Татяна Дончева ”взе” главата на Иван Драшков

Зам.-директорът на ДАНС Иван Драшков е отстранен, защото е подкрепил подписка срещу народния представител и зам.-председател на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред Татяна Дончева.

Обратно в новината

Коментари - Татяна Дончева ”взе” главата на Иван Драшков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pozdravleniq za Tanq i ko.

Ах, Таня...! Нещо ми се струва, че си нагазила в ......

Защо взе главата?! Другарката Таня взе главата на държавен служител, защото си позволи да извади извадка от разговорите й със свободни журналисти, които карат джипове бмв х5 за по 100 000 евро...Само разпечатката! Ами, ако бяха изнесли и съдржанието на разговорите?!...

Тишината на една спалня ражда сертов,,

Като си помисля какъв пост са й дали на тая сатанистка сектантка Татяна Дончева ... А тя се изживява като сенатор уволнил шеф на разузнаване ... Кой ги прави всички тези глупости?

В България няма комунисти.Не би могло и да има,защото за това са нужни много качества,за каквито още не сме дорасли. Истинските комунисти са в Америка и в останалите колониални империи,които и до днес се хранят за сметка на умните дъжави,каквато е и нашата.

О,mon Dieu!По мое време главите ги вземаше оня кръвожаден тип Гилотен,сега и жените са станали главорези!Еманципаци

Защо няма кой да вземе главата на тази хитруша? Та тя беше юристконсул на Муртигруп и работи сега в ръководството на БСП за вкарване под различни форми на мръсните капитали на Мултигруп от САЩ и Канада?

Не ми се вярваГоспожа Ванко 1 да взема главата на контрата Драшков.Просто Драшков е по-силен. Хора,ако сте партиец от най-скапаната конюшна,ще сте по-добре от всеки безпартиен.Колко било просто.

Ние сме съветски шпиони.Вся власт советов,Брендо-прези

Цитирам: Нали си представяте как шефът на ЦРУ, спретнал подписка срещу един сенатор, е останал на поста си, коментира Дончева пред журналисти в парламента. Дончева бърка ЦРУ с ФБР. Нищо чудно, ако си спомним лошия й български език, няма как да я подозираме, че знае достатъчно за САЩ. Все пак, да напомним, че е не сенатор, а президент бе свален след разследване, а друг бе разпитван за нередни по място неразмножителни занимания. Цитирам още: Според самата Татяна Дончева, ако сме нормална държава, Иван Драшков би трябвало да бъде уволнен. Драшков не ни интересува, доколкото не е редно да попада в обзора ни. ДАНС не е DANCE. За да има нормална, т.е. по справедливи и достойни човешки правила държава, Дончева и ней подобните не бива да са депутати. Те нямат такива правила. Съпартийни й депутати, коальори и клакьори, а и самата Дончева, опорочиха държавата ни до степен да не се знае нито закон, нито човечност. Няма защо да приказва клишета от улицата и да се пише юнак. Не е юнак, злодей е. И да казва истина - злоупотребява с нея. Вижали сме я, чували сме я. Помним я.

В ктайна сметка май е по добре да спиш на тихо в спалнята, така глават ти ражда по- трзви мисли.

Правилната дума е изяла му е главата:)))

Аз пък незнам за тайна служба, която да спазва 100% закона! Те затова са тайни службите, защото могат да си позволят неща които останалите граждани/субекти не могат! И незнам защо по конституция е забранено използването на СРС-та като доказателства без разрешение от съответните органи. Има нещо сбъркано още на ниво конституция!

Това си е живо Тото3 - ако е подкрепил оставката - отстраняване! Ако не я подкрепи - тоже! Така постъпва АВТОРИТЕТА!

Bravo Tanche - tova si e rabota !!!! Ti si istinska JENA !!

samo taka, Tatjana ! Bydi nepokolebima

Той човечецът ще си вземе 20-30 апартаментчета да ги дава под наем, нали родата му си ги е напазарувала. Така че за хлебец и супица ще има, радвайте се.

докога ще ни занимават с вътрешнопартийните проблеми на БСП.Престъпниците Драшкови един по един под строй в затвора и толкова.

БОЖЕ,,, СВЕТЪТ ГОРИ, А ТИЯ НИ ЗАНИМАВАТ С ПАРТИЙНИТЕ ГЛУПОСТИ НА БСП И ОТВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО НИ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ДЕНЯ. ПАК ВЪРВЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА КОМУНИСТИТЕ !

Сигурно не е пожертвал долната и за това тя му е взела горната...

И в какво са добри тези кадри, бе шашав!? Да крадат и манипулират българския народ ли? Опозицията шашава, ама комунистите , колкото пъти дойдат на власт, все се осират, та трябва опозицията да вади държавата от калта: справка 1997 г.

Не е правилно да се уволнява. Дали ще могат да въртят бизнес син, брат и Петков?!

Не ми се вярваГоспожа Ванко 1 да взема главата на контрата Драшков.Просто Драшков е по-силен. Хора,ако сте партиец от най-скапаната конюшна,ще сте по-добре от всеки безпартиен.Колко било просто.

Моля Ви,напишете тук поне една,наистина сериозна причина,за участието на старите моми в правенето на политика и в определяне съдбите на другите хора чрез гласуването на закони.Та те не могат да се справят дори само с личните си или интимни проблеми!?

ЩЕ МЕ ПОДСЛУШВА, А? НЕ СЕ РОДИЛ МЪЖЪТ, ДЕТО ЩЕ МЕ ПОДСЛУШВА!

Абе, Румене......абе мекере плевенско, що не си затвориш плювалника!!!!

не го мислете дражков - сега грижите му са да продаде апартаментите (все пак 160 броя са!)

оставам с впечатление че все пак Дончева е изнасяла класифицирана информация.

Силната адвокатка на размитата захар в настъпление.Г-жата Дончева изглежда си знае работа.Щом РП защищава Драшков ,значи уволнението е правилно.

Танче ,много си готена!!!! винаги бъди себе си!!!!! хич да не ти пука!!!!

Татяна Дончева - президент!

ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ !!! КАЗВАМ ДО ЕДИН !!! За да разберете дали има държава отидете до Драгалевци да видите какви хора с какви коли се движат и после слезте малко по надоло към Студ град, да видите бъдещето на България как живее, между кръчми и дискотеки и мизерия, що не направят една библиотека..нали е Студ град!!! Смятам всички се сещате защо!!!!

БРАВО, ТАНЧЕ

Защо си унищожавате добрите кадри бе братя, защо се водите по акъла на една шашава опозиция.

Мафия ... личи си от 100км, а вътрешните и проблеми се превръщат в общодържавни. Баси некадърниците!

Каква е тази подписка ? Глупости. Нали ще има избори и тогава всеки ще пусне своят вот. Така се прави подписка и се подписват хората ,които са против,защо тогава нямаше и списък за хората,които са за. Така е справедливо и демократично. В противен случай нещата се опорочават. Така де,нека да сме обективни. Крайно време е наистина да сме Европейци. Ако правим нещо да го правим като хората.

ИСКАМ Я ГОЛА ЗА ДА И УДАРЯ СТО КАМШИКА НА ГОЛО

Ама каква подписка ще кажа и аз.Нали ДАНС са деполитизирани? Какви подписки ги занимават? Получаваш задачите си в писмен вид от началника и действаш...Щото напоследък доста шефове не знаели ни това -ти онова...Така-щефът после да носи отговорност поставената задача във връзка сигурността на страната ли е или мероприятие по извозването на софийския боклук...Права си е Дончева-нищо че е комунестка-Ведомство е деполитизирано и дори нетрябва да имат право на стачки-което е нормално за националната полиция.

Кръга на Р.Овч.-спалнята Дончева, М.Миков,А.Петров и П.Сертов се изплашиха, че ще разкрият КОРУПЦИОННИТЕ ИМ СХЕМИ, затова принудиха честните и предани контраразузнавачи да си тръгнат от ДАНС! Иване, Цвети, Весо продължаваме битката срещу корупцията Заедно и смело, НАПРЕД!!!!!!

Щи и дам и мойта, долната глава, но съм я приготвил за премиера ви.

Старопланинските легенди и старомоминските номера край нямат... Колко мъка има по тоя свят, Господи...

На Танчето горкото шушумигата е хванала паяжина и сега всичко излива в отровните зъби. Таа усойница не кой я крепи но здраво се държи.

В крайна сметка в тихата спалня се спи по-добре. както и в шадраван е по-лесно да не се опикава наоколо

Този е един от създателите и заедно с мутафчийски подръжници на СИК /НСС/.

така е когато Инвест банката на мутресата петя славова прави ипотека за над 10 мил Е на краден имот и никой не я разследва...

e ne iska i ne iska da me polzva,mislj,4e ve4e i e hvanala muhal i daje plesen

ей тая кучка дето пусна ванко 1 е за пандиза да я следят и да я натикат за 100000000 години 100% си го заслужава

Адмирирам поведението на Татяна Дончева!