17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гейтс не прави нищо ако не печели. Последното му изобретение -- химическа тоалетна без вода. Чудесна за африканци (да не им се разболяват децата че ги имат много малко). И иска да я наложи чрез МЗО в цял свят. Само дето струва 5 цента да ходиш по голяма нужда... 5 цента по 7 милиарда са си 350 милиона на ден! Тази пари дето ги дават за жени и деца не са просто помощ. Дават се на правителството (да не си мислите че на жените) за да се проеме истанбулската конвенция. И естествено, политиците са алчни дупета (дават по 10 цента дневно на Геитс).

А в България колко родилки умират на година!? А колко деца развиват детска церебрална парализа!? Според тези показатели къде се подреждаме при другите ЕС страни или при африканските? А коя е причината за това положение - липса на пари, краденето на пари, немарливо отношение към бременни и родилки, които не са си платили предостатъчно или на са жената/дъщерята на едикой си!? Въпросчета, въпросчета - и знаем отговорите, но уви нищо не правим за да се промени това!

Тоя Гейтс е джендър. И е тъп. Вместо да се издокара във Версаче и Кавали или да пребива жена си и да ходи с охрана от 5 джи класи, като всеки уважаващ себе си руски олигарх, той тръгнал да пилее пари за глупости. Много са прости на запад, а в путлеристан е супер.

Бил Гейтс е ВЕЛИК. Широко скроен, и умен и с голямо сърце.

журналята дето все пишат че сме най бедни да видим сега дали са познали

На пръв поглед е благородно, но така още повече ще се стимулира свръхраждаемостта.

проблемът при тези така сърцераздирателни скрити реклами за "филантропизма" на избягващите даници по този начин е, че дарените суми се оповестяват на всеослушание, а колко пари достигат до действително нуждаещите се не се знае. (според едно проучване това са около 7%). останалото ще отиде за написване и приемане на нови истанбулски конвенции...

""Всяка година 830 жени умират от усложнения, свързани с бременността или раждането и 450 000 деца под 5 години умират ненужно всеки месец". значи излиза, че детската смъртност е в хиляди пъти по-голяма от жените, които умират при усложнения. за цинизма на думите:"умират ненужно" ще подмина поради правилото: "не стреляйте по пианиста... той е просто продукт на глобализма"

А за мъже? Или мъжете не са хора ?!?!

А за мъже? Или мъжете не са хора ?!?!

Ние пък обещаваме да увеличим парите за НЗОК, но не ви обещаваме здраве.

Senator1

Световната банка, една от организациите, подкрепящи фонда, каза, че ще предостави 7,5 милиарда долара за сходни програми. Новината съобщи главният изпълнителен директор на Световната банка Кристалина Георгиева. Не ми де вижда много реалистична зца нас българите тази новост. Ако бяхме основали до сега Фонд "Бъдещи поколения" еди-доди.Ама нали го няма все още, значи че няма да ни огрее и този път.А знаеха ли народните представители че има такъв фонд като идея и като съществуващ даже в Кувейт например.Знаеха, бях им проглушил ушите с моите постинги по този въпрос.

А за нас мъжете няма ли фонд? Ние умираме по рано от жените!

Това не са кой знае колко пари Но по-добре да ги бяха дали лично на хората

Първо те обират, после ти даряват... Най-учудващото е, че има хора които вярват в тия дивотии!

Тебе как точно е обрал - недоволен си от крадения ти Уиндоус ли?

Това на комунягите няма как да им го обясниш,те са още в 18 век.Камо ли за уйндоус.Говори им за докови манти,газки с бризент и нещо което мириша на грес.

Този освен за стирилизация, пари за друго не е давал и няма да даде ...