17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Сами си поставяме задачите, сами си ги изпълняваме, сами се проверяваме и после сами се тупаме по раменете".

"Всичкото това" срещу колко милиона от бюджета?! Струва ли толкова този "продукт"?!

да ни вбесите, сега е моментът.

Като чета, свършеното е смехотворно, а заплатите много високи. Няма очевидно никаква полза от тях, но винаги е удобно да имаш репресивен орган под ръка.

0

Дэржавната агенция за национална сигурност ли наричаш "репресивен орган', червено туморче нещастно? Това да не ви е поайтошово или по путинско, помияр руски?

Да не вземете пак да го викнете в корумпирания БОП на "разговор" за свободно изразени мнения в интернет! А!

Вие нормални ли сте бе... скоро очаквам, че сте били противодействали на извънземни от Марс... вие сте просто едни подлоги на организираните престъпни групи ДПС и ГЕРБ.

0

Скоро очаквай затвор, помияр руски

ДАНС. Танц. Танцуващите на ГЕРБ. Борели там нещо си, предупредили за друго. Ама пропуснали някак си 8-те джуджета с прокурорско-милиционерските бухалки, пачките и кюлчетата, рекета от премиер, министри и депутати и получаваната при този рекет многомилионна лепта от един обвиняем в какво ли не Божков - за да му правят чадър. Изтървали някак си евродепутата Емил Радев, който поискал скромните 4.5 милиона евро - за да освободи един либийски танкер... Кво да се прави - ДАНС. Танц. Танцуването е сериозно нещо. Особено, когато господарите Борисов, Пеевски и Доган щракат с пръсти. И се вътят едни дансове - кючеци, гюбеци, свирки... О, чакай- това със свирките е друга история. Или пък не е.

0

Много оригинално. Ако тиа смешки ги пускаше навремето, жена ти нямаше до ти бие шута :(

От Турция ни освободи Англия ,Руско-Турска война не е имало ,Иван Вазов е написал Под Игото като комедия ,робство и еничерство не е имало,,така ми казаха от едно посолство

Вие комунистите нямате нищо общо с освобождението! Напротив , вашия Ленин изби и изгони хората на царска русия. Към 20млн заточи в трудови лагери. Панимайш?????

0

В модерния свят и имайки предвид принадлежността ни към НАТО и ЕС, единствено Руслямистан е последната, реална заплаха за България. Дори по форумите се усеща - когато започнаха да изритват кагебейските кучета, руските блядове веднага тръгнаха да наливат повече средства в платени "коментиращи". Като бездомни, бесни помияри, които ти гониш от входната врата, а те влизат през прозореца. България ще се оправи ЕДИНСТВЕНО, когато изрита и последното руслямско куче от територията си, вкл. тези с българско гражданство.

90% от българите се чудят каква е тази руска заплаха ? И кой продажен мозък я измисля ?

Измислят я, за да плашат дебилите, че комунизма идва и да ги принуждават да гласуват за организирани престъпни групи, лумпени и политически изроди.

БОГ

МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ СЪЩО ИЗПЪЛНЯВА РАЗУЗНАВАТЕЛНИ ЗАДАЧИ В ИНТЕРЕС НА КОЛХОЗНАТА СВИНЯ! ЩЕ ИГРАЕ СЕКИРАТА, СГАН БУЛГАНСКА!

Тъпчо здрасти, как си ?

БОГ

ОТЛИЧНО! МЛАТИМ ПСЕТАТА :) https://www.youtube.com/watch?timecontinue=3&v=gODuOHa0I1E&feature=emblogo

Смях!

ДАНС-аджиите/гербавите отвърнали на руски заплахи по американско нареждане; Уволняват български съдии без мотиви по американско нареждане. За едни американски чертежи.... ... Продължават да ГО бутат в правилната посока, докато им стане Непотребен.

Само Русия е заплаха за България ,на наша територия не трябва да се допускат руски граждани.

Данс са най-пробитата служба. 99% от идиотите там са марионетки на КГБ и гледат тъпо пропагандата на другарште от Москва анти 5джи, антиваксърство, хаарп, илюминати, масони, БилГейтс, хемтре,лс и прочее любими теми ня бузмозъчния плопутински селяндур.

Това,което си написал е доказателство,че си соросоиден трол!!! Не стига,че си трол,но си и посредствен...

И тъп

Каква заплаха? За нацията? С доклади към фбр и цру?

Русия е освободителка и основателка на нова България. Това ли са руските заплахи ?

Русия е поробител ,Левски ни предопреждава за тази руска измет

Ти си долнопробна измет

БОГ

ДА НЕ ИГРАЕ ЛОПАТАТА! https://www.youtube.com/watch?timecontinue=3&v=gODuOHa0I1E&feature=emblogo

БОГ

ДАР ДА СЕ ЛИКВИДИРА!

Мулев това СМО при вас става с ликвидирането,тъпо руско лаино

Жалко е когато цялата държава и защитните и структури като ДАНС и прокуратурата са се превърнали в смешни играчки на управляващата Мафия ГЕРБ и ДПС, от която трябва да ни пазят !

Една паразитна структура.Нали поне разкрихте как черепа си е теглил парите.Браво на вазе.Вземайте големите заплати и черпете информация от вестниците.

г-г-гълтайте повече вируси,за да сте здрави!

Време е ДАНС да се заема и с мръсните крака!!! Има такива които миришат та се нетраят. Все пак след като са се заели с антиваксери, мръсните крака са следващата стъпка в правилна посока.

ТЕЗИ ИМИТИРАТ ДЕЙНОСТ!!!!!!!! И АНТИВАКСЪРИТЕ ИМ СА НОЙ- ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ!!!!! ХА ХА ХА!!!! И КАКВА ОПАСНОСТ СА ТЕ ЗА ИМУНИЗИРАНИТЕ КАТО НАЛИ УЖ ТОЧНО ВАКСИНАТА БИ ТРЯБВАЛО ДА ГИ ПРЕДПАЗИ????? АМАН ОТ НЕВЕЖИ МИЛИЦИОНЕРИ!!!

Браво! Само червеният нос ви липсва!

Тези могат да се саморазпуснат! Щом защитават ваксинирането...значи нямаме нужда от тях! Включете мозъците си и се борете за свободата си!

И какво им е на ваксините? Използвани са десетки години и имат доказана ефективност.... Пак ли за чипове ще си говорим? Ами то на вас ви трябва... ама препрограмиране

За Руското разузнаване хубаво ама, какво става с Турското? Май един наш политик се кри в Турското посолство. По конституция не може да има политически движения субсидиране от други държави.... Явно новината е да се подмажем на големият брат, който дава кинтите, защото с Русия обща граница нямаме ама с Турция ДА. Пък и Турските учебници отдавна публикуват карти в които половин България е турска територия..... Догодина да пресечем разузнавателните опити на Китайците и Нигерия, щото и с тях нямаме общи граници пък както е тръгнало тя армията ни по-слаба от Нигерийската....

Той и Местан бе много заблуден. Откак Доган му наби канчето че се е крил в грешното посолство, вече не смее да гъкне. Този проект излезе в пенсия заедно с Доган.

Значи ДАНС най-после има ресурс да се заеме с чуждия тролетариат по българските интернет форуми. И с хибридните фалшиви новини.

да крайно време е да се разследват всички тея американско-соросоидски НПО-то и тяхната дейност в БГ

Нещо Петербургската Савушкина изпусна, ама и там има гнили сливи. Всичко се знае. Надявам се неволно си ги изпуснал.

Като започне от Отровено общество и всички соросоидни НПО-та!!!

разбира се

Боклуци,еничари.Какви руски заплахи бре идиоти ненадминати.

съвсем реални мурзилко. Опита за преврат в Черна Гора е ръководен от руска база на КГБ в ... България.

+++++

Постоянни и реални.Русия е исторически враг на България.

A Турция не е ли? И при това Турция абсолютно открито демонстрира агресията си? А безспирният факт , че ръководството на управляващата партия ходи на обучения в Германия и САЩ не е ли повече от подозрително? Със сигурност Русия исйа да влияе у нас. Но далеч не е единствена!

Най-голямата опасност за България е интернет пропагандата на русия и турция провеждана по тия фалшиви сайтчета като дира. Вижда се с просто око как късат от спояващата тъкан на нациата. В България вече няма монолитна нация която да гледа заедно в една посока. Мангалите който не познават друга родина освен България са българи само в чужбина , помаците са лоялни само защото са малко и никой не ги иска, турците са горди турци нищо че са родеят с обитателите на безнадеждния анадолкси манафет ,но в реалност генетически се вижда доста различни от тях ... по морето няма начин да не развият някакви сепаратистки тенденции след толквоа омраза изливана по интернет от загрижени "доброжелатели" на "лайноморието" ... северна България гледа към Румъния която върви леко по-добре икономически , чудно ли е че изгубихме македноците за българщината ... Няма никакви опасаности за България и никой не е виновен...

И не забравяйте, руснаците винаги идват за сметката си.......

Руснака винаги е гледал, някой друг да му плати сметката. Лай но да е - на аванта да е.

Уау, тва сами ли го измътиха? Или партньорските служби ги сръчкаха? А ваксина срещу некадърност скоро ще има ли?

Рижавия Данчо го каза пийте белина

Всеки божи ден си ръсят поредните простотии на които и сами дали си вярват ама дейност някаква отчитат... Те пропуснали макар да има техен представител в комисията по хазарта едни бълнувани от боко и горанов ''дължими'' милиони ама иначе с Русия се ''справили''

Така е. всеки рита русия. Никой не иска да дружи с нея.

Тя направо да знаете как се е затичала към такива помиари като властващите в България.. Прочетете търговското салдо на Германия с Рудия въпреки налаганите санкции за да проумеете белким че който милее за страната и хората си гледа интереса а не изпълнява чужди интереси..

Българите не висим по руските сайтове да повдигаме рейтинга на вожда ни. Русоробите го правите тук.

'Прочетете търговското салдо на Германия ' И ние ли трябва да избием 20 милиона руснаци за да си подобрим така отношенията?

изби Сталин. Не ми дреме за русия.

в жо пата мужикистанецо

"Пропуснали" и тегленията в брой на Божков, щото никой не им съобщил. Ха ха ха ха ха ха ха ха

Ще има ли клади с масово изгаряне на руски автори скоро, че у дома се подмятат Достоевски и Солженицин?

ще има

ама вземи, че и ги прочети! Особено Достоевски, па и Солженицин. Може и да разбереш каква истинската руска душевност. "Идиот". "Ахипелаг ГУЛаг"

- Няма риск от радикализация на гетата в Пазаджик? - Няма риск от прекомерен Бюджетен дефицит - Няма риск от пакета Мобилност ( не сме в Шенген и границите се преминават много по-бавно, а и компенсация за разстоянията няма ) - Няма риск от обезлюдяване на Северна Българиа - Няма риск от пропадане на АЕЦ Белене ( стотици милиони загуби ) - Няма риск от Лайна в Морето и лоша реклама за БГ Туризъма..

Ееее, ама тва не е подадена реплика от партньорските служби.

има риск, руски е, и Русия и Путин са виновни пак

Абе, хора! Нали сте наясно, че бг. пресата се чете и в руското посолство. Анализира се. Проверява се. Препрочита се. Та, представяте ли си какъв смях пада като прочетат такова заглавие? Само си го представете.

То и това е българоезичен блог на ТАСС...

От Освобождението до 9 Септември 44 г. със Запада, България загуби всички войни, над 37% от територията си, над половин млн. убити мъже във войните, плати огромни репарации на сегашните ни съюзници от Запад. Монархията остави 5 млрд.долара активи на тази дата. Лошият комунизъм със СССР не допусна нито една война за 45 години, увеличи населението почти до 9 млн. души и остави на България активи за над 141 млрд. долара. За 30 години със запада България се стопи под 6 млн. души от които над милион и половина цигани, турци и мигранти. Ликвидира промишлеността, селското стопанство и културата. Произведе прекупвачи, дрогаджии, чалгаджии, даже един основа и партия. Можге ли някой да посочи един поет, писател, артист, художник , певец, който да е на нивото на комунистическите ?

самите комунисти направиха преврат и тръгнаха към западния капитализъм.... не стига това ами и децата им живеят и учат в загнилия запад.

А защо мислиш Западът взе да загнива?

колегата ти говори не за партии, а за връзките със Запада и Русия. Фалшиви комунисти имаше, както има фалшиви демократи и боклуци във всички партии. Сега кряскат да живее САЩ, утре ако се смени ситуацията ще викат да живее Русия и обратното

Защото никога не е имало истински комунисти . Тях са ги избили другарите им преди девети. Винаги идеалистите ги избиват в края на всяка революция , както се говори, че и Ботев е убит от предател в четата.

Руската пропаганда е най голямото зло което опростачва народа. Руските тролове са най презряната паплъч. Анатема

Русомразците са башибозука на Англията и Францията, заради които 500 години бяхме под робство. Те продадоха България и докато ги има ще сме зле

първа радост е за мене

ли го казваш това бе шибан козяшки боклук

И за тва ли продадахте за35 год концесията на летище СОФИЯ на мошениците "Щрабаг" зад която наднича проПутински РУСКИ олигарх Дерипаскха държащ 400%от Райфайзен банк

Брееей руски олигарх държи 400%от Райфайзенбанк. Останалите 1200 % кой ги държи.

40% да не задребняваме за%техническа грешка важното че собственика е от НАЙ - приближените на джуджака Путин

Не издребняваме... просто за пореден път ви хванахме в лъжа-)

Що тракате минуси - ве Явно че сте спящи РУСКИ клетки всеки австриец ЗНАЕ че Австрия е ПЕРАЧНИЦА на парите на Джуджака Путин-ШАЛОМович а Райфайзен е в доклада на Интерпол за ПРАНЕ на мръсни пари на руските ФСБ и Путин през неговия доверен олигарх ОЛЕГ ДЕРИПАСКХА Язък за тия имитатори на "много работа" в ДАНС На ЦвъЦвъ жена му още работи в ДАНС, а той с Рамадан Аталай ДПС и областния на Бургас Чолаков продължават да ПЕРАТ пари в имоти АРТстрой и С. Л. Е. Груп на Руската банка "Тройка Диалог"

ГОЛЯМА РАБОТА Е ПАДАЛО МИНАЛАТА ГОДИНА ...СКЪСАЛИ СА СЕ ...ЗАБРАВИЛИ СА ДА ОТЧЕТАТ И ОПЕСЪЧАВАНЕТО СРЕЩУ КРОКОДИЛИ ... Е ТИЯ ХОРА НИ СПАСИХА ОТ КРОКОДИЛИТЕ НЕ МУ ЛИ ПИСНА НА ТОЗ НАРОД ВЕЧЕ

Господи, колко мъка има по този свят , Господи!

Давайте им "Стара планина" веднага! Ердоган вече има или?

Ето я връзката - Решетников-БСП-Радеф

Спокойно, има лек за руската пропаганда в България - казва се банков съюз на Европа

Браво на ДАНС най сетне изгониха руските шпиони на Радеф и БСП

Те бесепето и решетников вече свършиха пъкленото си дело назначавайки льотчика. Къде спаха дансовете тогава?

Браво на ДАНС....и на г-н Борисов.

Добре че от Нато ги натискат, иначе нашите русофилски дансове, пръста си нямаше да мръднат, даже щяха да помагат на руските шпиони...

ТЕ и сега помагат Стоян Марков събира инфо и слухти с суперкомп праща данни на бг граждани и фирми на сървъри в ПодМосковието

Не само изброените ами всички рашки, мюслита, мангали и подлогите им вън от БЪЛГАРИЯ!

А кравите, кво, ще ги дундуркаме ли!!!!!!

За родителите си ли говориш ? :D

Добре че поне с ЦРУ нямаме проблеми, то нали всичко си им снасяме на готово. Така де, да се не потят.

Schilo

Хахахахахахахахаах!

...чудя се защо спа спокойно ,а то защото службите отвърнали на най-големия ни "враг "

Тази изтъркана русофилска шега че русия не ни е враг много ли те радва?

Хаха и тия пеят под нотите от фащ, кога ще ни избиете с 5 фжит то ви, бе фашисти, глейте само вашите семейства и ваксинираните ви от Гейтс децата да не паднат под ножа на краварите ,дансаджии продажни

Ами всички злини и простотии идват от Русия. Какво да правим ?

Как ще те избият с 5g не разбрах само... погледни в колко държави е внедрено вече. Е нискочестотния спектър работи на сходни със сегашните честоти. В средночестотния спектър е 2.5-3.7ghz това е малко над старите честоти за wifi. Високия спектър 30ghz близо до Ka-band... за момента не е много надежден за градски условия тъй като има проблеми с преминаването през бетонни стени... всички тези честоти се ползват от десетилетия... къде видяхте опасност?