на дълг! А тия още не са говорили и с германците!! Щото знаят какво ще им кажат!! Едно НЕ!!

А колко други държави харчиха заедно с тях парите, за да са длъжни да приемат поканата им? Сами ги харчиха, сами да ги връщат!!!

ние в австрiя имаме една поговорка: да прекараш един грак ти трябва трима евреи

Така е, ако някой на гърците трябваше да връща 500 млрд нямаше да им опростят дори 1 млн, камо ли милиарди. Според мен еврогейците ще клекнат отново.

Абе тия у гръцко какво точно вземат и кой им е дилъра? :))) Нещо им е станало, явно живеят не само на друга планета ами и в друга вселена. Или гледат много филми на фантастична тематика.

мда докато има балъци ще има и гърци !!!това не съм го измислил аз

Представям си като построят "Турския поток"...

нагли нахалници! защо аз простiят обикновен гражданин на германiя аз трябва да работя по 10 часа на ден за да плащам на тези идиоти заплатата? ван от еu, никакви преговарянiя

Питай Меркел защо. Тя знае най-добре.

Наглостта на гърците е безгранична. Надявам се много да гризнат дръвцето и да си плащат като попове, защото който взема назаем, трябва да си върне дълга. Аман от мързеливи навлеци с претенции.

Гръцките комунисти са много забавни.

Алексис Велики раздава шамари в ЕС.

Колегата Авантакис е намбър уан!

Усещам спиране на всички фондове за Гърция!! Тогава земеделците да ходят в Атина да си търсят парите!!

да зарижат еврогейците, и да се обърнат към путин, к'во са неколкостотин милиарда долара за Него, руската икономика е във възход, бълха ги ухапала ?

ТЕ ИМАТ МАТРИЦИТЕ ЗА ЕВРАТА И ПЕЧАТНИЦА - ЗАЩО ТРЯБВА ДА ХОДЯТ ДО ПУТИН :)))

"Еврото ке падне - 22.01.2015" ха ха ха ха :)))))

Тия са фантазьори!! Ще стане друг път!!

Ще стане, вярвай ми. Веднъж вече го направиха, какво ще ги спре да го направят пак.

Ами ще видим!! Щото тогава Бойко ще отиде и ще им каже , дайте ни 200 милиарда евро които няма да ви връщаме!! И другите нации не са съгласни!!

Ако стане, ЕК го очаква отписването на италианския дълг от над два трилиона след това. Как ще стане?

Според мен гърците имат сериозен шанс да прекарат за пореден път еврогейците. Ако обаче успеят ще е началото на края на Еврогейския съюз!

Типично за комундетата "еврогейци" е някаква измислена от тях обидна дума. Само в кратуната празна на балкански комплексар може "гей" да бъде обидно. Ако този, който наричате гей е такъв, значи е истина, ако не е - няма защо да се засяга. Освен ако не е комплексар като М7, разбира се - те са обикновено много докачливи. А, да - и виж еврогейците какви хубави държави са си спретнали, а мъжкарите като теб каква кочинка си създадохте.

Ти пък от къде знаеш къде живея бе цървул. За норманите хора "гей" е обидно, за теб може и да е комплимент. Убитак!

Е няма такива нагляри като гърците. Години ядоха пиха и се веселиха на гърба на ЕС и сега искат още и още и още, ма да не връщат... къде заминаха 400 милярда дето ви дадоха бе цървули?

Пропиляхме ги по проститутки от Бг.

нищо чудно... с такива грозни жени с орлови носове...

Сега фашистите от гадния евросъюз ще спрат съвсем законните заеми за Гърция и ще разклатят законно избраното правителство в страната! Направо ми намирисва на Майдан! Брюксел е виновен. 110%.

За разлика от държавите в който минават Майданските номера на америка, Гърция е населена с млади и едиини патриоти и трудно се подават на провокация от вън. Само да не им накърниш интереса, виждал съм ги как протестират няма правитлество което да им устой.

Няма какво да им накърняваш. Вярваш ли че ще дойдат повече евра от ЕС за Гърция? Аз лично не. Тази страна е много повече от фалирала. Като няма пари, се получават спонтанни придвижвания на човешки маси насам натам. Затова разправям, че трябва първо да се извади Гърция от Шенген.

Евалла им на гърците. Тия си знаят интересите и си ги бранят. ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС.

Нали!? Изядоха, изпиха и окрадоха 320млрд и сега не искат да връщат. Баси интереса. Нещастници! Да се научат да живеят скормно като нас...

Не е лесно да се научиш да живееш като нас, трябват 500 години "османско присъствие" ( което означава да ти диша Юсуф зад вратлето ).

На всеки един грък интереса му се равнява на 38,286€. И страната задлъжнява със 959€ в секунда. Велик народ!

Ако и този път рекетът на гърците мине успешно, то няма бъдеще за Европа. Напълно неразбираемо е отношението на ЕС към тези кръвопийци на финансите на европейските държави. Бяха 800 милиарда дългове, опростиха им 50%, след това опростиха допълнително още 30%, сега имат около 300 милиарда, но и тях никога няма да върнат. Ето, това е наглост и безпардонност. Но, за тях явно има реверанс, незнайно защо. Ужасявам се, ако всички длъжници тръгнат по същия път. Ще се стигне до тотална катастрофа в Старата Европа...

Не се тюхкай, брато за проблеми който не са ти наглавата. Стани утре рано взе ми си метлата и лопатката и си измети общинското районче, това ще донесе повишаване на БВП на България и така няма да се стигне до проблемите на Гърция.

Миналата година дойдоха 2 волги с роми от павликенските села да ми сменят улуците на село ,шефа им същия като гръка янис и пак така се хилеше ,кат варена пача,като прибра парите!

Ако си търсят руски адвокати кредиторите им казаха - няма да се пазарят. Няма как да си върнат милиардите евро срещу яденье и пиенье на узо два - три дни.

Гърците са хитър народ. Имат си козове и то силни. Валето може да проговори на руски език в последния момент. А за Европа гръцката лоялност е от особенно значение по случая Украйна. Лоялност срещу дълг. Имаме сделкаааа....

гръцката вярност ще изчезне около три дни след като не дойде поредния транж евра от глупавите европейци. Хубаво е хората да четат преди да пишат каквото и да било. Гърция има много интересна история около 1968 година.

Изнудвакис

Запомни едно никога Гръка няма да тръгне срещо Руснака-правят го измдници и дупедавци.

Не разбирам защо всички са скочили срещу Гърция, при положение че хамериканците разсипаха и окрадоха десетки държави и имат дълг който изобщо няма никога да платят. Някой ни отклонява вниманието от истинския проблем.

ПРЕДСТАВИ СИ ЧЕ ВСИЧКИ МАЛКИ ДЪРЖАВИ КАЖАТ "НЯМА ДА ПЛАТИМ" .... АМИ НАЛИ ТОГАВА ЩЕ ФАЛИРАТ БАНКИТЕ В АМЕРИКА И ЗАПАДНА ЕВРОПА И ДОЛАРА ЗАГИВА :)))

Доларът не може да загине защото печатницата за долари се намира в САЩ.

малките държави ги чака трета глуха. Като рублата.

Истинският проблем е толкова голям, че направо може да се каже, че туморът има глава, а не обратното.

Прилича ми на МУФТАКИС.

Много точно казано!

Шило

и Авантакис