Арест и обвинения за районен кмет във Варна (обновена)

Кметът на район „Младост“ във Варна Христо Христов и още четирима души са били арестувани при спецоперация на ДАНС вчера, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Арест и обвинения за районен кмет във Варна (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е истина и дано власт имащите органи си свършат работата,а не потулят всичко и да стане "всяко чудо за три дни"

Докъде я докарахме - районен кмет от Варна да бъде арестуван за това, че е запушвал дупки в семейния бюджет! Quo vadis, Българийо? Най-добре за всички изборни длъжности да се въведе двумандатна система: един мандат на поста, един мандат в панделата. Каквото и да е правил, все ще има защо... В политиката няма невинни.

е Райна Петрова,както я арестуваха,така и ще я пуснат-не била виновна,така ще е и тоя...всяко чудо за 3 дни..

леле докъде стигнахме,районен кмет,участник в организирана пресъпна група...навсякъде само престъпници и мафиоти,без капка компетентност за това ,за което взимат заплата..личният интерес не само над всичко,ами направо издигнат в култ...горката ни държавица,никога няма да се оправи.

"Политическата му кариера започва като активист на СДС. След разпада на партията, той за кратко е близък до ДСБ, но за районен кмет е назначен като кадър на ГЕРБ. Христов е близък и до структурите на ВМРО."- по - лесно щеше да бъде да кажете към кои не е близък :))))))))))))))))

Всички кметове крадат. Те за това се натискат. Пълно безобразие. Не виждам изход. И се сещам - та защо Цецко не е в панделата като има присъда, а се хили от екрана, че ще прави избори?????????????????? Това къде го има?????????????????

ДАНС ако само надникнат в СОСа ще им изпопадат фуражките - то крадене, то общински апартаменти в Лозенец 100 м2 за 20,000 лв, то други под наем на публични личности 150 м2 за 50 лв, то ... не е истина - а общинарката, отговаряща за жилищно настаняване - с вила в Испания

ДО КМЕТА:ЦЪРВУЛ, МОЖЕШ ДА НАРИЧАШ БАЩА ТИ ИЛИ ВОЖДА ТИ. ЗАЩО ТЕ ПАЗАТ ТЕБЕ И ОНЕЗИ 240- РАЗБОЙНИКА?НАЛИ НАРОДА ВИ ИЗБИРА,ЗАЩО СЕ КРИЕТЕ, КАТО ПЛЪХОВЕ В ЗАПАДНИ КОЛИ И ЛУКСОЗНИ СГРАДИ???МНОГО ТОЧНО Е КАЗАЛ-АЗ-12:49.

Е ,по- надолу писах за калинките-кърлежи. Прав ли съм?

Ако бе малко по-умен, щеше да разбереш какъв нещастник си.Дори и не подозираш иронията ми.А да споменаваш родител за каквото и да е, говори много за умствения ти багаж.Но нищо, простено да ти е.Простичкия чоевечец няма как да го разбере.

Цървули, само знаете да лаете срещу властта.Като сте толкова ербап що не му скокнете на кметчето, на окръжния или на министри, а само квичите.Тази власт да не се дава даром, а и като видите джандарите се попикавате от страх.Ще грухтите още дълго, поне докато изчезнете от този свят, мекерета страхливи.За такива длъжности и власт в България се иска дупе и подкрепа на полиция и депутати.Затова толова години яздиме здраво раята, защото сте срахливи мърлячи.

d4

ще повярвам на Некой, ако има поне един осъден ефективно!

ВТОРИЯ ЕШАЛОН НА БКП-Д.С. В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ НАСТЪПВА ЗА ПОРЕДНАТА КРАЖБА КЪМ НАРОДА НАБЪЛГАРИЯ.ВСИЧКИ КЪМ УРНИТЕ И "ДАДЕМ" ВТОРИ ШАНС НА КРАДЦИТЕ КАТО Б.Б. И Ц.Ц.ХА-ХА.

Мутра и мръсник!Хората го избрали за кмет, очакват от него помощ, а той-престъпник....

Сефте! Този и всички други са навързани като възли на рибарска мрежа. Лошото е ,че обикновените хора дето чакат помощ няма да я дочакат, защото тези нямат наяждане! Само лапат ли лапат! И този ще го пуснат с обяснението ,че има грешка и е чист като светена вода!

А на този кмет адвокат защо винаги му е трябвало политическа закрила!!!!да обиколи всички тези партии!!!!Случайно ли е

За това нямаме държава, защото са защитавани мафиотите като ромските босове и подобни. Кой стои зад тях и дърпа конците? В чужбина има много цигани служещи на мафиотите и наемащи българи да им вършат работа за по 12-24 часа и им плащат мизерни заплати о то, когато поискат. Циганите вече командват държавата.

Мангалите, като избиратели на БСП трябва да се пазят...та и за това се грижи ДАНС...., а и скоро Писанчев Мисанчев, Пеевски и Овчев ще предоставят нови записи за Бойко Борисов, а Бареков и Мая ще сезират Цапцарапов и Сарафов....

Докато все още имат някаква власт в институциите, БСП и ДПС ще правят каквото си искат. Идват избори и мангалските гласове са им нужни, както знаем. Това един вид жест от страна на БСП и ДПС към босовете на мангалските фамилии, задето този кмет разтури незаконното гето на мангалята.

ДАНС труопа актив ! защо първо не събрахте доказателства ?

Или наистина са му "спретнали" номер "ромските барони"? Ще се разбере някога, ама както винаги коментарите изпреварват събитията.

Тоя прехвърчал от партия в партия като пеперуд. Други назначавани по партийна линия ,по шуробаджанашка линия... като калинки. А като стъпи "крак у зенгия" се държат като комари и кърлежи. Май ще трябва да повикаме за министър председател Петър Берон / той поне разбира от насекоми/. ;-)

Просто се чудя как може да има т.Това е не само алчност то по скоро е простотиеолкова крадци в такава малка държава и си давам сметка ако не крадяха толкова как държавата ни щеше да е една от най богатити в Европа и колко добърщеше да е живота ни .КАква е тази алчност не разбирам

вижте го какъв розовичък прасю е тоя, едва ли е неспособен на свинщини

Тия от ДАНС не търсят причината за съществуването на тези крадци, а тя се намира в съдебните зали и в центъра на столицата - президентство, министерски съвет и Народно събрание.

МНОГО РАНО ЗАПОЧНАХА С КОМПРОМАТИТЕ КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ АГЕНТИ ОТ Д.С.

Кмета на "Младост" кътал за старост-ама не би,сега ще ги дава за дела!:)))

А кметицата на Младост в София Цветето Авджиева кога ще арестувате?Или мна нея и е разрешено да краде на воля?

христо христов , герго гергов , райна петрова....ей ами те все турци и цигани бе

най-после..

на клевета от ромите,чиито незаконни къщи,причина за последиците от потопа ,е наредил да бъдат съборени ,т.е . прилича на опит за перверзия на правосъдието /това именно организираната престъпност прави чрез клевети и обратни твърдения /

ВЕЧЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ СА ОПАНДИЗИЛИ, А КАКВА ПРИСЪДА ЕФЕКТИВНА Е ИЗДАДЕНА И КАК ТЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВА. ИНАЧЕ Е САМО PR КАМПАНИЯ. КАКВО СТАНА С ВАЛЬО ТОПЛОТО, И БИСЕРОВ, С ЗЛАТКО БАРЕТАТА И Т.Н.Т?

Максимално близък с всички и където има далавера натам завива.

Не е важно от кои си , важно е да има кауш.........

Абе, оланкоолу, че то ако си на власт и не станеш милионер, за какво си се борил, предавал и продавал другари, чест и принципи, бе?! Ако не се накрадеш, намърсуваш и не защитиш името на десните като крадци и вредни за нацията типове, сбрани от кол и въже на шуробаджанашки признак, ако не псуваш левите и не лъжеш като брадат циганин, за какво ни губиш времето? Малко мърсуват кметовете, още може, още трябва, за да се обезлюди страната напълно и останат само малцинствата в нея.

Поредната от многото ГЕРБЕРСКИ ИЗДЪНКИ...........

A червената пасмина все хубавци :)

ГЕРБ ги чисти. БСП си ги покрива и ги ползва под зависимост за следващи престъпления. Да, поредният от ГЕРБ, който не е съхранен, пожален, протектиран. Както трябва да е според Закона. От БСП няма да видиш прилагане на Закона, като много добре знаем, че в никоя партия няма 100% законни хора. Хелем пък в БСП... Там е разликата! Ето там е разликата, която очакваме. А като я получим, не можем да я осъзнаем. Именно за това ще гласуват повечето хора за ГЕРБ, защото престъпниците ги махат. Ще кажеш за Цецо? Ами Цецо имал 4 или колко там имота. Пич, аз също имам толкова. Комунистите живеят в имоти на стойнос по 5-10 милиона евра във Виена и Женева, като са изхарчили стотици милиони всеки за 25 години. И все от нас изкарани. Иди им преброй, мерцедесите, яхтите и частните самолети, за да разбереш кой е престъпникът. И си ги пазят от БСП, не ги дават на съд!

Остава да сравниш времето, за което си ги придобил с това на Цецо, за да бъде картината пълна. Ако си ги придобил за по-малко от 4-5 г. вече си диагнозата е ясна - престъпление.

Ми трябваше явно полицай да стане премиер за да дочакаме, тия неща да почнат да се случват.

Аз не виждам разликата вече 25 години!!!!