Иван Драшков-син (25 г.) продава 160 апартамента

Името на зам.-председателя на ДАНС Иван Драшков е на път да бъде замесено в нов скандал, след като стана ясно, че брат му Петър Драшков е закупил от Столична община 14 дка в кв. "Стрелбище" при незаконна сделка.

Обратно в новината

Коментари - Иван Драшков-син (25 г.) продава 160 апартамента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

e lainoto e s golqm opit da jivee biznesa na novorodenite

Отдавна ми е писнало от гении в тази държава. Имаше едно време един друг гений дето вестниците го представяха като българския Бил Гейтс, дето от тъп борец-комсомолец стана милиардер за един сезон, ама после някой случайно го гръмна по погрешка. Имаше един друг идиот дето беше забогатял като спестяваше от закуски. Сега пък този идиот-недоносник. Такава ние държавата, за огромно съжаление. Само вижте кой в България е на почит, кой е примера за подражание на младите и го сравнете с нормалните държави. Ти, бе тъпунгер, имаш ли представа, че не можеш да се опреш на малкото пръстче на Стийв Возняк и други подобни. Как изобщо ти идва дори на ум да се опитваш дори да се сравняваш с тях ........... У-у-у писна ми .......... Затова отдавна не съм в БГ

Пак ни хванаха за 'канарчета'. Още един хубав ден за българската ДЕМОКРАЦИЯ. Ура! Тези неща(разбирай кражби) не са от вчера. Преди години се източиха банките по най-левашкия начин, а именно БНБ раздаде пари - знае се на кого за формиране на частни банки.Когато обясниш на някой западняк какво е станало с банковия сектор тогава той гледа умно и мига - не може да проумее как така държавата раздава пари на частни лица. Безконтролното раздаването на пари от държавата на определени лица продължава. Естествено че отново е облечено в законова форма-концесия,търг, държавна поръчка. Четящите тези редове естествено нямаме думата. За ТЯХ - НИЕ сме леваците, които те - управляващи, патриотични бизнесмени и друга пасмина трябва да стъпчат, за да постигнат целите си. За да се оправят нещата в буклукчийница България трябва да се образуват граждански комитети, които да участват в управлението на всяко едно ниво.Иначе ще си остане безконтролна власт и народ,който пъшка под непосилно бреме.

Всяка минута се затваря банка, всеки ден се ловят мошеници тип АЛ Капоне. Не се ли сещате, че целият свят се е навързал на едно лайняно въже (извинявам се за цинизъма), ама въжето не издържа лакомията и почна да се къса? А кой друг да прави далавери ако не хитрягите бе господа? На запад и на изток бизнесът е един дол дренки гешефт до дупка. Я вижте какво стана в Исландия! Едно момче Тор Бьорголфсон изкупи държавата и най-голямата банка. Изнесе парите в Европа (даже и в България инвестира в АКТАВИС показваха го и по телевизията като голям инвеститор, бум на икономиката в Исландия 10-12% невиждано чудо в т. ч. и България) от вчера му национализираха банката а държавата пред фалит. Какво тук значи някаква си личност народа прост и глупав, чака овен водач да го води към гкланицата. И когато фалират банки и държави Вие се ровите в бизнеса на едно хлапе, което за година направило 15-20 милиона долара/евро все едно. Ама това пари ли са бе хора? (Бил Гейтс прави по 2-5 милиарда годишно от нищо, глобяват го той плаща 500-600 милиона и продължава. Мащабна личност а не като нашия Иванчо да бърше ябълки и да продава. Това ФОРД го беше измислил и вече е много дребен бизнес).Държавата (разбирай-народа) е стадо-колкото повече го доиш-повече пуска. Стига да си ти дояча. Нищо ново под небето! Ами как щеше да се бетонира иначе черноморието и софийско равно поле, сис чии пари ако нямаше предприемчиви хора. Важното е да свириш на тънката струна като хванеш дудука и те наивниците сами идват и си дават парите и така като снежна топка, докато тръгне по ската и стигне дъното на пропастта. А там всичко се разпилява и който оцелее открива щастието. Всичко е за тръпката. Рискуваш-пичелиш, не рискуваш-нипичелиш както казва един преуспял, известен на всички българин с вулгарния си език. А снежната топка се затъркаля вече и май мина границата на милата ни татковина. Какво ли ни чака още....е...е...е. Мам-м-м-м-а миа? Мам-м-а миа? Мечката и мечкаря са в комшиите, няма начин да не потропат и при нас. Другото са само празни приказки във форума. Вадете парите от Буркан банк и от всякакви си там банк и в торбето под възглавницата. За бога, братя не купувайте! Това го каза един друг министър председател от прехода, който излезе по-умен от всички. Ама вече не е акту-але-е-е-е-н. Бързо забравихме мизерията ама ще ни я напомпат(разбирай-на Да го духат американците и европейците и азиатците. Там за където са тръгнали, ние от там идваме и ще се срещнем(нали уж не можехме да ги стигнем). Казахме ли им го преди две години-казахме го! Нали им казахме че така ще стане. Сега разбраха, че сме по-умни от тях. Те сега влизат в кризата, а ние си живеем там вече 100 години и пак сме живи и оптимисти. Гордейте се, че сте БЪЛГАРИ-и-и-и повече от 1300 гладни години. Живейте си живота екологично и честно, че то няма за кога. Да се върне КАШПИРОВСК-И-И-И!

Аз пък съжалявам такива като теб,които не виждат по-далеч от дудука на цървула с мангизите и духаааат,духааат!

До s. Съвет за инвестиция за 100 000 лв. Купуваме 40 АK47 + 18000 патрона 20 000 лв. Всички налични консерви от METRO, Billa, Fantastico 6 000 лв. Одеала, лекарства + лосиони против въшки. 1 000 лв. Стар бус УАЗ + бензин 355 лв. GPS ( нема се излагаме я ) 643 лв. И аре по баира... С две три слизания до селото ше ги фкараме у ред ... Леле ама нали сме в НАТО...аааа те и останаха парички .... Добре ! Една куфарна атомна бомба ( иранска ! най- яките са иранските ) 72 000 лв. Остават 2 лв. за две бири Винаги има место за две бири !

Правилен ход на Сергей и Сертов, Драшкови винаги са били в играта и далаверата. Време им е да бъдат посечени. Те и много други.

В България този човек преуспява поради огромния труд и отдаденост ,която има поради добре написаните закони и прекрасно работещите прокуратура си съд Хубав маитап нали?

Ami popalni si zajavlenieto do Alexander Veliki i tragni s nego da zavzemesh zlatoto v India...I togava, kato se varnesh v BG, go investiraj...

niakoi moje li dami dade niakakav savet kade moga da si investiram parite okolo 100000 leva.blagodarya

Ехе .... като дойда на влас ,за тия дето са учили в чужбина 5 години казарма предвиждам! А тоя щом е толкова богат ще го накарам и танка да си купи ;)

Рядко срещани извънземни са като приятеля на Elfka! Дай боже всекиму! :/))) /подигравка!/ Дали е банална реклама, лъжлива злоба или евтина и прозрачна защита - на никой не пише на челото, а Господ няма за да реваншира, защото правосъдие липсва!

Дааа, иде зима, студ, пари нема... На бас, че скоро ще започнат пак гърмежите и срелбите в столицата.

Виждаме че сега трябва да се създаде друга слижба която да разследва ДАНС ...

И аз работя от 3 години, на 23 съм и когато решихме с вече съпруга ми да изтеглим кредит за довършителни строително-ремонтни работи(на готова къща) ни отказаха-не сме били надеждни. Искам да попитам този младеж как така финансира с кредит 100% комплекс за милиони,че да отида и аз с тези доводи да ми отпуснат 30-тина хиляди?

Господа публикуващи материали! Моля не правете гръмки заглавия,които не отразяват действителността. В който строи знае, че в ДАГ записват инвестицията на името на пълномощника на фирмата,а не на името на собственика на капитала. Това не е едно и също!!!!!!!

Виждаме че сега трябва да се създаде друга слижба която да разследва ДАНС ...

Виждаме че сега трябва да се създаде друга слижба която да разследва ДАНС ...

100% kredit ot bankata ,drun drun ey na prostata riba bulgarin moje da mu probutash vsyakakva struf

Хей умнико странен. Я разкажи ка се взема мбанков заем от 15 милиона, какво се залкага, как банката го е дала на невръстно мопмче, което странно как е син на визше ченге , чичо му продал пак, за 10 милиона едно общо нам теренче с фалшиви подписи? ха разтълкувй ми тези нещица и тогава хвърляй слуз в нета а??????????????????? от правячи на пари. Нали ви видяхме тези седмици как ги правите!!!

Нали искахте капитализъм.Те ви сега!При капитализма човек за човека е звяр.Този е могъл успял е.Вие духайте супата!ПЛачковци такива.

Списък на идиотите във форума: 007 (10:55); ....(12:01); men(12:08)Нин Ivan(13:12); ????(13:58); Ха сега(14:48; ez(15:15)! A Овцата(12:44) си е овца...

Браво Драшков, браво български юнак. Малкия цървул освен крадлив е и много тъп. Доказателство за това е че е завършил в чужбина там обучението е платено тук не би влязъл дори и в специалност детска педагогика. И това с кредитите е много тъпо и смешно, явно в чужбина не са го научили че кредит се дава срещу някякви гаранции, а той бил почнал от нулата. Не нам лайно нещастно. И адреса на регистрация е интересен всички имоти на ул. Ж.Кюри са на ф.Адис

ЩО ЗА ГЛУПАВИ СРАВНЕНИЯ?!ТАКИВА МОШЕНИЦИ СЕ ОПРАВДАВАТ САМО С ТОВА ,ЧЕ БИЛИ МНОГО КАДЪРНИ.ТОЛКОВА СИ ВЯРВАТЕ ,ЧЕ ЧАК ДО АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ СТИГНАХТЕ.ХА СЛЕЗТЕ МАЛКО НА ЗЕМЯТА-ТО БИВА КАДЪРНОСТ,АМА ЧАК ТОЛКОВА.ЛЮБОПИТНА СЪМ ДА ВИДЯ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ТРУДОВ СТАЖ НА ОПИТНИЯ 25 ГОДИШЕН БИЗНЕСМЕН.ОЧАКВАМ НОВАТА ЛЪЖА-КАК ДОКАТО СЛЕДВАЛ В СТРАНСТВО И УСВОЯВАЛ НАУЧНИ ВИСОТИ СЪЗДАВАЛ И УПРАВЛЯВАЛ БИЗНЕС - ИМПЕРИЯТА СИ.ЧЕ ЗА КАКВО МУ Е БИЛО ДА УЧИ НА ТОЗИ ГЕНИЙ БЕ?!ИЛИ ПЪК ДРУГ ВАРИАНТ-ЗАПОЧВА БИЗНЕСА НА 18 ГОДИНИ.МЕЖДУВРЕМЕННО СИ КУПУВА ДИПЛОМА-КОЯТО МУ ТРЯБВА КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО.МОЖЕ БИ ОТ ПАРВЕНЮЩИНА.АМА ТОВА ПАК СА САМО 7 ГОДИНИ.ЧЕ ТО В СВЕТА НЯМА АНАЛОГ ЗА ТАКЪВ УСПЕХ,ПРИ КОЙТО ДА СЕ ТВЪРДИ ЧЕ ВСИЧКО БИЛО САМО ОТ ГОЛЕМИ СПОСОБНОСТИ И ЧЕСТЕН ТРУД.

Моят син също е на 25 години.Преди 4 години му попаднаха книгите Богат татко-беден татко'(уроците за патите,на които богатите учат децата си,а бедните и средната класа-не!;Четирите потока на парите;АБВ на инвестирането в недвижимо имущество;Богато дете умно дете-финансова грамотност за вашите деца;Кой ми взе парите?(защо бавните инвеститори губят,а бързите пари печелят!;Пенсион се млади,пенсионирайте се богати;Наръчник по инвестиране-Това,в което инвестират богатите,а бедните и средната класа-не!Всичко това от Робърт Кийосаки.Не сме комунисти,нямаме нищо друго освен дрехите на гърба си ,бяхме с примитивно отношение към всичко материално.И съответно -бедни.Синът ми е изключително интелигентен,но няма завършено средно образование,което за мен ,неговата майка е огромен минус.Отговорът на моите настоявания беше:Аз ще ти докажа,че и без образование мога да правя пари и да живея добре.Изключително трудолюбив,напорист и енергичен,работи по 13-14 часа,и всичко което спечели влага в нещо.За 4 години вече има свой дом,още две къщи,които дава под наем,сега се цели да строи жилищен блок.Заеми не е ползвал,защото нямаше какво да ипотекира.Сега тепърва предвижда ползването на кредити.Обградил се е с приятели-икономисти, с резултати в бизнеса си за да се учи и има професионално мнение.В същото време продължава да работи и да управлява текущите и пасивни доходи.Така,че с много желание,труд,стъпка по стъпка,без да имаш вуйчо владика става,но бавно и много трудно.Още по-трудно ако не можеш да крадеш,Не пиша това да се хваля.Човек никога не знае какво му е писано,но тези книжки промениха начина му на мислене и вече първите резултати са налице,макар и скромни.Препоръчвам ви ги горещо,след тях ,финансово неграмотният гледа на света и парите по друг начин.

Интересно е че инвестицията е само от банкови заеми. Те банките май така ... на зелено пари не дават. А предполагам и за честна дума па била тя и на зам. председетеля на ДАНС. Въпреки всичко евала на момчето.

Уволниха Иван Драшков News Bg - 09 Октомври 15:53 Заместник-дир на Държавна агенция Национална сигурност Заместни на Държавна агенция Национална сигурност Иван Драшков е освободен от длъжност, потвърдиха от Правителствената информационна служба.По-рано днес от там заявиха, че за момента няма официална информация по случая. Потърсени за коментар от пресцентъра на ДАНС пък отговориха: Не я коментираме тази информация. Тя не е излязла от нас. Видяхте ли какво направихте бе хора. Човекът изгоря заради осветяване на сина му. Българска му работа. Лявата ръка не знае какво прави дясната.

Уволниха Иван Драшков News Bg - 09 Октомври 15:53 Заместник-дир на Държавна агенция Национална сигурност Заместни на Държавна агенция Национална сигурност Иван Драшков е освободен от длъжност, потвърдиха от Правителствената информационна служба.По-рано днес от там заявиха, че за момента няма официална информация по случая. Потърсени за коментар от пресцентъра на ДАНС пък отговориха: Не я коментираме тази информация. Тя не е излязла от нас. Видяхте ли какво направихте бе хора. Човекът изгоря заради осветяване на сина му. Българска му работа. Лявата ръка не знае какво прави дясната.

Е това са си те отличниците!Едно време ние се пънехме по изпити и пълнехме списъците с резервите, а те без да са помирисали(Плик-молб по установения образец)и хайде студенти ,че и в чужбина...Като дойде време и ние да сложим глава под своя керемида(ех мечти-гаден панелник)все бяхме в списъците с крайнонуждаещите се и реда ни все по-назад отиваше...е и да си отгладувал париците все тая беше...А те мине не мине време и хайде пак нов и по голям.Сега дечица и внучета още от люлката завъртели бизнес и гледай чудеса ...Само ,че днес и децата не вярват на тези приказки и знаят как стават нещата.Само прокурорите се чешат където не ги сърби и чакат да ги...сизират.

Иване,Иване как я събра тая наглост за 25 г.Ми аз толкова съм работил на колкото си ти.Бивол за мезе не бива.Ходи при твоите ортаци да тарикатеете другаде или в панделата.

Между другото: Браво на Ez! Напълно подкрепям изказването ти!

Приятелят ми е на 30, дипломира се в САЩ, после работи на кораби, спести пари и като се върна в БГ + кредит от банка - вече строи втори жилищен компекс с по 100 апартамента. Без далавери, без парите на тати или наследство от богати роднини! С ТРУД, КРЕАТИВНО МИСЛЕНЕ и малко повече АКЪЛ в главата всичко се постига! Евала на момчето! Възхищавам му се че на 25 години знае как се правят пари! А всички, които му завиждате сте просто едни комплексирани и злобни, мързеливи същественца, с ограничено мислене, които могат да работят единствено за шеф и месечна заплата и до там кръгозора им се затваря! Доказателство е фактът че сте отделили от ценното си време да седнете да пишете тук просташки и завистливи коментари, а не да се занимавате с нещо наистина важно! Съжалявам такива като вас, които никога няма да видят по-далеч от носа на обувките си!

Добре че има хора да ме светнат че в България на 25 години можеш да станеш по честен начин и без връзки Мултимилионер! Сигу е много честен щом в семейството му има хора крадящи имоти на апетитни места в София. Тати е Шеф, и то не къде да е, а там където почти никой няма да посмее да те пипне... мда странно съвпадение не мислите ли? Сигурно е честен и не използвал връзки и контакти въпреки че са му в дома, под носа, абе незнам кой се опитвате на обедите в тия фантазии за честен бизнес ?

СПОКО!!! Това са партийни пари на Държавна сигурност- просто парите се върнаха в родина и то ИЗПРАНИ Дерзайте!!!

bulgari na 23 godini Alexandar Veliki zavoiuva teritoria ot Dunava do India.tova koeto mnozina nekadurnici ne mogat da napraviat e vazmojno za edin kaduren! razbiram che ste mnogo bedni i mnogo prosti no ne sudete onezi koito imat i mogat!

Кой се осмели да осветява чужд бизнес на един преуспял бизнесмен, който не за първи път взема кредити и си ги връща чесно и почтено? До това умно дете ли стигнахте бе хора, да му сринете поредния успешен бизнес. Ами то американците наливат 1.3 милиарда долари в кредитните институциии в недвижимите имоти. аха да му опростят кредитите и вие го оцапахте до ушите. Той е жив пример на умници завърнали се в милата родина преуспял за една година, продава 160 апартамента за някакви си 15 милиона долара. Това пари ли са. Лошите продават по 150 кила наркотици за да направят тези пари, а той се занимава със социално полезна дейност. Хвала на преуспелите. Маджовците да духат супата...в затвора, а след това на курсове при Иван как се правят пари. Друго си е да си минал покрай Уиол стриит. Там се учи как се правят големи пари. И сега като осветихте един бизнес, нали това е класифицирана информация бе господа? Сега ще фалира банката дала парите, ще запорират блокчетата със 160 апартамента като доказателство, ще се проточи едно следствие, едни свидетели нали ще се размирише бе хора. Аман от завистливи българи. По-добре беден и гладен отколкото да те хвърлят на хиените да те разкъсат. У-У-У-.....жас.

... аз съм на 25 г., завършил съм в чужбина, работя от много дълго време и това не ми е първата инвестиция или първият бизнес. Боже,боже И моят син е на 25 години. И той учи /но не в чужбина /Работи също дълго / 730 дни/, но все още няма нищо... То и аз вече 30 години работя и все тая... А на тозиталантлив младеж какъв ли му е първия бизнес и първата инвестиция ??? Интересно....

какво и къде трябва да работиш за да станеш МУЛТИМИЛИОНЕР на 25год????ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ,ТОВА КОЕТО ВЪРШИТЕ Е ГРЕХОТА.ТОЗИ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ РЕФЛЕКТИРА ВЪРХУ ВАС....И ТОГАВА МУ МИСЛЕТЕ....

Децата на ченгетата и комунягите вече се изучиха в чужбина и сега умело перат парите, които тате и дедо окрадоха. Абсолют точно казано. ДАНС ако четеш коментарите самосезирай се... ако ти стиска де !

Абе, хора, този пич, дето е на 25 год. и казва, че работи отдавна, какво ли иска да каже ? Че работи от 10 годишен и е поспестил парици, или, че работи от 20 годишен и е параван за крадените от татето пари ?

ДО 007 ТИ МАЗОХИСТ ЛИСИ

Кадрите на ДС се обучават в чужбина и идват да работят за Родината!

Vie da ne otkrihte toplata voda ? Tuka ne vidiahte li, che koito rano zabogatiava, rano gushva buketa ! Primeri - okolo 150 za poslednite godini. Radvaite se na zaplatata si 200 Evro, zashtoto na 5 stupki pod zemiata njama koi da harchi.

Абе, този пич като е на 25 год. и като работи отдавна, отва да не значи

Abe hora kakva e taq zloba be...iskam da pomolq jurnalistite da namerqt telefona na tozi preuspql mlad bulgarin ili da kajat ot koi banki e vzel 100% krediti ta da moje i nie u4astnicite v toq forum da otidem do tam da drapnem i nie po nqkoi i dr kredit ta da vidim i nie kak e...

tipichna privichka za bulgarina , ne da podstrekava razvitietieto i investiciite , a da tursi ''pod vola tele''.....tova da rabotish i da izkarvash pari moze da bude povod za podobni zlobni i zavistlivi komentari edinstveno v Bulgaria.....