ДАНС и НАП ще проверяват Лозан Панов

Държавна агенция „Национална сигурност” и Националната агенция за приходите ще разследват Лозан Панов.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС и НАП ще проверяват Лозан Панов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наj-интересно е това: ''...ВКС обясни, че не е разбрал закона...''

От една страна никой не е над закона, вкл. Лозан Панов и би трябвало да си подаде декларация надлежно, както повелява законът. И не би имало нищо лошо да бъде проверен! Но като знаем, че т.н. проверяващи са тотално деградиралите пионки на мафията и Пеевски прокуратуеата на Цацаров, който си позволи да атакува и голяма банка по заповед на Пеевски, и ДАНС, които също взеха дейно участие и в това, и в други престъпления, то повече от ясно е, че това са нови атаки на мафията срещу Лозан Панов. Не мисля, че този път ще успеят, защото трябва сега да спасяват задниците си.

"По закон, ДАНС е длъжен да провери всеки властимащ, който е укрил имуществото и парите си, за съмнения за допуснати нарушения на Закона за мерките срещу изпиране на пари." Ох, и тук калинки, в случая - петрова...

Това не е ли прекалено арогантно? Не ви ли е срам от нещо, некакси?

То пък Бойко като декларира 5000лв. от лихви от депозити за миналата година...... някой нещо да му е казал? А представяте ли си колко пари има на влогове, че да получи 5000лв. при тези нива на лихвите по депозитите???? Явно политиците ни смятат за уникални овце?

Бай Лисан няма да позволи да го напнат НАП-аджийките,първо-защото не е укривал суджуци и второ - защото ще издаде тълкувателно решение и ще направи на пух и прах норми и закони.

" председателят на ВКС обясни, че не е разбрал закона " Щом председателят на ВКС не разбира закона, кой го назначи на поста?

по-важно е да се разследват тези дето пишат против България и съюзниците ни и тролят като обезумели в предсмъртения гърч на империята си.

НУ за да си герой е държавата да те репресира. Да не се бърка с НДУ.

Ами нали трябва с нещо да продължават да отвличат вниманието на хората от цацаратурата са си намерили занимание..Панов едва ли е юридически неподготвен за да им се даде, но по важното е след това обезщетенията кой пак ще плати...Цацата с последни сили гледа как да се закрепи защото от всякъдеоколо него вони на подлагане

НЕ Е РАЗБРАЛ ЗАКОНА??? "...председателят на ВКС обясни, че не е разбрал закона...." Латинската максима гласи:Незнанието на закона не извинява никого...И все пак незнанието е по-извинително.... Но съдия, и то председател на ВКС да НЕ РАЗБИРА закона....е това вече аз него разбирам:-)

Докато чакате да дойде някой светец без нито един грях винаги ще сте в ръцете на милиционерите. Не ви ли е ясно, че са го дебнали да сбърка някъде , след ТОВА СА ГО РЕКЕТИРАЛИ , не се е поддал и затова сега това е новина. Направил е нарушени и го проверяват и ще го глобят. А по-добре ли е ДА СЕ РАЗБЕРЕ ДА СЛУШКА ЗА ДА НЕ ГО ПРОВЕРЯВАТ? Светци няма- светците изглеждат само тези, които СЛУШКАТ И НЯМАТ МНЕНИЯ. Пеевски разбира се няма нито едно нарушени, защото никой не го глобява за нищо. Пълен светец. Ами направете го цар тогава.

България едва ли може да се нарече държава след като индивиди като този съвсем нагло си мислят че са над закона , това не е държава а копторче.

Щеше да е над закона ако се опита да блокира проверка от органите. Да кажем, че караш с превишена скорост. Ако ни над закона се обаждаш на шефа на КАТ и му казваш "Внимавай ако ми съставят акт". Ако не си над закона - ти съставят акт и ти си го плащаш.

Отдавна се очакваше да му скроят нещо, но се позабавиха. Опитаха блъскане с кола на пешеходна пътека, после развиха болтовете на мерцедеса (при което ББ издрънка поредната тъпотия), а сега вече му спретнаха и това. Бива си ги тримата шишковци!

човека.Направо го сринаха.Щели да го глобят 1500 лв.Лишиха го от закуски за десет дни.Бе той магистрата на такова високо положение съм сигурен,че на него са познати само от петцифрени знаци нагоре.

ЩОМ НЕ ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА ПРОВЕРКИ ДО ДУПКА.

Щом тримата шишковци толкова се страхуват от Л.Панов значи човека действа правилно.

щом, председателат на BKC не е, декларирал "надлежно", значи по конституцията, Mога, и аз да не декларирам! Tака ли, да го разбирам???? или, за мен затвор, а на него глоба от 1000 лв,... Aко, ни "Xванат" де??? Eга ти, Kенефа!!;))

Не случайно се нарича ДЕКЛАРАЦИЯ. Декларирането е доброволен акт. Това, че има глоби ако не декларираш нещо е отделен въпрос. Съвсем друг въпрос е, че ако имаш нещо за което дължиш данъци и не си го декларирал дължиш данъците + лихвите.

разбрах те!! много си обстоятелствен!! ще плащам и "лихви"!?? ковчезите ги правели без джобове, но щом трябва, ще "плащаTе"!!;))

Да внесем яснота. Декларирам означава обявявам, съобщавам и т.н. Може да е доброволно и задължително, но това не следва от значението на думата декларирам, а от закона.

Този път не трябва да допуснем мутро-милиционерите, управляващи държавата, да се разправят с един от малкото честни съдии, опитващ се да реформира вмирисаната от корупция и далавери клоака, наречена българска правосъдна система!!!!!!!!!

Шило

http: // register. bulnao.government.bg /2017/ index. html

Прасета, прасетааааа, всичките прасета на мезета

Шило на амбразуру, молодец!

Шило

На амразурата сте двамата платени защитници на агнешките главички. Как всички останали чренове на ВСС и Инспектората на ВСС са подали декларации, само Лозан Панов не го е направил? Излагате се, ей. Прочетете първо законите и тогава дрънкайте. Че аман от неграмотници, които се правите на защитници.

Член първи ли го заповяда?

Аз предлагам пак да се съберем "50-100 платени соросоида" под прозорците на Дебелаците. Ама като на 14-ти юни да се съберем, да си напълнят гащите така наречените недосегаеми, над които е само Господ!

Шило

Ми няма да се съберете и толкова. Това ще ти кажа. Пробвай. Първо виж какво направихте протестърите на последните избори, па тогава.

ама ти си упорит пеефски трол. Не те ли е срам? Не те ли е жал за децата ти? Иди в църква и поискай опрощение и прочистване от лайната, с които си се нацапал- ще ти помогне. С добро го казвам

Внимавай какво си пожелаваш, че да не ти се сбъдне.

Явно Цацаратурата и чугунения WCC са се наакали от страх. До там ли опряхте, шушумиги. Дните ви са преброени и възмездие дебне от всякъде. Скоро ще летят шамарите от всички страни, усещате го май?

Шило

Що? Кое е това нещо, което ги плаши? Панов с неподадената декларация?

На$срали са се. И ти барабар с тях. И мирише. Воните направо.

аве верно ли Певски бил педал? имам в предвид обратен, .. в другия смисъл е ясно, че е! Вярно ли е това, че Свинята е обратен? ако е вярно, много ЯКО!

Първо се научи да пишеш грамотно човече.

Когато някой надигне глава цялата държавна машина иска да го смаже! За сметка на това ДОГАН и Пеевски мародерстват необезпокоявани!

На есен ще метем пак комуноидните цаци, пеефчета и прочее. Този път няма да е с пърформанси и добро. гответе се. викайте си там белите автообуси, Бисер Петното и другите защитници. Този път свят ще ви се извие.

Шило

Що не сега? Не можете да се съберете 30-те щатни протестъра ли? Хахахах

Ти сляп ли бе преди 4 години? пеефските курви навиха опашки, не помниш ли?

аве верно ли Певски бил педал? имам в предвид обратен, .. в другия смисъл е ясно, че е! Вярно ли е това, че Свинята е обратен? ако е вярно, много ЯКО!

Дир беге преписва от пеефските парцали близ, пиг, кавал 3 и прочее. Истината е съвсем друга. Председателя на ВКС както и другите от Големите в съдебната власт по закон не подават декларация пред сметната палата, а пред инспектората на ВСС. Цялата новина е фалшива, но веднъж като кажат цаците, че сестра ти е ковра... Цаците обаче рано или късно ще се сгромолясат в собствените си екскременти. Неизбежно е.

Шило

Я прочети първо закона и кои попадат в този списък. Че наистина сте агнешки главички. Как пък всички останали членове на ВСС декларираха и пред Сметната палата? Я, малко ограмотяване първо, па тогава.

Къде е на Цацата декларацията, цацичке? Кажи на мама дебелото шишче. Ще се хванете за палците пак като2014 година, ще се криете по дупките, мишчици.

Шило

Ако го беше направил младши магистрат, също щяха да го проверяват. Лозан Панов не е свещенна крава, че закона да не го касае. Длъжен е да подава декларации по силата на два закона, защото както е магистрат, така и попада в списъка на лицата, заемащи отговорни държавни длъжности. Айде, не се мъчете да го правите мъченик.

Отлепи си езика от задните части на Дебелян и Цацата. Къде е декларацията на Цацьо? Маминото как забогатя за 10 години? Кажи борецо за правда.

Шило

Има я в сайта на Сметната палата, виж си я. А си отлепете езиците от задниците на прокопиевите човечета вие. Членовете на ВСС не са само магистрати. Има и адвокати. По тази причина, те са в списъка на лицата, които трябва да подават декларации и пред Сметната палата.

а Цанков камък? а КТБ? не са ли в приоритетите? сбъркана ситуация.. , но хубавото е, че вече един лев не оставям в тази клоака..

Поредната партенка на Дебелаците а.к.а Цацата, Прасето и Тиквата.

До тримата дебелака на държавата: ако Л. Панов падне ще ви се случи случката от преди 4 години- ако не помните питайте орешарката

Шило

Колко протестъра ще сте? 30? 40? Иде зима, побързайте.

Цацичке, ще се наредиш ли пак с отрязана агнешка главичка да защитиш Цацарон?

Претъркал си лотарийни билети и си попрочел телеграф/блиц/пик, ясно е. Лише света от присъствието си. Спомняш ли си преди 4 години .... дали бяха 200/300? Вие пеефските курвввиии сте народоотстъпници и трябва на място да се ликвидирате.

много, но това не важно.. ще сме достатъчно!

Схемата е следната: понеже досега не можахме да извадим компромати за него- гейски уклони, любовници, корупция, кока, алкохол и др. , сега му пращаме ДАНС и данъчните. На една данъчна проверка на цялата фамилия за 5 години назад трудно някой излиза без начет и несъответствия. Дори и за 5 лева да е, това се подхваща от медиите на Шиши, вдига се шум до небесата и оттам "приятелите" му във ВСС се самосезират или го принуждават сам да си подаде оставката. Така действа рекетьорската бригада от тримата шишковци. И тримата имат достатъчно опит, повярвайте.

Шило

Ами да си е подал декларацията. И сега нямаше да ги има тези проверки. Пък, дали наистина няма от какво да се притеснява?

ДАНС и НАП няма никога да проверяват- пеевски, доган, черепа, бареков, славуца, очите, всички останали псевдобизнесмени, мутрички ...

А Бойко КОЙ и кога ще провери или чакаме Сретен да си разчисти сметките с него. ДО КОГА!!!

Шило

каквото за всичкото сиганин, такова и за гол Асан. Всеки един магистрат е проверяван при неподаване на декларация или при пропуски в декларацията.

Мафията, която у нас си има държава, атакува чрез нейните служби и органи.

Важното е, че на пеевски и циганинът хидромилионер, всичко им е ок. и никоя институция не ги проверява... Човек може да си помисли, че мутродържавата и гяурите им са собственост

Възниква отново един въпрос който няма отношение към наличието на вина или не, от страна на Панов.... Защо всяко едно правителство - без изключение - започва такива проверки, само когато един човек стане "неудобен"???

БЪЛГАРИЯ Е С ЛОЗАН ПАНОВ!

Кво е казала Ванга.Кабинета Борисов 3 ке падне