Заместник-шеф на ДАНС подаде оставка

Ваня Стефанова е освободена като заместник-председател на ДАНС, след като е подала молба за напускане, съобщиха от правителствената информационна служба.

Обратно в новината

Коментари - Заместник-шеф на ДАНС подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дано българия се спаси от 25 годишната си политика това включва и сегашната

дано го напишете вие петокласниците по добре вместо тука да кьоравеем. и дано съм изпуснал някой двойкажия.

Kalin

Щом е ченге не ми е симпатична но в случая си е живо разчистване на сметки и територии!

не е проблема с човека! Жената е от системата! Знае за какво става въпрос. Да подаде оставка е тъпо! Такива хора трябвят да са там

Горнооряховската табуретка така и не разбра какво прави в лайняната кофа ДАНС. Време е да хваща пътя за село....дълбоко заблудена, че е имало полза от нея....знаем за Кой

В Бг държавната администрация е един еба.ник, където назначенията са изцяло по секс критерии.

Интересно ми е да науча дали в ДАНС се е спазвал квотния принцип при назначенията.

Ех , тази измет : заедно с главния прокурор вмето да си спазват конституционите задължения за спазване на законността Тези помияри "най вероятно за лична изгода " чрез аферата Констиброд смениха обществения вод! и после и двамата ни лук яли ни лук мирасали

Ами тая Ваня прилича на сибирска невестулка,бе!Е гати и ДАНСа,щом тая е била зам шефа им!А имаше един лигав гей ,който от бебе бе прекръстен "стани ШЕФ",но се оказа некадърен ,просто ГЕЙ!

Твьрде много "случайни" сьвпадения... Работила по аферата "Костинброд", по делото на Венцислав Вьрбанов, по аферата "Червей"........ Тая е най-големия Червей май!!!!!

В Германия всички съучастници на Стойков и Николов си излежаха престъплението ,а нашите баш-престъпни главатари са още на свобода,недосегаеми,а тая "кадърна "Ваня получила дори и тличия!Хавала на такЪви преданни ДАНС РАЗВЕТЦИЦИ!

Но докога ще си развява фустата в ДАНС "благоверната" съпруга на престъпника Цеко Ушето?

Просто с новите промени в закона за ДАНС зам. председателите вече са двама, а не трима както бяха. Тази дама не отговаря на изискванията за стаж в службите и затова тя си отива... Но по никакъв начин не е изкупителна жертва за простиите, които стават там..На някой много им се иска да и прехвърлят вината за всичко, но няма да ги огрее.

Има много вицове за българския шпионин. Сега вече знаем как изглежда българската шпионка.

Комунистите създадоха Д(АН)С като продължение на ДС, за да приютят бившите ДС агенти на топло и с високи заплати. Тази служба работи против националната сигурност на България и трябва да се закрие.

Интересно е как Писанчев е избрал тази дама, за да я назначи за зам. шеф на ДАНС, имало ли е конкурс, какви са били критериите???????

Kак ли..?? по годината на раждане сигурно...1973 г.?? през нея година аз вече си правях "чурката на кокалче"!!

Kонкурс ли?? Kритерии ли?? Bероятно не! Cамо това че има Pussy... и готово!! xaxaxa...

.........Дълги години работила......... 76-ти набор!!!!! Тая се е скъсала от работа бе?????

Проблемът не е във възрастта, защото е родена през 1973,+18+4 години образование =1995 г. Т. е. тя към днешна дата има почти 20 години трудов стаж. Ако обаче все така е "работила", ето това не е проблем, а голям проблем.

Hе е ли по добре да си внесем,прокурори от Rумъния а ?? Kато гледам какво ги правят там тяхните далавераджии..един такъв ни трябва,само един,че да ги лепне.....до 9 коляно!

Ммм... Мммм... - маДаЗвъннаЛиНаМомичето ?

Hа кое момиче? Hа това на снимката ли?

тази на снимката е злобна жена.Прилича ми на бабаЦола Драгойчева, пък мяза и на Ръжгева ,надзирателката от комунистическите лагери

Тази има вид на рецидивист или ислямски терорист.

"Тя е и един от прокурорите, които наблюдаваха случая с бюлетините в печатница в Костинброд. " Всеки българин заслужено може да "заплюе" публично тази прокурорка я лицето и цялото и обкръжение който явно не обслужват обществите интерес И това е най доброто и псраведливо за тях

Не е работа на прокурорите да обслужват обществените интереси.Съвсем други са им задълженията а обществените интереси се обслужват от журналисти политици депутати .Мноо ши я закъсаме ако повечето си мислят че Съдебната власт трябва да обслужва някой или нещо па макар и било некъв обществен интерес

Формално си прав , но формализарайки ще си помислим че им е работа да обслужват разбойнически или политически престъпни дейности вместо да увърждават законоста . Кога в България според теб последните 20 години тази "измет" не е работила "доминиращо " за частни или корпоративни интереси срещу някой леб

- родена на 26 септември 1973 г. Завършила е право в СУ "Св. Климент Охридски". Дълги години е работила като следовател и прокурор. - Баси, то МНОГО дълги години, при положение, че е завършила Право в СУ 1998-а година ?!

Божеее, и ние се чудим защо нямаме държава и защо престъпниците се разхождат на свобода! Ами че те тия от ДАНС също ги събирали по кръстовищата!

гнила ябълка ?

Благодарение на Нещата от Колегите (тук публикувани) - маймай има два варианта : - или е Абсолютен шунт/бушон, т.е. хал хабер е нямала Какво Да прави (и съответно - Някоите са Ползвали това !) - или Така Е шупнала - че на калвадос докарва.

Колега, само ти ли не разбра, че тук няма варианти - по едно и също време г-н "КОЙ" беше назначен за Шеф на ДАНС, а тази "кака" - за заместник. "КОЙ" беше бламиран и си тръгна на деня, къртицата им остана. Обичайно заподозрените са? Сараите. Сега Цацата ще си я приюти под благовидния повод, че била в несъответствие с новия закон. А с Наказателния закон случайно да е "съответствие"?

таа па коя е

Костинброд, измами, Мая, незаконно послушване, награди...

"Червеи", Костинбродска афера, Мирослав Найденов - егати "случайното" разпределение на дела при тази прокурорка !

На тази защо устата и е като на шаран? Ега ти грозотията!!!!

актриса, бе льольо!Те останалите ни политици и властимащи едни красавци, да и се ненагледаш! От тулуп, по-тулупи и брадясали колкото искаш!

Супер грозна ПАЧА!!

Gal

То затова държавата е на това дередже .....защото по красота ги избираме....

всяка секунда - смяна! Наште, ваште, наште , ваште, наште, ваште...............

Все ми се струва че Е Крайно време Веднъж-Завинаги - да Сме : Ние. Всички. Заедно. (Извинете !)

Това е достатъчна атестация: ...един от прокурорите, които наблюдаваха случая с бюлетините в печатница в Костинброд. Отговаряла е и за разследването срещу бившият земеделски министър Мирослав Найденов, което се оказа, че е прекратено.

После отговаряла за "червей" ама то няма нищо по въпроса. Никъде. Добре си е свършила работата значи.

"черве И" - мн. ч. "черве Й" - ед. ч. "Голям проблем" се оказва...

40 годишната пикла, била работила "дълги години", а най вероятно е парашутистка от червената номенклатура.

Сега махат "червените парашутисти". после идва време започват да махат "сините" и "пребоядисаните" парашутисти, и така без край...

опааа, още една калинка изскочи от тревата

МИНИСТЪРА НА МВР Е ПРАВ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ОСВЕЖИ МАЛКО МВР ДА ЖИВНЕ, ЗАЩОТО Е ЗАСПАЛО И Е В ДЪЛБОКА ЛЕТАРГИЯ !

При Тези данни за 'нашта' полиция (Четвърти сме по брой на глава от населението, а Ако отчетем Реалното... А заплатите ?) и - Нулевите Резултати - Не промени, а ! - Драстично-Изкоренени неща от-Основи са Задължителни !!

НАЧАЛНИКА НА РПУ-КОСТИНБРОД СИГУРНО Е ОЩЕ НА ВЛАСТ С ТЕЗИ БЮЛЕТИНИ СВЕЩЕННИ !...ААА ЗАЩО ?

Костинбродските бюлетини бяха на БСП , а тая ги приписа на гърба на ГЕРБ.

то се оказа, че и турско робство не е имало, а само османско присъствие!

Чистете всички , свързани с Путин, Орешарски и Черепа.

ЩЕ ИМА ЗДРАВА ЧИСТКА В МВР ! МАХАТ ВСИЧКИ, КОЙТО СА БИЛИ НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ ПО-ВРЕМЕТО НА БСП ! ...ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ ДА ЗНАЕ ББ, ЧЕ СЛЕД ТОВА НЯМА ДА ИМА ПРОШКА, ЗАТОВА ДОКАТО Е ВРЕМЕ ДА СЛАГА СВОИ ХОРА - ДА ГО ПОМНИ ТОВА ПОСЛАНИЕ !

Още един агент на КГБ падна.

Финансов министър на Р.България.Този младеж, иска митничарите да изземат функцийте на следствие и прокуратура! Следващата стъпка е - НЕРОН Българский!!!

умна ,умна.спасява се докато е време че иначе може да е от 30те пандисчии

И ТАЯ ПАПКАЛА ОТ БЮЛЕТИНИТЕ...КОЛКО ЧОВЕКА ЯДОХА ОТ ТИЯ ЦАЦАРОВИ БЮЛЕТИНИ

Не могат ли да разберат всички в тази страна, че се живее по-добре само в държави в които има ред. Вижте коментара по-долу на бг в който има посочени такива държави.

Ако можеш да разбереш какво става требе да ки ного умен!

мръсна ченгеджийска държава . на където и да погледнеш виждаш само алчност, ченгеджийски номера, андрешковски номера , измами , далавери , фалш , задкулисие - няма никаква нормалност и човещина, нещо да се прави за добро в името и добруването на народа, както е в нормалния свят като Швеция, Дания,Холандия, Норвегия, Швейцария, Канада примерно

Да. И ! - Съм Твърдо убеден че Добри Българ(к)и има във Всичките Държави посочени от Вас ! ...че И ! - И В други. ...а Работните-Ни Групи - СА Глобални....

Убийствата , дългова спирала, нови обръчи от фирми, смяна на шефове...

Ако се върнат старите кадри а те в мнозинството са супер професионалисти / а те никога няма да се съгласят отново да служат , защото вече са предадени от собствената си държава/ , България отново може и бавно и полека ще заприлича на независима суверенна държава и нашата младежи ще имат бъдеще тук и няма да се срамуват от това ,че са българи. Уви,за сега това са само мечти.

Позволете да се надявам че И Вие ще се Изкажете по въпроса към Колегата 'баба ви' ! , като в допълнение : - Бихте ли упътили Как да се Осигури ...ммм..Премахването на 'пъпната'-им Връзка със Знаете-кое/къде ?

Оценката ми за вас е,че не сте в час и няма скоро да бъдете,независимо от щастливите случайности по някога.

Заместник-шеф на ДАНС подаде оставка Писанчев защо още не изгонен?