В Испания и у нас са арестувани 31 души от престъпна група

Извършени са 31 ареста в операция на територията на България и Испания срещу българска престъпна група, занимаваща се с платежни инструменти.

Обратно в новината

Коментари - В Испания и у нас са арестувани 31 души от престъпна група | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е по целият свят да се сетят да вкарат в закона наказания за точене на пари с фалшифи карти еквивалентни на фалшификация на пари. 15-20 години, а при повече от половин милион става и доживотен. Който иска да се пробва. Ще му е по-изгодно да изтегли голям заем и да го харчи без да мисли за бъдещето.

Преди 400 години Англия от незначителна държавица се превръща в световна сила. Това става благодарение на неофициалната ДЪРЖАВНА подкрепа към пирати които системно ограбват испанските кораби пристигащи пълни със злато от Америка. Мисълта ми е, че както във всичко останало и тук можем да се поучим от англичаните.

Решетки за крадливите помияри!

А някой знае ли какво стана с нашите убавци от Чикаго, Мицубишита разни и пр. отрепки?

На въжето!

Според нашите десни, испанската полиция е явно комунистическа. Да развалят бизнеса на нашите мутри не е присъщо, това е предателство към капитализма. Такива патриоти като тези 31 бандити трябва да бъдат избрани за депутати в котилото на мафията - Народното събрание. Те са показали данни за комбинативност, безстрашие, отдаденост на каузата и смятаме, че арестът им е дела на Позитано и на Мая Манолова. А сега ме извинете, трябва да си взема хапчетата...

А какво правим с проституцията в България. Много взе да се шири.

Абе еи и не питай :)

Да се пораШири и до Долно Нанагорнище, да понамали цените, та и ние у наше село да се порадваме на честно платени "услуги". Щото ми писна да се праим на "кавалер" за една шепа вълна, па то сега и вълна нема...

Глупак...

и двамата сте "роми", както и повечето "българи" в испания... за да се сливат с околната среда, без да бъдат взети за индиици... когато "проговорят" вече е ясно... без език!

Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо по-умно от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

Глупако, тези се ометоха точно по време на иправленията на любимата ти партия. А мутрите са отроче на същата тази партия, пуснаха ги да тероризират народа за да кажат по избори: искате демокрация - ето ви демокрация. Изберете нас и ще ви оправим.

Мноо си глупОв, бе! Що си обиждаш ортаците? Нали Боко Тиквата е именно мутра от котилото на любимата ти партия! КОй ти противоречи?

няма такива отрицателни явления в русия под ръководството на др. путин

Това е новата форма на ТНТМ (техническо и научно творчество на младежта) от комунистическо време. Още Черноризец Храбър е забелязъл в средновековието, че "болгари су племе храброу, склонну к грабежу"

До тук добре! Сега е топката в съда, да им натрие канчето в панделата и да им изстиска всеки лев който са потрошили, барабар с печалбата.

На тях може да им натрият канчето за по 1 - 2 години, а на теб банките спокойно ще ти натриват нещо по - голямо много повече години.

Тия пичове не разбраха, че номерата с картите се разкриват рано или късно. Нека им сега, дано да им дадат по десетина годинки поне..

Може и да ги разкрият , но докато не ги хванат на банкомата в момента на теглене с чуждата карта и своите лични документи , считай , че може и десетина години да ги разследват , но едва ли ще ги осъдят !

Бъди сигурен, че в Испания НЯМА да ги разследват 10 години.

Престъпници има по цял свят, един престъпник се прави на съдия цели две полувремена в двубоя Лудогорец-Реал Мадрид! Е те такова "равноправие" ви чака от запада, ето такива "равни" правила, правете бизнес и се плодете ама друг път, колкото можете в робство!

Големи яйца. Жалко. По зле за нас. Не са крадили от бедните българи. Може и да са харчили пари в България. Да хванат крадци, които крадят от българи. Няма такъв случай.

Преди две седмици банката ми ме извести, че ми блокира картата, защото е имало опит за скимиране. Май са били тия юнаци.

поздравления за снимката :)

занимаващи се с платежни инструменти !!! значи няма да ги осъдят щото са инструменталисти а не крадци . как ги измисляте бе ?!

Чак ми става смешно, чистачка съм в Испания и не спряха да ми пускат монети и пари под легла и къде ли не, не са наясно, че крадците в БГ са интелигентни и с дребни евра не се излагат...... не че е гордост това което прочетох де.

Жалко за политиката батка.... 31 надеждни таланта за депутати и министри,ще гният в затворите......

може и да не гният ако са кандидат депутати, все пак имунитетче имат :)

dionisiosd@yahoo.com

+++++!!!!!!!

"...Намерени и иззети са хиляди микрокамери, четци за платежни карти, микроелементи и електроника, както и огромни количества бели пластики." Впечатляващо !!!!! Тези момчета трябва да ги предложите за нобелови лауреати, а не да ги арествате ..!!!

А аз световните шампиони по карате да започват да разбиват главите на тъпанарите по форумите, а не да си развлачват кимоната по разни тепихи... По практично е разбирайте, толкова труд са хвърлили, защо да не прилагат наученото на практика...

Престъпниците се ориентираха правилно към запада и не не обират бедния български народ. Остана олигархията и политиците да се изнесат.

и госпожата от снимката ли е за зандана, толкова ли неможе да сложите снимка на крадец.

Pesh0

Оправете заглавието . 3д принтерите , сега навлизат . Какво ли ще е след 10 години :)