ДАНС задържа 21-годишен младеж, готвил се за редиците на ИД

Специализираният наказателен съд наложи мярка "задържане под стража" на 21-годишен младеж, задържан в София при акция на ДАНС по подозрения за тероризъм.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС задържа 21-годишен младеж, готвил се за редиците на ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ейййй! Тва ДАНС е страшна работа! Как само ги лови престъпниците! Здраво пипа!

Добре, че не посещавам стрелкови клубове! Егаси доказателствата.

Такива защо направо не ги застрелват, да не се мъчат . . . ?!

Прокурор ли си или следовател? Нека първо приключи делото и тогава с изводите, а?

всички от форума въжваляващи ак-ч7 да бъдат арестувани и разстреляни като терористи! немедленно!!!!

РОБ ИЛИ ЧОВЕК, КОЙ СИ ТИ Представителна "демокрация" е, когато два вълка и една овца гласуват какво да обядват. Свободата или демокрация е една ДОБРЕ въоръжена овца, която ОСПОРВА решението. Светът се управлява от съвсем други хора, а НЕ както си МИСЛИМ, от това че НЕ МОЖЕМ да надникнем зад кулисите, защото при диктатурата на представителната "демокрация" НЯМА пълна прозрачност за ВСЕКИ гражданин, а това означава САМО едно, ВИНАГИ - физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ върху теб. Ако изборите, референдумите и воините при представителната "демокрация" (като: фашизъм, социализъм и капитализъм - "свобода" и "демокрация") МОЖЕХА нещо да променят за теб, щяха да са ЗАБРАНЕНИ. Ето по този начин, представителната "демокрация" те ДЪРЖИ теб в робство. Защото робът НИКОГА няма право на ВЛАСТ и достъп до пълна, и реална ИНФОРМАЦИЯ, точно като ТЕБ тук и сега. РОБЪТ има право САМО да ИЗПЪЛНЯВА заповедите на ГОСПОДАРИТЕ си, точно като ТЕБ, нали. Престъпленията срещу човечеството и мира са без давна . Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО. *https://translate.google.bg Bulgarian - English

добре , веднага ме сагласи всички сме роби!. сега я кажи каде робите живеят наи добре? при демокрацята или при тоталитаризма? таи и таи сме роби поне да знаем на кде да се насочим...стото сме тъпички и не можем да разберем защо всички бягат все на запад или биват заточени на изток

Ти не си само тъп,ти си и един неграмотен тъпанар!!!!

Света се е издухал! По логиката на тия обвинения всички членове на младежките партиини организации в БГ трябва да ги обвинят в подготовка /обучение/ да се корумпират, да продават царски конюшни подмасата, да сключват неизгодни договори за държавата с чужди държави / като АЕЦ / с щети измерени в млд. Имаше една фантастика с Том Круз - Специален доклод - много е подходяща за случая!

Всички ловни дружинки да бъдат разпуснати и обявени за терористични клетки, а на бай Ставри да му бъде отнета кремъклийката, че като пийне не признава никакъв бог

ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ НАШИТЕ "СЛУЖБИ" СА СВЪРШИЛИ ЕДНА "ОТЛИЧНА "РАБОТА.

Даа, прав е Обама да казва, че докато не се самовзриви сред тълпата, не е терорист!

Vijdate li tozi gospoda sadii tova e edin terorist koito se obucava sega i posle ste izbie nasite deca

Точно тези като този индивид са терористи точно за 1 минута докато изтрепат каквото могат и се взривят. Нека тогава съда да гледа, че да си запише доказателството, но ще е малко късно да го вакрат в затвора щото няма да могат да го изтъргат !

Ти по какво точно осъждаш този човек. По това какво са ти казали масмедиите. Те ли са прокурора днес? Сигурно никога не лъжат явно или неявно приквривайки истината?

приемливо име ли е?

големи ИТ спецялисти се извъдихте бе! А, да не забравя - ЕПМ!

Този явно е опасен и за себе си и за околните. Но как ще го осъдят и поправят просто недоумявам?

Главата и после да го жалеем.

садията веднага да го пусне не го е срам 100лв. гаранция

...до DAHC...това с касното дете ...добре...DAHC...психически нестабилен..стрелящ с всички вазможни видове оражя по софииските стрелбища ?!?...сащо не особено наясно с религиозна и национална принадлежност...типичен "гражданин на света "...та този келеш сте го лепнали !...ами какво става с пазарDJишките циганки дето се чулосват и се пишат мюсулманки...а манговците до един се турчеят и веят Jихадистки знамена ...тях кога с прангите ?...и не сам в PазарDjик...а JAмиите детo никнат като габи в Bалгарiя ....или викате мога да си лая колкото искам...нали сме евро-толерасти ...вашят керван си варви..умело направляван от Bрюксел и Cаединените Tерористични SHTати !!!

Пуснете го, бе!Само виетнамец дето нямаше в ИДИЛ!

"до 18 г. бешехристиянин" защо от 3 години вече не е християнен? Разбира се че баща му ще го защитава. Нашите власти да не са АКМАЦИ - те са го проучили! Добра съпруга е, но изневерява! Ха

Не казвам, че този не е ислямист, но прокуратурата действа по най-идиотския възможен начин. По логиката на обвинението, проф. Чуков, който наскоро издаде книга за терористичната Ислямска държава, а и всеки журналист (ако може да стреля с Калашник), всяко ченге което стои до джамията в София по време на молитвите, всеки който чете в интернет материали на ислямистите за да може да оборва пропагандата им, който е видял клип или снимка с екзекуциите на тези изроди е потенциален терорист... Жалка история.

Според адвоката няма доказателства, че щом чете екстремистка литература, говори с терористи и се упражнява редовно в стрелба с калашников, ще извърши убийство. Съвсем правилно твърди адвокатът - затова първо да го изчакаме да влезе в някое кино и да изтрепе стотина човека, че да има доказателства и чак тогава да го задържим. Така е цивилизовано.

Така е, но проблемът сега е че ще го пуснат, защото нищо незаконно не е направил. Да четеш и да се упражняваш в стрелба не е незаконно. Такива са ни законите - адвоката ли е виновен или ние?

България в момента е разграден двор за жалост. Независимо от това, който проповядва радикален ислям, или неприязън към християните или други подобни "ценностни системи" е за Белене. Не за АЕЦ-ца, а за острова !

ОТЧИТАТ ДЕЙНОСТ САМО ЗА ДА СИ ОПРАВДАЯТ ОГРОМНИТЕ ЗАПЛАТИ!!! НЕЩАСТНИЦИ НАЗНАЧЕНИ С ВРЪЗКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

При тая репресия от някакви служби и съдилища без работа --и да не бил мусюлманин--ще стане--и да не бил джихадист--ще стане -няма да забрави -а време има

"от два-три месеца насам не е мюсюлманин" Как стават тези неща? Пишеш декларация или се обаждаш па телефона "горе" и се отказваш!

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Savichkata, един бърз въпрос! Това, че американците си били признали, че са създали ИДИЛ в "камсамолская кривда" ли го чете или си го измисли сега!

да си гледал случайно АМЕРИКАНСКИЯ ФИЛМ "Войната на Чарли Уилсън"?

Сега остана на Нова Година като почнат пукотевиците да обявят половината Балкани в тероризъм.

извадете му очите и повече няма да прави така

За кокошка няма прошка! Защо не арестуват Ники Младенов?

По тази логика всеки черен американски войник пък и не само войник е отявлен терорист на ИД. Те са си направо мюсулмани и дори не са се отказали от религията си. А този от памфлета българин, дето не знаел български, дето бил половин виетнамец и живеел в австралия -- абе типична глобализирана издънка, как се е отказал от исляма? Интересно знае ли арабски?

"В Австралия съм в ръководството на българката църква. Добър християнин съм. Съпругата ми е там с дъщеря ми. Моят син е роден християнин, до 18 г. беше християнин. Учеше в църквата, като малък дякон, помощник на свещеника, той го обича и до ден днешен" Аз като разправям, че между ПРАВОВЕРНИ и ПРАВОСЛАВНИ разлика НЯМА!

Проблемът, мой човек е, че всички "вярващи" сте в една или друга степен фанатици. Няма значение дали вярвате в Христос, Аллах, Ленин или Хитлер, всички сте много склонни да убивате "за вярата си" инакомислещите или по- точно казано МИСЛЕЩИТЕ, за радлика от вас "вярващите". Та си прав, че всички сте от един дол дренки.

Днес само двама ли сте троловете? И какво предлагаш, да станем будисти ли? Или анархо-атеисти? Впрочем, вашият шеф и спонсор е юдей, може и натам да клониш... Нямате омаляване, оакахте целия сайт, накрая що не вземете да се гръмнете с оня, майора?

Пижо защо сам си пишеш и си отговаряш. Много си жалък и за АНАРХИЯТА идея нямаш.

И как го защитават форумните рубладжии! Още едно доказателство, че ИДИЛ е отроче на Гнома-Слънце от кремль!

Понеже си тъп, няма как да знаеш, че самите американци си признават, че са създали ИДИЛ като противодействие на непокорните им арабски правителства, но изпуснаха духа от бутилката. Както казах, ти си твърде тъп, за да пиша нещо за теб. Пиша го за другите четящи тук.

ХА ХА ХА ХА От 3 месеца не бил вече мюсли и щял да ходи до Сирия на екскурзия! Добре се посмях!

Да,да,плюс това приятелката му била от Мароко.Мароканците СА мюсюлмани също.(Не че нещо)

С каква лекота истинските теористи обвиняват хората в тероризъм. На масовите емдии може да се вярва толкова колкото на професионален мошеник.

нали трябва да си оправдаят парите които вземат.... то мисля че е редно да организират спецакция и в домовете на нашите участници в олимпиадата по бойни спортове, стрелба, стрелба с лък, хвърляне на гюлле защото са потенциално опасни занимания. ако сред тях има мюслюманЯ, държали калашник, тогава незабавно съд! съд! съд!

Аз като тренирам ловна стрелба, че и на състезания ходя, да взема да се откажа ли? Току виж са ме набедили за терорист, нищо че съм християнин, че сигурно стрелям много повече от този с Калашника. Замислих се.....

пак добре ,че не са го застреляли при задържането , че то такъв терорист одържа ли се ? работа е ясна щом има гадже мароканка ,майка виетнамка и баща от бг - направо си е за затвора , а за поколението му не ми се мисли

ха ха хаааа, юмор!

На младини спуках с крак една книжна торбичка във входа на училището ни .Поради ехото се чу силен трясък и за лош късмет в този момент по улицата минаваше един милиционер известен с глупостта и агресивността си.Веднага ме залови и беше голям проблем докато разбере с какво и как съм гръмнал.Добре ,че мина класния ми който беше пич ,плесна ме по врата и ми каза да влизам и остана да укроти ченгето .Ако беше десетина години по-късно като нищо щяха да ме изкарат и терорист.Не бих се учудил , днес да стават и по-големи простотии.Не трябва да сме овце но и прекалените мании са вредни за всички.

Ако си е взел от новите хладиници на Samsung с голям екран, MS Windows 10, камера и Skype... :) :) :) ... Големият брат не спи... :)

за пръв път чувам за бивш мюсолманин

след поклонение до милицията много мюсюлмани стават бивши ..

Sm3hurk0

Коментар с стил ББ.. От къде има пари за да живее в България ? Някой разрешил ли му е да се забавлява, като стреля,с автомат... и какъв е номера на автомата ? На тоя, кой му е разрешил да има майка виетнамка ? И други може да ми ги роди главата, но вожда е уникален и неизчерпаем източник на бисери...

ника ти е объркан бантускоте ....предлагам да се пишеш Уникално проЗ

Тоя смешник само е заподозрян .... А лютван- местан си е ислямски агент отвсякъде . Заедно с разни неграмотнуци като корморан , карадаййй и всякакви отпадъци със странни никове ;))))

както е описано в статията младежът не е вършил нищо престъпно. Това, че се учил да стреля и е тренирал стрелба, също не е престъпно. Така, че дано са си мили ръцете спецовете, преди да изсмучат от палците си "подозрения' и "основания" срещу момчето. И се сещам, че приемаха някакъв закон даващ им прекомерни права, та си мисля какво ли ни чака от престараване и ограничаване на правата ни, уж поради някакъв вид "заплаха", която могат да си изфабрикуват!

Има такъв текст за приготовление, уважаеми господинчо, виж. чл. 108а, алинея 4 от НК, ти какво искаш - да гръмне бомба и тогава да се действа....., умник

да гръмне бомбата, ама не искам и някой, за да си докара служебна ескалация, да ме натопи, защото съм му неприятен и не му лижа някои части! трябва да се прави разлика между реални и измислени "подозрения" и "подготовления"! И затова има Права на гражданина и презумция за невиновност, тролче нещастно! Като ще арестуват, да е ЗАЩОТО има защо, а не защото някой сополив агент има мераци да напредне в службата и държавата да го покровителсвта, ясно ли ти е? И не си мисли, че като лижеш задници, това не може да те сполети!

Мене какво ще ме правят, когато съм радикализиран антимангалист?

shte te ebem