Коментари - ДАНС: 7 задържани имигранти имат връзка с терористични организации | Днес.dir.bg

ДАНС: 7 задържани имигранти имат връзка с терористични организации

ДАНС има подозрения, че седем задържани у нас имигранти са съпричастни към терористични организации.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС: 7 задържани имигранти имат връзка с терористични организации | Днес.dir.bg

Коментари

При Кеворк някакъв шеф на арабска организация показа снимка и разказа интересни неща като предложи помощ на службите...но каза че няма интерес ...и обвини Николай Младенов за нашествието на подривни елементи и талибани ..за срещата в Правец! КОЙ..КОЙ Български генерал сложи това "жидово"служителче дето ни продаде за висок пост в ООН.

Само 2 са достатъчни да взривят Сарафово!А вече са над 11 000!

Какво стана ...нещо пропуснах КОЛКО са АРИСТУВАНИ и ОСЪДЕНИ???

33 километра на цена 6 млн лева, значи излиза по 180 лв линейния метър. Въпроса ми е тази телена ограда от какъв метал ще я правите та излиза толкова скъпо?

Аз не мога да разбера тия от ДАНС умствено изостанали ли са, или има печатна грешка в статията: ТЕЛЕНА ОГРАДА БЕЗ ПАТРУЛИ...!!! Невероятно трудно препятствие за средно трениран боец на А-Кайда!!! Малеее, докъде я докарахме, да ни се подиграват открито от службите за "сигурност"...

Кои са притеснени от наблюдателите за престъпления в София? Кой го е страх да не го видят като краде? Кой го е страх, че ще бъде изобличен, че си затваря очите когато пред него се извършва престъпление?

Правителството е силно обезпокоено, че гражданите се организират за борба с престъпността и се опитва да представя желанието на гражданите за спокойствие като ксенофобия или противопоставяне на етносите. Очевидно е, че престъпността е необходима за да съществува това правителство, което също е престъпно в същността си. Затова е тази яростна пропаганда по телевизията срещу наблюдателите на Расате, които ще документират бездействието на властта при ширещата се престъпност и естествено първата реакция в подкрепа на властта дойде от циганския етнос.

Джихадистите трябва да са луди за да не използват този начин за вкарване на техни хора в България. А, ние- още по луди, щом допускаме хора без всякакви документи и непроучени, да щъкат из страната. Никога не сме имали толкова слаба администрация от сегашната. И продажна. Жалко! Пак дайте гласа си за Гея, Бея и Злодея!(чужденци и продажник)

Още колко по 7 има , един Господ знае.България...... един разграден и разграбен двор, не се знае кой влиза и кой излиза.....

Още един български град се изсели в Германия! "Цели 29 375 българи са се преселили в Германия само за първите 6 месеца на тази година. Това е нито повече, нито по-малко, отколкото град като Свищов (29 373 жители според НСИ). Стряскащите данни бяха обявени от германската Федерална статистическа служба. В тях се допълва, че нашенците, избрали Германия, са с 1,4% повече от първото полугодие на 2012-а. Общо българите във ФРГ в края на миналата година били 118 759 души" Ето, така се освобождава място за новите заселници от Африка! Така казаха Кристалинка и Паси!!

Не си мислете, че приемат цигани. Приемат можещите и образовани българи, защото тук или ги крадат, или заплащането е смешно( един лекар специалист млад започва с заплата по-малко от пенсията на секретар на БКП, който не е доплинесъл с нищо за страната, освен да създаде поколение, което сега краде та се къса. )

Слабоохраняваната ни граница с Турция вече е магнит за части на военното крило на Ал Кайда в Афганистан, което се бие в Северна Сирия. Тази група е особено жестока при стрелба с гранатомети в градски условия, твърди американското разузнаване. Цялата гранична част в Бургаска област е вдигната на крак в този момент, защото издирват въоръжени бойци, братя на фракцията Ал-Кайда на ислямския Магреб (AQIM) и Движението за единност и джихад в Западна Африка (MUJAO). Те се прочуха през пролетта в боевете с френската армия в Мали, където взривиха 2 автобуса и покосиха с картечници над 870 души. Тази нощ Цветелин Йовчев е разпоредил в издирването да се включат и военни части, пращани на мисии зад граница. Опасните нашественици са били принудени да се крият в гъстите гори около село Резово, точно на 2 километра от турската бразда. Точно комшиите са подгонили първи джигитите от Афганистан, но същите са решили да навлязат на родна територия, защото тук било по-безопасно. Враждебното каре е част от група от 22-ма незаконно преминали границата, 18 от които заловени и арестувани. Офицери от Гранична полиция смятат, че въпросните лица са изключително опасни, притежаващи огнестрелно и хладно оръжие. Кметът и съветниците му отправиха призив чрез своя официален сайт към всички граждани за висока бдителност и при най-малкото съмнение да бъде сигнализирано на тел. 112.

Сетиха се, некадърниците! Оставка на това правителство трябва да се иска за проявеното беизхаберие по опазването на границите ни, как може сега да усилят охраната, като станаха 10 000 ли? Защо в Гърция има само 2(двама)бежанци, нима тя не граничи с Турция? Плевнелиев, Орешаорски и оная герберастка подлога , Кристалина, да не ми пеят приспивни песни за ксенофобия и ценности, а да вземат мерки тези бежанци да бъдат депортирани! Досега-158 млиона за тях, бомбата тиктака, господа управляващи, ще Ви видя при първият по-сериозен бунт, акт на вандалщина от тяхна страна или недай, Боже, атентат, тогава каква пусен ще ми запеете...

И ето питахме къде е МВР 24 г. Най накрая започнаха да работят. Да благодарим на бежанците и протестиращите. Следва да пуснат тея полицаи и в циганските гета, махали и квартали. Нека да не обикаля една патрулка в квартал през нощите а 10. България може да работи и нека работи. България може да се оправи когато има воля

Pesh0

7 , а на останалите имената знаете ли , Без документи , разправят ви приказки от 1001 нощ . Всички без документи , да се гонят от страната , аз като българин нямам право да ходя без лична карта , а те , могат , при това с измислени имена . Как ги проверяват полицаите .

Връщайте ги всички обратно, кой откъдето е дошъл, докато не започнат да се взривяват в молове, пазари, автобуси.....Тия са по-опасни и от циганите.

В повечето случаи отвличат децата им или заплашват семеиствата им. Принуждават ги да извършат атентат самоубиствен.

Плевнелиев: Не сме говорили за избори, не е моя работа Не е имало дебат на КСНС по отношение на това кога да има избори. Аз чух изказването на господин Цветанов и предполагам, че в по-тесен кръг или в рамките на КСНС в някакъв по-тесен формат може би той да е повдигнал тази тема. Но и от стенограмата на КСНС, така и в рамките на самия КСНС не е имало дебати по темата избори. Не е работа на един президент да казва кога трябва да има избори. Това каза държавният глава Росен Плевнелиев в отговор на въпроса дали на вчерашното заседание на КСНС е бил дискутиран въпросът за провеждане на предсрочни парламентарни избори, предаде кореспондентът на БГНЕС от Котел.

На фона на цялото напрежение около сирийската криза и ситуацията там българска делегация от депутати и бизнесмени ще посети Дамаск "с цел бизнес" между 7 и 10 декември. Идеята е български фирми да участват във възстановяването на страната, обясни шефът на групата за приятелство между двете страни в НС Страхил Ангелов (БСП). Той не се притеснява, че режимът на Башар Асад е в международна изолация: "Коя международна общност? Знаете ли позицията на Китай, на Индия, на Русия и др. - това е 2/3 от международната общност". Към момента не било ясно и на чии разноски ще пътуват членовете на делегацията. За предстоящата визита ден по-рано съобщи лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той обяви, че делегацията, в която ще участва и той, ще бъде посрещната на държавно ниво.

Лумпенизацията от плочките е налазила и по форумите. Краста. Другата седмица си мисля, че малко ще я офризим. Простащината Първо със Студ и след това със Пек. И без Кютек, като секнап Парите.

Спешно трябва да се издирят и да използват уменията си върху сградата на парламента желателно е вътре да са всички депутати!

Е, кво ше ги затрудни тая ограда - едни ножици за рязане на тел и са в обетованата ни земя.

няма да тече ток, няма да има патрули, които да стрелят, ами по-добре да има момичета с хляб и сол да ги посрещат, ако може и да се отъртят......

Гаргите ще плашат с нея ! Тъпанари !

Корупция се казва нашта песен и нейния творец е държавата България.

Ограда 3 метра висока, неохранявана?! Какъв е смисъла, освен да се откраднат още милиони левове? Много ли ще е трудно оградата да бъде срязана и най-безпрепядствено да си минават всякакви хора?

крадците ще бъдат най строго осъдени по наште строги закони1ха,ха,хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!

Няколко милиона за ограда! Егати оградата! Ясна е идеята каква е! ;)

Ами честито ни за не ефективната телена ограда. Сега Практикер остава да пусне ножици на промоция от към Турция и проблема на всички джихадисти е решен! Все едно да си сложиш перде на вратата с надпис "Стоп"

Ма то поне един надпис СТОП ли, ДУР ли да бяха сложили!

Дур, дур! Мад*р! Няма спиране, братче, тая напаст!

червена тъпотия! ( нерегистриран ) 21.11.2013 21:11 Комунистите /сега БСП/създават проблеми,за да ги решават и представят ,че вършат работа,е казал Бжежински.Борисов е създаден от БКП/БСП ,също като Станишев и останалите червени боклуци.Създадоха го, за да се крият и оправдават некадърноста си с него,подло,злобно,отвратително!Вижте разума на идиота:-Няма да подаваме ОСТАВКА,за да не дойде Борисов на власт!Що за оправдание-сякаш при тях не е по-лошо и не народа ,а те ще кажат кой да управлява!

"Не човек,а желязо!"....просъскал агента фашист.Тихо мъртвия казъл:"Не,комунист!"

Късичко и вярно, но без показване на цел. Целта е феодална бедна държава за около 1000 семейства. Ако днес не сте между тях, мрете, бягайте или робувайте с поколения. Поне 150 години. Такива сте днес. На такъв път. Певците ви пеят - Избери си ден! Глухи ли сте? Или просто мазохисти?

Някои не сме глухи,не сме и мазохисти,но сме решили просто да си носим кръста на съдбата.

Най- сигурно е силите за сигурност да пазят само Доган. Както се пазеше Садам.

До сега и в момента,Доан управлява вилаета.Когато държавата фалира няма да има нужда да бъде пазен този отвратитко.Дано му светят маслото по навреме!

Да се съди и затвори по-евтино и да повръща откраднатите пари за назидание.

Да пуснат от ареста онова момче и да му дадът истинско оръжие ,че да си свърши работата.

Подозираме и без заплати. По добре обявете помагачите на атентаторите от Сарафово. Или още трябват на някой си неизвестен?

Атентата в Сарафово е дело на турските специални служби заради убитите турски граждани от Израел на кораба с помощи за ивицата Газа.

А помагачите тук? За тях става въпрос. Защо не са изловени и осъдени? Само не пиши, че ги е нямало! Съмнявам се в участие на Турция многооо. Ако не за друго, поне за туризма. Как е Волен, ще го сменя ли оня с очилата? Смени си ника и не обиждай български футболисти с плоски плонжове.

абе то се напални с цигани в европа и права имат повече и помощи за тях има и накрая отива в дямята и вика алах малах...ами отиваи там стои си там нали е мн хубаво отиди в мусулманкса дарява в европа нямаме такава какво тарсите тук я отидете вие из тези даряви и вище какво ще направят с вас има ли закони или за кеф някои ще ти отреже главата пред ракопляскането на сабраната паплач ами не става така каквото почукало такова се обадило *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДАНС ми звучи като ДПС.Няма национална сигурност/стратегия/,а има ДАНС,няма нарушени права и свободи,а има движение/заблудени наглеци/.

Какъв таз ДАНС?Какъв таз подигравка?

Не може и ЦРУ и ФБР. Всички в кюпа. И без това съда не става.

Само не мога да разбера защо не върнат всички нелегални емигранти в родината им. Ще отговори ли някой какъв точно е проблемът?

Всички властимащи се надяват да препечелят по нещо. Чакат пари от ЕС които по веригата до емигранта ще намаляват. Ако са терористи още по-добре. Те плащат повече.

От край време всичко е за сметка на народа.Сега вече се чувства.Много са мръсни,всички са за съд/ако го има/!!!

Щото нелегалните се ги имаше, но с бежанците станаха много. Видяхте колко народ с бебета мина границата, правете си сметка за наркотици, оръжия, деца за старчоци, органи и разбира се за печалби. Репи да ядат в Сицилия, тия на Корлеоне на скелета отзад му разшириха дупката. Какви протести реални, какви 5 лева!

Точен малоумник си.Така е!

Правителството трябва да даде възможност но тези хора независимо от къде идват възможност да работят. Степите на Казахстан имат нужда от работна ръка и в Коми все още се добива дървесина. Ще ни излезе по евтино да им намерим работа. Но те като чуят за работа........

Аве кой цъка тука минусите на патриотичните коментари ве? Местане, що не ходиш да си ядеш сланината ве, капут, ами седиш тука да шпионираш населението. Дай малко и на началника си, та дано ви приседне!

Лилчева, ти ли си ма?!

Курнелийо, лягай си!

Браво, това ще да са бунтарите от лагера. Който се бунтува - в Сирия по бързата процедура! Като е много ербап, там да се бунтува.

Полицаите ме ядосват, когато бият българите, но пък и не съм съгласна сирийците да ги тепат. Но ако пък Йовчев няма нищо против и са му толкова мили бежанците, да ги тепат, ама да видим докога. АКо не друго, Бойко трепереше за всеки полицай и всеки паднал полицейски косъм, питайте който искате в МВР. В момента са под такъв политически натиск и стрес, че масово припадат.

От кое РУП си, ма?! Няма го твоя Боко и Цецо - идвамата ги чака затвор! Пример не ми давай с тях и ако не си разбрала темата - вън!

Ма викай на баба си, капут! Не съм от РПУ, на Позитано работя. Корнелия ми викат, бе!

основната будна клетка в България е Болен. Клетка на руската терористична организация.

Да се запитаме кой има интерес тези хора да са в момента "бежанци" в България и става веднага ясно, че НИЕ ПРАВИТЕЛСТВО НЯМАМЕ. Явно отдавна сме колония на ДПС, ама аз чак сега го разбирам. Жалко.

Нямаш правителство ли!? Ама много си се объркала пак. А, полицейския режим в София КОЙ го поддържа. А, циганите КОЙ ги охранва. А, цялата престъпна паплач от Азия и Африка, кой я кани в България. Имаш правителство и държава, но те са срещу българския народ.

Нямам да, тези вие ги избирахте, аз гласувах за други!

Мижи, да те лажем.

Не съществуват никакви международни принципи и конвенции, които да задължават една държава да държи границите си отворени! Това е суверенно право на всяка държава! Международен принцип за първа страна на убежище кандидатът за бежански статут следва да го поиска от първата страна след пресичане на границата. Женевската конвенция за бежанците на ООН от 1951 г. и Директива 2004/83/ЕО на ЕС определят като бежанец личност, която има съществено обоснован страх от преследване в своята страна по причина на раса, религия, националност, политически убеждения и членство в социална група и това трябва да бъде доказано. Бягството от район на военни действия не се покрива от Женевската конвенция и директивата на ЕС и не предполага даването на статут на бежанец. Сирийските имигранти могат да получат хуманитарен статут по линия на Нюйоркския протокол от 31 януари 1967 г., и на временна закрила по линия на Директивата на ЕС 2001/55/EО, които се предоставят на пришълци от страни, където животът им е заплашен от военни конфликти. Тези конвенции са препоръчителни. За нелегалните имигранти, които не могат да докажат необходимостта от предоставяне на статут на закрила, в сила е Директива 2008/115/ ЕО на ЕС за депортиране, включително на семейства. Закона за убежището и бежанците: Чл. 34. Чужденец с предоставен статут на бежанец или хуманитарен статут има право да поиска да се събере със семейството си на територията на Република България. Тежката истина, която тези политици крият от обществеността е, че съгласно законодателството в Европа, държавите връщат получилите статут на бежанци обратно в първата държава в която са били допуснати да проникнат и им е дала този статут. Кой?! Кой?! Кой?!

Браво за отлично обоснованата гражданска позиция срещу опита за създаване на още едно чуждо малцинство в Родината !

Поздравления за коментара! И отговорност (даже наказателна) от Правителството, което не изпълнява законите!

Пуснете ги- задържането им е ксенофобия и фашизъм ;-)

1990-та като се създаваше ДПС-то и българите в Кърджали реваха 40 дни на площада да не се позволява да се регистрира ДПС-то, къде спахме моля?! 90 % от кърджалийските българи отдавна са в чужбина, защото ние тая попара ислямската и атентатите вече сме ги виждали и знаехме какво следва...

Внимание Граждани! Помнете - Кучетата....Защото това е резултатЪТ от Безумните Действия на представителните политици! И Си спомнете за Бoклука, и за Дупките, но не в главите на представителните политици, а за дупките върху... е...Вие си знаете! И на кое място се намираме В Европа...и не Само в Европа! РезултатЪТ ВИ е Ясен, нали? Кой, Защо, Как, Къде, Резултат!...- Елементарни Въпроси? Граждани oтговорете - чрез Постоянно ОСъзнато ДеЙствие - Защото Бездействието ще Ви върне в началото - КОЙ, ЗАЩО, КАК, КЪДЕ, РЕЗУЛТАТ?

Абе хора, даже турците в Разград са уплашени от тия, за какви сирийци говорим? Това са кюрди и кой знае какво, питайте Ердоган колко загинали турци има от атентати, сигурно са поне 100 на година. Никой не иска да прави бизнес с кюрди в Турция, защото са кофти племе. А за нас тези пъплещи пришълци са съвсем далечни и нежелани.

Ако са кюрди добре. Враговете на нашите врагове са наши приятели. Да живее свободен Кюрдистан.

Пий си хапчетата, какъв Кюрдистан, не щем никакви хора!

Разбрахме че си "български" турчин. Ако всички бежанци и емигранти бяха кюрди нямаше да отиват в Турция ооткъдето идват у нас. Вие турците може да мразите кюрдите, ама само те ще ви оправят, па нищо, че нямат държава. Ще си вземат вашата

МИНИРАНИ ПОЛЕТА, никакви телени мрежи няма да спасят Б-я от терористите!!! ДА СЕ МИНИРА ГРАНИЦАТА ни с Турция и ДПС-то ДА СЕ ЗАБРАНИ !!! Ако имат малко разум и богаташите с хотелите си по морето, които разчитат на туристите от Израел, след тези джихадисти, които благодарение на комунистическото ни НЕГРАМОТНО Правителство ни НАЛАЗИХА , ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ!!!

1990-та като се създаваше ДПС-то и българите в Кърджали реваха 40 дни на площада да не се позволява да се регистрира ДПС-то, къде спахме моля?!

Наивен си до олигофренизъм. Не можеш да си представиш, колко "грамотно" ни го вкарват всички правителства. И изобщо не става дума за хотели.

Пехотните мини са забранени с конвенция, Оли. Отдавна пишех за поправяне на кльона , но упорито се мълчеше. Трябва да има голям набор гранични войски, за да се спаси положението. Но тогава хората просто ще минават през граничните пунктове и тогава настава борба на нерви. Накарайте ги да приемат християнство и няма да дойдат.

Хората трябва да почустват, че правителството e както фабриката е една система. Няма никакъв лош човек, каквото и да е неговото име или партийна принадлежност, който НАРОЧНО прави така, че в България да се живее много зле. В този смисъл е време НЯКОЙ да се заеме с трудната задача да ПРОМЕНИ СИСТЕМАТА, защото тя наистина е ИЗЧЕРПАНА докрай. Да се унищожи една фабрика или едно правителство просто защото са система, означава да се борим със СЛЕДСТВИЯТА, а не с ПРИЧИНИТЕ за проблема. Докато обаче се АТАКУВАТ само СЛЕДСТВИЯТА, никаква ПРОМЯНА не е възможна. Ако революцията свали правителството на една СИСТЕМА, но законите на системата, излъчваща това правителство, останат СЪЩИТЕ, то тези закони ще се възпроизведат в следващото правителство. Толкова много се ПРИКАЗВА за системата, вече цели 25г. НО ВСИЧКО СЕ ПОВТАРЯ ОТНОВО и ОТНОВО. А толкова малко се МИСЛИ и ДЕЙСТВА за ПРОМЯНА на СИСТЕМАТА, защото в СИСТЕМАТА е ПРОБЛЕМА, а не в хората?!

Аз пък мислех, че разни догани, местани, стани шефци, соломони и прочие небългари ни мислят злото. Пък то било от системата.

Мисля, че е редно да пратим "радетелите" за България Станишев + Местан, дето се целуваха на митинга публично да ходят да преговарят с Асад да си ги прибере тая сган и да си ги лекува. Предлагам да им дадем 2 тира със свинско личен дар за сирийския народ.

От цялата работа разбрахме, че границата ни с Турция е толкова "зорко" охранявана, че само който го мързи да заобиколи през гората, той не е минал нелегално. Което пък страшно противоречи на твърденията на политиците, че сме бариерата на Евросъюза и т. н. Щом през тази граница минаха толкова нелегални, защо да не минат организирано контрабандни тонове цигари, оръжие, наркотици и въобще кой каквото му се пренася.

Коментари - ДАНС: 7 задържани имигранти имат връзка с терористични организации | Днес.dir.bg

ДАНС: 7 задържани имигранти имат връзка с терористични организации

ДАНС има подозрения, че седем задържани у нас имигранти са съпричастни към терористични организации.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС: 7 задържани имигранти имат връзка с терористични организации | Днес.dir.bg

Коментари

При Кеворк някакъв шеф на арабска организация показа снимка и разказа интересни неща като предложи помощ на службите...но каза че няма интерес ...и обвини Николай Младенов за нашествието на подривни елементи и талибани ..за срещата в Правец! КОЙ..КОЙ Български генерал сложи това "жидово"служителче дето ни продаде за висок пост в ООН.

Само 2 са достатъчни да взривят Сарафово!А вече са над 11 000!

Какво стана ...нещо пропуснах КОЛКО са АРИСТУВАНИ и ОСЪДЕНИ???

33 километра на цена 6 млн лева, значи излиза по 180 лв линейния метър. Въпроса ми е тази телена ограда от какъв метал ще я правите та излиза толкова скъпо?

Аз не мога да разбера тия от ДАНС умствено изостанали ли са, или има печатна грешка в статията: ТЕЛЕНА ОГРАДА БЕЗ ПАТРУЛИ...!!! Невероятно трудно препятствие за средно трениран боец на А-Кайда!!! Малеее, докъде я докарахме, да ни се подиграват открито от службите за "сигурност"...

Кои са притеснени от наблюдателите за престъпления в София? Кой го е страх да не го видят като краде? Кой го е страх, че ще бъде изобличен, че си затваря очите когато пред него се извършва престъпление?

Правителството е силно обезпокоено, че гражданите се организират за борба с престъпността и се опитва да представя желанието на гражданите за спокойствие като ксенофобия или противопоставяне на етносите. Очевидно е, че престъпността е необходима за да съществува това правителство, което също е престъпно в същността си. Затова е тази яростна пропаганда по телевизията срещу наблюдателите на Расате, които ще документират бездействието на властта при ширещата се престъпност и естествено първата реакция в подкрепа на властта дойде от циганския етнос.

Джихадистите трябва да са луди за да не използват този начин за вкарване на техни хора в България. А, ние- още по луди, щом допускаме хора без всякакви документи и непроучени, да щъкат из страната. Никога не сме имали толкова слаба администрация от сегашната. И продажна. Жалко! Пак дайте гласа си за Гея, Бея и Злодея!(чужденци и продажник)

Още колко по 7 има , един Господ знае.България...... един разграден и разграбен двор, не се знае кой влиза и кой излиза.....

Още един български град се изсели в Германия! "Цели 29 375 българи са се преселили в Германия само за първите 6 месеца на тази година. Това е нито повече, нито по-малко, отколкото град като Свищов (29 373 жители според НСИ). Стряскащите данни бяха обявени от германската Федерална статистическа служба. В тях се допълва, че нашенците, избрали Германия, са с 1,4% повече от първото полугодие на 2012-а. Общо българите във ФРГ в края на миналата година били 118 759 души" Ето, така се освобождава място за новите заселници от Африка! Така казаха Кристалинка и Паси!!

Не си мислете, че приемат цигани. Приемат можещите и образовани българи, защото тук или ги крадат, или заплащането е смешно( един лекар специалист млад започва с заплата по-малко от пенсията на секретар на БКП, който не е доплинесъл с нищо за страната, освен да създаде поколение, което сега краде та се къса. )

Слабоохраняваната ни граница с Турция вече е магнит за части на военното крило на Ал Кайда в Афганистан, което се бие в Северна Сирия. Тази група е особено жестока при стрелба с гранатомети в градски условия, твърди американското разузнаване. Цялата гранична част в Бургаска област е вдигната на крак в този момент, защото издирват въоръжени бойци, братя на фракцията Ал-Кайда на ислямския Магреб (AQIM) и Движението за единност и джихад в Западна Африка (MUJAO). Те се прочуха през пролетта в боевете с френската армия в Мали, където взривиха 2 автобуса и покосиха с картечници над 870 души. Тази нощ Цветелин Йовчев е разпоредил в издирването да се включат и военни части, пращани на мисии зад граница. Опасните нашественици са били принудени да се крият в гъстите гори около село Резово, точно на 2 километра от турската бразда. Точно комшиите са подгонили първи джигитите от Афганистан, но същите са решили да навлязат на родна територия, защото тук било по-безопасно. Враждебното каре е част от група от 22-ма незаконно преминали границата, 18 от които заловени и арестувани. Офицери от Гранична полиция смятат, че въпросните лица са изключително опасни, притежаващи огнестрелно и хладно оръжие. Кметът и съветниците му отправиха призив чрез своя официален сайт към всички граждани за висока бдителност и при най-малкото съмнение да бъде сигнализирано на тел. 112.

Сетиха се, некадърниците! Оставка на това правителство трябва да се иска за проявеното беизхаберие по опазването на границите ни, как може сега да усилят охраната, като станаха 10 000 ли? Защо в Гърция има само 2(двама)бежанци, нима тя не граничи с Турция? Плевнелиев, Орешаорски и оная герберастка подлога , Кристалина, да не ми пеят приспивни песни за ксенофобия и ценности, а да вземат мерки тези бежанци да бъдат депортирани! Досега-158 млиона за тях, бомбата тиктака, господа управляващи, ще Ви видя при първият по-сериозен бунт, акт на вандалщина от тяхна страна или недай, Боже, атентат, тогава каква пусен ще ми запеете...

И ето питахме къде е МВР 24 г. Най накрая започнаха да работят. Да благодарим на бежанците и протестиращите. Следва да пуснат тея полицаи и в циганските гета, махали и квартали. Нека да не обикаля една патрулка в квартал през нощите а 10. България може да работи и нека работи. България може да се оправи когато има воля

Pesh0

7 , а на останалите имената знаете ли , Без документи , разправят ви приказки от 1001 нощ . Всички без документи , да се гонят от страната , аз като българин нямам право да ходя без лична карта , а те , могат , при това с измислени имена . Как ги проверяват полицаите .

Връщайте ги всички обратно, кой откъдето е дошъл, докато не започнат да се взривяват в молове, пазари, автобуси.....Тия са по-опасни и от циганите.

В повечето случаи отвличат децата им или заплашват семеиствата им. Принуждават ги да извършат атентат самоубиствен.

Плевнелиев: Не сме говорили за избори, не е моя работа Не е имало дебат на КСНС по отношение на това кога да има избори. Аз чух изказването на господин Цветанов и предполагам, че в по-тесен кръг или в рамките на КСНС в някакъв по-тесен формат може би той да е повдигнал тази тема. Но и от стенограмата на КСНС, така и в рамките на самия КСНС не е имало дебати по темата избори. Не е работа на един президент да казва кога трябва да има избори. Това каза държавният глава Росен Плевнелиев в отговор на въпроса дали на вчерашното заседание на КСНС е бил дискутиран въпросът за провеждане на предсрочни парламентарни избори, предаде кореспондентът на БГНЕС от Котел.

На фона на цялото напрежение около сирийската криза и ситуацията там българска делегация от депутати и бизнесмени ще посети Дамаск "с цел бизнес" между 7 и 10 декември. Идеята е български фирми да участват във възстановяването на страната, обясни шефът на групата за приятелство между двете страни в НС Страхил Ангелов (БСП). Той не се притеснява, че режимът на Башар Асад е в международна изолация: "Коя международна общност? Знаете ли позицията на Китай, на Индия, на Русия и др. - това е 2/3 от международната общност". Към момента не било ясно и на чии разноски ще пътуват членовете на делегацията. За предстоящата визита ден по-рано съобщи лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той обяви, че делегацията, в която ще участва и той, ще бъде посрещната на държавно ниво.

Лумпенизацията от плочките е налазила и по форумите. Краста. Другата седмица си мисля, че малко ще я офризим. Простащината Първо със Студ и след това със Пек. И без Кютек, като секнап Парите.

Спешно трябва да се издирят и да използват уменията си върху сградата на парламента желателно е вътре да са всички депутати!

Е, кво ше ги затрудни тая ограда - едни ножици за рязане на тел и са в обетованата ни земя.

няма да тече ток, няма да има патрули, които да стрелят, ами по-добре да има момичета с хляб и сол да ги посрещат, ако може и да се отъртят......

Гаргите ще плашат с нея ! Тъпанари !

Корупция се казва нашта песен и нейния творец е държавата България.

Ограда 3 метра висока, неохранявана?! Какъв е смисъла, освен да се откраднат още милиони левове? Много ли ще е трудно оградата да бъде срязана и най-безпрепядствено да си минават всякакви хора?

крадците ще бъдат най строго осъдени по наште строги закони1ха,ха,хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!

Няколко милиона за ограда! Егати оградата! Ясна е идеята каква е! ;)

Ами честито ни за не ефективната телена ограда. Сега Практикер остава да пусне ножици на промоция от към Турция и проблема на всички джихадисти е решен! Все едно да си сложиш перде на вратата с надпис "Стоп"

Ма то поне един надпис СТОП ли, ДУР ли да бяха сложили!

Дур, дур! Мад*р! Няма спиране, братче, тая напаст!

червена тъпотия! ( нерегистриран ) 21.11.2013 21:11 Комунистите /сега БСП/създават проблеми,за да ги решават и представят ,че вършат работа,е казал Бжежински.Борисов е създаден от БКП/БСП ,също като Станишев и останалите червени боклуци.Създадоха го, за да се крият и оправдават некадърноста си с него,подло,злобно,отвратително!Вижте разума на идиота:-Няма да подаваме ОСТАВКА,за да не дойде Борисов на власт!Що за оправдание-сякаш при тях не е по-лошо и не народа ,а те ще кажат кой да управлява!

"Не човек,а желязо!"....просъскал агента фашист.Тихо мъртвия казъл:"Не,комунист!"

Късичко и вярно, но без показване на цел. Целта е феодална бедна държава за около 1000 семейства. Ако днес не сте между тях, мрете, бягайте или робувайте с поколения. Поне 150 години. Такива сте днес. На такъв път. Певците ви пеят - Избери си ден! Глухи ли сте? Или просто мазохисти?

Някои не сме глухи,не сме и мазохисти,но сме решили просто да си носим кръста на съдбата.

Най- сигурно е силите за сигурност да пазят само Доган. Както се пазеше Садам.

До сега и в момента,Доан управлява вилаета.Когато държавата фалира няма да има нужда да бъде пазен този отвратитко.Дано му светят маслото по навреме!

Да се съди и затвори по-евтино и да повръща откраднатите пари за назидание.

Да пуснат от ареста онова момче и да му дадът истинско оръжие ,че да си свърши работата.

Подозираме и без заплати. По добре обявете помагачите на атентаторите от Сарафово. Или още трябват на някой си неизвестен?

Атентата в Сарафово е дело на турските специални служби заради убитите турски граждани от Израел на кораба с помощи за ивицата Газа.

А помагачите тук? За тях става въпрос. Защо не са изловени и осъдени? Само не пиши, че ги е нямало! Съмнявам се в участие на Турция многооо. Ако не за друго, поне за туризма. Как е Волен, ще го сменя ли оня с очилата? Смени си ника и не обиждай български футболисти с плоски плонжове.

абе то се напални с цигани в европа и права имат повече и помощи за тях има и накрая отива в дямята и вика алах малах...ами отиваи там стои си там нали е мн хубаво отиди в мусулманкса дарява в европа нямаме такава какво тарсите тук я отидете вие из тези даряви и вище какво ще направят с вас има ли закони или за кеф някои ще ти отреже главата пред ракопляскането на сабраната паплач ами не става така каквото почукало такова се обадило *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДАНС ми звучи като ДПС.Няма национална сигурност/стратегия/,а има ДАНС,няма нарушени права и свободи,а има движение/заблудени наглеци/.

Какъв таз ДАНС?Какъв таз подигравка?

Не може и ЦРУ и ФБР. Всички в кюпа. И без това съда не става.

Само не мога да разбера защо не върнат всички нелегални емигранти в родината им. Ще отговори ли някой какъв точно е проблемът?

Всички властимащи се надяват да препечелят по нещо. Чакат пари от ЕС които по веригата до емигранта ще намаляват. Ако са терористи още по-добре. Те плащат повече.

От край време всичко е за сметка на народа.Сега вече се чувства.Много са мръсни,всички са за съд/ако го има/!!!

Щото нелегалните се ги имаше, но с бежанците станаха много. Видяхте колко народ с бебета мина границата, правете си сметка за наркотици, оръжия, деца за старчоци, органи и разбира се за печалби. Репи да ядат в Сицилия, тия на Корлеоне на скелета отзад му разшириха дупката. Какви протести реални, какви 5 лева!

Точен малоумник си.Така е!

Правителството трябва да даде възможност но тези хора независимо от къде идват възможност да работят. Степите на Казахстан имат нужда от работна ръка и в Коми все още се добива дървесина. Ще ни излезе по евтино да им намерим работа. Но те като чуят за работа........

Аве кой цъка тука минусите на патриотичните коментари ве? Местане, що не ходиш да си ядеш сланината ве, капут, ами седиш тука да шпионираш населението. Дай малко и на началника си, та дано ви приседне!

Лилчева, ти ли си ма?!

Курнелийо, лягай си!

Браво, това ще да са бунтарите от лагера. Който се бунтува - в Сирия по бързата процедура! Като е много ербап, там да се бунтува.

Полицаите ме ядосват, когато бият българите, но пък и не съм съгласна сирийците да ги тепат. Но ако пък Йовчев няма нищо против и са му толкова мили бежанците, да ги тепат, ама да видим докога. АКо не друго, Бойко трепереше за всеки полицай и всеки паднал полицейски косъм, питайте който искате в МВР. В момента са под такъв политически натиск и стрес, че масово припадат.

От кое РУП си, ма?! Няма го твоя Боко и Цецо - идвамата ги чака затвор! Пример не ми давай с тях и ако не си разбрала темата - вън!

Ма викай на баба си, капут! Не съм от РПУ, на Позитано работя. Корнелия ми викат, бе!

основната будна клетка в България е Болен. Клетка на руската терористична организация.

Да се запитаме кой има интерес тези хора да са в момента "бежанци" в България и става веднага ясно, че НИЕ ПРАВИТЕЛСТВО НЯМАМЕ. Явно отдавна сме колония на ДПС, ама аз чак сега го разбирам. Жалко.

Нямаш правителство ли!? Ама много си се объркала пак. А, полицейския режим в София КОЙ го поддържа. А, циганите КОЙ ги охранва. А, цялата престъпна паплач от Азия и Африка, кой я кани в България. Имаш правителство и държава, но те са срещу българския народ.

Нямам да, тези вие ги избирахте, аз гласувах за други!

Мижи, да те лажем.

Не съществуват никакви международни принципи и конвенции, които да задължават една държава да държи границите си отворени! Това е суверенно право на всяка държава! Международен принцип за първа страна на убежище кандидатът за бежански статут следва да го поиска от първата страна след пресичане на границата. Женевската конвенция за бежанците на ООН от 1951 г. и Директива 2004/83/ЕО на ЕС определят като бежанец личност, която има съществено обоснован страх от преследване в своята страна по причина на раса, религия, националност, политически убеждения и членство в социална група и това трябва да бъде доказано. Бягството от район на военни действия не се покрива от Женевската конвенция и директивата на ЕС и не предполага даването на статут на бежанец. Сирийските имигранти могат да получат хуманитарен статут по линия на Нюйоркския протокол от 31 януари 1967 г., и на временна закрила по линия на Директивата на ЕС 2001/55/EО, които се предоставят на пришълци от страни, където животът им е заплашен от военни конфликти. Тези конвенции са препоръчителни. За нелегалните имигранти, които не могат да докажат необходимостта от предоставяне на статут на закрила, в сила е Директива 2008/115/ ЕО на ЕС за депортиране, включително на семейства. Закона за убежището и бежанците: Чл. 34. Чужденец с предоставен статут на бежанец или хуманитарен статут има право да поиска да се събере със семейството си на територията на Република България. Тежката истина, която тези политици крият от обществеността е, че съгласно законодателството в Европа, държавите връщат получилите статут на бежанци обратно в първата държава в която са били допуснати да проникнат и им е дала този статут. Кой?! Кой?! Кой?!

Браво за отлично обоснованата гражданска позиция срещу опита за създаване на още едно чуждо малцинство в Родината !

Поздравления за коментара! И отговорност (даже наказателна) от Правителството, което не изпълнява законите!

Пуснете ги- задържането им е ксенофобия и фашизъм ;-)

1990-та като се създаваше ДПС-то и българите в Кърджали реваха 40 дни на площада да не се позволява да се регистрира ДПС-то, къде спахме моля?! 90 % от кърджалийските българи отдавна са в чужбина, защото ние тая попара ислямската и атентатите вече сме ги виждали и знаехме какво следва...

Внимание Граждани! Помнете - Кучетата....Защото това е резултатЪТ от Безумните Действия на представителните политици! И Си спомнете за Бoклука, и за Дупките, но не в главите на представителните политици, а за дупките върху... е...Вие си знаете! И на кое място се намираме В Европа...и не Само в Европа! РезултатЪТ ВИ е Ясен, нали? Кой, Защо, Как, Къде, Резултат!...- Елементарни Въпроси? Граждани oтговорете - чрез Постоянно ОСъзнато ДеЙствие - Защото Бездействието ще Ви върне в началото - КОЙ, ЗАЩО, КАК, КЪДЕ, РЕЗУЛТАТ?

Абе хора, даже турците в Разград са уплашени от тия, за какви сирийци говорим? Това са кюрди и кой знае какво, питайте Ердоган колко загинали турци има от атентати, сигурно са поне 100 на година. Никой не иска да прави бизнес с кюрди в Турция, защото са кофти племе. А за нас тези пъплещи пришълци са съвсем далечни и нежелани.

Ако са кюрди добре. Враговете на нашите врагове са наши приятели. Да живее свободен Кюрдистан.

Пий си хапчетата, какъв Кюрдистан, не щем никакви хора!

Разбрахме че си "български" турчин. Ако всички бежанци и емигранти бяха кюрди нямаше да отиват в Турция ооткъдето идват у нас. Вие турците може да мразите кюрдите, ама само те ще ви оправят, па нищо, че нямат държава. Ще си вземат вашата

МИНИРАНИ ПОЛЕТА, никакви телени мрежи няма да спасят Б-я от терористите!!! ДА СЕ МИНИРА ГРАНИЦАТА ни с Турция и ДПС-то ДА СЕ ЗАБРАНИ !!! Ако имат малко разум и богаташите с хотелите си по морето, които разчитат на туристите от Израел, след тези джихадисти, които благодарение на комунистическото ни НЕГРАМОТНО Правителство ни НАЛАЗИХА , ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ!!!

1990-та като се създаваше ДПС-то и българите в Кърджали реваха 40 дни на площада да не се позволява да се регистрира ДПС-то, къде спахме моля?!

Наивен си до олигофренизъм. Не можеш да си представиш, колко "грамотно" ни го вкарват всички правителства. И изобщо не става дума за хотели.

Пехотните мини са забранени с конвенция, Оли. Отдавна пишех за поправяне на кльона , но упорито се мълчеше. Трябва да има голям набор гранични войски, за да се спаси положението. Но тогава хората просто ще минават през граничните пунктове и тогава настава борба на нерви. Накарайте ги да приемат християнство и няма да дойдат.

Хората трябва да почустват, че правителството e както фабриката е една система. Няма никакъв лош човек, каквото и да е неговото име или партийна принадлежност, който НАРОЧНО прави така, че в България да се живее много зле. В този смисъл е време НЯКОЙ да се заеме с трудната задача да ПРОМЕНИ СИСТЕМАТА, защото тя наистина е ИЗЧЕРПАНА докрай. Да се унищожи една фабрика или едно правителство просто защото са система, означава да се борим със СЛЕДСТВИЯТА, а не с ПРИЧИНИТЕ за проблема. Докато обаче се АТАКУВАТ само СЛЕДСТВИЯТА, никаква ПРОМЯНА не е възможна. Ако революцията свали правителството на една СИСТЕМА, но законите на системата, излъчваща това правителство, останат СЪЩИТЕ, то тези закони ще се възпроизведат в следващото правителство. Толкова много се ПРИКАЗВА за системата, вече цели 25г. НО ВСИЧКО СЕ ПОВТАРЯ ОТНОВО и ОТНОВО. А толкова малко се МИСЛИ и ДЕЙСТВА за ПРОМЯНА на СИСТЕМАТА, защото в СИСТЕМАТА е ПРОБЛЕМА, а не в хората?!

Аз пък мислех, че разни догани, местани, стани шефци, соломони и прочие небългари ни мислят злото. Пък то било от системата.

Мисля, че е редно да пратим "радетелите" за България Станишев + Местан, дето се целуваха на митинга публично да ходят да преговарят с Асад да си ги прибере тая сган и да си ги лекува. Предлагам да им дадем 2 тира със свинско личен дар за сирийския народ.

От цялата работа разбрахме, че границата ни с Турция е толкова "зорко" охранявана, че само който го мързи да заобиколи през гората, той не е минал нелегално. Което пък страшно противоречи на твърденията на политиците, че сме бариерата на Евросъюза и т. н. Щом през тази граница минаха толкова нелегални, защо да не минат организирано контрабандни тонове цигари, оръжие, наркотици и въобще кой каквото му се пренася.